Știrea zilei
ZIUA A PATRA după alegerile locale! Nu avem primar ales, război cu contestații și plângeri penale, se vorbește deja de anularea scrutinului – VIDEO

Este o situație fără precedent la Botoșan, după desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie. La acest moment, deși Cosmin Andrei este teoretic viitorul primar al municipiului reședință de județ, la o diferență extrem de mică de voturi de contracandidatul său, edilul șef în funcție Cătălin Flutur, rezultatul votului poate lua o întorsătură radicală.

Scrutin total atipic la Botoșani 

 

Birourile electorale de la Botoșani au fost bombardate cu contestații și întâmpinări. În județ acestea au fost stinse și se poate spune că alegerile „au fost închise”. La municipiu însă, lupta electorală este departe de a se fi încheiat și pare că războiul abia începe. Unul care poate fi tranșat de procurori sau de judecători.

 

Primarul în funcție, Cătălin Flutur a obținut pe 29 septembrie 2020, renumărarea voturilor nule. În jur de 800 de buletine care au fost anulate din diverse motive. Cum diferența de voturi este de doar 16, rezultatul final poate suferi modificări. Sau nu. Mai mult, Biroul Electoral de Circumpscripție Municipală (BECM) i-a aprobat și solicitarea renumărării voturilor pentru primar din 18 secții de votare.

 

 

„S-ar putea să găsim și acolo voturi pierdute sau aruncate. Atât timp cât am găsit modificări în procesele verbale care toate sunt într-o singură direcție, este logic să ne punem un mare semn de întrebare dacă numărarea sau cel puțin înregistrarea proceselor verbale a fost corectă. Față de ceea ce am declarat în conferința de presă de ieri (marți, 29 septembrie) la patru secții ne-au apărut elemente noi, nu se închide cheia, adică este un număr de votanți și mai multe buletine de vot”,

Cătălin Flutur, primarul în funcție al municipiului

 

 

Cătălin Flutur avea pe birou miercuri, 30 septembrie 2020 mai multe copii după procese verbale din secții care au suferit modificări. Și spune că toate acestea l-ar fi favorizat pe candidatul PSD, Cosmin Andrei.

 

 

„Îmi doresc ca rezultatul să fie cel corect și să nu rămânem cu semne de îndoială pentru încă 4 ani în Botoșani, vizavi de acest rezultat al votului”,

Cătălin Flutur, primarul în funcție al municipiului

 

„Este logic că este o încălcare a legii”

 

Cătălin Flutur este decis să parcurgă toate căile de atac pentru a se ști cu exactitate dacă într-adevăr noul primar al municipiului a fost decis de botoșăneni sau prin acte de fraudă. Și spune că va uza inclusiv de pârghii penale împotriva acelora din secții care nu au respectat legea.

 

„Dacă este la Biroul Electoral Județean sau dacă este la Judecătorie, la un judecător care are toată autoritatea să judece lucrul acesta. Cât despre faptele penale, vor face obiectul unor altor sesizări. Atât timp cât vorbim de 14 voturi și un singur vot s-a dus dintr-o parte în alta doar printr-o decizie a cuiva, este logic că este o încălcare a legii. O să ne lămurim la cine vom face”,

Cătălin Flutur, primarul în funcție al municipiului

 

Cert este că la acest moment nu există un orizont de timp la care să se știe cine va fi primarul orașului în următorii 4 ani de zile: „Nu estimez, sunt niște termene date de lege, nu pot să vă spun lucrul acesta”.

 

Cătălin Flutur a transmis o solicitare inclusiv la Biroul Electoral Central (BEC), unde a sesizat presupusele acte de fraudă de la Botoșani, membrii BEC de la București având posibilitatea de a dispune renumărarea voturilor din toate secțiile. Și a arătat că poate să solicite inclusiv anularea alegerilor pentru primar și Consiliul Local.

 

„Am încredere că adevărul va ieși la lumină, în ultimă instanță când am toate argumentele este logic să fac și acest lucru”

 

Să cereți anularea?

