Știrea zilei
Mondenitatea anului : oficialii şi oamenii de afaceri şi-auscos nevestele pe covor roşu cu şampanie şi hostess pentru Bogdan Ota - GALERIE FOTO
Evenimentul monden al anului s-a consumat joi seară la Teatrul Mihai Eminescu din municipiul Botoşani. Concertul extraordinar susţinut de Bogdan Ota şi Nordic Sonata cu ocazia lansării primului album al artistului botoşănean, Day of Wrath, a adus laolaltă lumea bună a judeţului. De la primar şi viceprimari la hostess şi actori, nu prea a fost ceva care să lipsească din seara spectacolului.

Şefimea judeţului la concert cu primele doamne

Porţile s-au deschis cu jumătate de oră înainte de începutul manifestării, iar spectatorii care au plătit câte 45 de lei pentru un bilet au păşit pe un covor roşu întins de organizatori până pe marmura de afară. Oaspeţii au fost întâmpinaţi de hostess şi cupe de şampanie. În foaierul teatrului, în faţa unui panou special amenajat cu sponsori şi parteneri media, toată lumea a avut prilejul să se imortalizeze alături de tinerele care întreţineau atmosfera, bineînţeles pe un covor roşu. Primarul Ovidiu Portariuc, viceprimarii Viorel Iliuţă şi Cosmin Andrei, profesori, oameni de cultură, simpli botoşăneni, cu toţii au ţinut să aibă o amintire de la o manifestare culturală de neuitat. De la aceasta nu au lipsit nici preşedintele Forţa Civică Botoşani Cristian Roman,subprefectul Sebastian Tocariu, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Gheorghe Sorescu şi Doina Federovici, primarul de Ibăneşti Romică Magopeţ.

Toalete de gală, spectatori din Vatra Dornei

Printre spectatori s-au numărat şi oameni veniţi din alte judeţe, un cuplu de vârsta a doua mărturisindu-i la final lui Bogdan Ota că s-au deplasat tocmai de la Vatra Dornei pentru a-l urmări în direct. Majoritatea oficialităţilor au venit alături de soţii, lucru care s-a întâmplat şi în cazul oamenilor de afaceri, partenerele acestora de viaţă nescăpând prilejul de a-şi etala toaletele de gală. Atât în timpul concertului, cât şi la final, publicul i-a dăruit aplauze generoase artistului plecat din Botoşani, dar remarcat în Norvegia, la varianta scandinavă a concursului televizat „Românii au talent”. După spectacol lumea bună s-a strâns în sala de marmură a instituţiei, unde, asemeni minutelor dinaintea începerii show-ului, a fost tratată cu şampanie şi pişcoturi. Oamenii au făcut coadă ca să cumpere întâiul album al lui Bogdan Ota şi să capete un autograf, totul sub ochii tatălui său, medicul Alexandru Ota.

concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 2
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 3
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 4
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 5
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 6
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 7 concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 8
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 9
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 10
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 11concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 12
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 13


concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 14
concert Bogdan Ota Botosani Day of Wrath atmosfera 15
VEZI ŞI:
FOTO&VIDEO: Bogdan Ota - Concert exploziv, sală în picioare, muzică la superlativ


