Știrea zilei
Nuntă de comă la un salon de lux: muzicanţii au dispărut, mireasa a izbucnit în plâns, se lasă cu un proces greu

Doi tineri din Botoşani au avut o nuntă cu adevărat de neuitat. Şi aceasta după ce au constatat în momentul în care au ajuns la sala unde era programată petrecerea că formaţia care trebuia să le cânte nu s-a mai prezentat şi nici nu va mai veni.

Contract de 2.500 de euro semnat cu un an şi jumătate înaintea nunţii


Adrian şi Ana Maria Bocan au perfectat încă de pe 15 ianuarie 2016 un contract cu General Musik, o trupă din Suceava pe care au văzut-o la două evenimente private şi care le-a lăsat o impresie foarte bună. Au achitat şi un avans de 200 de euro dintr-o sumă totală de 2.500 de euro. În contract era prevăzut foarte clar că nunta va avea loc la complexul Casa Lux din Botoşani, pe data de 9 iulie 2017, în intervalul orar 19:00 – 6:00.
În urmă cu o lună mirele l-a contactat pe Ghiocel Cioltan (foto cu saxofon), reprezentantul amintitei formaţii, care i-a dat asigurări că va onora contractul. Acelaşi lucru l-a făcut şi cu o săptămână înainte de mult aşteptatul eveniment de la salonul Soul Mate.

„Care nuntă dom’le că eu sunt deja la nuntă?”


Adrian Bocan a început să simtă că ceva este în neregulă când se afla la oficierea religioasă şi încă nu a primise nici un telefon de la cineva din trupă. Iar când a ajuns la sală temerile i-au fost confirmate: nu era nici o formaţie acolo. L-a sunat pe Ghiocel Cioltan care i-ar fi răspuns: „care nuntă dom’le că eu sunt deja la nuntă?”. General Musik se afla într-adevăr la o nuntă, numai că la Gura Humorului, la Botoşani.

„Prin ce am trecut nu doresc nimănui. Aşteptam de opt ani clipa asta”


Au urmat zeci de minute groaznice pentru cei doi tineri. Mireasa a izbucnit în plâns, iar mirele a început să caute disperat pe cineva care să îi cânte la nuntă. Iar situaţia era mai mult decât jenantă pentru că, nunta fiind organizată duminică, oamenii au început să vină mai devreme, astfel încât aveau deja o mulţime de persoane ajunse care aşteptau pe afară.


„Oamenii stăteau la cafele, la terase, se uitau la noi. Şi nu am avut nici un stres până aseară când am ajuns lasă”,


Ana Maria Bocan, mireasă.


Nu exista nici măcar cineva care să le cânte tradiţionala „primire”.


„Aveam deja 40 de persoane venite, noi am scris ora 19:00 pe invitaţii. Prin ce am trecut nu doresc nimănui. Aşteptam de opt ani clipa asta. De opt ani ne cunoaştem şi de doi ani am rezervat sala”,


Adrian Bocan, mire.

A venit să cânte o trupă ai cărei membri au făcut cunoştinţă la nuntă


Acesta susţine că Ghiocel Cioltan i-a trimis în 20 de minute câţiva muzicanţi, numai că aceştia n-ar mai fi cântat împreună, acolo s-ar fi cunoscut, iar prestaţia n-ar fi avut darul să distreze lumea. Până la urmă l-ar fi ajutat şeful de sală cu o altă trupă, plus Luigi de la „Rapsozii Botoşanilor”. Iar marele noroc a fost că semnase un contract şi cu celebra formaţie „Generic”, pentru 45 de minute şi în urma insistenţelor sale pe lângă Dan Ciotoi a cântat 90 de minute. Bineînţeles însă că şi preţul a crescut de la 7.000 la 12.000 de lei.


Mirele este convins că la mijloc a fost o stratagemă a celor de la General Musik fiindcă i s-a părut foarte ciudat că în doar 20 de minute, prin telefon, Ghiocel Cioltan a reuşit să găsească o formaţie fără angajament în toiul sezonului de nunţi.


