Știrea zilei
Nuntă de comă la un salon de lux: muzicanţii au dispărut, mireasa a izbucnit în plâns, se lasă cu un proces greu

Doi tineri din Botoşani au avut o nuntă cu adevărat de neuitat. Şi aceasta după ce au constatat în momentul în care au ajuns la sala unde era programată petrecerea că formaţia care trebuia să le cânte nu s-a mai prezentat şi nici nu va mai veni.

Contract de 2.500 de euro semnat cu un an şi jumătate înaintea nunţii


Adrian şi Ana Maria Bocan au perfectat încă de pe 15 ianuarie 2016 un contract cu General Musik, o trupă din Suceava pe care au văzut-o la două evenimente private şi care le-a lăsat o impresie foarte bună. Au achitat şi un avans de 200 de euro dintr-o sumă totală de 2.500 de euro. În contract era prevăzut foarte clar că nunta va avea loc la complexul Casa Lux din Botoşani, pe data de 9 iulie 2017, în intervalul orar 19:00 – 6:00.
În urmă cu o lună mirele l-a contactat pe Ghiocel Cioltan (foto cu saxofon), reprezentantul amintitei formaţii, care i-a dat asigurări că va onora contractul. Acelaşi lucru l-a făcut şi cu o săptămână înainte de mult aşteptatul eveniment de la salonul Soul Mate.

„Care nuntă dom’le că eu sunt deja la nuntă?”


Adrian Bocan a început să simtă că ceva este în neregulă când se afla la oficierea religioasă şi încă nu a primise nici un telefon de la cineva din trupă. Iar când a ajuns la sală temerile i-au fost confirmate: nu era nici o formaţie acolo. L-a sunat pe Ghiocel Cioltan care i-ar fi răspuns: „care nuntă dom’le că eu sunt deja la nuntă?”. General Musik se afla într-adevăr la o nuntă, numai că la Gura Humorului, la Botoşani.

„Prin ce am trecut nu doresc nimănui. Aşteptam de opt ani clipa asta”


Au urmat zeci de minute groaznice pentru cei doi tineri. Mireasa a izbucnit în plâns, iar mirele a început să caute disperat pe cineva care să îi cânte la nuntă. Iar situaţia era mai mult decât jenantă pentru că, nunta fiind organizată duminică, oamenii au început să vină mai devreme, astfel încât aveau deja o mulţime de persoane ajunse care aşteptau pe afară.


„Oamenii stăteau la cafele, la terase, se uitau la noi. Şi nu am avut nici un stres până aseară când am ajuns lasă”,


Ana Maria Bocan, mireasă.


Nu exista nici măcar cineva care să le cânte tradiţionala „primire”.


„Aveam deja 40 de persoane venite, noi am scris ora 19:00 pe invitaţii. Prin ce am trecut nu doresc nimănui. Aşteptam de opt ani clipa asta. De opt ani ne cunoaştem şi de doi ani am rezervat sala”,


Adrian Bocan, mire.

A venit să cânte o trupă ai cărei membri au făcut cunoştinţă la nuntă


Acesta susţine că Ghiocel Cioltan i-a trimis în 20 de minute câţiva muzicanţi, numai că aceştia n-ar mai fi cântat împreună, acolo s-ar fi cunoscut, iar prestaţia n-ar fi avut darul să distreze lumea. Până la urmă l-ar fi ajutat şeful de sală cu o altă trupă, plus Luigi de la „Rapsozii Botoşanilor”. Iar marele noroc a fost că semnase un contract şi cu celebra formaţie „Generic”, pentru 45 de minute şi în urma insistenţelor sale pe lângă Dan Ciotoi a cântat 90 de minute. Bineînţeles însă că şi preţul a crescut de la 7.000 la 12.000 de lei.


Mirele este convins că la mijloc a fost o stratagemă a celor de la General Musik fiindcă i s-a părut foarte ciudat că în doar 20 de minute, prin telefon, Ghiocel Cioltan a reuşit să găsească o formaţie fără angajament în toiul sezonului de nunţi.


„Cumva au făcut premeditat. Ce formaţie găseşti în 20 de minute să fie deja îmbrăcaţi? Cei mai «nasoli». Când i-am văzut în faţă… ei nu se ştiau între ei. Ei făceau cunoştinţă la noi, la nuntă”,


Adrian Bocan, mire.