 

„Este logic, dar trebuie să trecem de toate etapele respective”

 

 

„Dl primar a intrat într-o etapă în care se victimizează”

 

 

 

 

 

 

 

De cealaltă parte, câștigătorul de facto al alegerilor din 27 septembrie 2020 consideră că demersurile lui Cătălin Flutur nu sunt decât o ultimă zvâcnire pentru obținerea unui nou mandat și o nerecunoaștere a înfrângerii.
 

 

 

„Consider că dl primar a intrat într-o etapă în care se victimizează și aduce tot felul de argumente care nu sunt adevărate, pentru a susține faptul că nu a pierdut această bătălie. În loc să fie bărbat și să recunoască, caută tot felul de tertipuri și trage de timp. Între timp apar și dovezile acestei disperări și ca un exemplu vă pot arăta documentele de la Secția nr. 77, unde reprezentanții noștri au documente semnate de toți membrii din birou în care spun că nu a fost depusă nicio întâmpinare în momentul procesului electoral, apoi apare o întâmpinare care a fost modificată, au greșit și procesul verbal, în loc să scrie pentru alegerea primarului, au scris din greșeală pentru alegerea președintelui CJ și are doar câteva semnături”,

Cosmin Andrei, viceprimarul în funcție al municipiului Botoșani

 

A comentat și erorile găsite în procesele verbale care au fost în fiecare secție de votare în 11 exemplare, echivalentul numărului de membri din comisii.

 

Iar dacă edilul șef Cătălin Flutur deține greșeli cu modificări ale numărului de voturi de la un candidat sau altul asta nu înseamnă că exact acel proces verbal a fost depus la BECM pentru înregistrare. Iar acele modificări puteau fi făcute și ulterior.

 

 

„Aceste procese verbale pot fi ale oricărui membru din secția de votare și tot ca un argument vă pot arăta tot dintr-o secție de votare că avem procesul verbal care nu este modificat. Deci dacă se găsește un proces verbal modificat nu există niciun argument că acela a fost depus la Biroul Electoral Municipal. Și alte argumente de natură să emoționeze populația și să demonstreze că nu a pierdut aceste alegeri, când adevărul este cu totul altul. Mai mult, procesul electoral s-a desfășurat în secția de vot și acest lucru a fost consemnat inclusiv de membrii PNL care au avut polsibilitatea să reclame orice neregulă”,

Cosmin Andrei, viceprimarul în funcție al municipiului Botoșani

 

Cosmin Andrei a mai arătat că la acest moment buletinele de vot se află într-un sediu al Locativa însă nu se știe dacă sunt și sub pază: „Voturile în acest moment sunt în sediul Locativa, nu știm cum au fost duse, cine le caută, dacă au fost sub pază sau nu au fost sub pază”.


 

Este însă convins că după tot acest război al contestațiilor, rezultatul va fi cel știut astăzi, anume cu el în postura de nou primar al municipiului. Și că un astfel de demers liberal la alegerile locale din 2016 când s-a cerut renumărarea voturilor pentru Consiliul Local s-a soldat cu adăugarea a încă 17 voturi celor de la PSD.

 

loading...
Alegerile locale pentru Primărie și Consiliul Local blocate în contestații, situația se schimbă de la o oră la alta – DOCUMENT

