Știrea zilei
Un tânăr de 32 de ani din PSD Botoșani a ajuns coordonator regional pe 6 județe din Moldova

De aproximativ trei luni de zile, un tânăr social-democrat este coordonatorul Agenției Teritoriale Nord – Est din cadrul Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC).

Mircea Magdalena (foto jos) a fost numit pe funcția de conducere a ANRSC Botoșani din 1 octombrie 2019 când l-a înlocuit pe Bogdan Panțîru, fostul șef al acestei instituții.

 

„A fost o reorganizare la nivel central în care a fost schimbat dl Panțîru și am preluat eu conducerea instituției. A fost o decizie a președintelui ANRSC, Ionel Tescaru”,

Mircea Magdalena, coordonator Agenția Teritorială Nord - Est

 

Mircea Magdalena lucrează în această agenție din noiembrie 2018, el promovând un concurs pentru postul de expert în organigrama unității. După aproximativ un an de zile, în octombrie 2019, a fost detașat pe funcția de conducere, până la organizarea unui concurs.

 

 

Care în actualul context politic probabil va fi urgentat.

 

Tânărul coordonator este membru al PSD Botoșani din 2010, fiind membru în Biroul Politic al Organizației Locale a partidului.

 

Are 32 de ani și a absolvit Facultatea de Științe Politice la Sibiu, iar în paralel a făcut și Facultatea de Drept la Universitatea Danubius. Deține un master la Universitatea Lucian Blaga, specializarea Promovarea Securității prin Relații Internaționale, Sibiu.

 

A lucrat în primă fază în domeniul asigurărilor, din 2010 până în 2014, iar în perioada 2016 – 2018 la cabinetul parlamentar al senatorului Doina Federovici, de unde ulterior s-a angajat la ANRSC.

 

„Am avut afacerea mea, am fost administrator. Am lucrat la cabinetul dnei senator Doina Federovici, m-am angajat aici la 1 noiembrie 2018 și din octombrie 2019 am fost numit coordonator. Aici la nivel de agenție, principala noastră activitate este de monitorizare și control și avem în subordine șase județe”,

Mircea Magdalena, coordonator Agenția Teritorială Nord - Est

 

Agenția Teritorială Nord –Est are în subordine județele Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Vaslui și Neamț

 

„Nu avem birouri în fiecare județ, aici suntem toți. Cei din alte județe fac sesizări și totul se face electronic, iar controalele sunt făcute în teritoriu, facem echipe de control”,

Mircea Magdalena, coordonator Agenția Teritorială Nord – Est

 

În Agenția de la Botoșani lucrează 6 angajați.

 

În calitate de coordonator al ANRSC Botoșani, Mircea Magdalena are un salariu net de 3.000 de lei. Soția sa lucrează la Zona Metropolitană Botoșani.

 

Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice – ANRSC este instituție publică de interes national, cu personalitate juridică, având ca obiect principal reglementarea, monitorizarea și controlul la nivel central al activităților din domeniul serviciilor comunitare de utilități publice aflate în sfera sa de reglementare, în conformitate prevederile Legii nr. 51/2006, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

loading...
Tânăra soție a unui director de instituție publică a vrut să intre în Poliția Locală
Încăierare pentru postul de director la ”Apă”, prima doamnă a liberalilor a dat peste domnul cu banii de la PSD
Liberalii au găsit director pentru CAS, cei de la ALDE au altă surpriză plus o șefă la altă instituție

 