„O confuzie fatală, regret. E prima mea scăpare într-o carieră de 34 de ani”


Liderul General Musik respinge însă această acuzaţie şi susţine că totul s-a întâmplat din cauza unei confuzii pe care o regretă nespus de mult. El a relatat că, pur şi simplu, la telefoanele dinaintea nunţii era convins că vorbeşte cu mirii de la Gura Humorului şi că nu îşi explică faptul că atât el, cât şi ceilalţi patru membri ai trupei au uitat că încheiaseră o înţelegere la Botoşani. Muzicantul şi-a arătat disponibilitatea nu doar de a înapoia avansul, ci şi de a plăti despăgubiri.


„Este o scăpare din partea mea, din partea formaţiei, pentru că am rătăcit contractul, n-a putut fi pus în ordine. S-a dublat contractul într-o altă locaţie. Este adevărat, m-au sunat, am crezut că vorbesc cu nunta pe care era contractul (de la Gura Humorului – n-r.). Am făcut o confuzie fatală, regret. E prima mea scăpare într-o carieră de 34 de ani. Am cerut să căutăm o cale amiabilă”,


Ghiocel Cioltan, reprezentant General Musik.

Ofertă de împăcare: cântat „moca” la botez


Acesta susţine că a trimis mirilor ca alternativă două formaţii de top din Botoşani, din care tinerii au acceptat doar una.


„Am înţeles că nunta i-a ieşit. Mă bucur că le-a ieşit nunta. Vor să mă acţioneze în instanţă, ca tot omul trebuie să mă apăr. Vor să caute o cale amiabilă, găsesc înţelegere, ca orice oameni ne putem înţelege. Se poate întâmpla, sunt om, am greşit, îmi pare nespus de rău (…). Nu a fost o chestiune intenţionată, o regret profund toată viaţa mea. Mi-i ruşine de situaţie, am făcut o gafă, am confundat, am greşit ca orice om şi nu mai pot face nimic. Dacă aş putea face ceva cu siguranţă că le-aş cânta trei zile şi trei nopţi fără să le iau nici un ban pentru că nu au nici o vină.”,


Ghiocel Cioltan, reprezentant General Musik.


Muzicantul s-a oferit să le cânte gratuit la cumătrie şi chiar să le boteze copilul doar să le treacă supărarea, subliniind totuşi că i-a trimis la nuntă formaţia „Folclor”, care ar fi una de top la Botoşani.

Mirele recunoaşte că toţi cei de la General Musik sunt „foarte buni la ceea ce fac”, adică la cântat, dar susţine însă că darul de nuntă a avut considerabil de suferit din cauza problemelor generate de muzică şi, ca atare, intenţionează să deschidă un proces pentru recuperarea daunelor produse.

loading...
Florin Salam a botezat un băiețel la Botoșani într-o atmosferă de isterie totală – GALERIE FOTO & VIDEO
Ceremonie 'modernă' la malul mării: Strunilă, cununat de un preot dat afară din biserică - FOTOGALERIE

 

Cruzime de neînchipuit: Animale bătute cu parul până la moarte din răzbunare pe un afacerist – VIDEO & FOTOGALERIE

Evenimente de o cruzime inimaginabilă au avut loc la o exploataţie agricolă din comuna Dângeni, acolo unde mai multe animale au murit în chinuri groaznice după ce au fost bătute de un îngrijitor.

Coşmar directorial la o instituţie: Generalul n-are adjunct şi nu şi-a mai luat concediu de doi ani, culmea - a primit vouchere de vacanţă

Deşi pare greu de crezut la câţi politruci se bat pentru o funcţie de şef, o unitate de stat stă de mai bine de jumătate de an fără un director adjunct. De atunci nu s-a reuşit nici măcar desemnarea unui interimar.

Bătaie cruntă într-o casă din Botoșani, un barman a intrat peste clientul lui: Mi-a scos dinții din față; soția a început să țipe

Un botoșănean s-a dus la un bar să cinstească un pahar, însă aici a dat peste alte probleme.

S-a întâmplat la Botoșani! Copii implicați într-o acțiune de curățenie la un loc de joacă, a fost chemată Poliția, gunoiul a fost pus la loc – FOTOGALERIE

„Trăim într-o lume nebună, nebună de tot” ar spune titlul unui film. Însă uneori filmele își au corespondent și în realitate. Chiar cea de la Botoșani.

S-a întâmplat minunea: Un PSD-ist cu facultate la stat a ajuns director în domeniul în care chiar este specialist

După ce o mulţime de social-democraţi au căpătat tot felul de demnităţi publice fără să aibă vreo treabă cu domeniul respectiv, eventual pe baza unor studii făcute la a doua tinereţe pe la facultăţi obscure, PSD-iştii botoşăneni au promovat în sfârşit şi unul de-al lor chiar specialist.

