Știrea zilei
Mitingul PSD, inside story: Dribling din BMW, pancarta umbrelă, copiii cu... love și bodyguarzii cu... bastonul – GALERIE FOTO

După șirul de evenimente din țară, în care Liviu Dragnea a fost huiduit la mai multe acțiuni electorale, social-democrații botoșăneni au ținut secret programul vizitei acestuia și, mai ales, traseul pe care îl urma prin oraș.

Manevre și secrete pentru evitarea huiduielilor

 

Astfel, președintele PSD a sosit mai întâi la Hotel Maria, de unde ar fi putut veni pe jos, preț de 10 – 15 minute, pe Pietonalul Unirii.


A preferat însă luxul BMW-ului, care a evitat să treacă prin fața fostului magazin Tati din Marchian, unde era în toi o contramanifestație, și a luat-o pe bulevardul Mihai Eminescu, de unde a făcut stânga spre Casa de Cultură a Sindicatelor.


A intrat în clădire prin partea laterală și a ieșit apoi din nou afară, unde a făcut o baie de mulțime, fără să se apropie însă prea mult de strada Marchian, unde protestatarii strigau lozinci precum, ”PSD, ciuma roșie” sau ”Dragnea – Jilava”.


Locul sosirii a fost schimbat de o mulțime de ori, exasperându-i chiar și pe unii social-democrați, care mărturiseau că, ”nu mai înțelegem nimic, nu știm ce să le mai spunem la oameni, la fiecare 10 minute ni se spune altceva”.

 

PSD-ist sărac, PSD-ist bogat


În aceste condiții, în funcție de ultimele comunicări, dispozitivul PSD-ist de la amintitul obiectiv se tot muta. Oricum, imaginea de ansamblu era aceeași: o masă de oameni simpli, ca să nu spunem chiar necăjiți, în mare parte aduși de pe la țară, unii dezorientați și derutați, alții bucuroși că-l văd ”pe domn președinte”, alții total absenți.

 

Această mare de social-democrație de la talpa țării era spartă din când în când de un social-democrat din... capul țării, al județului sau orașului, în costum la patru ace, care părea a fi din cu totul alt film decât mulțimea pe care o reprezintă prin Parlament, Guvern, Consiliul Județean, Consiliul Local.

 

Copii la miting, pancarte la gunoi


Printre aceștia se regăseau și câțiva adolescenți îmbrăcați în costume populare care purtau în mâini pancarte cu ”Liviu Dragnea președinte”, ”I love Botoșani” și ”I love România”. Unii dintre ei ajunseseră să fie așezați cu mâinile de către organizatori, chiar și câțiva centimetri stânga-dreapta ori spate-față părând atunci că sunt foarte importanți numai să dea bine la ”domnu președinte”.

 

În doar câteva zeci de minute, pancartele lor, dar și ale altor participanți la miting au fost aruncate la pubelele de gunoi stradale. Aceasta după ce unele fuseseră folosite ca umbrele date fiind reprizele de ploaie care au tot fugărit din manifestanți.

 

Polițiști, jandarmi, SPP-iști, polițiști locali, bodyguarzi


Măsurile de securitate au fost cât se poate de serioase. Parcarea pe strada Cuza Vodă, de la sensul giratoriu până spre Biserica Vovidenia, a fost interzisă, unii șoferi care își lăsaseră din timp mașinile acolo fiind obligați să le mute.

 

O mulțime de echipaje de polițiști, jandarmi și polițilti locali au avut treabă pe acolo, tot așa cum mai mulți SPP-iști cu căști în urechi au tot supervizat zona. Dar nici aceștia nu au fost suficienți.

 

Pentru evenimentul politic s-a contractat și o firmă privată, cinci bodyguarzi fiind postați la intrarea principală a Casei de Cultură a Sindicatelor, pe unde Liviu Dragnea a ieșit să dea mâna cu oamenii care l-au așteptat mai bine de o oră, ba în soare, ba în ploaie, numai să le apară în față, dar el i-a surprins prin... spate.

 

loading...
Simulacru de alegeri la PSD Botoșani: În 5 minute Doina a devenit președinte cu Costică în coaste – LISTA & VIDEO
Preşedintele PSD aşteptat cu fluierături şi huiduieli: Dragnea nu uita, Botoșaniul nu te vrea- VIDEO & GALERIE FOTO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