DESCARCÃ APLICATIA BOTOSÃNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
O frumoasă tânără artistă din Botoșani s-a măritat! Cerută în căsătorie pe o plajă din Thailanda cu inel cu diamante – GALERIE FOTO
Una dintre cele mai gingașe artiste pe care le-a dat Botoșaniul s-a căsătorit weekendul trecut cu bărbatul de care s-a îndrăgostit și alături de care a ales să își întemeieze o familie.
Botoșăneanul care l-a interpretat pe elevul-erou în filmul lui Radu Jude: ”Cred că ar trebui să fie un portret al lui Mugur Călinescu în Laurian” - GALERIE FOTO & VIDEO
Într-o zi de 13 februarie se stingea din viață eroul anticomunist Mugur Călinescu. Într-o zi de 14 februarie se năștea Dorin Glăvan, arestat la 16 ani și condamnat ca dușman al poporului. Într-o zi de 17 februarie se năștea Mihai Ursachi, poet și trăitor în pușcăriile  comuniste. Toți au fost elevi ai Liceului Laurian din Botoșani.
Bătaie de joc cu masa caldă a elevilor: Primarii împotmoliți în birocrație, copiii mănâncă alimente INTERZISE
Încă din 2016, mai multe școli din țară au intrat într-un program pilot al Guvernului pentru ca elevii să beneficieze de o masă caldă la școală.
Două restaurante celebre, pe cale de a fi închise după un super control făcut de șeful din capitală al Protecției Consumatorilor
Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Eduardt Cozminschi, se află în județul Botoșani și, timp de două zile, coordonează un amplu control care este efectuat la nivel național.
Pomana electorală ridicată la rang de artă! Gratuitatea care „omoară” o serie de instituții, unii sunt în crize de nervi, alții de-a dreptul fericiți
O modificare legislativă care miroase puternic a populism, mai ales în an cu duble scrutine electorale, ar urma să provoace haos în țară, multe instituții sau uniuni urmând a fi lovite în efect de domino.
Botoșăneancă moartă în condiții suspecte în Germania, familia anunțată de urgență
După tragicul caz al lui Florin Corsei, botoșăneanul de 32 de ani care a murit în Belgia, o altă tragedie are loc printre concetățenii plecați peste granițele țării.
LOVITURĂ după lovitură pentru simbolul orașului, 2 ani irosiți, patru licitații ratate: Nu știu, era să cad acolo pe scările Primăriei FOTOGALERIE
Contractul de finanțare pentru reabilitarea Ansamblului Monahal Biserica Sfântul Gheorghe a fost semnat în februarie 2018. Cu lacrimi în ochi, cel care s-a ocupat de proiect și de atragerea finanțării, preotul Dumitru Mateciuc, deborda de optimism că, în sfârșit, își vede visul aproape îndeplinit.
ALDE a prezentat drept pensionară o candidată la Primărie care este de fapt coordonatoare la o instituție – VIDEO
Prezentarea Manuelei Zarug drept membru ALDE, lucru negat vehement de femeia de afaceri, nu a fost singura ciudățenie a conferinței de presă pe care Alianța Liberalilor și Democraților a organizat-o joi la Botoșani.
Șoarecii au dat năvală la Colegiul Laurian, cursuri mutate din cauza rozătoarelor – VIDEO
Printre profesorii și elevii de la Colegiul Național A.T. Laurian și-au făcut apariția în al doilea semestru și mai multe rozătoare. Prezența acestora a fost observată mai des începând cu săptămâna trecută.
Loading...
GATA licitația! Aceste minunății vor fi văzute pe străzile orașului, cel mai târziu din vară – FIRMELE câștigătoare
Dorința generală a locuitorilor municipiului reședință de județ împărtășită asiduu în mediile online este pe cale să devină realitate. În mod cert și într-un viitor nu foarte îndepărtat dispar tramvaiele de pe străzile orașului, și odată cu ele toate riscurile la care erau supuși participanții în trafic, călătorii și vatmanii deopotrivă.
Amendă de 2.300 de lei după un scandal care s-a lăsat cu filmarea polițiștilor și amenințări cu Facebook-ul: Mi-au zis să mă car și să-mi iau și javra  – VIDEO
