Știrea zilei
Flutur, scrisoare explozivă în PNL: Pur și simplu ne-au măcelărit / Nu m-am bucurat de susținerea partidului în aceste zile grele

Primarul încă în funcție al municipiului Botoșani își acuză colegii liberali că, direct sau indirect, au contribuit la pierderea alegerilor locale și la situarea sa pe locul al doilea în cursa de la municipiu, cel puțin până la renumărarea voturilor, dacă operațiunea aceasta va mai avea loc vreodată.

Liberalii ”grăbiți” din secții ar fi contribuit la fraudarea în favoarea PSD


Cătălin Flutur a trimis o scrisoare colegilor de partid în care îi pune în temă cu acțiunile pe care le întreprinde încă din noaptea alegerilor, explicându-le că la scrutinul pentru postul de edil șef s-ar fi produs o fraudă și că este de datoria sa să lupte pentru restabilirea adevărului.
În partea a doua a misivei, primarul în exercițiu aduce mai multe reproșuri PNL-iștilor botoșăneni.


”O fraudă facilitată de un alt element anormal: în toate aceste secții, membrii comisiilor au acceptat să semneze procesele verbale în alb, înainte de finalizarea votului propriu-zis și, cu atât mai mult, înainte de numărarea efectivă a voturilor. Inclusiv reprezentanții PNL, ceea  ce, iată, le dă acum apă la moară propagandiștilor pesediști. Graba unora dintre reprezentanții noștri de a ajunge acasă a scăzut și atenția în momentul numărării, ceea ce a favorizat orice tentativă de manipulare a buletinelor de vot pe care alții, mai puțin grăbiți, ar fi încercat-o! Nu s-a mai verificat atent nici dacă buletinele de vot prezentate drept nule au fost realmente așa”,


Cătălin Flutur, primar în exercițiu.

 

Unii peneliști NU ar fi votat candidații partidului


Edilul șef face apoi afirmații șocante, arătând că liberalii, în unele cazuri, nu au votat candidații partidului.


”Știm cu toții – cel puțin cei care am mers duminică la vot, pentru că am avut neplăcuta surpriză să aflu că nu toți colegii liberali au făcut acest lucru, ba chiar că și dintre cei care au mers la vot nu toți au votat candidații noștri!!!”


Cătălin Flutur, primar în exercițiu.


Acesta a adăugat că, ”profitând de neatenția în creștere și de lipsa de pregătire a reprezentanților noștri, din ce în ce mai obosiți”, reprezentanții din secțiile de vot ale celorlalte partide au putut frauda și, în general, au făcut ce au vrut.


”Călcați pur și simplu în picioare de adversarii noștri”


Potrivit edilului șef încă în funcție, problemele în mediul rural au fost și mai grave, iar aceasta tot din cauza lipsei de pregătire a oamenilor trimiși de partid în secțiile de votare.


”Situația a fost pur și simplu dezastruoasă pentru candidații PNL în foarte multe localități din județ! Dacă în municipiu lucrurile au stat așa cum am spus, adică foarte rău, într-o mare parte a județului pesediștii pur și simplu ne-au măcelărit!”,


Cătălin Flutur, primar în exercițiu.


Acesta susține, fără a dezvălui însă localitatea, că a existat o secție de votare în care buletine de vot originale au fost arse în sobă, ”fiind înlocuite cu ce doreau adversarii noștri să ajungă în urne. Iar șirul exemplelor, vă asigur, este foarte lung”!


”Care ar fi fost scorul real al votului botoșănenilor din municipiu și din tot județul dacă am fi fost într-adevăr pregătiți și dacă nu am fi lăsat să fim călcați pur și simplu în picioare de adversarii noștri în atât de multe locuri? Cu siguranță unul mult mai bun!”


Cătălin Flutur, primar în exercițiu.

 

”Parcă Primăria municipiului Botoșani nu ar fi interesat pe nimeni din tabăra noastră politică”

 

În final, edilul șef care își încheie zilele acestea cel de-al treilea mandat, pune în balanță, atitudinea social-democraților cu cea a liberalilor în lupta pentru municipiul Botoșani.


”PSD a luptat și luptă pe toate fronturile la maxim! Vedem tărăboiul iscat la București, la nivelul Sectorului 1 și cu potențial de extindere în toată capitala, la fel cum vedem tot ce întreprind și tot ce comunică, zi după zi, la noi, la Botoșani. Din păcate, eu nu m-am bucurat de aceeași susținere din partea partidului în aceste zile grele, de parcă Primăria municipiului Botoșani nu ar fi interesat pe nimeni din tabăra noastră politică”,


Cătălin Flutur, primar în exercițiu.

