Știrea zilei
Guvernul se mută AZI la Botoșani, Dragnea a făcut criză de nervi: Nimic ești tu, mincinosule, niște perverși, niște mucoși VIDEO

Social-democrații botoșăneni trăiesc vineri, 19 aprilie, cea mai importantă zi politică de la începutul anului. Președintele partidului și o mulțime de miniștri participă la conferința județeană extraordinară

Între alegeri și campanie electorală


Scopul declarat al ședinței care va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor este desemnarea președintelui, președintelui executiv și a vicepreședinților, în condițiile în care o parte dintre aceste posturi sunt ocupate cu titlu de interimar tocmai de după alegerile locale din 2016.


Neoficial însă, motivul acestei întruniri, ca a multora altora din țară, este unul electoral și are legătură directă cu scrutinul europarlamentar care va avea loc în luna mai.


Astfel se explică și pleiada de oficialități PSD-iste care sunt așteptate la lucrările conferinței: Liviu Dragnea, președinte PSD și președinte al Camerei Deputaților, Viorica Dăncilă, președinte executiv al PSD și prim-ministru, Daniel Suciu, viceprim-ministru, miniștrii Sorina Pintea, Răzvan Cuc, Eugen Teodorovici, Petre Daea și Marius Budăi, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

 

Dragnea și-a ieșit din pepeni după ce a fost contestat la Dumbrăveni


De altfel, unii dintre aceștia au fost prezenți joi după-amiază la Centrul Cultural ”Mihai Eminescu” din Dumbrăveni, acolo unde Liviu Dragnea, a avut mai multe ieșiri nervoase.

 

Pe o scenă unde se afla inclusiv senatorul Doina Federovici, liderul social-democrat a încercat să enumere câteva presupuse realizări ale partidului de guvernământ. El a întrebat ”Ce-am făcut noi?”, moment în care un participant la conferință i-a răspuns: „Nimic!“.

 

Replica acestuia l-a supărat pe al treilea om din stat, care i-a transmis că, ”nimic ești tu și ți-o spun direct. Ai răbdare să îți spun ce am făcut noi, mincinosule!”

 

Acesta nu a fost singurul incident. Către sfârșitul acțiunii, un alt sucevean l-a huiduit pe Liviu Dragnea și în scurt timp a fost bruscat de mai mulți membri PSD, inclusiv primarul localităţii sucevene Moara. Un alt bărbat din public a refuzat să strângă mâna întinsă de Liviu Dragnea, spunându-i direct: „nu dau mâna cu hoţii!“


”Nu ne luptăm cu nişte copii, cu nişte mucoşi, ci cu nişte perverşi cum n-a avut România, cu oameni care au vândut bucăţi din această ţară. Da, eu sunt ţinta lor. Trag în mine din toate părţile. Până acum au reuşit să mă lovească puţin la coloană, dar tot dreaptă rămâne“,


Liviu Dragnea, președinte PSD.

 

Scrutin pe repede înainte


Ceea ce s-a întâmplat la Dumbrăveni, dar și la Craiova și la alte manifestări electorale din țară, unde Liviu Dragnea a fost huiduit și contestat, ar putea fi și motivul pentru care social-democrații au anunțat abia joi la după 20:00, ora și locul conferinței de la Botoșani.


”Vineri, 19 aprilie la ora 13.30, în Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” din municipiul Botoșani va avea loc Conferința Extraordinară a Organizației Județene pentru alegerea funcțiilor de conducere din cadrul PSD Botoșani. La acest eveniment participă Președintele, Secretarul General și membri ai Guvernului PSD”,


Comunicat PSD Botoșani.


Aspiranții la funcțiile de conducere au avut joi la dispoziție două ore pentru a-și depune candidaturile, lucru anunțat în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean ținut ieri la amiază.

 

Doina Federovici și Marius Budăi par să nu aibă rivali în cursa pentru posturile de președinte, respectiv președinte executiv, pe care ar urma să le ocupe timp de un an.