„Cumva au făcut premeditat. Ce formaţie găseşti în 20 de minute să fie deja îmbrăcaţi? Cei mai «nasoli». Când i-am văzut în faţă… ei nu se ştiau între ei. Ei făceau cunoştinţă la noi, la nuntă”,


Adrian Bocan, mire.

„O confuzie fatală, regret. E prima mea scăpare într-o carieră de 34 de ani”


Liderul General Musik respinge însă această acuzaţie şi susţine că totul s-a întâmplat din cauza unei confuzii pe care o regretă nespus de mult. El a relatat că, pur şi simplu, la telefoanele dinaintea nunţii era convins că vorbeşte cu mirii de la Gura Humorului şi că nu îşi explică faptul că atât el, cât şi ceilalţi patru membri ai trupei au uitat că încheiaseră o înţelegere la Botoşani. Muzicantul şi-a arătat disponibilitatea nu doar de a înapoia avansul, ci şi de a plăti despăgubiri.


„Este o scăpare din partea mea, din partea formaţiei, pentru că am rătăcit contractul, n-a putut fi pus în ordine. S-a dublat contractul într-o altă locaţie. Este adevărat, m-au sunat, am crezut că vorbesc cu nunta pe care era contractul (de la Gura Humorului – n-r.). Am făcut o confuzie fatală, regret. E prima mea scăpare într-o carieră de 34 de ani. Am cerut să căutăm o cale amiabilă”,


Ghiocel Cioltan, reprezentant General Musik.

Ofertă de împăcare: cântat „moca” la botez


Acesta susţine că a trimis mirilor ca alternativă două formaţii de top din Botoşani, din care tinerii au acceptat doar una.


„Am înţeles că nunta i-a ieşit. Mă bucur că le-a ieşit nunta. Vor să mă acţioneze în instanţă, ca tot omul trebuie să mă apăr. Vor să caute o cale amiabilă, găsesc înţelegere, ca orice oameni ne putem înţelege. Se poate întâmpla, sunt om, am greşit, îmi pare nespus de rău (…). Nu a fost o chestiune intenţionată, o regret profund toată viaţa mea. Mi-i ruşine de situaţie, am făcut o gafă, am confundat, am greşit ca orice om şi nu mai pot face nimic. Dacă aş putea face ceva cu siguranţă că le-aş cânta trei zile şi trei nopţi fără să le iau nici un ban pentru că nu au nici o vină.”,


Ghiocel Cioltan, reprezentant General Musik.


Muzicantul s-a oferit să le cânte gratuit la cumătrie şi chiar să le boteze copilul doar să le treacă supărarea, subliniind totuşi că i-a trimis la nuntă formaţia „Folclor”, care ar fi una de top la Botoşani.

Mirele recunoaşte că toţi cei de la General Musik sunt „foarte buni la ceea ce fac”, adică la cântat, dar susţine însă că darul de nuntă a avut considerabil de suferit din cauza problemelor generate de muzică şi, ca atare, intenţionează să deschidă un proces pentru recuperarea daunelor produse.

loading...
Florin Salam a botezat un băiețel la Botoșani într-o atmosferă de isterie totală – GALERIE FOTO & VIDEO
Ceremonie 'modernă' la malul mării: Strunilă, cununat de un preot dat afară din biserică - FOTOGALERIE

 