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
1 din 5 botoșăneni testați, pozitiv la Covid! S-a lăsat garda jos, pacienți care NU CRED în coronavirus, ajunși la spital în stop cardiorespirator
La sfârșitul săptămânii trecute la Botoșani s-a înregistrat recordul de îmbolnăviri a pacienților infectați cu SARS-COV-2.
VIAȚĂ de student din Botoșani în vremea COVID: Ferindu-ne de virusul pandemiei, mulți dintre noi am sfârșit trăind în adevărate focare de infecție psihică
Au plecat la drum cu speranța că își vor îndeplini visul de a deveni profesor, avocat, medic, informatician, psiholog. În luna martie li s-a spus că, pentru siguranța lor, este mai bine să se întoarcă în satele, în orașele lor, pentru a reveni în toamnă în campusurile universitare.
E cam gata și LISTA PSD pentru PARLAMENT: S-a tăiat în carne vie, câteva surprize de proporții
După ce PNL și USR-PLUS și-au stabilit candidații pentru Parlament, social-democrații botoșăneni se află la rândul lor în faza finală a definitivării listelor pentru scrutinul din 6 decembrie 2020. Ca și în cazul liberalilor, discuțiile s-au purtat într-un grup extrem de restrâns și tot ca la peneliști, nici liderii județeni ai PSD nu au făcut publice persoanele care s-au înscris în cursa internă.
Luptă la baionetă pentru Parlament în PNL: A intrat și Flutur în joc, s-a pus la bătaie și postul de prefect
Până la sfârșitul săptămânii, conducerea națională a Partidului Național Liberal trebuie să voteze listele de candidați la Parlament pentru toate județele, însă la Botoșani liderii organizației încă nu au căzut de acord asupra componenței acestora.
Criză de vaccinuri antigripale la Botoșani! Nu se găsesc în farmacii, medicii de familie au liste de așteptare cu sute de persoane
Criza pandemică declanșată în primăvara anului 2020 și în țara noastră a determinat populația să caute vaccinurile antigripale, mai ales pentru a nu se regăsi în situația de a ajunge la spital, iar o simplă răceală să fie confundată cu nedoritul coronavirus.
Covid la Botoșani: Ultimii pozitivi s-au infectat la petreceri private, și-au contaminat și copiii! Botoșani, aproape de pragul critic
Autoritățile sanitare de la Botoșani au raportat marți, 13 octombrie 2020 un număr de 31 de noi cazuri de pacienți care au contactat boala cauzată de virusul SARS-COV-2. Cu o zi înainte fuseseră 30 de cazuri. La acestea se adaugă și două decese.
Business-ul anului: Mihaela Borcea a venit la Botoșani și a vândut Hotel Premier unui afacerist din Dorohoi
Într-o perioadă marcată de pandemie și de mari probleme economice, la Botoșani a avut loc poate cea mai mare tranzacție imobiliară a anului.
Revoluționar botoșănean lăsat fără titlu de președintele Iohannis pentru că a turnat la Securitate
La mai bine de 30 de ani de la evenimentele care au dus la prăbușirea regimului comunist, un botoșănean a rămas fără titlul de revoluționar primit, cel puțin teoretic, pentru meritele avute în victoria revoluției.
Medic stomatolog din Botoșani obligat de judecători să plătească DAUNE materiale și morale unui pacient
Mai rar, însă există și cazuri de malpraxis pedepsite în instanțele de judecată, iar un exemplu de acest fel vine de la Botoșani.
Loading...
3 pe un loc la PNL pentru Parlament, s-a dat deja un vot pentru primele poziții cu rezultate umilitoare pentru câțiva grei din partid
La zece zile după alegerile locale, liberalii botoșăneni au demarat pregătirea celor parlamentare și au votat deja un draft al listei de candidați.
Dosar penal la Parchet: candidat la Primărie acuzat că a încercat să se voteze singur de 8 ori
Plângerea penală a fost făcută la două zile după desfășurarea alegerilor locale din 27 septembrie 2020 și îl vizează pe unul dintre candidații la o primărie din Botoșani.