Cât ghinion!!! Un botoșănean ce se întorcea acasă din străinătate s-a izbit violent într-un stâlp la câțiva metri de casă - FOTOGALERIE

Dorința de a ajunge cât mai repede acasă era să îi fie fatală unui botoșănean care lucrează în străinătate. Respectivul a condus ore și ore la rând din Marea Britanie și până în România.

Deja-vu cu daune de 70.000 de lei: Adjunctul de la Urban mai retează cinci capete de șefi și aruncă societatea din nou în aer

Ceea ce s-a presupus a fi o poveste cu final fericit se transformă încă o dată în coșmar pentru directorul general al societății Urban Serv, dar mai ales pentru acționarul de la această unitate, Consiliul Local şi nu în ultimul rând pentru locuitorii municipiului Botoşani, cărora li se ridică tot mai rar gunoiul.

Un fost primar PSD de comună, învins la ultimele alegeri, uns şef peste toate vămile

După ce n-au fost în stare să îşi impună un reprezentant în toate cele trei guverne PSD formate după alegerile din 2016, social-democraţii botoşăneni au fost ignoraţi şi la desemnarea şefului Direcţiei Regionale Vamale (DRV) Iaşi, unitate căreia i se subordonează birourile vamale din cele şase judeţe ale regiunii nord-est.

Noapte albă la Botoșani: Străzi blocate de apă și copaci, mașini distruse - Se intervine cu toate forțele și mijloacele - VIDEO & GALERIE FOTO

Ploile violente de joi seară, care au continuat și pe parcursul nopții spre vineri, au provocat o mulțime de probleme atât în municipiul Botoșani, cât și la Dorohoi, precum și în mediul rural.

loading...
Primarul Flutur şi-a vândut apartamentul patronului unei case de amanet - DOCUMENT

Toţi aleşii de la municipiu, în frunte cu primarul, şi-au făcut publice noile declaraţii de avere. În ceea ce îl priveşte pe edilul şef, principala noutate o reprezintă înstrăinarea unui apartament.

După TREI ani a început procesul pentru teribilul accident de la Orășeni Deal: Doi copii lăsați orfani, vinovatul în fața instanței

Începutul lunii iunie din anul 2015... Un extrem de grav accident avea loc în intersecția de la Orășeni Deal, acolo unde doi soți au murit lăsând orfani doi copii. Șoferul supraviețuitor din mașina care i-a izbit este în continuare liber și asta pentru că abia pe 27 iunie 2018 a avut loc primul termen de judecată din proces.

Show financiar de două milioane la municipiu: botoșănenii au plătit și mai mulți bani, încasările au crescut, banii în plus merg în bună parte pe lefuri

Botoșănenii și-au achitat în general obligațiile financiare către municipalitate și, ca atare, în ședința ordinară de astăzi a Consiliului Local se dezbate o rectificare de buget pozitivă, având în vedere că încasările din taxe și impozite în primele cinci luni ale anului s-au realizat în procent de 108,22% față de aceeași perioadă a anului trecut.

PERICOLUL din clădirea cu cei mai importanți oameni ai județului, Poliția Locală mai așteaptă cu amenda - GALERIE FOTO

În urmă cu mai bine de 10 ani, o funcționară venită la o ședință în Palatul Administrativ de la Botoșani a alunecat pe trepte și și-a rupt piciorul pe loc.

Concurs de beție într-o familie din Botoșani terminat urât – Soțul: Am vrut să văd cât poate duce

Este cunoscut faptul în special în mediul rural, femeile beau cot la cot cu bărbații sau chiar mai mult. Instanța urmează să stabilească dacă este vorba despre aceeași situație și în cazul prezentat în cele ce urmează. 

loading...
Viitoare șoferiță abandonată cu dosarul în mână la proba de oraș, șeful de la Permise chemat la prefect

Trăim vremuri în care străzile gem de autoturisme și mai toată lumea vrea să obțină carnetul de conducere. Astfel că, aglomerația de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor (SPCRPIV) nu mai miră pe nimeni.

De la ANL direct la Lebăda: un deputat s-a mutat în zona de lux a Botoşanilor cu credit „prima casă” – DOCUMENT

După ani buni în care a locuit într-un apartament al statului, unul dintre parlamentarii botoşăneni s-a mutat direct la casă. Şi nu oriunde, ci chiar la Lebăda.

Centru comercial de proporţii pregătit la intrarea în oraş: 4 benzi de circulaţie, alee de mall şi 250 locuri de parcare

La Botoşani se pregăteşte construirea unui centru comercial de mari dimensiuni într-o zonă în care nu există nici măcar un chioşc. Primăria Botoşani a început marţi consultarea asupra propunerilor preliminarii privind Planul Urbanistic Zonal (PUZ).