Revenire în forță: O fostă directoare a ajuns din nou manager și l-a schimbat tocmai pe cel care îi luase locul 
Spitalul de Recuperări Sfântul Gheorghe are începând de astăzi un nou director. Mandatul lui Sorin Radu a încetat, iar primarul Cătălin Flutur a desemnat un interimar. 
Tu ce-ți dorești la Botoșani? Sediu pentru Poliția Locală sau azil de bătrâni? TRIMITE mesaje primarului și Consiliului Local
Înainte de aprobarea bugetului local, Primăria organizează o dezbatere publică la care pot lua parte și cetățenii orașului. Nu s-a ținut cont tot timpul de doleanțele botoșănenilor la nivelul municipalității, însă cum ar zice o zicală din popor „încercarea moarte n-are”.
IUBIRE la... restaurant: BĂTAIE pe localurile din municipiu de Valentine's Day și Dragobete
Ziua Îndrăgostiților marcată astăzi, după modelul american, este un moment bun pentru distracție. Cel puțin acest lucru se observă în rândul botoșănenilor care și-au făcut deja rezervare la unul dintre restaurantele din municipiu cu meniu special valabil fie pe 14, fie pe 24 februarie 2019.
Se pregătește pentru Parcul Cornișa cel mai mare show din istoria orașului, de la Dr. Alban și Boney M la Nana și Smiley
Anul acesta Primăria municipiului Botoșani va renunța la organizarea tradiționalului spectacol din Centrul Istoric prilejuit de sărbătoarea Sfântului Mucenic Gheorghe, ocrotitorul spiritual al botoșănenilor.
Meci greu șef - angajat la direcția de la municipiu, s-a chemat Salvarea: Am căzut, am început să tremur, aveam o durere în dreptul inimii
Scandal mare în cadrul unei instituții de Botoșani. Un angajat ar fi fost bătut și amenințat cu moartea chiar de cel care îi este șef.
Botoșănenii sfidează legea și fumează după toate colțurile spitalelor, dar își cer scuze - GALERIE FOTO
Deşi există numeroase afişe care arată clar că fumatul este interzis, nici pacienţii şi nici vizitatorii de la Spitalul Județean „Mavromati” nu ţin cont de acest lucru.
Unde au ajuns liceenii olimpici ai județului și ce ar schimba la Botoșani, de la teatru la locurile de muncă - FOTOGALERIE
Știm cu toții că în județul nostru s-au născut patru mari titani ai culturii românești: Mihai Eminescu, George Enescu, Nicolae Iorga și Ștefan Luchian. Putem spune că nici în prezent nu ducem lipsă de oameni foarte deștepți, care au adus numele orașului în marele clasamente ale lumii.
TRAGEDIE în noapte: Soț și soție găsiți morți în baie, ea avea doar 35 de ani
Sfârșit tragic pentru doi soți din județul Botoșani.
8.000 de EURO PENSIE pentru un fost magistrat, 10 lei pentru un alt botoşănean
Este greu de crezut, dar cea mai mare pensie de serviciu plătită la Botoşani este de nici mai mult, nici mai puţin de 38.245 de lei. Asta înseamnă circa 8.000 de euro pe lună, adică pe an, 96.000 de euro.
Apă până la genunchi, șobolani și țânțari: Zeci de botoșăneni nevoiți să suporte un FOCAR DE INFECȚII de ani de zile, pentru că nimeni nu îi ajută - FOTOGALERIE
Suntem în Botoșani, un oraș frumos și cu un aer curat, însă sunt și dedesubturi pe care puțini botoșăneni le cunosc. Unii dintre ei le știu, căci trăiesc într-un mediu infect din care pur și simplu nu pot să iasă.
Un tânăr a lovit intenționat un bărbat, l-a băgat în comă, și-a ascuns mașina sub coceni în curtea tatălui și a dispărut - FOTOGALERIE
Un conflict cum rar se poate vedea a avut loc sâmbătă seară, la Cătămărăști Deal. A început într-un bar și s-a terminat cu un bărbat în comă și cu celălalt căutat de Poliție.
Nu au nevoie de așa multe vacanțe! Sistemul de învățământ prin ochii unei tinere educatoare – Cât RĂU fac pauzele lungi copiilor