Flutur, scrisoare explozivă în PNL: Pur și simplu ne-au măcelărit / Nu m-am bucurat de susținerea partidului în aceste zile grele
Primarul încă în funcție al municipiului Botoșani își acuză colegii liberali că, direct sau indirect, au contribuit la pierderea alegerilor locale și la situarea sa pe locul al doilea în cursa de la municipiu, cel puțin până la renumărarea voturilor, dacă operațiunea aceasta va mai avea loc vreodată.
Iată SECȚIILE unde Biroul Electoral a decis renumărarea TUTUROR buletinelor pentru primar: cine-i liderul și câte voturi au Flutur & Andrei
Biroul Electoral de Circumscripție Municipală (BECM) nr. 1 Botoșani a decis miercuri, 30 septembrie, renumărarea voturilor în 18 secții de votare din municipiu, de pe buletinele pentru primar.
Gata noua configurație politică a CJ, PSD e la mâna lui Țurcanu sau Huncă pentru vicepreședinți – LISTA noilor consilieri
Dacă la Primăria Botoșani lucrurile sunt departe de un deznodământ, la Consiliul Județean sunt practic clarificate. Și nu doar ca președinte al Consiliului Județean, care este cunoscut încă din noaptea alegerilor, ci și în privința componenței plenului CJ.
Loading...
Noaptea de coșmar din PNL care a pus capăt teatrului Șoptică - Flutur: S-au căutat degeaba unul pe celălalt – GALERIE FOTO
În urmă cu opt zile, Botoșaniul a avut parte de o noapte electorală cum n-a mai fost după revoluție. Dacă de obicei pe la 22:00 se știa deja cine este primarul, de această dată nu s-a știut nici la 23:00, nici la miezul nopții, nici la 1 și nici măcar la 1:30, tensiunea fiind insuportabilă.  
Noaptea cea mai grea! Sediul PSD a trăit în amorțire ore în șir, mult-așteptata bucurie amânată de „trauma Geoană” – GALERIE FOTO
Înainte de ora 21:00, când se conturează imaginea rezultatelor alegerilor la televiziunile naționale, la sediul PSD Botoșani din strada Cuza Vodă era neașteptat de liniște. Mai ales că, pe parcursul zilei, semnalele unei victorii au fost multe și dătătoare de speranță.
Diferență infimă în favoarea lui Andrei, funcția de primar se joacă la contestații
Numărătorile paralele efectuate noaptea trecută de PSD și PNL îl dau câștigător al Primăriei Botoșani pe Cosmin Andrei.
ALEGERI LOCALE 2020: Primarul Flutur s-a trezit cu noaptea în cap să meargă la vot, a primit două buletine greșite: Ziua bună se cunoaște de dimineață FOTO&VIDEO
Cătălin Flutur, primarul municipiului reședință de județ, împreună cu soția sa, Gabriela, au votat la deschiderea secțiilor de vot, la ora 7:00, la Liceul de Artă ”Ștefan Luchian”.
Cazul UNIC al omului de afaceri diagnosticat cu COVID-19 și operat pe creier: Este eroul nostru! – GALERIE FOTO
Despre cazul său, medicii care l-au tratat spun că este unul unic. Diagnosticat cu COVID-19, a fost supus unei intervenții chirurgicale pe creier. A părăsit spitalul după 54 de zile, complet vindecat. Omul de afaceri și-a reluat activitatea, iar experiența prin care a trecut a fost pentru el și pentru cei care i-au fost alături o lecție de viață.
Urmăriri cu mașinile după un pesedist care ar fi fost trimis de deputat la rupt afișe, acuze cu bătaie la Botoșani: Cu furci, cu topoare, urmăriri cu mașini, cu blocat, stai puțin dle, pentru ce?VIDEO
Campania electorală își arată și partea urâtă în zone unde candidații sau echipele lor intră în conflicte pe fondul luptei electorale. La fiecare patru ani de zile astfel de episoade sunt nelipsite, mai ales în mediul rural, unde se ajunge la bătăi în toată regula.
Gigel1, esti rupt de realitate! Botosanenii ”au in sange stalinismul”.Nimic mai fals! botosanenii traiesc la limita saraciei in timp ce asteapta indexarea la pensie sau 50 de euro care vin lunar din Italia, de la copiii plecati la munca acolo. Si indexarea nu a venit patru ani de la PSD, insa a venit majorareacadouelectoral de la Pds. Pe guvernarea altora ce-i drept, insa pesedistii spun ca ei sunt Moș Crăciunul ce aduce pensii mari. Incearca sa traiesti o luna cu 600 de lei si vei intelege de ce unii voteaza asa.
