Știrea zilei
Incendiu de proporţii la un depozit, avere făcută scrum - GALERIE FOTO
Seara de miercuri 21 decembrie 2011 a fost una cu ghinion pentru administratorul unei societăţi comerciale care are ca obiect de activitate prelucrarea materialului lemnos, după ce agoniseala sa a fost mistuită de flăcări. Incendiul a izbucnit în jurul orelor 22:00 şi a fost nevoie de două ore de intervenţie a pompierilor pentru a stinge flăcările.

Orele 22:00, miercuri seară. În zona unde se afla depozitul de cherestea, zeci de pompieri se luptau pentru a stinge flăcările care au cuprins întreaga cantitate de material lemnos. Un fum negru şi dens se ridica spre cer. În apropiere se afla un angajat al societăţii care, disperat privea cum focul distruge bunurile pe care fusese angajat să le păzească. Se ţinea cu mâine de cap murmurând continuu: „Doamne Dumnezeule, Doamne, nu se poate aşa ceva”. În jurul său pompierii alergau pentru a înlătura eventualele pericole cauzate de flăcări dar şi pentru a stinge vâlvătaia, fiind nevoie de nu mai puţin de patru autospeciale cu apă spumantă în cadrul intervenţiei. Alţi câţiva curioşi s-au adunat pentru a privi flăcările imense, dar şi efortul pompierilor de a le stinge La puţin timp a ajuns la faţa locului şi administratorul societăţii comerciale care a rămas stană de piatră când a văzut cum munca sa este înghiţită de flăcări. A discutat atât cu poliţiştii aflaţi în zonă cât şi cu pompierii şi a povestit că nu are idee de la ce ar fi putut porni incendiul. 

Orele 23:00. Incendiul se manifesta atât într-o hală metalică în care se afla cherestea cât şi într-un hambar acoperit unde de asemenea se afla depozitat material lemnos. Şi dacă flăcările au fost stinse într-un timp record în hală, în schimb, alături pompierii s-au luptat cu acoperişul care s-a prăbuşit. Bucăţi întregi de metal din partea de acoperiş s-au desprins şi au început să cadă, fiind înlăturate bucată cu bucată de pompieri. Abia după această operaţiune angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au reuşit să ajungă şi la restul cantităţii de material lemnos care ardea pe alocuri mocnit, însă în cea mai mare parte în flăcări. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care s-a produs incendiul.  „În jurul orei 21:47 Detaşamentul de Pompieri Botoşani a fost solicitat pentru a interveni la un incendiu produs la o societate comercială care are ca obiect de activitatea prelucrarea lemnului. Au acţionat patru autospeciale cu apă spumantă. Pentru stabilirea cauzelor izbucnirii incendiului deocamdată se efectuează cercetări, în acest sens fiind constituită o comisie”, a declarat lt.col. Cristian Amarandei şef centru operaţional IJSU.
Intervenţia pompierilor s-a întins de-a lungul a aproximativ două ore, fiind îngreunată pe de o parte din cauza lipsei surselor de alimentare cu apă, iar pe altă parte de vizibilitatea redusă şi prăbuşirea acoperişului.
Gabriela ERDICBărbat lovit cu pumnii și picioarele de un grup de oameni după ce n-a vrut să-i dea 1 leu unui cerșetor – POVESTEA străzii vs POZIȚIA poliției – FOTOGALERIE
Scenele de violență par să fie parte din cotidian într-unul dintre cele mai ocolite cartiere ale orașului. O spun oamenii care locuiesc acolo și contrazic aceste afirmații deseori forțele de ordine care au menirea de a restabili liniștea publică.
EXPLODEAZĂ piața imobiliară la Botoșani – TREI blocuri cu spații comerciale și parcări în cea mai căutată zonă a orașului – GALERIE FOTO
Investițiile în spațiile locative în municipiul Botoșani își iau un avânt tot mai mare. Dacă pe partea de producție aproape că lipsesc, în schimb, investitorii locali mai ales se axează pe construcția de blocuri de locuințe.
Se solicită SCOATEREA urgentă a tramvaielor din circulație, la Botoșani – CINE se opune acestei măsuri
Tot mai des sunt auzite cuvintele: „până nu moare un om, nu ia cineva vreo măsură”. Printre botoșăneni, pe rețele de socializare unde se discută tot mai aprins și chiar la nivel administrativ, în rândul celor care administrează acest oraș.