Nu avem forță de muncă, tinerii pleacă din țară, nu evoluăm, sistemul e învechit - sunt unele dintre propozițiile pe care le auzim zilnic în ultimul timp. Botoșaniul are tineri frumoși, deștepți și talentați. Acest lucru se poate observa uitându-ne la clasamentele de la olimpiadele școlare județene sau concursurile naționale și internaționale.
DEZVĂLUIRE: Consilier plătit din bani publici, ocupat cu ridicarea casei socrului marelui şef de la Judeţ
Astăzi, la Tribunalul Botoșani a fost o nouă înfățișare în procesul ce îi are inculpați pe Florin Țurcanu, fost președinte al Consiliului Județean și Aristomel Anușca, socrul său. A fost audiat unul dintre foştii consilieri de la cabinetul ex-preşedintelui Consiliului Judeţean și s-a cerut revocarea controlului judiciar pe care fostul şeful PNL Botoşani îl are deja de doi ani.
Scandal uriaș în PSD Botoșani: Macaleți a plecat la București cu demisia de la CJ în buzunar și s-a întors... președinte
Organizația județeană a social-democraților stă pe un butoi de pulbere, după ce conflictul latent dintre cele două mari tabere a izbucnit din nou. Totul s-a întâmplat după scandalul fără precedent care a avut loc în cabinetul prefectului între Dan Șlincu și Cezar Nicuță.
Parcările cu plată stau sub nămeți, șoferii puși să plătească locurile: Nu deszăpezim chiar după prima ninsoare - GALERIE FOTO
În municipiul nostru, multe parcări sunt cu plată, administrate de firma Eltrans. Dacă nu ți-ai plătit parcarea, ai putea să nu-ți mai găsești mașina așa cum ai lăsat-o. Însă, unii șoferi au decis să nu mai parcheze în aceste locuri, căci o dată cu ninsorile abundente, nici nu prea ai cum.
Vieți pierdute peste hotare: Călugăr singur pe lume MORT printre străini
Plecatul în străinătate a devenit pentru mulți botoșăneni o necesitate, fiind împinși peste hotare de sărăcie. Din nefericire însă mulți dintre ei își găsesc sfârșitul acolo, iar nu de puține ori sunt înmormântați pe meleaguri străine tocmai pentru că familiile lor nu au bani pentru repatriere.
Sindromul telefonului mobil: Copiii din Botoșani, captivi în lumea lor, la un pas de suicid
Trăim într-o eră a tehnologiei care ne cucerește de la cel mai mic până la cel mai mare. Copiii petrec din ce in ce mai mult timp pe telefonul mobil și tot mai puțin se joacă pe afară, citind o carte sau stând de vorbă cu părinții. Cu toate că tehnologia poate fi un aliat de nădejde în multe domenii, ea poate afecta în același timp relațiile de familie și poate împiedica buna dezvoltare emoțională si socială a unui copil.
Monument de importanță NAȚIONALĂ stă să cadă la Botoșani: NU sunt bani – GALERIE FOTO
Avem un oraș încărcat de istorie și cultură. Din păcate, unele monumente istorice mai au foarte puțin și se prăbușesc. Motivul nu uimește: nu sunt bani.
Unul dintre cei mai cunoscuţi patroni botoşăneni strânge semnături de referendum pentru limitarea bugetarilor la 10%: Să nu mă voteze!
Dreapta Liberală, unul dintre cele mai noi partide din România, a anunţat demararea acţiunii de strângere de semnături pentru iniţierea unui referedum care să limiteze numărul de angajaţi de la stat la 10% din total, susţinând că situaţia actuală a generat “o discriminare accentuată”.
kalapod.net%20
Afacerile se PRĂBUȘESC iarna: Tarabe din piață, spălătorii și terase PUSTII - FOTOGALERIE
Cu siguranță, anotimpul rece nu este deloc pe placul afaceriștilor din județul nostru și nu numai. Vorbim mai ales de cei care dețin spălătorii, terase sau au un loc închiriat în Piața Centrală.
