Știrea zilei
Miss la miezul nopţii cu bătută şi bărbaţi pe mese – VIDEO & FOTOGALERIE
Pentru locuitorii comunei Călăraşi ziua de duminică a fost una de neuitat. Pe lângă un concert în premieră absolută pe care Anna Lesko l-a susţinut în localitate oamenii au avut parte şi de un inedit concurs de miss. Acesta s-a desfăşurat în parcul amenajat de Primărie lângă drumul principal şi a fost unul cât se poate de original.La el au participat şase fete, majoritatea din comună sau plecate de acolo, care în afara clasicei probe de cultură generală au trebuit să facă faţă şi uneia de dans. Aceasta a fost la rândul ei compusă din alte trei secţiuni: vals, tangou şi… bătută. Cea din urmă i-a încins la propriu pe cei aproximativ 1.000 de oameni prezenţi la manifestare care au uitat de ploaie şi au încins hore pe lâng scenă, ceea ce se întâmpla la concursul de miss căzând într-un plan secund. Câştigătoarea a fost desemnată spre miezul nopţii într-un mod la fel de original. Nu a existat juriu, iar fetele care s-au calificat după prima etapă, precum şi învingătoarea, au fost stabilite în funcţie de cât de mult şi de tare au strigat, fluierat, ţipat, etc. spectatorii.
Miss reprogramat de alegeri
Pe baza acestor criterii titlul de Miss Călăraşi a fost acordat Mădălinei Ciubotariu (foto dreapta), elevă a Grupului Şcolar „Dimitrie Negreanu”. Tânăra are 18 ani şi a stat până la vârsta şcolii în Călăraşi, obişnuind să vină des în comună la bunici. "Ce înseamnă laptele de vacă", a fost reacţia lui Marius Honceru, prezentatorul spectacolului, când a auzit că fata a crescut până la şapte ani la bunici, căreia de altfel aceasta le-a şi dedicat titlul de Miss Călăraşi. Celelalte fete, care au trebuit printre altele să răspundă la întrebări precum „unde s-a născut Mihai Eminescu?” sau „cum o cheamă pe d-na primar?” au la rândul lor vârstă de liceu. Ele i-au bucurat atât de mult pe localnici care nu au putut să îşi ascundă entuziasmul, încât unii s-au urcat inclusiv pe mese pentru a le vedea mai bine. Totul s-a terminat cu pupături, „Vara nu dorm” şi discotecă. Miss Călăraşi a fost finanţat de familia primăriţei Elena Vrajotis, Ziua Comunei fiind reprogramată deoarece a picat în acest an exact pe 10 iunie, când au avut loc alegerile locale, iar astfel de manifestări sunt interzise.

 
VEZI ŞI:
 Miss electoral cu fete în costum de baie la Ipoteşti – GALERIE FOTO 


VEZI ŞI:
 Directori, viceprimari, neveste de oficialităţi, tinere sexy la Miss-ul verzilor-GALERIE FOTO

VEZI ŞI:
  Miss în versuri - „Sunt frumoasă şi cochetă, însă nu sunt indecentă" - VIDEO


Peste 30.000 de euro încasați de spital din testele la cerere, zeci de botoșăneni depistați cu COVID înainte de a pleca în concediu
Începând cu data de 16 iunie 2020 la Spitalul Județean Mavromati au început să se facă teste contra cost pentru depistarea noului coronavirus. Botoșănenii care solicită acest lucru trebuie să aibă însă un motiv întemeiat.
Botoșănenii și purtatul măștii: Unii pe față, alții pe mână, polițiștii (încă) mai așteaptă cu amenzile – GALERIE FOTO
În mare parte, botoșănenii par să se supună hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), prin care se instituie purtarea obligatorie a măștii în mai multe zone din municipiul Botoșani.
