Ştiri
ANUNŢ DE PARTICIPARE pentru acordarea de finanţări nerambursabile din fondurile bugetului Judeţului Botoşani pentru activităţi nonprofit de interes judeţean, pe anul 2019

Autoritatea finanţatoare Judeţul Botoşani, în baza Legii nr. 350/2005, a Hotărârii Consiliului Judeţean nr. 48 din 23.04.2019 privind aprobarea Programului anual privind acordarea de finanţări nerambursabile pe anul 2019, alocate din fonduri ale bugetului Județului Botoșani pentru activităţi non-profit de interes judeţean, în baza legii nr. 350/2005

 

şi

 

Hotărârii Consiliului Judeţean nr. 62 din 07.05.2019 pentru aprobarea Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului Judeţului Botoşani pentru activităţi non-profit de interes judeţean, în baza Legii nr. 350/2005, face cunoscută intenţia de a atribui contracte de finanţare nerambursabilă, pentru anul 2019.

 

Pot solicita acordarea de finanţare nerambursabilă persoanele fizice sau juridice fără scop patrimonial, asociaţii sau fundaţii constituite conform legii, sau culte religioase recunoscute conform legii.


Criteriul de acordare a finanţării este punctajul total al proiectului. Desemnarea proiectelor câştigătoare se va face în ordinea descrescătoare a punctajelor, în limita bugetului aprobat.


Finanţările nerambursabile se acordă pe bază de proiecte, în domeniile cultură, educaţie, culte şi sport. Suma totală aprobată pentru anul 2019 este de 650.000 lei:


- Domeniul cultură, educație și culte – 300.000 lei (30.000 lei suma maximă nerambursabilă aprobată pe proiect);


- Domeniul sport – 350.000 lei (200.000 lei suma maximă nerambursabilă aprobată pe proiect).


Programul anual pentru acordarea de finanţări nerambursabile pe anul 2019 şi Regulamentul privind regimul finanţărilor nerambursabile, ce constituie anexele la HCJ  nr. 48 din 23.04.2019 și 62 din 07.05.2019, se pot descărca de pe site-ul instituţiei (www.cjbotosani.ro).


Documentația de solicitare a finanțării, redactată în limba română, se va depune în două exemplare (original și copie), precum și în format electronic CD. Cele două exemplare (original și copie) se vor depune în plicuri separate, introduse într-un alt plic pe care se va menționa:


a)    numele/denumirea şi adresa completă a solicitantului;
b)    titlul proiectului;
c)    categoria de proiect pentru care solicită finanțare nerambursabilă.


Proiectele vor fi depuse în perioada 10 - 14.06.2019 la Registratura Consiliului Judeţean Botoşani, Piaţa Revoluţiei nr. 1-3, parter. Termenul limită de depunere a proiectelor este 14.06.2019, ora 14.00. Selecția și evaluarea proiectelor se va face în intervalul 18-24.06.2019 și comunicarea rezultatelor finale pe 28.06.2019. Programul integral al sesiunii va fi publicat pe site-ul instituţiei (www.cjbotosani.ro).


Anunţul de participare a fost publicat în Monitorul Oficial al României, partea a VI-a, nr. 73 din  14.05.2019.


Atragem atenția solicitanților că procedura de acordare a finanţărilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului Judeţului Botoşani pentru activităţi non-profit de interes judeţean a suferit modificări substanțiale față de anii anteriori. De aceea, recomandăm studierea acesteia cu deosebită atenție înainte de elaborarea propunerilor de proiecte.

 