 

Este Scrisoarea a II – a. Prima pare să îl fi costat


Scrisoarea semnată ca ”al vostru coleg de partid” nu este prima de acest gen trimisă de Cătălin Flutur. Anul trecut, el a împărțit o alta cu tonuri critice la adresa PNL chiar la adunarea electorală ce a avut loc la Casa Sindicatelor și la care au participat președintele Ludovic Orban și actualul europarlamentar Rareș Bogdan. Potrivit unor liberali, gestul de atunci al lui Cătălin Flutur a semănat cu o sinucidere politică întrucât liderii de la centru s-ar fi arătat deranjați de acțiunea primarului de la Botoșani într-o perioadă în care PNL se lupta ”la sânge” cu PSD-ul condus pe atunci de Liviu Dragnea.

 

Voi știați cine este președintele municipal al PNL?


Pe de altă parte, actuala scrisoare nu face altceva decât să confirme relația glacială a lui Cătălin Flutur cu majoritatea liderilor organizațiilor județene și municipală. Edilul șef nu a candidat la alegerile interne din 2017 astfel încât s-a ajuns în situația atipică prin care, deși are primar la Botoșani, filiala municipală să fie condusă încă de pe vremea lui Florin Țurcanu de către Viorel Iliuță, care nici măcar consilier local nu a fost în ultimii șapte ani.


Costel + Cătălin, o iubire imposibilă


Mai mult, în campania pentru alegerile locale din 2020 Costel Șoptică și Cătălin Flutur, candidați la președinția Consiliului Județean, respectiv Primăria Botoșani, nu au ieșit împreună în oraș nici măcar la o singură acțiune electorală. De altfel, tensiunile dintre cei doi au răbufnit într-un interviu pe care Cătălin Flutur l-a acordat ziarului Botoșăneanul în plină campanie electorală și în care nu s-a ferit să vorbească despre un posibil blat pe care președintele PNL Botoșani l-ar face cu lidera PSD Botoșani.

 

Singur, atât de singur...


De la declanșarea imensului scandal privind posibila fraudare a alegerilor pentru Primăria Botoșani, nici președintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, nici prim-vicepreședinții Gheorghe Sorescu și Cristian Roman și nici măcar deputatul Cristian Achiței nu i-au luat public apărarea lui Cătălin Flutur. De altfel, edilul șef nu este foarte ajutat nici măcar de toți consilierii locali foști și viitori, lucrând în bună parte cu oamenii de la cabinet, foști sau actuali.

 

A venit factura?


Deși oficial evită să îi răspundă, în privat unii liberali de vază susțin că primarul în exercițiu nu face altceva acum decât să plătească prețul a patru ani în care ar fi sfidat conducerea PNL, ”a condus Primăria Botoșani pe persoană fizică”, ar fi luat decizii fără consultarea partidului, ”doar cu un grup de foști PDL-iști” și că ”noi aflam din presă cine este pus în nu știu care consiliu de administrație” fără a se purta vreo discuție la partid, ”deși posturile erau practic obținute cu sprijin politic”.

 

De asemenea, unul dintre liberali susține că primarul nu a permis ingerințele celor de la județ în campania de la municipiu, că și-a organizat campania așa cum a crezut de cuviință, refuzând să meargă la întâlniri cu cetățenii, neascunzându-și mirarea că, ”la experiența și flerul lui politic și-a pus întregul destin politic în mâinile unui puștan fără vreo experiență politică și care n-a mai făcut în viața lui o campanie electorală”. Iar concluzia acestor liberali ar fi că, după toate aceste lucruri, edilul șef nu ar fi îndriduit să aibă prea multe așteptări de la partid. 