Trăim în era tehnologiei, în vremuri în care telefoanele inteligente conectate la rețele de internet chiar sunt accesibile oricui. La fel și rețelele de socializare unde pare să trăiască în prezent toată lumea. Pe Facebook au loc cele mai importante evenimente, de la a ne prezenta într-o anume manieră până la a comenta politica și fotbalul sau a prezenta rețete. Sau să cerem ajutor când suntem în nevoie. Sau să criticăm. Mai ales să criticăm.
Fenomenul care ia amploare la Botoșani: Daniel și Simona, îngerii sărmanilor care caută durerea – GALERIE FOTO
Nu au zeci sau sute de angajați. Nu au averi, nici salarii de sute de milioane. Nu fac liste de așteptare, nu cer nimic în schimb, nu judecă și nu cer socoteală. Nu sunt instituții.
Bărbații efeminați tot mai des văzuți pe stradă! „Păpușile masculine” ale deceniului se pensează, își fac manichiura și poartă haine mulate
Este un fenomen în plină desfășurare ce nu poate fi trecut cu vederea. Se întâmplă și la Botoșani însă la o amploare mai redusă față de marile orașe unde nonconformismul acaparează ținutele sexului tare care este slăbit de această suprapunere cu stilul feminin.
O nouă afacere de succes pe spatele botoșănenilor, semnal de alarmă din partea medicilor
Ajutate de botoșăneni și români în general, care cumpără tot mai multe medicamente fără să meargă la medic, farmaciile au devenit afaceri înfloritoare.
Loading...
Povestea condamnării lui Țurcanu: Cum s-a ajuns la 4 ani și 3 luni minus 1 an & INTERZIS la orice funcție aleasă la stat și nu numai
Fostul președinte al Consiliului Județean din perioada 2012 – 2015 a fost condamnat la închisoare după ce s-au luat în calcul mai multe pedepse, inclusiv o sentință din urmă cu mai bine de cinci ani și care l-a scos atunci din viața politică și administrativă.
Un tânăr independent candidează la alegerile locale: Politica este văzută ca o zonă în care intri ca să te căpătuiești
Pe Bogdan Cărăușu l-am cunoscut în noiembrie 2015. Luna și anul când poate Botoșaniul a avut cele mai frumoase proteste organizate în centrul orașului. Mii de oameni, tineri frumoși și liberi, treziți din amorțirea cotidiană de una dintre tragediile care încă lasă urme adânci în conștiința administrației și politicului din România. #Colectiv. În fruntea protestatarilor se afla Bogdan Cărăușu.
CÂT a fost în stare un botoșănean să plătească pentru o mașină, este cea mai scumpă înmatriculată în ultimul an
Bolid de lux cumpărat de un botoșănean și înmatriculat chiar înaintea sărbătorilor de iarnă.
Patru directori în curtea Mișcării Populare, nominalizări șoc pentru directori – LISTA
În afara postului de subprefect, pentru care chiar vineri președintele județean al Partidului Mișcarea Populară a făcut o propunere, formațiunea pe care o reprezintă revendică și patru posturi de șefi la serviciile publice deconcentrate.
Junele care mai mult a făcut-o pe-a directorul a părăsit cu totul instituția, a fost înlocuit cu un șef cu... tupeu
La zece luni după ce a fost destituit întrucât de față cu mai multe oficialități ale județului a avut curajul să îl contrazică pe ministrul Transporturilor, Liviu Alexa a revenit pe funcție.
Femeia care și-a ucis fiul de 17 ani „condamnată” la spitalizare pe viață
Este cât se poate de evident faptul că femeia care și-a înjunghiat mortal fiul adolescent avea mințile tulburate de afecțiuni cronice care s-au adâncit în ani. Cazul Lilianei Nichifor din orașul Săveni a zguduit comunitatea la începutul lunii noiembrie a anului trecut.
Daca era un bosorog, comenta un oarecare, daca este tanar comenteaza, un oarecarel.Voi stiti ce va face nevasta la serviciu? voi ochii din umbra, adica esti titrat, stii tu ce spunea Balzac? Tu stii ce face un parvenit. ! dumitru, tu ce freci/? nevasta ta stie?
9 ianuarie 2020, 18:43
propun o solutie corecta = e destept ca persoana care l-a propus)))
7 ianuarie 2020, 20:32
Niște prosti care comentează , omul chiar este bun și vine din privat .
7 ianuarie 2020, 19:16