Ce se poartă în vara lui 2019
(P) Vara anului 2019 este marcată de un stil foarte eclectic, ceea ce s-ar putea traduce ca fiind de toate pentru toți. De la imprimeuri diverse în combinații neașteptate, de la cele simple și ușor neutre precum animal print-ul până la unele extrem de colorate și întortocheate, vara asta le avem pe toate.
Urna mobilă la alegeri, acceptată doar pe baza unei cereri depusă cu o zi înaintea votului
Președintele Biroului Electoral Județean (BEJ) Botoșani a transmis public mai multe informații legate de ziua în care se vor desfășura alegerile europarlamentare. Judecătorul Lucian Brânzac a detaliat atât modalitatea în care se va vota efectiv dar și cum vor proceda anumite categorii speciale de persoane.
Delegație de la Primăria Botoşani prezentă la zilele municipiului Bălți - FOTOGALERIE
O delegație de nouă persoane reprezentând municipalitatea botoșăneană, condusă de directorul DSPSA Eugen Țurcanu, a participat, miercuri, 22 mai, la manifestările care au marcat ziua municipiului Bălți din Republica Moldova. 
Noi controale anunțate de inspectorii muncii: CINE sunt cei vizați
Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) informează că va desfăşura o  amplă campanie de control în perioada următoare.
ANUNȚ Licitație masă lemnoasă Liceul Teoretic ”Anastasie Bașotă” Pomârla
Anunț privind organizarea licitatiei de masa lemnoasă pe picior si masa lemnoasa fasonata gorun la drum auto de către Liceul Teoretic ” Anastasie Bașotă” Pomârla
Noi dotări la Mavromati, de la cameră extrasenzorială la ecograf: Pacienții nu o să-și mai dorească să plece
Vești bune pentru pacienții de la Spitalul Județean Mavromati. Unitatea medicală va fi dotată cu aparatură medicală în valoare de 1,5 milioane de euro.
Cele mai potrivite haine pentru bebelusi: body-urile
(P) Cat sunt mici, bebelusii dorm in majoritatea timpului, astfel ca ei au nevoie de imbracaminte cat mai confortabila, care sa le protejeze pielea sensibila. In aceasta situatie, cele mai potrivite haine pentru bebelusi sunt confectionate din tesaturi naturale, cum ar fi bumbacul, deoarece le ofera confortul de care au nevoie in fiecare moment al zilei. Bebelusul tau nu trebuie sa fie imbracat nici prea gros, nici prea subtire, exceptie facand bebelusii nascuti prematuri care au nevoie de un strat suplimentar de hainute, deoarece organismul lor este mult prea fragil.
Elsaco Electronic a finalizat lucrările de irigații la Hermeziu, Iași - FOTOGALERIE
Elsaco Electronic a finalizat în luna mai modernizarea și reabilitarea stației de pompare SPA Lunca la F.O.U.A.I. „Aqua Lunca Prut ”, județul Iași.
SUTE de angajați MAI în secțiile de votare, o instituție deschisă în ziua votului pentru acte de identitate
Finele acestei săptămâni nu va fi unul liber pentru sute de botoșăneni care lucrează în structurile aflate în subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI).
Prefectul alături de judecătorul de la BEJ, ANUNȚ important privind alegerile
Prefectul a anunțat că din punctul de vedere al organizării alegerilor, Prefectura este în termen cu toate procedurile specifice.
Fetiţa de 4 ani adusă la spital, diagnostic DUREROS din partea medicilor botoşăneni
O fetiţă, în vârstă de 4 ani, din comuna Albeşti, a ajuns la spital în stare foarte gravă, în această dimineaţă.
Şofer încăpățânat, dosar penal după o plimbare pe Calea Naţională
Un șofer botoșănean s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic de un echipaj de Poliţie şi supus unui control.
Un tânăr i-a furat telefonul unui pensionar: SURPRIZĂ când a vrut să fugă cu „prada”
Incident petrecut ieri în municipiul reşedinţă de judeţ.
Bărbat prăbuşit la pământ: Doi jandarmi aflaţi în timpul liber i-au acordat primul ajutor
Incidentul a avut loc în această dimineaţă pe o stradă din municipiul Botoşani
Un botoşănean a distrus oglinzile unor maşini parcate: A lovit apoi un căruţ în care se afla un copil
Scandal pe Calea Naţională provocat de un botoşănean extrem de agresiv.
ASTĂZI la Botoşani: Fetiță de 4 ani, în stare gravă la spital, suspectă de meningită
Astăzi, în jurul orei 8:00, a ajuns la Secția de Pediatrie a Spitalului Mavromati o fetiţă de 4 ani în stare foarte gravă. 
ACCIDENT la Copălău: Un şofer a fugit de poliţişti după care s-a izbit de un podeţ, o persoană rănită
Eveniment rutier, soldat cu o victimă, produs de un şofer botoşănean care a pierdut controlul volanului, după ce a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor.
A MURIT un fost primar de la Botoşani
O primărie botoşăneană este în doliu.
Dorinţa ministrului Educaţiei: Ora de dirigenţie ar putea să DISPARĂ
Ora de dirigenţie ar putea să nu mai existe în programa şcolară.
PLANURI ambițioase pentru retailerul Profi în următorii 5 ani
Celebrul lanţ de supermarketuri are în vedere noi investiţii.
Sondaj
Vă place Parcul Cornișa?
Da
Nu
Încă nu am fost acolo
Declaraţia zilei
„Nu am fost solicitați. Nu putem să acționăm pentru că după cum știți, Curtea de Conturi vine în controale încrucișate. Nu putem să acționăm decât în baza unei comenzi clare și ferme și am fi făcut-o cu cea mai mare pl ...
astratex.ro
otter.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7601 lei
USD
Dolarul SUA
4.2755 lei
CHF
Francul elveţian
4.2363 lei
GBP
Lira sterlină
5.4034 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8844 lei
XAU
Gramul de aur
175.4130 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2370 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4560 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9372 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1740 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1843 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6374 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.