1 octombrie 2020, 16:26
Toti sunt niste taietori de frunze la caini si ma refer aici la cei ce au condus si vor conduce si in urmatorii patru ani conduce orasul acesta ramas hăt departe, in urma celorlalte capitale de judet din Romania. Lumea nu a venit sa voteze, fiindca nu a avut cu cine vota. Cum iti explici ca marii edili ai orasului Botosani nu locuiesc pe o strada oarecare ci in cartierul de lux de langa oras? Ei habar nu au cum traiesc alegatorii lor, fiindca sunt rupti de realitate. In ultimii patru ani, nimic pentru cetateni. Doar noroaie ,drumuri desfundate si niciodata curatate, trotuare praf si pulbere, scoli amarate ,oameni tristi si multe alte lucruri care te determina sa nu mai votezi, fiindca oricum nu contezi.Nu vom astepta nimic de la cei ce au venit si din simplul fapt ca nu sunt chiar inocenti, au fost prin primarie si nu au zis nici pâs. In judet s-au mai intamplat niste lucruri acolo unde primarii au vrut, nu ca in municipiul Botosani. Vad ca pe fb se tot rosteste numele Achitei. Cine-i Achitei? Nu cumva partenerul de jaf a lui Turcanu Florin? Ce alta realizare are? Apoi Flutur, a pregatit Flutur un tanar penelist care sa ii ia locul atunci cand ar realiza ca nu mai face fata? Nimic! Câmpuri arse si fantani otravite.Si nu pot sa nu ma intreb, pentru ce atata inversunare? De ce este asa o bataie de joc din votul nostru?
1 octombrie 2020, 15:12
A uitasem, fluturaș ia-l cu tine şi pe dulăul ăla de la parcuri şi chiolhanuri, cică bronzul de munte e mai sănătos decât cel marin. Acum că vărul a berberit munţii te poţi bronza şi la iarnă. Manix e dreptaci, votează cu dreapta nu cu stânga.
1 octombrie 2020, 14:42
Văd că marea majoritate a comentacilor sare la gâtul lui Flutur, oare de ce ? Mai văd o opinie că cei care nu s-au prezentat la vot (majoritatea cetățenilor din urbe) nu s-au prezentat din cauză de scârbă , corect, dar lehamitea este provocată în primul rând de politicienii care acum "revendică" victoria (ce e drept glorioasă tare), cei care acum se pare că au pierdut au greșit culcându-se pe o ureche și gândind că pot face orice fiindcă bătălia e câștigată deja. Ce s-a întâmplat în 2019 la europarlamentare și prezidențiale în județul Botoșani a fost determinat de o anumită conjunctură nefavorabilă PSD dar nu trebuie să fii un mare analist politic pentru a realiza că într-un județ care votează de 30 de ani pe urmașii lui Stalin majoritatea are în ADN opțiuni politice de extremă stânga. Pentru a consolida cât de cât o majoritate firavă cu alte opțiuni electorale politicienii PNL și ceilalți ar fi trebuit să fie foarte atenți să nu sară calul, lucru la care se pare că nu prea s-au gândit din moment ce unii se băteau cu palma pe burtă și cu cărămida în piept că ei sunt deja câștigători ai "bătăliei" electorale din 2020 atunci când aceasta nici nu începuse. Atenția le-a fost distrasă de victoria , la limită și nesperată, la nivelul județului în 2019
1 octombrie 2020, 14:08
Cei din pnl au fortat includerea in corpul expertilor electorali a unor persoane care habar nu au de procesul electoral,s-au facut erori dar pnl doreste indreptarea erorilor care ii dezavantajeaza si nu sunt de acord cu indreptarea tuturor erorilor.Un proces verbal semnat de toti ,fara contestatii si apoi cu voturile nule reverificate la BEM ,nu ar trebui sa mai poata fi pus sub semnul intrebarii.Nu inteleg cum poate BEM sa accepte renumarare daca a primit pv si a verificat la primire voturile nule.Daca eerau probleme BEM trebuia sa le rezolve la primirea fiecarei sectii. Ori poate ca au facut treaba de mantuiala ori poate ca unele voturi nule au devenit peste noapte valabile.Daca erau rigurosi din sectiile de vot si la BEM nu se ajungea aici.De cate ori am predat pv la Botosani de fiecare data a trebuit sa astept dupa pilosii din municipiu care veneau cu greseli .Faceti ordine in corpul expertilor ,puneti oameni competenti si nu sa mai aveti astfel de situatii.