 

loading...
Este oficial! PSD-iștii au alegeri la sfârșitul săptămânii sub ochii lui Dragnea și Codrin

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

download from google playdownload from apple store
Explozie impresionantă de sunet și lumină la avanpremiera de la Cornișa, a fost club în aer liber noaptea trecută – VIDEO & GALERIE FOTO
Organizatorii Zilelor Orașului, care în acest an coincid cu inaugurarea Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa, au efectuat joi seară probele finale la instalațiile de sunet și lumini. Iar ceea ce a ieșit a fost de-a dreptul impresionant.
A tras camionul în față și a plecat! Încă o bancă a părăsit Botoșaniul – FOTOGALERIE
O nouă bancă se alătură mulțimii celor care au plecat din Botoșani, preferând să își continue afacerile din nordul Moldovei de la Suceava. Patria Bank este ultima instituție financiară care a făcut acest lucru.  
Vilă cu spații comerciale la parter construită pe terenul vândut de un fost președinte de partid
Investiție nouă pe una dintre cele mai circulate artere din municipiul reședință de județ: pe Calea Națională, zona de ieșire spre Șoseaua Iașului, un investitor privat ridică o clădire care va avea spații comerciale la parter și locuință la etaj.
Asediu pentru Andra la Ipotești: S-a umplut stadionul, s-a blocat circulația, a venit Poliția – VIDEO & GALERIE FOTO
Ajuns la a XII – a ediție, festivalul Floare Albastră organizat de Primăria și Consiliul Local Mihai Eminescu a avut parte în prima zi de cea mai mare asistență din istorie.
Zeci de mii de botoșăneni UMILIȚI de stat și puși pe drumuri aiurea - FOTOGALERIE
În județul nostru sunt zeci de mii de persoane care beneficiază de bilete de călătorie gratuite, pe care le pot folosi atunci când merg cu trenul sau cu autocarul în diferite locuri din țară. Cert este că acestea se eliberează pentru întreg județul, doar într-un sigur loc.
Șefii Botoșanilor și-au luat concediu ca să plece la miting la Iași, primăriile pesediste golite de oameni – GALERIE FOTO
9 mai 2019 va rămâne în memoria colectivă a iubitorilor PSD dar și a celor mai vehemenți opozanți ai lor, ziua în care s-a dorit o demonstrație de forță de necontestat din partea lui Liviu Dragnea, probabil cel mai huiduit lider din istoria acestui partid.
TRAGEDIE: Șeful de la Evidența Populației a încetat din viață
Șeful Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Judeţului (SPCEPJ) Botoşani a decedat seara trecută pe un pat de spital din București.
Campionul nesimțirii este din Botoșani: Bărbatul care nu și-a achitat NICIODATĂ facturile la apă și a ajuns la o datorie uriașă
Trăim într-o eră modernă, a confortului, iar cei mai mulți oameni muncesc zilnic pentru a beneficia de acest lucru. Alții, se pare că vor să se bucure de anumite servicii gratis, fără a-i interesa că orice lucru costă. Cel puțin, în anul 2019, există o persoană care niciodată în viața sa nu a achitat vreo factură la apă. Este de necrezut, însă se întâmplă chiar în municipiul Botoșani.
Cel mai tânăr șef de instituție din Botoșani are 28 de ani!
La nici trei decenii de viață, un botoșănean din municipiu se numără printre fericiții ai căror parcurs către o funcție publică de conducere nu a fost unul de durată.
Pe o STRADĂ din municipiu asfaltată recent mașinile NU au voie să parcheze, vecinii somați să-și bage autoturismele în curți – FOTOGALERIE
Este una dintre străzile care a stârnit multe discuții în contradictoriu în plenul municipal între cele două grupări politice reprezentantive. Dincolo de factorii decidenți sunt cetățenii de pe respectiva stradă care au așteptat ani de zile asfalt și în fața caselor lor.
LOCUL de la Mavromati unde se pun diagnostice GRELE: Asistent cu 25 de ani vechime - Aici NU sunt presupuneri
