Ştiri
ANUNȚ GAL: Deschidere fișe de proiect în cadrul Programul Operațional Regional

În cadrul proiectului „Botosani pentru Viitor” POCU 390/5/1 COD SMIS 123328, Asociatia GAL „Botosani pentru Viitor” anunță public deschiderea sesiunii de depunere a fișelor de proiect: POR/GAL BOTOSANI PENTRU VII-TOR/2020/9/3/OS9.1

  • Axa prioritară 9: Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavo-rizate  din mediul urban
  • Prioritatea de investiții 9.1: Dezvoltare locală sub responsabilitatea comunității
  • Obiectiv specific 9.1: Reducerea numărului de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială, prin măsuri integrate

 

Obiective specifice SDL pentru care se lansează apelul:

 

  • Obiectiv Specific 2 – Creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și îm-bunătățirea aspectului peisagistic al teritoriului SDL prin reamenajarea spațiilor publice urbane în 3 ani;
  • Obiectiv Specific 3 – Îmbunătățirea condițiilor de locuire pentru minimum 100 persoane în 3 ani
  • Obiectiv Specific 4 – Creșterea gradului de ocupare prin furnizarea de ser-vicii de ocupare, calificare și angajare pentru 420 de persoane pe o peri-oadă de 3 ani;
  • Obiectiv Specific 6 – Dezvoltarea unui sistem de servicii sociale integrate, individualizate axat pe nevoile persoanelor marginalizate pentru cel puțin 840 de persoane, pe o perioadă de 3 ani;
  • Obiectiv Specific 7 – Îmbunătățirea imaginii zonei și creșterea gradului de coeziune socială pentru peste 500 locuitori din teritoriul SDL, pe o perioa-dă de 3 ani.

 

 

Masuri si Interventii lansate:

 

 

 

Nota : O fisa de proiect integrat poate combina mai multe interventii.

 

Solicitanți eligibili:

1.           Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Botosani - ca membru în Grupul de Acțiune Locală  Botosani pentru Viitor.

2.           Parteneriate între UAT Municipiul Botosani  - membru în Grupul de Acțiune Locală Botosani pentru Viitor, din cadrul Listei SDL-urilor selectate la finan-țare și lider de parteneriat - și furnizori publici și privați de servicii sociale - acreditați conform legislației în vigoare, cu o vechime în domeniu de cel pu-tin un an, inainte de depunerea proiectului – pentru acele investiții în care se vor furniza servicii sociale (obligatoriu în cazul centrelor comunitare in-tegrate - CCI medico-sociale).

3.           Furnizori publici și privati de servicii sociale acreditați conform legislației în vigoare, cu o vechime de cel putin un an, inainte de depunerea proiectului, cu competențe în furnizare de servicii sociale, comunitare, desfășurare de activități recreativ-educative, culturale, agrement și sport.

 

BUGETUL APELULUI:

 

La nivel de fișă de proiect, valoarea minimă aferentă cheltuielilor eligibile este de 30 000 euro.

La nivelul acestui apel, valoarea totală maximă eligibilă a pachetului de proiecte de infrastructură, respectiv valoarea apelului de fișe de proiecte, este de 2.810.000 euro, in conformitate cu bugetul  FEDR si cofinanțare națională (contri-buția de la bugetul de stat și cofinanțare proprie), asa cum a fost aprobat prin SDL selectata pentru finantare, in cadrul bugetului SDL.

 

          Data lansării apelului de selecție:16.09.2020

 

          Data și ora de începere a depunerii de fise de proiecte: 17.09.2020 ora 11.00

 

          Data limită de depunere a propunerilor de fise de proiecte: 02.11.2020

 

          Data și ora de închidere a depunerii de fise de  proiecte: 02.11.2020  ora 18.00

 

LOCUL ȘI INTERVALUL ORAR ÎN CARE SE POT DEPUNE PROIECTELE:

 

Locul de depunere al proiectelor: sediul Asociației GAL Botosani Pentru Bo-tosani str. Postei nr.9 Incubatorul de Afaceri, cam 214, Botosani.

Intervalul orar de depunere a proiectelor: în fiecare zi lucrătoare între ore-le 11.00 – 18.00

În contextul riscului de răspândire a infecției cu COVID-19 fișele de proiect pot fi transmise și electronic, GAL Botoșani pentru Viitor având posibilitatea de a organiza sesiunea de selecție a fișelor de proiecte utilizând mijloacele electroni-ce.

 

Datele de contact ale GAL unde solicitanții pot obține informații detaliate:

- Sediul Asociației GAL BOTOSANI PENTRU VIITOR

- Telefon: 0755015995 – manager Lupascu Catalina

     0752783323 – facilitator Aolaritei Alexandra

- E-mail:[email protected]

- Pagina web: www.galbotosani.ro

 