1 octombrie 2020, 13:01
Fluture, ca să-l parafrazez pe șeful tău de partid: Înțelege că botoșănenii nu te-au mai vrut. Te-au trimis acasă. Drum bun!
1 octombrie 2020, 12:58
Nu te mai vrem. Ai distrus orasul. Unde e bulevardul de alta data? Ai pus pavele impreuna cu niste escroci de ne-am farmat mașinile si pantofii. Ne rupeam mainile iarna cind dadea inghetul. Unde e teatrul? Numai mirsavii si golanii.
1 octombrie 2020, 12:49
Telenovela Butterfly vs Andrew is very scârboasă.
1 octombrie 2020, 12:39
flutur prin demersul sau perfect mafiot pune dinamita la temelia pnl, insa da aceasta data la parlamentare. A obtinut vreo 10% din voturile botosanenilor in conditiile in care nici usr nu a reusit mare lucru. Au preferat oamenii scarbiti sa nu iasa la vot. Dupa incercarea aceasta de deturnare a rezultatului votului, cam cati dintre cei ce l-au votat vor mai veni la parlamentare?Foarte grav si periculos demersul! Probabil va spune ca altcineva va fi vinovat de ceea ce va urma a se intampla.
1 octombrie 2020, 11:48
Flutur nu este , nu a fost si nu va fi niciodata penelist! Pentru el, peneleul este doar o vaca de muls la fel ca si primaria BT. A tradat partidul atunci cand la mijlocul campaniei s-a pozitionat ca victima a propriilor colegi pe care i-a acuzat de blat cu psd. Flutur este pesedist si mare”revolutionar” intr-o revolutie inexistenta la BT. Si se mai spune ca el a fost mereu in blat cu PSD, impotriva colegilor de la judet si impotriva PNL.
1 octombrie 2020, 11:39
flutur prin demersul sau perfect mafiot pune dinamita la temelia pnl, insa da aceasta data la parlamentare. A obtinut vreo 10% din voturile botosanenilor in conditiile in care nici usr nu a reusit mare lucru. Au preferat oamenii scarbiti sa nu iasa la vot. Dupa incercarea aceasta de deturnare a rezultatului votului, cam cati dintre cei ce l-au votat vor mai veni la parlamentare?Foarte grav si periculos demersul! Probabil va spune ca altcineva va fi vinovat de ceea ce va urma a se intampla.
1 octombrie 2020, 11:34
flutur prin demersul sau perfect mafiot pune dinamita la temelia pnl, insa da aceasta data la parlamentare. A obtinut vreo 10% din voturile botosanenilor in conditiile in care nici usr nu a reusit mare lucru. Au preferat oamenii scarbiti sa nu iasa la vot. Dupa incercarea aceasta de deturnare a rezultatului votului, cam cati dintre cei ce l-au votat vor mai veni la parlamentare?Foarte grav si periculos demersul! Probabil va spune ca altcineva va fi vinovat de ceea ce va urma a se intampla.
1 octombrie 2020, 11:32
Dibu manix e marele castigator al alegerilor. Diferenta de 16 voturi e data de alegatorii pe care aceasta persoana i-a carat la vot sub directa obladuire si alimentare a liderilor PSD. Asa ca fratilor votati ca dibu manix face diferenta.
1 octombrie 2020, 11:28
Si un anume Bogdan care il alimenta pe dibu manix, poate are ceva de spus botosanenilor, care i-au votat cu credinta de altfel.
1 octombrie 2020, 11:26
Poate dibu manix din parcul tineretului ii spune lui cosmin andrei cum a stat treaba. Oameni buni daca banii dati la o categorie de cetateni in ziua alegerilor, in anul 2020, este inca acceptata inseamna ca ne mai trebuie 1000 de ani ca sa intelegem democratia.Aceste persoane decid soarta unui oras.
1 octombrie 2020, 11:24
Flutur a făcut la fel și în 2012. Ba ceva nu-i era clar, ba să se renumere voturile. E urât să vezi că un bărbat care se pretinde a fi liberal în sufletul său (bine și puțin pedelist, știm deja), nu acceptă rezultatul votului liber exprimat. Urât și rușinos!