Mai există așa ceva: Un director la stat a renunțat la o leafă de peste 3.000 de euro ca să meargă în privat
Într-o perioadă în care locurile de muncă scoase la concurs de instituții adună uneori și peste zece candidați pentru un singur post, există cel puțin un caz în care un bugetar, care pe deasupra mai ocupa și funcția de director, a demisionat pentru a se angaja în privat.
Peste 30.000 de euro încasați de spital din testele la cerere, zeci de botoșăneni depistați cu COVID înainte de a pleca în concediu
Începând cu data de 16 iunie 2020 la Spitalul Județean Mavromati au început să se facă teste contra cost pentru depistarea noului coronavirus. Botoșănenii care solicită acest lucru trebuie să aibă însă un motiv întemeiat.
Botoșănenii și purtatul măștii: Unii pe față, alții pe mână, polițiștii (încă) mai așteaptă cu amenzile – GALERIE FOTO
În mare parte, botoșănenii par să se supună hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), prin care se instituie purtarea obligatorie a măștii în mai multe zone din municipiul Botoșani.
Apă fără presiune de o lună: În plină pandemie și pe caniculă mai mulți oameni din centru se spală la lighean
De aproape o lună mai mulți cetățeni care locuiesc în Centrul Vechi trăiesc un veritabil coșmar când vine vorba de apa curentă. Pe temperaturi caniculare oamenii nu își pot utiliza centralele pentru apă caldă și nici mașinile de spălat. Iar motivul este lipsa presiunii apei.
Lupta cu pandemia de COVID: Cadre medicale nevoite să stea și 12 ore în combinezoane, unele au leșinat – FOTOGALERIE
Sistemul medical românesc cu greu face față unui număr foarte mare de cazuri de COVID-19, iar asta o spun și specialiștii. Cadrele medicale sunt din ce în ce mai epuizate, iar unele au fost luate chiar și cu ambulanța.
Zeci de avocați din Baroul Botoșani intrați în șomaj, 4.000 de lei lunar de la stat
Probabil că nu există domeniu de activitate în România care să nu fi fost afectat de pandemie. Răspândirea coronavirusului a modificat substanțial și activitatea instanțelor, iar unii avocați, nu tocmai puțini la număr, aproape că au rămas fără venituri curente.
Botoșani 2020: drum din ”capitala județului” reparat cu tractorul cu lamă ca la deszăpezire – VIDEO & GALERIE FOTO
Ceea ce poate părea de neimaginat pentru locuitorii altor municipii reședință, dar chiar și pentru botoșănenii care locuiesc în zona centrală a urbei, este însă o realitate pentru zeci de oameni care stau la capătul orașului. Iar realitatea este cât se poate de crudă.  
A picat varianta McDonald’s: Se pregătește mutarea unui magazin în fostul Lidl - FOTOGALERIE
Încă de anul trecut în municipiul reședință de județ circula o serie de informații neoficiale privitoare la construcția în Botoșani a unui restaurant McDonald’s, într-un spațiu în care funcționa atunci supermarketul Lidl. Se pare însă totul a rămas doar la stadiu de zvon, iar această  investiție nu se va concretiza. Cel puțin nu în spațiul amintit.
Tineri cu care ne mândrim! Băiat din Botoșani, al doilea promovat pe țară la Academia Forțelor Terestre, a învățat singur în pandemie - FOTOGALERIE
„Dacă mi-ar fi spus cineva acum un an că eu voi da admitere doar pe 3 locuri în toată țara, nu aș fi crezut niciodată, dar mi-am demonstrat, în fiecare seară de învățat, fiecare dimineață de alergat, că sunt tot mai aproape de propriul ideal. Prin muncă, suportul familiei și ajutorul lui Dumnezeu am reușit. Sper ca prin acest lucru am demonstrat faptul că indiferent de unde provii, de statutul tău social, poți să reușești tot ce ți-ai propus, important este să țintești cât mai sus și să muncești cât mai mult”.
Loading...
Al doilea hipermarket Kaufland este aproape gata, se știe data deschiderii – GALERIE FOTO
Dacă pentru orice autoritate a statului încadrarea în termenul contractual pentru realizarea unei investiții a devenit o raritate, în privat ritmul construcțiilor este incomparabil. Iar ultima dovadă este ceea ce se întâmplă cu al doilea hipermarket Kaufland din Botoșani.
Panică printre clienții unui magazin: tânăra din casă depistată cu Covid-19, membrii familiei își văd în continuare de vânzări
O îmbolnăvire cu Covid-19 a unei femei dintr-un sat botoșănean, venită după două morți ale poate celor mai cunoscuți oameni ai comunei, a provocat spaimă în satul Buzeni, din comuna Bălușeni.
Încă un candidat schimbat la Primăria Botoșani, se pregătește o prezentare surpriză