Apă fără presiune de o lună: În plină pandemie și pe caniculă mai mulți oameni din centru se spală la lighean
De aproape o lună mai mulți cetățeni care locuiesc în Centrul Vechi trăiesc un veritabil coșmar când vine vorba de apa curentă. Pe temperaturi caniculare oamenii nu își pot utiliza centralele pentru apă caldă și nici mașinile de spălat. Iar motivul este lipsa presiunii apei.
Lupta cu pandemia de COVID: Cadre medicale nevoite să stea și 12 ore în combinezoane, unele au leșinat – FOTOGALERIE
Sistemul medical românesc cu greu face față unui număr foarte mare de cazuri de COVID-19, iar asta o spun și specialiștii. Cadrele medicale sunt din ce în ce mai epuizate, iar unele au fost luate chiar și cu ambulanța.
Zeci de avocați din Baroul Botoșani intrați în șomaj, 4.000 de lei lunar de la stat
Probabil că nu există domeniu de activitate în România care să nu fi fost afectat de pandemie. Răspândirea coronavirusului a modificat substanțial și activitatea instanțelor, iar unii avocați, nu tocmai puțini la număr, aproape că au rămas fără venituri curente.
Botoșani 2020: drum din ”capitala județului” reparat cu tractorul cu lamă ca la deszăpezire – VIDEO & GALERIE FOTO
Ceea ce poate părea de neimaginat pentru locuitorii altor municipii reședință, dar chiar și pentru botoșănenii care locuiesc în zona centrală a urbei, este însă o realitate pentru zeci de oameni care stau la capătul orașului. Iar realitatea este cât se poate de crudă.  
A picat varianta McDonald’s: Se pregătește mutarea unui magazin în fostul Lidl - FOTOGALERIE
Încă de anul trecut în municipiul reședință de județ circula o serie de informații neoficiale privitoare la construcția în Botoșani a unui restaurant McDonald’s, într-un spațiu în care funcționa atunci supermarketul Lidl. Se pare însă totul a rămas doar la stadiu de zvon, iar această  investiție nu se va concretiza. Cel puțin nu în spațiul amintit.
Tineri cu care ne mândrim! Băiat din Botoșani, al doilea promovat pe țară la Academia Forțelor Terestre, a învățat singur în pandemie - FOTOGALERIE
„Dacă mi-ar fi spus cineva acum un an că eu voi da admitere doar pe 3 locuri în toată țara, nu aș fi crezut niciodată, dar mi-am demonstrat, în fiecare seară de învățat, fiecare dimineață de alergat, că sunt tot mai aproape de propriul ideal. Prin muncă, suportul familiei și ajutorul lui Dumnezeu am reușit. Sper ca prin acest lucru am demonstrat faptul că indiferent de unde provii, de statutul tău social, poți să reușești tot ce ți-ai propus, important este să țintești cât mai sus și să muncești cât mai mult”.
Al doilea hipermarket Kaufland este aproape gata, se știe data deschiderii – GALERIE FOTO
Dacă pentru orice autoritate a statului încadrarea în termenul contractual pentru realizarea unei investiții a devenit o raritate, în privat ritmul construcțiilor este incomparabil. Iar ultima dovadă este ceea ce se întâmplă cu al doilea hipermarket Kaufland din Botoșani.
Loading...
Panică printre clienții unui magazin: tânăra din casă depistată cu Covid-19, membrii familiei își văd în continuare de vânzări
O îmbolnăvire cu Covid-19 a unei femei dintr-un sat botoșănean, venită după două morți ale poate celor mai cunoscuți oameni ai comunei, a provocat spaimă în satul Buzeni, din comuna Bălușeni.
Încă un candidat schimbat la Primăria Botoșani, se pregătește o prezentare surpriză
În mai puțin de două săptămâni numărăm deja al treilea partid parlamentar care își schimbă candidatul la Primăria Botoșani. După Alianța Liberalilor și Democraților și Pro România, a sosit și rândul Partidului Mișcarea Populară să recurgă la o asemenea manevră.