Sute de mii cheltuite de Primărie în… joacă prin oraş, de la castele la căţărătoare – GALERIE FOTO

O investiție cu impact asupra cetățenilor din municipiul Botoșani este pe cale să se concretizeze în această vară.

Decizie ȘOC: Băiatul acuzat de crima de la Pacea a dat cu piciorul la unica șansă de a ieși din închisoare

Adolescentul suspectat de comiterea crimei de la Pacea din luna aprilie va rămâne în continuare după gratii. După ce săptămâna trecută magistrații de la Tribunalul Botoșani au prelungit arestarea preventivă a minorului, decizia nu a fost contestată la Curtea de Apel Suceava.

starshiners.ro%20
Meci ireal primar - director: V-am întrebat dacă e cald afară şi dvs. mi-aţi spus că vineri / Altceva ce să pot să fac?

Înainte ca aleşii liberali de la municipiu să se ridice săptămâna trecută de la masa de şedinţe a Consiliului Local Botoşani din lipsa cvorumului a avut loc un schimb de replici între primar şi directorul SC Urban Serv SA

Am avut nunta anul acesta in Botoșani și am avut formația General Musik Suceava si nu vreau să vă spun decat că a fost cea mai buna alegere posibilă. Sunt niste oameni de nota 20+ . Nu cred că acești profesioniști au făcut cu intenție cele menționate mai sus. Noi am dat avans 200 euro și nu cred că poate fi vorba de suma care a fost plătită avans cum am citit mai sus "daca suma ar fi fost mai mare sigur nu uitau ". Este o mare prostie.Am vorbit de mai multe ori cu ei la telefon în special cu detalii referitoare la nunta și mereu ne-am.prezentat. suntem mirii de pe data de ....din locația x ...i-am sunat chiar și în ziua nunții și când am ajuns la sală mult mai devreme. Cred că a fost o eroare umană și sunt mai mult că sigură că acești oameni au făcut tot posibilul sa repare greșeala .Și încă un amănunt. NOI NU STIAM FIRNATIA DECAT DIN CELE AUZITE PE YOUTUBE și puteau foarte bine sa ne facă și nou așa ceva daca erau "repari" cum am citit mai susIi recomand cu drag și sunt sigur că orice greșeala e omenește și se poate repara .
17 iulie 2017, 12:38
Adevărul este următorul: reprezentantul formației a prins un contract mai bănos la o nuntă în humor și fiind avar pe bani a făcut totul premeditat. El a știut ca nu poate onora contractul și a avut pregătiți băieții din formați diferite care au reușit în fantasticul timp de 30min sa se prezinte la sală , pe cine incercati sa pacaliti ? acum caută scuze domnul ghiocel, dar pentru el bani contează, nu l interesează ca a afectat nunta unor tineri nevinovați , ar trebui să plătească mirilor contravaloarea plătită formației pentru disconfortul creat,atunci ar da dovada de caracter. Dar nu se va întâmpla asta, doar constrâns
14 iulie 2017, 11:18
O greseala în 34 de ani nu are cum sa păteze sau sa denigreze un om. Toți cei ce vorbesc atât de "frumos" la adresa formației, sunt muzicanții de nișă, frustrați, ce incearca sa profite de o eroare pentru a se simți ei mai bine, plus oamenîi simpli care nu au idee cât de multa munca este, iar din pat din fata televizorului e foarte ușor sa ti dai cu părerea. Oamenii încearcă sa rezolve amiabil, își accepta greșeală și cu siguranță nu se va mai repeta. Nunta a ieșit bine, toată lumea e fericita la final. Nu judecați ce nu înțelegeti și rămâne veșnic valabil faptul ca romanul se va bucura mereu când schioapăta capra vecinului. Sunt de apreciat oamenii seriosi, profesionisti, iar greșeală este omeneasca. Cu siguranță a fost un soc pentru toată lumea și lucrul ăsta nu are cum sa se mai întâmple a doua oară.
13 iulie 2017, 14:57
Darul cat a fost ?
13 iulie 2017, 06:10
ghiocel cioltan se pricepe la tras tepe. un flasnetar care se crede profesor de muzica cica a facut conservatorul la fratii de peste prut deoarece a putut da spaga.E dirijor la fanfara lui Lungu de la Prelipca deoarece la ansamblurile din Zona nu are sanse de izbanda. Daca imi facea mie asa ceva la nunta acuma era la dat cu sapa pe ogor il lasam si fara poza la buletin
13 iulie 2017, 00:59
Vasile, nu fi asa sigur. Ia du-ma la o nunta unde se rag manele si ai sa vezi cum se schimba darul :)
12 iulie 2017, 20:27
A fost ce a fost dar acum articolul parcă a dat-o în "mulțumesc mamei omida că mi-a dezlegat cununiile ieftin" Reclama este sufletul comerțului .....