 

loading...
Flutur nu renunță la bătălie: Tribunalul Botoșani va hotărî pe fond săptămâna viitoare asupra deciziilor de renumărare a voturilor
Cosmin Andrei de pe scaunul primarului: Am câștigat alegerile la Botoșani VIDEO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google play download from apple store
Se clatină serios scaunul celui mai bine plătit director de unitate din subordinea CJ-ului: Vom lua măsuri chiar radicale
Zilele de director general al companiei de apă și canalizare par tot mai puține pentru Albert Tănasă după alegerile locale. Președintele Consiliului Județean a dispus efectuarea unei analize a activității SC Nova Apaserv SA, iar datele preliminare pe care le-a primit îngrijorează.
Radu scrie textul vieții
Îl scrie cu durere, cu demnitate, cu speranță. Și dacă la toate celelalte articole pe care le-a așezat, după timpuri, pe hârtie sau pe ecranul computerului, cunoștea răspunsurile la toate întrebările, acum are doar o mulțime de întrebări.
Bătălia pentru un loc în Senatul României: Candidați avuți importați din capitală, alții fără locuințe, unii cu listă de datorii, alții cu conturi de economii – AVERILE
După alegerile locale din 27 septembrie 2020 urmează un nou scrutin important care va avea loc la finele săptămânii viitoare: cel pentru Parlamentul României.
Eșec la licitația de aproape 30 de milioane de euro pentru noile căi de rulare ale tramvaielor: Nimeni nu vine să piardă bani
Unul dintre cele mai mari proiecte de investiții din municipiul Botoșani bate deocamdată pasul pe loc. Și în mod neașteptat, investiția privitoare la modernizarea infrastructurii de transport în comun, finanțată de Uniunea Europeană, a stârnit interes din partea companiilor private, însă până la un anumit punct.
Tragedie la Maternitate: Unicul copil al unor părinți infectați cu COVID a decedat, acuzații către cadre medicale: A murit cu zile
Doi tineri trec prin clipe grele după ce bebelușul lor s-a stins din viață la Maternitatea Botoșani. Îndurerată, familia lansează acuzații către cadrele medicale.
COVID - o boală cu bătaie lungă: Jumătate dintre botoșănenii tratați au rămas cu sechele după ce s-au vindecat
Până la sfârșitul acestei săptămâni erau declarați vindecați 3.285 de botoșăneni. Specialiștii susțin însă că mulți dintre ei au încă probleme de sănătate.
Administratorul unui pub și un comerciant au încercat desființarea hotărârii de închidere a piețelor și HoReCa, surpriză de proporții la Tribunal
Firma care administrează Grand Irish Pub și Sorinel Belciug, un comerciant cu afaceri în piață, au atacat în instanță hotărârea adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) imediat după ce Guvernul a trasat o nouă serie de restricții, inclusiv interzicerea deplasării pe timpul nopții. Tribunalul a respins acțiunea, dar procesul are o poveste cu totul aparte.
Vicepreședintele CJ-ului ”importat” la negocierile politice, lăsat să șomeze la birou: D-na președinte a spus că deocamdată asta e situația
Dacă la Primăria Botoșani s-a transmis un mesaj de unitate și echipă, la Consiliul Județean unul dintre vicepreședinți a fost deja izolat de activitatea principală a instituției. Facem referire la persoana care nu prea corespunde politic cu noua conducere formată la Județ după alegerile locale.
Botoșani, de două săptămâni la limita carantinei: ”E clar că la 6,00 NU voi declara carantină”, DAR...
Botoșaniul trăiește periculos în pandemie, de aproape două săptămâni rata de infectare la mia de locuitori a depășit pragul de 5,00, iar de la 6,00 se poate intra în carantină, potrivit actelor normative adoptate de Guvern.
Loading...
Afaceri închise, privații și cetățenii amendați pe unde sunt prinși, instituțiile publice scapă în pandemie doar cu un banal... avertisment
Probabil că nu a mai existat vreun an în care instituțiile statului să exercite atât de multă presiune pe operatorii economici privați, iar aici ne referim mai ales la cei din HoReCa. Au fost închiși în starea de urgență, s-au redeschis în starea de alertă, însă cu extrem de multe restricții. Și în toată această perioadă instituțiile statului, printr-o armată de oameni, au făcut rând pentru a-i controla și amenda.