Copiii neadoptabili de la Botoșani – Nu-i vrea nici măcar o familie, iar statul nu poate lupta cu asta
Peste 1.000 de copii se află în acest moment în grija statului, prin instituțiile de profil. Dintre aceștia, aproape 400 sunt în unitățile de tip rezidențial, precum apartamente integrate social, module de tip familial sau centre de plasament. 
Zeci de tentative de sinucidere la Botoșani – Unii ajung să se omoare din disperare, alții din pură…greșeală
În județul nostru o mare problemă pare să fie intenția de sinucidere. Zeci de persoane ajung la spital după o astfel de acțiune, iar altele, din nefericire, sunt aduse mult prea târziu.
Săraci, dar cu concedii scumpe: Botoșănenii, vacanțe de vis pe mii de euro - DESTINAȚIILE preferate
Deși suntem printre cele mai sărace județe din țară, botoșănenii nu uită să se și relaxeze. Iar unii dintre ei și-au planificat din timp concediile.
Acuzații GRAVE: Un copil ar fi fost bătut de învățătoare până l-a învinețit, s-a declanșat o anchetă – FOTOGALERIE
Un nou incident neplăcut s-ar fi petrecut în învățământul botoșănean. O mamă acuză că al ei copil a fost bătut de învățătoare chiar la școală.
Tentativă de OMOR: Doi șoferi s-au luat la bătaie din cauza locului de parcare, unul a fost înjunghiat în ficat
Criza locurilor de parcare își spune cuvântul în municipiul reședință de județ. Și nu de puține ori șoferii se iau la ceartă din acest motiv. În cazul a doi conducători auto lucrurile au degenerat și totul s-a terminat cu dosar penal.
Lucrări pe drumul groazei DOAR înainte de alegeri, după s-a lăsat totul de izbeliște: Șeful județului dă vina pe vreme – FOTOGALERIE
Drumul care a scos sute de șoferi botoșăneni în stradă în luna aprilie 2019 arată în continuare într-o stare deplorabilă. Vorbim de acel drum strategic care cuprinde mai multe tronsoane. Așa cum s-a promis, s-a încercat să se intervină pe partea de întreținere, însă și aici lucrurile s-au împotmolit.
Tânără din Botoșani moartă împreună cu fiica sa într-un accident produs în Franța
Trei români au murit, iar alţi patru au fost grav răniţi, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un camion pe o autostradă din apropierea oraşului Novy-Chevrieres din Franţa, relatează presa franceză. Accidentul a avut loc pe 1 iunie și printre victime se regăsește și două botoșănence.
Monument istoric din Botoșani transformat în șezătoare de bețivi cu mucuri de țigară și pahare – GALERIE FOTO
Astăzi și la Botoșani se sărbătorește Ziua Eroilor, dar puțini sunt botoșănenii care trec pe lângă acest monument și își dau seama ce reprezintă pentru istoria noastră, a locuitorilor acestui județ. Dacă la alte astfel de monumente de câteva ori pe an sunt depuse coroane de flori de către oficialități, iar altele sunt expuse în zone circulate ale orașului, în cazul de față, construcția din piatră este sprijin pentru bețivii Centrului Istoric.
Hotel cu parcări și spații comerciale în bulevardul Mihai Eminescu, în dezbatere publică la Primărie - GALERIE FOTO
Un nou proiect imobiliar se află în etapa de pregătire, documentația necesară fiind în dezbatere publică la Primăria Botoșani.
POVESTEA fetei născută la 900 grame și FĂRĂ șanse de supraviețuire, ajunsă olimpică cu media 10 pe linie – FOTOGALERIE
Oana Silivăstru este o adolescentă plină de vise și o elevă eminentă. În spatele unui zâmbet frumos se află însă o poveste extrem de dureroasă.
Au început lucrările la unul dintre cele mai mari supermarket-uri din Botoșani, clădire uriașă demolată, furnicar de oameni pe șantier - FOTO
După aproape un an de zile de la discuțiile privitoare la construirea unui nou magazin Lidl la Botoșani a fost deschis și șantierul efectiv. O firmă din Iași lucrează în aceste momente pe terenul amplasat lângă ISU Botoșani unde se află clădirea Simcos.