12 iulie 2017, 16:33
Fac parte dintr-o trupa foarte cunoscuta din Botosani.Recunosc ca este intr-adevar destul de stanjenitor ceea ce s-a intamplat insa consider ca a gresi este omeneste.Acest articol cred ca denigreaza prea mult o trupa cu oameni seriosi , ei in acest caz vazundu-se intr-o incurcatura sigur ce s-a produs din cauza volumului mare de munca au incercat sa ia cea mai buna decizie.Respect aceasta trupa pentru ca nu este una de tepari a incercat sa rezolve problema si cred ca unele lucruri afirmate mai sus nu sunt adevarate.La nici o nunta muzica nu poate schimba darul.
12 iulie 2017, 16:11
Daca mirii plateau mai mult avans , cu siguranta nu mai uita nimeni. Asa, 200 de euro ori erau in buzunar , ori nu erau, usor sa uiti. Il inteleg perfect pe artist !
12 iulie 2017, 15:19
ANAF, ai legatura :)
12 iulie 2017, 14:16
.....ca o scurta completare la comentariu precedent : artistul Dan Ciotoi a avut contract doar pe o ora, iar cand Formatia Folclor era instalata si pregatita de-a primii oaspetii, sala era goala pentru ca au fost foarte promti si au ajuns la timp.
12 iulie 2017, 13:21
Precizari reale : 1. A fost o eroare personala care o sa mi-o regret toata viata !!! 2. Prima trupa ajunsa la sala se numeste " Profesional din Botosani" , iar ce-a de-a doua aleasa de mire este " Folclor " iar la rugamintea mea oricare din variante ar fi ales mirii, colegii de breasla ar fi prestat sub pretul contractului meu, ceea ce s-a si intamplat . 3. Formatia General Musik este foarte putin cunoscuta sau chiar deloc la nivelul publicului larg din orasului si judetului Botosani . Aparitii televizate la nivel local si national nu avem, iar din 2013 de cand suntem constituiti ca trupa nu am prestat mai mult de doua-trei evenimente in Botosani, asa ca nu avea cum sa aibe de suferit darul, iar apropiatii ,rudele,prietenii NU pun darul pe masa in functie de formatie.(,nunta nu este un spectacol unde se rup bilete valorice iar daca vedeta lipseste, spectatorii se intorc de la intrare ) . 4. Dan Ciotoi a avut un contract pe suma de 1300 euro, iar la solicitarea artistului de-a mai canta inca pentru un program in aceiasi suma, mirii nu au mai fost deacord. TEL. Dan Ciotoi 0766409976. 5. Artistul violonist Luigi a prestat pe-o suma ce o stiu, dar inca nu am acordul lui sa o comunic . 6. Tot din darul diminuat, pe la orele diminetii mirii si-au mai acontat fara contract o formatie de muzica moderna (manele) la un pret nesemnificativ pentru ca au venit pe dedicatii (unde muzicienii au scos un pret foarte bun ), iar in afara de Dan Ciotoi, toate prestatiile artistice adunate toate la un loc nu ajung la suma de 2500 euro. Inchei prin a-mi cere mii de scuze si iertare celor in fata carora ma simt vinovat, regret profund situatia , nu a fost cu intentie iar colegilor din Formatia Folclor le multumesc respectuos pentru promtitudinea si devotamentul artistic de-a fi la inaltime ! gcioltan 12.07.2017.
12 iulie 2017, 12:31
astratex.ro
loading...
starshiners.ro%20
loading...
Sondaj
Sunteți de acord cu finanțarea FC Botoșani de către Consiliul Local și Consiliul Județean?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Pentru drumul strategic suntem la avizul de la Telekom, am discutat și vineri când am mers la Iași la lansarea proiectului Spitalului Regional cu dl ministru al comunicațiilor să-i forțeze puțin în problema avizului. Sunt ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.6572 lei
USD
Dolarul SUA
3.9685 lei
CHF
Francul elveţian
3.9935 lei
GBP
Lira sterlină
5.2603 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.5318 lei
XAU
Gramul de aur
158.6692 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2380 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4421 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9464 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0243 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1801 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6248 lei
Vremea
astăzi
Botosani
18 o C
Dorohoi
18 o C
Bucecea
18 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
18 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2018 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.