În anul dedicat online-ului, instituția de la Botoșani cu peste 80 de milioane de euro buget anual face ședințe prin... telefon
Trăim vremuri pe care nimeni nu le-a anticipat în istoria recentă. Vremuri în care instituțiile își restricționează contactul cu cetățenii, iar guvernanții recomandă ferm telemunca. Vremuri potrivnice în care accesul botoșănenilor la informațiile de interes public TREBUIE să rămână liber.
Două săptămâni de când au închis HoReCa la Botoșani ca să scadă Covid-ul: Rezultatul? Rata de infectare aproape s-a dublat
Pe 29 octombrie Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) a decis închiderea restaurantelor, cafenelelor, cinematografelor, sălilor de spectacole și a celor de noroc din municipiul Botoșani. Măsura a fost adoptată atunci ca urmare a depășirii pragului de 3 îmbolnăviri la mia de locuitori.
Oamenii din linia întâi care au făcut un pas în spate! Val de pensionări și demisii la Spitalul Județean Mavromati în plină pandemie!
De la debutul pandemiei cadrele medicale sunt în linia întâi, motiv pentru care s-au mai făcut angajări ca să se facă față valului de pacienți. Însă în tot acest timp au fost și persoane care au ales să demisioneze, ar și altele care au ieșit la pensie în această perioadă stresantă pentru toată lumea.
Scandal în Piața Centrală, comercianții au intrat în hală: Bătaie de joc din lume! Lumea muncește pentru o bucățică de brânză VIDEO & GALERIE FOTO
Protestele care au avut loc în fiecare dimineață din această săptămână în fața Prefecturii și Primăriei au continuat miercuri la amiază chiar în Piața Centrală. Mai exact la Hala de Lactate și Hala de Carne, acolo unde zeci de comercianți s-au întâlnit cu reprezentanții SC Urban Serv SA, care încă mai administrează aceste spații.
Loading...
Administrator public de top la o Primărie! Fost parlamentar, consul și director în București a venit la Botoșani, în sprijinul primarului
A fost parlamentar în două rânduri, demnitar în Republica Moldova și director la Complexul Lia Manoliu din Capitală.
„Petrecere” într-o instituție publică unde sunt cazuri de Covid! Angajații adunați într-o sală, una dintre participante fără mască – FOTOGALERIE
În vremuri potrivnice, în care Guvernul a interzis orice fel de adunare, petrecere, aniversare sau orice alt eveniment public sau privat, în spații închise sau deschise, într-o unitate publică de la Botoșani a avut loc totuși o astfel de întâlnire.
Școala offline: Mii de elevi botoșăneni nu fac orele online, ministrul cere controale
Municipiile Botoșani, Dorohoi dar și câteva comune precum Adășeni, Suharău și Văculești se află în scenariul roșu motiv pentru care elevii din aceste localități  au învățat săptămâna aceasta exclusiv online. Iar de luni, conform noilor reguli toți elevii din întreaga țară vor învăța online.
Asta ați ales! Circ de 8 ore la prima ședință a noului Consiliu Local, aleșii scoși afară (și) de concertul Filarmonicii după o întrunire halucinantă – GALERIE FOTO
Dacă își imagina cineva că după alegerile din 27 septembrie situația din Consiliul Local Botoșani se va schimba, s-a înșelat amarnic. Noul deliberativ municipal, format în bună parte din aceiași oameni ca în ultimii patru sau chiar opt ani, a dovedit prin noii săi membri că între jurământul abia depus și ceea ce fac cu adevărat în calitate de reprezentanți ai botoșănenilor este o distanță uriașă.
Draftul care a „transpirat” de la Guvern pe surse și care închide țara, vânat de Prefectură pentru „a nu induce populația în eroare”
Istoria se repetă și încă foarte repede. Pentru că tot ceea ce s-a petrecut în primăvară, când documentele oficiale care vizau măsuri restrictive pentru populație erau secretizate și furnizate „pe surse”, se repetă în toamnă, la șase luni distanță.