Cornișa, între pandemie și oportuniști! Încă o vară fără restaurante, un singur afacerist a dat drumul la lucrări, deschiderea în… 2021!
Parcul Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa continuă să aibă parte de ghinionul de la naștere. Un proiect extrem de complex care a fost finalizat cu mult peste termenul inițial. Un parc de agrement unic în Moldova ce nu poate lăsa în urmă seria semieșecurilor.
Legea carantinării intră ASTĂZI în vigoare! Internări cu Poliția pentru botoșănenii care refuză, DSP-ul se pregătește pentru valul 2
Amânată în Parlament în două rânduri, Legea nr. 136 din 18 iulie 2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic a fost publicată în Monitorul Oficial cu numărul 634 și își produce efectele începând de astăzi, 21 iulie 2020.
Când sistemul te vrea (mai) sănătos: Copilul diagnosticat cu ”boala micilor genii”, pe care statul îl pedepsește pentru că se străduiește prea mult – FOTO & VIDEO
Aproape necunoscut, diagnosticul stârnește în societatea românească reacții bizare uneori, agresive alteori. Iar prin atitudine, prin reacție, prin respingere sau neimplicare, societatea se păstrează deseori pe o treaptă superioară față de acești copii care duc pe umeri crucea grea a unei boli incurabile.
Loading...
Evacuare cu scandal în Centrul Istoric! A fost chemată Brigada Mobilă Bacău, executorul judecătoresc amenințat cu toporul – GALERIE FOTO & VIDEO
Dimineața zilei de joi, 16 iulie 2020. Ora 10:30.În municipiul Botoșani, zona Centrului Vechi, a fost programată o evacuare cu executorul judecătoresc a unei familii care a locuit aproape două decenii într-o locuință a statului.Evacuarea cu forța a fost una cu mulți nervi și amenințări cu moartea pentru Sînziana Secrieru.
Un om de afaceri, cheia celei mai răsunătoare retrageri din cursa pentru Primăria Botoșani
Retragerea candidatului Alianței Liberalilor și Democraților din cursa pentru Primăria Botoșani a survenit unor discuții pe care liberalii le-au avut pe seama candidaturii la Primăria... Cristești.
Cadre medicale și pacienți din Spitalul Județean Botoșani ajutați pe WhatsApp sau Messenger de psihologi: Cea mai frecventă a fost teama de moarte
Pandemia a devenit un factor stresor pentru populație și generează o serie de schimbări în viața de zi cu zi. În vremuri de carantină și izolare, psihicul poate fi afectat negativ prin anxietate, depresie, stres post-traumatic și furie.
RAZIE sanitară la Complex Cucorăni, o armată de polițiști, jandarmi, pompieri și inspectori  în control: Clienții legitimați de Poliție, localul AMENDATGALERIE FOTO & VIDEO
Aceste verificări au avut loc concomitent în toate județele țării unde structurile MAI cu sprijinul mai multor instituții au descins în locurile aglomerate. Și asta în contextul creșterii îngrijorătoare a numărului de cazuri de COVID-19 la nivel național, țara noastră având unul dintre cele mai abrupte salturi din Europa.
Prefectura a SUSPENDAT concursul Primăriei pentru angajarea unui șef la piețe și cimitire! Un salariat din linia 2 numit interimar
Examenul anunțat de Primăria municipiului Botoșani pentru șef la Serviciul Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipalității, a fost amânat.
Cetățean de Onoare la Botoșani, în mijlocul unui scandal fără precedent, cu implicații politice: Jigniri și amenințări la adresa managerului
Situația dificilă în care se află sectorul cultural capătă și alte dimensiuni, pe lângă cele legate de pandemie.
e nu mai comentati degeaba a castigat cine trebuia!!!