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020

loading...
ANUNȚ deschidere sesiune a fișelor de proiect GAL Botoșani

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Doina Federovici, după o noapte albă: Categoric voi rămâne președintele CJ și după data de 6 decembrieVIDEO&FOTO
Abia în jurul orei 4:00 dimineața, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean a făcut primele considerații pe marginea rezultatelor parțiale.
Sute de joburi disponibile la Botoșani, de la secretară la muncitori necalificați – LISTA locurilor de muncă
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forțelor de Muncă (AJOFM) a transmis situația locurilor de muncă de la nivelul județului Botoșani.
Noi cazuri de COVID la Botoșani, record de îmbolnăviri pe țară raportat la numărul de teste – SITUAȚIA pe județe
Până astăzi, 28 septembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 123.944 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19).  99.344 pacienți au fost declarați vindecați.
Cosmin Andrei, fără un zâmbet la aflarea rezultatelor: A fost o luptă crâncenă / Se decide matematic și în politică - GALERIE FOTO
Tensiunea a fost enormă la PSD Botoșani și chiar după ce numărătorile paralele ale social-democraților și liberalilor îl dădeau câștigător pe Cosmin Andrei, candidatul la funcția de primar era cât se poate de sobru și nu schița vreun zâmbet.
Casele Funerare sunt non stop la dispoziția clientului
(P) Cele mai grele situatii cu care ne putem confrunta in viata apar chiar in cele mai nepotrivite momente, fiind important sa stim cum sa le gestionam. Totusi, nimic nu se compara cu moartea unei persoane apropiate si putini stiu cum trebuie sa se comporte in asemenea cazuri. Oricine are nevoie de sprijin, iar pentru asta ne putem baza pe Casa Funerara Luca care, printre altele, ofera inclusiv servicii funerare non stop. 
O asistentă șefă de la Spitalul Mavromati infectată cu COVID a murit
O asistentă infectată cu virusul SARS-COV-2 a decedat duminică, 27 septembrie 2020.
PSD și-a adjudecat cele mai multe primării din județ urmat de PNL, partidele mici au câte un primar, doi – LISTA noilor aleși din Botoșani
În urma alegerilor locale care au avut loc duminică, 27 septembrie 2020 s-a reconfigurat și culoarea politică a primarilor unităților administrativ teritoriale din județul Botoșani.
Tamara Ciofu: Voi sprijini toate proiectele colegilor mei Doina Federovici și Cosmin Andrei pentru siguranța unui nivel de trai mai bun pentru fiecare botoșănean
Deputatul social-democrat, medicul Tamara Ciofu și-a arătat sprijinul pentru Doina Federovici și Cosmin Andrei la Președinția Consiliului Județean și Primăria Municipiului Botoșani în vederea punerii în aplicare a proiectelor și măsurilor pentru îmbunătățirea și creșterea accesului la sănătate și educație pentru copiii și familiile din fiecare localitate a județului.
Decedat, colonelul Radu Anton a fost votat de peste 500 de oameni
Vot straniu la Vorona, acolo unde candidatul PNL la funcția de primar a adunat nici mai mult, nici mai puțin de 519 voturi de pe lumea cealaltă.
Loading...
AVERTIZARE meteo: Botoșaniul sub COD GALBEN de ploi torențiale
Botoșaniul se află sub avertizare meteo de Cod Galben.
Producătorii afectați de COVID așteptați la APIA Botoșani - DOCUMENT
Anunț din partea APIA Botoșani.
PSD Botoșani: Domnule primar Flutur, vă rugăm să încetați cu presiunile asupra președinților secțiilor de votare. Reprezentanții PNL au semnat procesele verbale din toate secțiile de votare
PSD Botoșani face un apel public la primarul Cătălin Flutur să nu mai facă presiuni care depășesc cadrul legal asupra președinților secțiilor de votare din municipiul Botoșani.
E gata! Federovici câștigă CJ-ul la aproape 15.000 de voturi, locul 3 vine de la Bucecea, ultimul din... istorie
Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani PSD, senatorul Doina Federovici, a obţinut, duminică, o victorie categorică la alegerile locale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani.
Accident grav la Botoșani: Motociclist întins pe asfalt după un impact violent cu o mașină - FOTOGALERIE
Un grav accident s-a produs pe drumul Botoșani - Suceava, în apropiere de localitatea Brehuiești, comuna Vlădeni.
Loading...
Trei partide intră sigur în Consiliul Local, emoții imense la Pro România
Dacă la Primăria Botoșani candidații PSD și PNL au fost despărțiți de numai 33 de voturi, cu totul alta este situația la Consiliul Local.
ACUM: Accident pe drumul Botoșani – Suceava, trafic BLOCAT
Un echipaj medical a ajuns la fața locului pentru a acorda ajutor unei victime.
Vicele devenit cel mai tânăr primar din istoria orașului, victorie zdrobitoare: Sunt și eu puțin surprins de scor...
Noul primar spune că victoria este un cadou deosebit pentru ziua sa, sărbătorită cu doar două zile în urmă.
Schema ”din tată sau din mamă în fiu” a picat, copiii a doi primari au pierdut, a câștigat însă o... soție
Doi dintre cei mai longevivi primari din județul Botoșani, Ioan Toma de la Brăiești și Angela Grădinaru Toma de la George Enescu, au decis să se retragă.
HARTA noilor primari din marile orașe, Botoșaniul este roșu
Surprize după scrutinul de duminică, 27 septembrie.
Ora 8:30: USR-PLUS se pare că NU intră în CJ, 4 partide fac deocamdată pragul
Datele centralizate de Autoritatea Electorală Permanentă până la ora 8:30 încep să creioneze noua configurație a Consiliului Județean Botoșani.
Sondaj
Credeți că o vom duce mai bine după alegerile din 27 septembrie?
Da
Nu
Va fi la fel
Declaraţia zilei
”Dacă nu vii la vot, nu ai voie să vorbești. Eu acum cred că pot să vorbesc, deși o să mă pitrocească mulți la care le-am spus că nu sunt buni de primar”, Valeriu Iftime, președinte Camera de Comerț, Industrie și ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8705 lei
USD
Dolarul SUA
4.1828 lei
CHF
Francul elveţian
4.5108 lei
GBP
Lira sterlină
5.3758 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9696 lei
XAU
Gramul de aur
249.1178 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2481 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3383 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9469 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1243 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1793 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6542 lei
Vremea
astăzi
Botosani
17.0 o C
Dorohoi
17.0 o C
Bucecea
17.0 o C
Darabani
17.0 o C
Saveni
17.0 o C
Ştefăneşti
22.8 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.