Există fel și fel de meserii, unele mai cunoscute, iar altele mai puțin cunoscute. De această dată, am pătruns într-un laborator, unul în care se pun fel și fel de diagnostice, un laborator care pentru mulți dintre noi este o necunoscută.
Mirajul străinătății destrămat în 8 luni: O familie din Botoșani s-a mutat „definitiv” în Canada unde a realizat că tot România este acasă – GALERIE FOTO
Eusebiu și Ramona s-au căsătorit în urmă cu 13 ani de zile și sunt fericiții părinți a doi băieți și o fetiță. Imediat ce au devenit răspunzători de micile suflete care au rezultat din iubirea lor, au început și frământările amestecate cu îngrijorarea specific părintească, la gândul privind viitorul copiilor. Au încercat „străinătatea” care s-a dovedit mai amară decât în versurile poeților și au revenit acasă, în România, trăind o poveste care poate fi un exemplu real de viață pentru mulți dintre tinerii botoșăneni și nu numai.
INTERVIU cu femeia din Botoșani care încondeiază ouă tot anul: De un deceniu, transmite tradiția la sute de copii – GALERIE FOTO
Sărbătorile Pascale pot reprezenta pentru unii un moment de liniște și pace sufletească, pentru alții o reîntoarcere la credință și rugăciune. Cert este că indiferent de însemnătate, Paștele vine la pachet cu o multitudine de sentimente și o atmosferă unică.
HRISTOS A ÎNVIAT! ... Și la biserica dintre două lumi așteptată de mai bine de un deceniu – VIDEO & GALERIE FOTO
De mai bine de 10 ani sute și sute de botoșăneni care locuiesc la ieșirea din Botoșani spre Curtești, acolo unde se întâlnesc două lumi, cea urbană cu cea rurală, așteptau să trăiască Învierea Domnului Iisus Hristos în propriul locaș de cult.
Familia Manoliu din Botoșani, cele mai triste sărbători: Au rămas fără casă și lucrurile agonisite de-o viațăGALERIE FOTO
Sărbătorile Pascale sunt despre familie și bucurie, însă pentru o familie din Botoșani, Paștele de anul acesta va fi cel mai trist din toate de până acum. De fapt, nici nu se poate compara, căci nu se mai pot bucura de nimic. Și când spunem nimic, chiar nu exagerăm deloc. Un incendiu le-a distrus tot ce aveau mai de preț.
Preot din Botoșani, MĂRTURISIRI emoționante la ceas de sărbătoare: De la bucuria de a dărui la urare pentru botoșăneni
Sărbătorile Pascale reprezintă un moment deosebit de important cu multe și multe semnificații. Fiecare dintre noi ar trebui sa fim buni, mai iubitori, sa fim atenți la nevoile semenilor noștri. Și nu numai în această perioadă.
„Doctorul” de suflete de la spital: Salvează copiii de la suicid și alină părinții sau chiar cadrele medicale  - GALERIE FOTO
De multe ori pe patul de spital avem nevoie și de un altfel de sprijin, unul duhovnicesc. De aceea fiecare spital are și preoți de caritate în structura de personal. Am stat de vorbă cu Marius Ciobanu, preot la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati, pentru a vedea care este rolul unui astfel de părinte într-o unitate spitalicească.
Adolescentă amenințată cu un cuțit în scara blocului, vinovatul NU știe nici când s-a născut
Unii botoșăneni vor cu orice preț să facă rost de bani indiferent de unde, cum și neținând cont nicio clipă de lege.
După DOI ANI de zile, doi dintre șefii Primăriei ar putea reveni pe posturi, cu tot cu salarii
În luna mai a anului în curs se împlinesc doi ani de zile de la suspendarea din funcții a secretarului municipiului Botoșani, Ioan Apostu și a lui Cezar Puiu, șeful Serviciului Patrimoniu din cadrul instituției.
Mitingul PSD, inside story: Dribling din BMW, pancarta umbrelă, copiii cu... love și bodyguarzii cu... bastonul – GALERIE FOTO