1 octombrie 2020, 11:16
Oamenii care nu știu să piardă, nu au onoare. Flutur nu știe să piardă.
1 octombrie 2020, 11:06
Nu cred ca esti in masura sa vorbesti despre fraudarea alegerilor. Cred ca multi stim sau banuim cum incercai sa castigi fotoliul de primar in 2012 (chiar daca l-ai pierdut) si in 2016. Sincer mi-ar fi rusine sa deschid gura daca as fi in locul dumitale. Parerea mea , strict personala, ar fi ca dumneata sa aduni toata gasca pdl-ista si sa dispareti din PNL. Minjiti imaginea acestui partid istoric. Oare PNL nu avea alti candidati decat acei pdl-isti care taiau salarii, pensii, faceau legea in oras in vremuri demult apuse. Parerea mea(si iarasi ma repet) acest oras trebuie sa apartina tinerilor care garantat vor face ceva bun cu el. Ne-am saturat de tine si gasca PDL. Fa ce trebuie , si aici iti folosesc lozinca, si plecati in partidul basescian PMP dar nu uita sa iti iei si slugile pdl-iste pe care le-am vazut pe buletinul de vot. Gata! Ajunge! Fa ce trebuie si lasa-ne sa facem ceva cu orasul asta. Ne-am saturat de mocirla hotiei si a slugarnicilor pdl-isti in care ne-ai adus. Vreau sa vad un partid PNL in care tinerii sa hatarasca viitorul acestui oras.
1 octombrie 2020, 10:55
Domnul flutur ne flutura niste procese verbal modificate conform legii, cu semnatura in clar si stampila presedintelui sectiei de votare, pv semnate cu modificarile insusite de catre membrii comisiei, astfel incat la depunerea acestuia la biroul electoral nu exista nicio contestatie. Paradoxal, se poate vedea cum i se iau din voturi castigatorului Cosmin Andrei, nu ise adauga. Dupa ce voturile au fost depozitate la Locativa, acolo unde tot flutur e mosier,dupa aproape o saptamana, ce numaratoare se mai face? Oare nu s-a umblat la buletinele de vot , nu s-a falsificat rezultatul votului?Este jaf la votul cetateanului.
1 octombrie 2020, 10:00
omule, ce mai vrei? aveai in 2004 un apartament cu tencuiala căzută si o masina de pe care curgeau tablele, acum tu si copiii tai aveti vile, bolizi de lux, cate si mai cate proprietati, stim amandoi bine ca sunt din munca cinstita de pe urma firmelor prospere ale sotiei , liberalule onest care ai lucrat toata viata la stat...
1 octombrie 2020, 09:26
"Cătălin Flutur este decis să parcurgă toate căile de atac pentru a se ști cu exactitate dacă într-adevăr noul primar al municipiului a fost decis de botoșăneni sau prin acte de fraudă." Noi știm ce gașcă ai în spate, în justiție nu ai să pierzi niciodată, deja ai demonstrat, ia-ţi catrafusele şi cară-te la sv, Ne-am săturat de golănie,pe noi ne costă sănătatea şi viața, dispari din viața noastră! Nu suntem marfa ta!
1 octombrie 2020, 08:09
astratex.ro
Sondaj
Credeți că o vom duce mai bine după alegerile din 27 septembrie?
Da
Nu
Va fi la fel
Declaraţia zilei
 „Am trecut din nefericire la faza în care trebuie să consideram fiecare contact suspect. Asta e adevărul. Cel mai îngrijorat sunt că baricada pe care am construit-o în Urgență poate ceda, și atunci toți bolnavii, ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8731 lei
USD
Dolarul SUA
4.1224 lei
CHF
Francul elveţian
4.5473 lei
GBP
Lira sterlină
5.3888 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9325 lei
XAU
Gramul de aur
252.3262 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2412 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3352 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9430 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1294 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1786 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6549 lei
Vremea
astăzi
Botosani
10.6 o C
Dorohoi
10.8 o C
Bucecea
10.2 o C
Darabani
11.7 o C
Saveni
10.6 o C
Ştefăneşti
9.8 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.