Cât de rai sunt cei care comentează de mai sus, eu îl cunos pe om din privat, chiar este ok și are scoala la timp făcută. Nu inteleg dacă oamneii buni vin din privat și muncesc , de ce atâtea comentarii de prost gust .Așa arată cât de slabi suntem , cât de rai și prosti suntem unii cu alții.
7 ianuarie 2020, 19:08
Nu cred ca el e vinovat ca i s-a oferit functia, ci aia care l-au transformat in sluga prin aceasta functie. Probabil ca e un tanar care s-ar fi descurcat si in mediul privat.
7 ianuarie 2020, 18:24
deci tu freci menta la anrsc iar muierea ta la zona metropolitana. bai fraților, cand va uitati seara in oglinda, nu va este jenă că luati bani luna de luna fara sa faceti nimic? Ce rahat se intampla ma la zm, ce proiecte se derulează acolo? Ce nesimțiți sunteti...
7 ianuarie 2020, 15:12
E ușor să vorbești din umbra anonimatului și să arunci cu noroi in oameni ...păcat că nu ai coloană vertebrală să te prezinți
7 ianuarie 2020, 14:59
Compentența frate ce mai !
7 ianuarie 2020, 12:00
in toate pozele aceeasi slugoi: andreea andrei - cumnata viceprimarului cosmin andrei; bogdan buhaianu - cu nevasta angajata tot la zona metropolitana; cosmin andrei - un parvenit; andrei beilic - un frustrat si nelipsitul dan paduraru - omul de casa al senatoarei. daca tot a administrat o societate comerciala in domeniul privat poate ne spune acest domn de ce a parasit sistemul privat pentru un post in sistemul de stat, nu cumva a codus societatea la faliment ca si alti colegi de-ai sai de partid care ulterior s-au oplosit pe la stat in functii bine platite??? nesimtirea atinge cote alarmante, acest individ da lectii în ceea ce priveste managemantul unei institutii de stat cand habar nu avea de aceasta pe vremea cand servea cafele si cumpara tampoane la cabinetul sefei lui de partid, insa dupa cum spunea Balzac: parvenitul se taraste de-a busilea in fata celor ce-i pot fi de folos si este obraznic cu cei de care nu mai are nevoie.
7 ianuarie 2020, 11:58
cred ca are studii inginesti inalte si o vasta experienta in ceea ce priveste managementul serviciilor comunitare de utilitati publice , pe la unitatile de profil din Botosani. Bravo, tovule, ai trecut sa citesti si despre gestiune delegata sau ai ramas la capitolul gestiune directa a serviciilor publice, cred ca ai trecut testul de enumerare a serviciilor din sfera celor de interes public general , mai precis de utiltate publica
7 ianuarie 2020, 09:02
Felicitari Federovici pentru o noua angajare, s-au mai pierdut cateva sute de voturi de catre PSD.
7 ianuarie 2020, 08:27
Urmarind cu atentie poza de mai sus, am observat un numar mic de mascarici si oportunisti in fata PSD-ului.
7 ianuarie 2020, 08:16
Cata sfidare din partea senatoarei Federovici angajandu-si toate neamurile, cumatrii, finii pe functii bine platite de prostimea care munceste din greu.
7 ianuarie 2020, 08:11
Tare de tot, din soferul lui Federovici sa ajungi coordonator pe Moldova pe tot ce înseamnă servicii comunitare, nesimtirea atinge cote maxime, nici nu trebuie sa ne mai miram ca PSD se autodistruge.
7 ianuarie 2020, 08:01
Loading...
inpuff.ro%20
Sondaj
Mai mergeți să mâncați în restaurantele din Botoșani după controlul Protecției Consumatorilor?
Declaraţia zilei
”De câte ori nu am trăit scenariul acesta? Domnule primar, doamnelor și domnilor consilieri unde se duc banii pe care an de an susţineţi că-i dirijaţi către reabilitarea căii de rulare a tramvaielor, către asfaltări şi parc ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8024 lei
USD
Dolarul SUA
4.4395 lei
CHF
Francul elveţian
4.5257 lei
GBP
Lira sterlină
5.7281 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9880 lei
XAU
Gramul de aur
240.4606 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2493 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4215 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9261 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3365 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1907 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6429 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.