În mai puțin de două săptămâni numărăm deja al treilea partid parlamentar care își schimbă candidatul la Primăria Botoșani. După Alianța Liberalilor și Democraților și Pro România, a sosit și rândul Partidului Mișcarea Populară să recurgă la o asemenea manevră.
Cornișa, între pandemie și oportuniști! Încă o vară fără restaurante, un singur afacerist a dat drumul la lucrări, deschiderea în… 2021!
Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa continuă să aibă parte de ghinionul de la naștere. Un proiect extrem de complex care a fost finalizat cu mult peste termenul inițial. Un parc de agrement unic în Moldova ce nu poate lăsa în urmă seria semieșecurilor.
Legea carantinării intră ASTĂZI în vigoare! Internări cu Poliția pentru botoșănenii care refuză, DSP-ul se pregătește pentru valul 2
Amânată în Parlament în două rânduri, Legea nr. 136 din 18 iulie 2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic a fost publicată în Monitorul Oficial cu numărul 634 și își produce efectele începând de astăzi, 21 iulie 2020.
Loading...
Când sistemul te vrea (mai) sănătos: Copilul diagnosticat cu ”boala micilor genii”, pe care statul îl pedepsește pentru că se străduiește prea mult – FOTO & VIDEO
Aproape necunoscut, diagnosticul stârnește în societatea românească reacții bizare uneori, agresive alteori. Iar prin atitudine, prin reacție, prin respingere sau neimplicare, societatea se păstrează deseori pe o treaptă superioară față de acești copii care duc pe umeri crucea grea a unei boli incurabile.
Evacuare cu scandal în Centrul Istoric! A fost chemată Brigada Mobilă Bacău, executorul judecătoresc amenințat cu toporul – GALERIE FOTO & VIDEO
Dimineața zilei de joi, 16 iulie 2020. Ora 10:30.În municipiul Botoșani, zona Centrului Vechi, a fost programată o evacuare cu executorul judecătoresc a unei familii care a locuit aproape două decenii într-o locuință a statului.Evacuarea cu forța a fost una cu mulți nervi și amenințări cu moartea pentru Sînziana Secrieru.
Un om de afaceri, cheia celei mai răsunătoare retrageri din cursa pentru Primăria Botoșani
Retragerea candidatului Alianței Liberalilor și Democraților din cursa pentru Primăria Botoșani a survenit unor discuții pe care liberalii le-au avut pe seama candidaturii la Primăria... Cristești.
Cadre medicale și pacienți din Spitalul Județean Botoșani ajutați pe WhatsApp sau Messenger de psihologi: Cea mai frecventă a fost teama de moarte
Pandemia a devenit un factor stresor pentru populație și generează o serie de schimbări în viața de zi cu zi. În vremuri de carantină și izolare, psihicul poate fi afectat negativ prin anxietate, depresie, stres post-traumatic și furie.
RAZIE sanitară la Complex Cucorăni, o armată de polițiști, jandarmi, pompieri și inspectori  în control: Clienții legitimați de Poliție, localul AMENDATGALERIE FOTO & VIDEO
Aceste verificări au avut loc concomitent în toate județele țării unde structurile MAI cu sprijinul mai multor instituții au descins în locurile aglomerate. Și asta în contextul creșterii îngrijorătoare a numărului de cazuri de COVID-19 la nivel național, țara noastră având unul dintre cele mai abrupte salturi din Europa.
Prefectura a SUSPENDAT concursul Primăriei pentru angajarea unui șef la piețe și cimitire! Un salariat din linia 2 numit interimar
Examenul anunțat de Primăria municipiului Botoșani pentru șef la Serviciul Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipalității, a fost amânat.
daca as fi fost eu la concertul lui Bogdan Ota M-AR FI INTERESAT MUZICA , ORRCHESTRA, corul, pianul si nimic altceva.Din pacate nu am fost in oras.Cred ca oamenii au plecat mai fericiti de la concertul lui Bogdan Ota.Data viitoare va fi un decor dintr-un basm daca acesta nu va placut.Organizati voi un concert si faceti primirea cu rudele ce le aveti.Daca tineretul nu e bun.
14 octombrie 2012, 18:54
Jumatate din cei prezenti fac parte din spuma comunista de pe vremea lui Ceasca
14 octombrie 2012, 13:13
Pentru Dana et compS-ar putea ,daca nu sigur, ca babele si mosnegii, plus alti ,,papagali" sa fie cu adevarat oameni care iubesc cultura, au fost si sunt spectatori la teatru sau filarmonica, iar voi sa aveti doar ifose fara temei.Se stie ca peste 50% din tinerii scoliti recent sunt prosti ca noaptea, pardon - semianalfabeti. Sigur ca printre spectatori au fost si indivizi care, temporar,conduc acest judet si care nu au pasit pragul unei sali de spectacole de ani si ani, dar asta-i alta gasca in ceea traista.