UNICAT: Un tânăr de la PSD o face pe-a directorul la o instituție FĂRĂ să fi fost numit în funcție - DOCUMENT
În data de 7 mai 2019 tânărul Andrei Beilic, declara pentru Botoșăneanul, oficial, că a preluat prin detașare atribuțiile de conducere al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) Botoșani.
Profesori și elevi, practică de peste un milion în Europa. La Botoșani nu este teren și nici firme nu prea sunt - FOTOGALERIE
”Optimizarea instruirii practice în context european”, acesta este titlul unui proiect european care poate schimba mentalitatea și atitudinea profesorilor și elevilor de la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” Flămânzi.
Suntem din altă lume! Botoșani, pe primul loc în țară cu NU la referendum, avem cei mai mulți votanți care vor grațierea corupților
Asemeni votului de la alegerile europarlamentare și la referendum Botoșanii par să nu facă parte din România. Dacă la noi câștigă PSD, în timp ce în țară învinge PNL, la plebiscit suntem campionii votului împotrivă.
Facturi plătite de Direcția Județeană de Drumuri a CJ-ului pentru lucrări neexecutate în realitate, la o investiție marca PSDragnea
Două firme, una din Iași și alta din Buzău, care au participat la licitația pentru „reabilitarea podului metalic cu grinzi principale cu zăbrele pe DJ 292 peste râul Jijia, în localitatea Broscăuți”, au încasat facturi pentru lucrări care nu au fost executate și în realitate.
Noaptea cea mai grea la PSD Botoșani: Politicienii Puterii în poate cea mai neagră agonie, șefa lăsată cam singură, s-a pronunțat cuvântul „demisie”
O înfrângere la alegerile europarlamentare era de neconceput, cel puțin în interiorul PSD Botoșani. Numeroasele semnale că social-democrații vor pierde au fost puse pe seama ”haștagiștilor”, ”rezistenților” și nu s-a ținut cont de ele. Anti-pesediștii au fost clar, subestimați de PSD-iștii botoșăneni. Iar scrutinul a reprezentat o palma dată de popor unui partid condus de un lider care-și pierduse controlul.
REZULTATE EUROPARLAMENTARE: PNL câștigă în România, PSD victorie ”scurtă” la Botoșani
PNL câștigă alegerile europarlamentare la nivel național și termină pe locul al doilea în județul nostru, aceasta este concluzia principală după numărarea voturilor a aproape 95% din secțiile existente în România și, cu două excEpții, a tuturor din Botoșani.
Florine, pontul este ca daca patronul plateste ceva publicitate ramine asa. daca nu, atunci vom sti si unde s-a intimplat nenorocirea. Pai nu e clar ? Mass media este in cadere libera de cind a inceput recesiunea. Asa ca daca bussinesul nu merge, nici bani pentru reclama nu mai sint. Deci ? te-ai prins cum merge treaba ?
22 decembrie 2011, 23:05
Sa-l intrebe pe patron de ce a luat foc (mai ales in doua cladiri diferite) sigur stie el de ce da nu stiu daca ne va spune. Oricum era asigurat (garantez). Miroase a facatura de la o posta.
22 decembrie 2011, 16:49
in regula, a fost un incendiu...asta am inteles. dar unde? se scrie aici, in zona unde se afla depozitul de cherestea...care zona ? cum il cheama pe administrator? oricum, doamne fereste de asa ceva
22 decembrie 2011, 09:04
starshiners.ro%20
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Sondaj
Unde doriți să organizeze Primăria spectacole?
La Parcul Cornișa
În Centrul Vechi
În Piața Revoluției
La monumentul Răscoalei de la 1907 din parc
În altă parte
Declaraţia zilei
”Nu am avut probleme, nu au fost creșteri și nici nu s-au confirmat codurile astea la noi. Nu știu, în ultimul timp se dau coduri care nu se confirmă (...). Întrebați-i pe cei care le dau, dacă nu le dau și se întâmplă nu e î ...
astratex.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.7199 lei
USD
Dolarul SUA
4.1541 lei
CHF
Francul elveţian
4.2531 lei
GBP
Lira sterlină
5.2701 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8580 lei
XAU
Gramul de aur
187.9152 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2281 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4593 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9032 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1585 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1851 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6323 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.