”Surpriza” din fruntea CJ-ului, pregătită în realitate de o lună de zile, s-a mers la două capete
”A fost o surpriză plăcută și pentru mine, recunosc, dar mă obligă”. Declarația îi aparține lui Bogdan Dăscălescu, și a fost dată jurnaliștilor la puține minute după ce a reușit să devină pentru prima dată în carieră vicepreședintele al Consiliului Județean.
O minzerie sunteți cu totii , Flutur, Soptica ... jalnici
4 octombrie 2020, 10:57
De unde stii tu ca despre Val Mintemulta se vorbeste aici? Sau daca pui lucrurile cap la cap ajungi la dumnia sa. Poate gresesti Insa cartea pe care o stie ii foloseste in primul rand domniei sale si este in discordanta cu politica de denigrare si minciuna crasa pe care o disemineaza in spatiul public. Paradoxal, nu si-a pus nimeni mitea cu el fiindca aduce multe prejudicii de imagine multor oameni doar avand ca baza a zicerilor sale BÂRFA. Insa un lucru este foarte clar- oricata carte ai avea, daca nu ai si un dram de caracter si o infima doza de bun simt, tot degeaba este! Eu raman la convingerea ca o fi vreunul fara minte ca sunt destui ”Vali”in Botosani.
3 octombrie 2020, 17:41
Cică "Val turnătorul". Voi ați băut prea mult rachiu dat de ce trei trandafiri. Nu vă e rușine, omul știe mai multa carte decât toata sleata pesedista.
3 octombrie 2020, 16:59
Votul meu nu-l va mai avea NIMENI!!A avut ocazia si PNL si PSD sa arate cat de corecti au fost in alegeri! Asa, lui Flutur i-a ramas doar sa faca plangeri penalie pe banda rulanta, inclusiv oamenilor lui care au fost partasi la fraudare deoarece si cu acordul lor s-au “ furat” voturi.Celelalte partide, cantitati neglijabile pe plan local care au mostenit acelasi narav de la neamuri si cunostinte, membre in partidele mai dus mentionate, toti niste oportunisti pregatiti si ei sa ocupe functii fara a avea habar cu ce se mananca administratia publica.
3 octombrie 2020, 16:58
Si dupa toate astea, in consiliul local PNL va fi reprezentat de oamenii lui flutur. Muahahahaha
3 octombrie 2020, 15:46
”Pur si simplu”---i-ai macelarit! Betie, spaga, sictir pentru cetateanul de rand, un oras neglijat total, cam asta ai oferit botosanenilor in ultimii patru ani plus tot soiul de nerusinati care au lovit cu ciomegele prin intermediul asaziselor lor bloguri si emisiuni”culturale” PNL si pe cei ce nu va pupau mana. Rusine sa-ti fie si incearca sa te ascunzi, sa nu mai deschizi gura never, caci nu mai esti credibil. I-ati achitii, turcanii, iliutii, bejenarii , rotunzii si toate neamurile acestea proaste care de ani intregi, pe bani au discreditat mizerabil tot ceea ce parea sa aiba o sansa in PNL si du-te unde stii! Mai aveai o sansa sa treci demn peste infrangerea asta, infrangerea ta personala care s-a rasfrant si asupra PNl ,fiindca electoratul de dreapta nu a mai venit la vot. Ne-am ales cu un primar care nu stie pe ce lume traieste numai si numai din pricina faptului ca te-ai crezut etern.
3 octombrie 2020, 14:55
Dar Flutur a fost cu PNL ? :))))) Daca au mers penelistii ca fraierii singuri pe municipiu si au bătut cartiere, fara candidat alaturi, cum sa fie? CATALIN FLUTUR si-a bătut joc din PNL Botosani, el si șleahta lui cu Țurcanu, Orisanu, Lupascu sa plece
3 octombrie 2020, 14:52
Si eu am fost„macelarit”de o clica trimisa de dumneavoastra cu patru ani in urma!Este un Dumnezeu peste noi si plateste fiecaruia dupa faptele lui!...
3 octombrie 2020, 14:23
PNL partidul national de Lichele.
3 octombrie 2020, 13:56
Campanie electorala cu nulitati gen achitei, iliuta , mihaitza tzurcanu,etc, nu puteau sa-ti aduca decat rezultatul acesta. fluturasul este un puiut bolsevic, trait bune, imbuibat si megaticalos care iti baga cutitul in spate (la figurat) dupa ce in fata ti-a spus ca te iubeste.Probabil in pepiniera lor de tineri au oameni cinstiti cu care sa iasa in fata si cred ca Magopet si Oloeriu sunt doi dintre cei care vor avea un cuvant greu de spus, doi dintre adevaratii penelisti care au sfintit locul si au adus plus valoare PNL. Turcanu, achitei iliuta- OUT!