27 decembrie 2012, 12:45
bravoooooooooo voroneanu
2 septembrie 2012, 17:07
mai bine nu comenta!!!sau esti insasi persoana in cauza,probabil!cine comenteaza stie despre ce vorbeste!nu te uiti ca faci dezacorduri si nu stii sa folosesti limba materna,si te mai crezi in stare sa dai cu parerea?fotografii si-au facut datoria;)mai bine mai pune mana pe o carte si citeste(sfat)se vede cert ca nu ai nici o legatura cu acest capitol.iar cu privire la domnisoara in cauza,care detine rolul de miss calarasi nici eu nu sunt de acord,sincer vorbind;)las-o mai moale,vorba aia......
21 august 2012, 15:53
Ar fi bine sa va vedeti de treaba voastra decat sa comentati aiurea.A castigat cine a meritat si sa le fie rusine fotografilor ca fac astfel de poze,iar pentru cei ce comenteaza doar ca sa nu taca si au pic de inteligennta,fotografiile acestea sunt facute de undeva de jos. Din partea mea sincer merita acest premiu decat hidoasele celelalte si important este ca are o anumita legatura cu aceasta comuna,chiar daca nu locuieste in ea. Si pentru nesimtita de mai sus,gadeste fato inainte sa vorbesti,nu cred ca a ridicat rochita sa-ti arate tie fundul sau alyora,uita-te la poze,vezi de unde sunt facute,gadeste,apoi vorbeste inconstiento.
15 august 2012, 18:29
chiar isi arata fundul=))dar ea are impresia ca oamenilor in varsta le place lucrul acesta:))nu avea dreptul sa participe!!!are o fata de.....ce sa-i zic:"am locuit in calarasi",mai bine tacea!!!ne-a facut comuna de ras!!!mai bine s-ar fi dus putin la agatat,acesta e lucrul care-i place cel mai mult dupa cum s-a vazut!!:))ii sclipeau ochii:)):))de ce s-a urcat pe scena sa participe?nici macar nu e din calarasi!!huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!
14 august 2012, 17:59
asa e!!nu a fost corect!daca tot s-au decis sa realizeze un astfel de concurs ar fi trebuit sa se rezume doar la fetele din comuna,deoarece,in felul acesta ar fi putut participa si anna lesko,nu??in plus,nu exista juriu care sa aleaga iar fata asta nu merita locul 1!!!sa-i fie rusine ca a avut tupeul sa participe!!!isi arata fundul ca o paparuda,rusine!!!lumea nu mai putea de frig iar ea isi arata fundul!halal!!!
13 august 2012, 21:57
asa e!!nu a fost corect!daca tot s-au decis sa realizeze un astfel de concurs ar fi trebuit sa se rezume doar la fetele din comuna,deoarece,in felul acesta ar fi putut participa si anna lesko,nu??in plus,nu exista juriu care sa aleaga iar fata asta nu merita locul 1!!!sa-i fie rusine ca a avut tupeul sa participe!!!isi arata fundul ca o paparuda,rusine!!!lumea nu mai putea de frig iar ea isi arata fundul!halal!!!
13 august 2012, 21:57
nu mi s-a parut corect si normal sa participe fete din alte sate sau din botosani!!!a fost o greseala alegerea acestei fete!!!
13 august 2012, 17:28
vreau sa vad poza in care o aratat Bogdan M**e la public ..:)))
13 august 2012, 16:35
doamne ce fete aveam cum ati putut pune astfel de poze:(da a fost ff tare:))
13 august 2012, 15:25
melimeloparis.ro%20
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Acolo (nr. în Parlamentul European) am învățat niște lucruri extrem de importante, faci compromisuri pentru a ajunge la un consens. Cred că am suficientă experiență ca să îi capacitez pe colegii mei să-și ducă la î ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8375 lei
USD
Dolarul SUA
4.0949 lei
CHF
Francul elveţian
4.4794 lei
GBP
Lira sterlină
5.3607 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8756 lei
XAU
Gramul de aur
271.0003 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2458 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3977 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9510 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0641 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1839 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6494 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.