Am avut nunta anul acesta in Botoșani și am avut formația General Musik Suceava si nu vreau să vă spun decat că a fost cea mai buna alegere posibilă. Sunt niste oameni de nota 20+ . Nu cred că acești profesioniști au făcut cu intenție cele menționate mai sus. Noi am dat avans 200 euro și nu cred că poate fi vorba de suma care a fost plătită avans cum am citit mai sus "daca suma ar fi fost mai mare sigur nu uitau ". Este o mare prostie.Am vorbit de mai multe ori cu ei la telefon în special cu detalii referitoare la nunta și mereu ne-am.prezentat. suntem mirii de pe data de ....din locația x ...i-am sunat chiar și în ziua nunții și când am ajuns la sală mult mai devreme. Cred că a fost o eroare umană și sunt mai mult că sigură că acești oameni au făcut tot posibilul sa repare greșeala .Și încă un amănunt. NOI NU STIAM FIRNATIA DECAT DIN CELE AUZITE PE YOUTUBE și puteau foarte bine sa ne facă și nou așa ceva daca erau "repari" cum am citit mai susIi recomand cu drag și sunt sigur că orice greșeala e omenește și se poate repara .
17 iulie 2017, 12:38
Adevărul este următorul: reprezentantul formației a prins un contract mai bănos la o nuntă în humor și fiind avar pe bani a făcut totul premeditat. El a știut ca nu poate onora contractul și a avut pregătiți băieții din formați diferite care au reușit în fantasticul timp de 30min sa se prezinte la sală , pe cine incercati sa pacaliti ? acum caută scuze domnul ghiocel, dar pentru el bani contează, nu l interesează ca a afectat nunta unor tineri nevinovați , ar trebui să plătească mirilor contravaloarea plătită formației pentru disconfortul creat,atunci ar da dovada de caracter. Dar nu se va întâmpla asta, doar constrâns
14 iulie 2017, 11:18
O greseala în 34 de ani nu are cum sa păteze sau sa denigreze un om. Toți cei ce vorbesc atât de "frumos" la adresa formației, sunt muzicanții de nișă, frustrați, ce incearca sa profite de o eroare pentru a se simți ei mai bine, plus oamenîi simpli care nu au idee cât de multa munca este, iar din pat din fata televizorului e foarte ușor sa ti dai cu părerea. Oamenii încearcă sa rezolve amiabil, își accepta greșeală și cu siguranță nu se va mai repeta. Nunta a ieșit bine, toată lumea e fericita la final. Nu judecați ce nu înțelegeti și rămâne veșnic valabil faptul ca romanul se va bucura mereu când schioapăta capra vecinului. Sunt de apreciat oamenii seriosi, profesionisti, iar greșeală este omeneasca. Cu siguranță a fost un soc pentru toată lumea și lucrul ăsta nu are cum sa se mai întâmple a doua oară.
13 iulie 2017, 14:57
Darul cat a fost ?
13 iulie 2017, 06:10
ghiocel cioltan se pricepe la tras tepe. un flasnetar care se crede profesor de muzica cica a facut conservatorul la fratii de peste prut deoarece a putut da spaga.E dirijor la fanfara lui Lungu de la Prelipca deoarece la ansamblurile din Zona nu are sanse de izbanda. Daca imi facea mie asa ceva la nunta acuma era la dat cu sapa pe ogor il lasam si fara poza la buletin
13 iulie 2017, 00:59
Vasile, nu fi asa sigur. Ia du-ma la o nunta unde se rag manele si ai sa vezi cum se schimba darul :)
12 iulie 2017, 20:27
A fost ce a fost dar acum articolul parcă a dat-o în "mulțumesc mamei omida că mi-a dezlegat cununiile ieftin" Reclama este sufletul comerțului .....
12 iulie 2017, 16:33
Fac parte dintr-o trupa foarte cunoscuta din Botosani.Recunosc ca este intr-adevar destul de stanjenitor ceea ce s-a intamplat insa consider ca a gresi este omeneste.Acest articol cred ca denigreaza prea mult o trupa cu oameni seriosi , ei in acest caz vazundu-se intr-o incurcatura sigur ce s-a produs din cauza volumului mare de munca au incercat sa ia cea mai buna decizie.Respect aceasta trupa pentru ca nu este una de tepari a incercat sa rezolve problema si cred ca unele lucruri afirmate mai sus nu sunt adevarate.La nici o nunta muzica nu poate schimba darul.