Cadou la ziua de naștere: ALDE bate PSD și câștigă întâiul primar botoșănean, votat inclusiv de contracandidatul său
Funcția de viceprimar i-a fost probabil hărăzită botoșăneanului Ilie Oniciuc, omul care din acest punct de vedere pare să fie un monument de ghinion. A condus pe ultimul drum doi primari și din poziția de favorit a ajuns în ambele dăți pe locul II.
(ÎNCĂ) Un polițist local LOVIT în Centrul Vechi, ancheta ajunge la un procuror
Numeroasele semnale de alarmă care s-au tot tras în privința CentruluI Istoric al municipiului Botoșani au rămas doar vorbe-n vânt. Pe principiul că „la noi încă este bine”, zilele se rostogolesc unele după altele după scenariile prea bine cunoscute și ușor, ușor vor scăpa de sub control și la Botoșani, unde dreptatea se va face în cele din urmă, da, cu sabia.
După numai un an de zile în sistemul bugetar, soția unui lider PSD Botoșani a ajuns șefă la o instituție publică - FOTOGALERIE
Anul trecut, la finele lunii martie participa la un concurs, la compartimentul financiar – contabil din Instituția Prefectului, pe care l-a și promovat. A rămas acolo în jur de două luni, după care a cerut transferul la Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură (APIA) – Centrul Județean Botoșani.
Ziua în care oameni de la Milano și până la Galați & Trușești au protestat pentru drumurile din Botoșani: Moldova, trezește-te! Botoșani, trezește-te! GALERIE FOTO
Așteptați în oraș la 9:30, așa cum au anunțat, protestatarii pentru infrastructură au ajuns vineri la locul de întâlnire cu o oră întârziere. Și nu a fost poligonul ACR, așa cum se făcuse public inițial.
Concurs pentru șefia unei instituții la care postul s-a eliberat prin... deces
Una dintre instituțiile importante din Botoșani este coordonată de un șef interimar la acest moment.
Orgoliu de medic PLĂTIT scump! Executor judecătoresc în stand-by pentru un spital închis de-o doctoriță
După trei ani, două instanțe de judecată au dat câștig de cauză reprezentanților unui spital care s-au trezit timp de o lună și jumătate cu pacienții… în stradă.
PREMIERĂ la Botoșani: Se pregătește cel mai lung sens unic din Botoșani, orașul tăiat în două – GALERIE FOTO
În municipiul Botoșani autoritățile au pregătit o serie de măsuri pentru eficientizarea traficului rutier. Iar una dintre intențiile factorilor de decizie, adică reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), Primăriei prin Poliția Locală, Prefecturii sau Consiliului Județean este crearea celui mai lung sens unic din Botoșani, care va tăia practic orașul în două.
Cel mai SĂRMAN Consiliu Local din istoria orașului?! Aleșii noștri au sărăcit de când VOTEAZĂ pentru oraș
Aproape toți consilierii locali aleși în 2016 și-au publicat declarațiile de avere. Cu mici excepții, cei care votează hotărâri pentru interesul botoșănenilor și dezvoltarea municipiului par să trăiască la limita de subzistență.
Motociclist luat pe sus în bulevard de un Volkswagen, zeci de oameni la accident – GALERIE FOTO
Un nou accident cu un motociclist în prim plan a avut loc în seara de vineri la Botoșani. Evenimentul s-a petrecut după ora 23:00 pe bulevardul Mihai Eminescu.
Un fost președinte de partid și-a scris pe monumentul din cimitir funcțiile de demnitate publică: ”deputat în...”, ”prefect al...” FOTOGALERIE
Dacă unii botoșăneni aflați încă în viață își scriu doar numele și atât pe crucile din cimitir, iar alții își pun meseriile (profesor, inginer, economist), există cel puțin unul care preferă să le reamintească botoșănenilor funcțiile politice pe care le-a deținut de-a lungul vremii.
Tramvaiele pericol public sar de pe linie unul după altul, primarul Flutur: Este o problemă politică & se fac presiuni
Situația actuală a tramvaielor din municipiul Botoșani, extrem de învechite și care cedează la intervale tot mai scurte de timp, a fost comentată într-un final și de primarul Cătălin Flutur.
Tot mai mulți botoșăneni mor pe șosele iar oficial NU din cauza drumurilor - Ce putem face pentru acele mame?
Județul nostru se confruntă cu o realitate dureroasă: lunar o persoană își pierde viața pe drumurile publice care sunt din ce în ce mai dezastruoase.
Două fete filmate în timp ce se băteau în Parcul Mihai Eminescu, nimeni nu este lăsat să intervină – VIDEO șocant
Un nou incident violent s-a petrecut în municipiul reședință de județ, iar protagoniste sunt două adolescente.
Un șef de instituție din Botoșani a luat bani din trei locuri – DOCUMENT
Trăim vremuri în care salariile bugetarilor au crescut considerabil și mai toți salariații din sistemul privat doresc să lucreze la stat din acest motiv. Ei bine, un șef de instituție de la Botoșani a acumulat venituri în anul 2018 din trei locuri.