După șirul de evenimente din țară, în care Liviu Dragnea a fost huiduit la mai multe acțiuni electorale, social-democrații botoșăneni au ținut secret programul vizitei acestuia și, mai ales, traseul pe care îl urma prin oraș.
vine Dragnea sa o puna pe Federovici si camarila sefi la organizatie, lista doritorilor a fost stabilita de Dragnea si Federovici, atat timp cat nu sunt alegeri democratice cu buletine de vot ca altadata, se va citi lista si cei din sala vor face bheee bheee bheeecu o asa strategie cine mai are curajul sa candideze, fara sa i se dea voie ?
19 aprilie 2019, 12:03
Pai ori se fac alegeri ori se aleg intre ei?
19 aprilie 2019, 11:31
Venim in bloc la vot pe 26 mai, eu imi aduc familia si am vb cu prieteni care vin si ei, nu mai rezistam, vrem sa-i vedem plecati de la putere. Cred ca pt mine nu o sa fie bucurie mai mare poate doar in 1989. Haideti la vot oameni buni.
19 aprilie 2019, 11:27
Psd scade drastic in sondaje si va deveni istorie. E o chestiune de timp!
19 aprilie 2019, 11:15
In loc sa fie prezent in municipiul Suceava s-a dus la Dumbraveni de frica cetatenilor, decat sa vina in municipiul Botosani cred ca era mai corect sa se organizeze alegerile la Cosula sau Vlasinesti
19 aprilie 2019, 10:47
Nu este exclus ca și la Botosani membri vechi de partid sa ia cuvântul și sa-i explice liderului Dragnea de fata cu toată lumea cum conduce Federovici Organizația județeana fără a se consulta cu toți parlamentarii, sau cum și-a dat afara din partid alți colegi care au avut curajul sa-i spună ca nu procedează bine și se înconjura doar cu ridicătorii de mâna.
19 aprilie 2019, 10:27
Mesajul acestei jigodii politice, DRACnea, adesat omului din multime, este- de fapt- adresat tuturor românilor care ii critica minciuna, hotia si- l doresc la inchisoarea... Pe deplin meritata! Asa vorbesc puii de șobolani care au ros oasele la comunisti ca sa aiba o viata buna. Are si el dreptatea lui.... Cum adica nu a facut nimic??? De atatia ani fura tara si o tradeaza strainilor.... Trebuind sa vorbeasca ore in sir in fata oglinzii ca sa devina credibil "mucoșilor", in faţa carora isi tine cu greata discursurile pline de ipocrizie... Cum nu a facut nimic??? Ce, e asa de usor sa transferi bani in off- shore- uri? Sau sa fabrici dosarul Belina? Jigodia asta are mare sansa ca locuieste intr- o tara crestina. La musulmani era demult impuscat. Sa nu te vrea poporul si sa te impui cu atata tupeu si obraznicie la guvernare fiindca asa sunt legile facute (sa apere hotii si tradatorii de ţară)... Doar in Romania se poate intampla. Din fericire, si aceasta jigodie va crapa cand ii va fi timpul. Si va fi mare bucurie in tara!)
19 aprilie 2019, 10:26
O criza mare de nervi va avea pe 26 mai, poporul nu rabda mult
19 aprilie 2019, 10:12
Sondaj
Cu cine votați la alegerile europarlamentare?
ALDE
PMP
PNL
Pro România
PSD
USR
Nu merg la vot
Declaraţia zilei
”Pe harta politică, Botoșaniul nu dă prea bine. E privit ca o zonă săracă, de oameni neputincioși și fără șansă, fără speranțe. Noi nu vedem deloc lucrurile așa”, Aurelian Pavelescu, președinte PNCȚD.  ...
astratex.ro
otter.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7627 lei
USD
Dolarul SUA
4.2726 lei
CHF
Francul elveţian
4.2298 lei
GBP
Lira sterlină
5.4233 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8773 lei
XAU
Gramul de aur
175.2584 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2380 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4561 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9388 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1818 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1847 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6377 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.