12 iulie 2017, 16:11
Daca mirii plateau mai mult avans , cu siguranta nu mai uita nimeni. Asa, 200 de euro ori erau in buzunar , ori nu erau, usor sa uiti. Il inteleg perfect pe artist !
12 iulie 2017, 15:19
ANAF, ai legatura :)
12 iulie 2017, 14:16
.....ca o scurta completare la comentariu precedent : artistul Dan Ciotoi a avut contract doar pe o ora, iar cand Formatia Folclor era instalata si pregatita de-a primii oaspetii, sala era goala pentru ca au fost foarte promti si au ajuns la timp.
12 iulie 2017, 13:21
Precizari reale : 1. A fost o eroare personala care o sa mi-o regret toata viata !!! 2. Prima trupa ajunsa la sala se numeste " Profesional din Botosani" , iar ce-a de-a doua aleasa de mire este " Folclor " iar la rugamintea mea oricare din variante ar fi ales mirii, colegii de breasla ar fi prestat sub pretul contractului meu, ceea ce s-a si intamplat . 3. Formatia General Musik este foarte putin cunoscuta sau chiar deloc la nivelul publicului larg din orasului si judetului Botosani . Aparitii televizate la nivel local si national nu avem, iar din 2013 de cand suntem constituiti ca trupa nu am prestat mai mult de doua-trei evenimente in Botosani, asa ca nu avea cum sa aibe de suferit darul, iar apropiatii ,rudele,prietenii NU pun darul pe masa in functie de formatie.(,nunta nu este un spectacol unde se rup bilete valorice iar daca vedeta lipseste, spectatorii se intorc de la intrare ) . 4. Dan Ciotoi a avut un contract pe suma de 1300 euro, iar la solicitarea artistului de-a mai canta inca pentru un program in aceiasi suma, mirii nu au mai fost deacord. TEL. Dan Ciotoi 0766409976. 5. Artistul violonist Luigi a prestat pe-o suma ce o stiu, dar inca nu am acordul lui sa o comunic . 6. Tot din darul diminuat, pe la orele diminetii mirii si-au mai acontat fara contract o formatie de muzica moderna (manele) la un pret nesemnificativ pentru ca au venit pe dedicatii (unde muzicienii au scos un pret foarte bun ), iar in afara de Dan Ciotoi, toate prestatiile artistice adunate toate la un loc nu ajung la suma de 2500 euro. Inchei prin a-mi cere mii de scuze si iertare celor in fata carora ma simt vinovat, regret profund situatia , nu a fost cu intentie iar colegilor din Formatia Folclor le multumesc respectuos pentru promtitudinea si devotamentul artistic de-a fi la inaltime ! gcioltan 12.07.2017.
12 iulie 2017, 12:31
missgrey.ro
StarShinerS.ro
Sondaj
Ce fel de transport public vă doriți în municipiul Botoșani?
Cu tramvaie noi
Cu autobuze electrice
Cu microbuze
O combinație între primele trei variante
Declaraţia zilei
„Eu vreau să spun că este foarte trist ce facem astăzi aici. Nu ne mai încap morții. Și discutăm despre faptul că trebuie să distrugem niște morminte, în condițiile în care avem hectare întregi de vreo patru ani de zile. De ...
StarShinerS.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7559 lei
USD
Dolarul SUA
4.1941 lei
CHF
Francul elveţian
4.1867 lei
GBP
Lira sterlină
5.4795 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7885 lei
XAU
Gramul de aur
180.0916 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2450 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4983 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9815 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1792 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1853 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6374 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.