„SĂRACII” noștri parlamentari! Senatori și deputați de Botoșani, fără case sau mașini și cu datorii la bănci
Nouă parlamentari au trimis botoșănenii din județul Botoșani în Parlamentul României, la alegerile parlamentare din 2016. Șapte sunt de la principala formațiune ce guvernează țara, iar doi din rândul opoziției liberale.
Șefii județului și-au băgat în plus la leafă vreo 10.000 de euro în numai un an - DOCUMENT
Conducătorii Consiliului Județean Botoșani par să fi făcut afacerea vieții lor atunci când au candidat și au reușit să obțină actualele posturi. Cel puțin din punctul de vedere al veniturilor. Aceasta cu toate că vicepreședintele CJ, Dorin Birta, a ținut să informeze protestatarii pentru drumul strategic că, ”eu nu am venit la scaunul ăsta rupt în fund”. Nu știm cum erau pantalonii săi, dar cu siguranță veniturile erau considerabil mai mici.
Afacerea care a EXPLODAT la Botoșani: Se deschid tot mai multe puncte de lucru - Pe fiecare stradă a apărut câte una-două
Există afaceri la Botoșani care înfloresc de la o zi la alta. Tot mai multe puncte de lucru sunt deschise la Botoșani, dar și în celelalte județe. Și ne referim la Casele de Pariuri.
SESIZĂRI la Poliție și MAI depuse de botoșăneni pentru SCOATEREA tramvaielor, se pregătesc autobuze
Ultimele incidente înregistrate la tramvaiele societății Eltrans s-au soldat cu sesizări către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) și Ministerul Afacerilor Interne (MAI). Mai mulți cetățeni s-au adresat poliției și au cerut demersuri pentru îndepărtarea tramvaielor din traficul de la Botoșani.
Bărbat lovit cu pumnii și picioarele de un grup de oameni după ce n-a vrut să-i dea 1 leu unui cerșetor – POVESTEA străzii vs POZIȚIA poliției – FOTOGALERIE
Scenele de violență par să fie parte din cotidian într-unul dintre cele mai ocolite cartiere ale orașului. O spun oamenii care locuiesc acolo și contrazic aceste afirmații deseori forțele de ordine care au menirea de a restabili liniștea publică.
EXPLODEAZĂ piața imobiliară la Botoșani – TREI blocuri cu spații comerciale și parcări în cea mai căutată zonă a orașului – GALERIE FOTO
Investițiile în spațiile locative în municipiul Botoșani își iau un avânt tot mai mare. Dacă pe partea de producție aproape că lipsesc, în schimb, investitorii locali mai ales se axează pe construcția de blocuri de locuințe.
Dupa aspectul lor ne dam seama ca e imaginea timpurilor de mult apuse.Pacat ca se lasa manipulati pentru 50 lei sau un plin de benzina.
21 aprilie 2019, 07:52
Draknea presedinte la Jilava cu slugile sale toante si infractoare ca vice.
20 aprilie 2019, 18:26
Păi Budai din sărac a ajuns și el ceva. Dar nu din munca lui. Partidul i-a dat tot . ANL în care a stat cu salar de director pe spinarea statului apoi s-a dat post de sparlamentar trebuie casa mare si altele. Nu a făcut nimic în viata lui. A facut scoala la a doua tinerețe la fel si nevasta sa. Si daca ii ei pe toti Feodorovici, Trofin aceeasi poveste la indigo. Ce se asemăna se aduna. Cand vor cadea analfabetii ne va fi si noua mai bine.
20 aprilie 2019, 16:47
Aceleasi figuri de oameni necajiti se pot gasi si la intalnirile PNl, sau PDL pe vremuri. Nimic nou.
20 aprilie 2019, 14:22
PSD este un partid forte in Botosani, comunismul are radacini putrenice!
20 aprilie 2019, 09:14
Majoritatea celor care sustin psd acolo si pretutindeni sunt aceleasi persoane care in 65 au adus comunistii la putere..cu acelasi aplomb
20 aprilie 2019, 08:31
starshiners.ro%20
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Sondaj
Unde vă doriți cel mai mult să lucrați?
În sistemul bugetar
În sistemul privat
În străinătate
Nu știu / nu mă intereseză
Declaraţia zilei
„Noi am semănat, acum rodește. În general Guvernul seamănă doar vânt și culege furtună. Pentru că toata țara așteaptă ca noi, autoritățile locale, așteptăm ca banii aceia europeni, odată și-odată să-i punem în oper ...
astratex.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.7326 lei
USD
Dolarul SUA
4.2139 lei
CHF
Francul elveţian
4.2744 lei
GBP
Lira sterlină
5.2538 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9104 lei
XAU
Gramul de aur
192.5382 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2390 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4491 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9632 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2277 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1849 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6338 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.