14 octombrie 2012, 09:19
vai ce oameni de cult...ura avem! toti parvenitii politici au devenit peste noapte melomani. sa nu-mi spuna mie cineva ca tatele astea imbracate ca niste sorcove au gusturi muzicale. neamul prost si gustul prost e la el acasa, taranii de botosani . mi se pare ca astia asteptau un chiolhan cu mici si bere dar ota i-a pacalit.ba unii fanfaroni politici si-au adus si prescolarii, viitoarele beizadele, ca sa arate ce genii sint in familie. votati dragi contarani, votati papagalii.
13 octombrie 2012, 18:21
Pebtru Gabriel si altii ca el:Spectacol suta la suta masonic.Toate insemnele de pe scena au conotatii masonice:piramida.literele B si J etc...etc...Oricim prin acest spectacol putem declara APOCALIPSA muzicii de calitate.Spectacol pentru snobi.
13 octombrie 2012, 08:48
Vai de mine ce imi vad ochii! Pitipoance luate de pe centura, alese dupa marime picioroangelor...si Doamne mare ti-e gradina...si babe si mosnegi care si-au scos costumele naftalinate pastrate pentru ultimul drum...D-le Ota trebuia draga sa faci si tu o selectie mai riguroasa celor care i-ai invitat! Acolo au fost persoane care habar nu au de ce au venit! Cica papagalii astia care vaneaza sa mai iasa pe sticla sunt oameni care inteleg ce e aia muzica:))) Penibil si in acelasi timp dizgratios!
12 octombrie 2012, 20:16
Draga Bogdan Ota, "prostimea inculta" din Botosani asteapta ceva explicatii in legatura cu scenografia- mai precis, aranjarea scenei pe care ti-ai desfasurat activitatea in stilul caracteristic templelor masonice ! Vad ca nimeni nu se ( te) intreaba ce era cu acele coloane gemene cu literele B si J, de ce a aparut piramida cu 13 trepte si ochul atoatevazator, de ce toata orchestra avea ochii "pictati"identic cu ochiul atoatevazator, de ce corul a aparut la un moment dat imbracat in sutane negre si cu gluga,ce cantau cei din cor ...cam multe intrebari, dar sunt sigur ca tu ai raspuns la toate ! Hai ca te iubim, oricum ai fi tu :)
12 octombrie 2012, 18:06
Felicitari Bogdan!Daca in acest talent s-ar investi jumatate din banii dati pe fotbalul botosenean si un sfert din atentia unui Iftimie sau Ciubotaru (management) cred ca Botosani-ul ar avea o foarte-foarte buna reputatie, o reconfirmare a brandului sau, acela de oras cultural. Bogdan Ota este un adevarat lux, ceva incredibil: in aceste vremuri, un botosenean tanar se ocupa la modul extrem de serios de compozitie simfonica! Si nu numai de compozitie, ci si de concerte foarte-foarte bine organizate. Bravo Bogdan, multe felicitari parintilor!
12 octombrie 2012, 16:52
voi credeti ca mai marii orasului au fost pt spectacol,sa fim seriosi .Toate au fost de ochii presei ,multi dintre ei ar fi preferat o partida de vanatoare nu un concert .
12 octombrie 2012, 13:09
da, am vazt toti cultii targului, in frunte cu roman, foarte cult, cred ca-i trebe voturi, snobi dle......si tate la greu....tot respectul ptr fam Ota si baiatul lor! incultii cu poleiala, s-o lase balta si sa se uite la origini, de unde au plecat, unde au ajuns prin fortele proprii "politice" si conspirative inalte.
12 octombrie 2012, 12:56
sa imi explice un meloman, dar unul adevarat, care e rolul "pipitelor"(a se citi hostess)..asa e si la premierele de la Scala ?..si inca ceva: la noi, evident, ocupantii functiilor in stat sunt cei mai culti, fara indoiala.
12 octombrie 2012, 06:28
melimeloparis.ro%20
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Acolo (nr. în Parlamentul European) am învățat niște lucruri extrem de importante, faci compromisuri pentru a ajunge la un consens. Cred că am suficientă experiență ca să îi capacitez pe colegii mei să-și ducă la î ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.8375 lei
USD
Dolarul SUA
4.0949 lei
CHF
Francul elveţian
4.4794 lei
GBP
Lira sterlină
5.3607 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8756 lei
XAU
Gramul de aur
271.0003 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2458 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3977 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9510 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0641 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1839 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6494 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.