3 octombrie 2020, 13:46
Probabil isi va da si demisia de onoare din PNl, fiindca nu a fost penelist niciodata. Sa se descurce in mediul privat, sa deschida o afacere din spagile incasate si sa plateasca impozit la stat. Locativa va fi desfiintata de Psd chiar daca oamenii de acolo sunt juma-juma pesedisti si clica flutur.
3 octombrie 2020, 13:28
Fără să urmăresc prea mult "finețurile" și mâncătoriile din sânul PNL-iștilor Botoșăneni după scrisoarea asta îmi este clar că acest partid în județul ăsta nu prea are perspective de mai bine atâta timp cât nu se înțeleg nici măcar între ei. Vă meritați soarta dragilor iar Flutur se pare că și-a cam terminat resursele și poate să-și crească liniștit nepoții înafara politichiei. Prevăd niște rezultate dezastruoase la nivelul județului pentru PNL , nu există lideri, nu există viziune nu există oameni capabili. Atâta timp cât partidul ăsta a fost și este populat cu personaje precum Țurcanu ăla cu vila din șpagă și Gireadă tractoristul ajuns și mai era parcă un primar prin nordul extrem care se juca de-a contrabandistul de țigări nici nu știu dacă mai poate avea cineva pretenții. Ce e drept și PSD după trecutul glorios cu Conțac și prezentul mirobolant reprezentat de Budăi , Federovici și alții personalități de prestigiu din care Dragnea și Veorica au făcut ce au vrut nu cred că are perspective de mai bine. Cu toții sunt, după umila mea părere, doar niște aplaudaci triști care n-au fost și nu vor fi capabili să lase ceva bun pentru votanții din județ în urmă.
3 octombrie 2020, 13:20
ATI ORGANIZAT ALEGERILE , ATI AVUT REPREZENTANTI IN TOATE SECTIILE DE VOT ,ATI FOST ALIATI CU TOTI CEILALTI REPREZENTANTI AI PARTIDELOR DE DREAPTA, ATI FACUT FRONT COMUN IMPOTRIVA PSD , ATI FOST IN FIECARE SECTIE 7-8 REPREZENTANTI ALIATI, IMPOTRIVA UNUI SINGUR REPREZENTANT PSD SI AVETI TUPEUL SA ACUZATI CA PSD A FRAUDAT ALEGERILE????.......ESTE PENIBIL! !!!!........RUSINE.!.!!!..OPRITI-VA DIN MANIPUAREA ASTA IEFTINA!!!
3 octombrie 2020, 13:11
Am convingerea ca PNl se va ridica din noroiul in care acest impostor l-a calcat in picioare si va veni la parlamentare cu liste avand pe ele oameni onesti, tineri si nu numai, persoane credibile si serioase. Nu voi vota niciodata o lista pe care se va afla Achitei sau oricare alt impostor.
3 octombrie 2020, 13:11
Mult orgoliu. A fost prea sigur ca va castiga alegerile. A pozat in bun crestin in gesturi si nu in fapte. Nu se mai obosea sa vorbeasca cu oamenii simpli.S-a inconjurat de yesmeni cu purtari execrabile, ahtiati dupa functii si bani Achitei, Turcanu, Turcu etc.Nu a gospodarit in interesul comunitatii fondurile publice la lucrarile de pe Bulevard și de la Cornisa. Regretele sunt tarzii.
3 octombrie 2020, 12:32
E culmea fluturele! Ăsta nu poate să înțeleagă că a pierdut alegerile. Oamenii nu te-au vrut primar. Punct. Mergi acasă, chiar nu ai treabă???
3 octombrie 2020, 12:07
E prea tarziu cei pe care se baza domnu Flutur erau interesati pentru imagina lor de-a mai castiga pentru a 2 oara un post de C.L sau de C.J. si mai putin interesati de functia de primar la care se gandea ca ar puteaua castiga domnu Flutur .
3 octombrie 2020, 12:01
Si uite asa o menajera sferto-docta si un ogar nauc au ajuns in capul trebii.Cum ciuma rosie nu va pupa la guvernare astia 4 ani, e limpede ca habarnistii astia vor face fix zero, fara virgula.Asa e cand mergi la urne si ai capul pe umeri doar ca sa nu-ti ploua in gat..
3 octombrie 2020, 11:44
Dar Flutur a fost cu PNL ? :))))) Daca au mers penelistii ca fraierii singuri pe municipiu si au bătut cartiere, fara candidat alaturi, cum sa fie? CATALIN FLUTUR si-a bătut joc din PNL Botosani, el si șleahta lui cu Țurcanu, Orisanu, Lupascu sa plece
3 octombrie 2020, 11:05
pur si simplu m-am saturat, peste tot apare catalin măgărel care plănge:))
3 octombrie 2020, 11:05
Urmeaza noaptea cutitelor lungi. In PNL. S-au trezit si astia dupa patru ani ca ii conduce PDL-ul si cateva lipitori ca Orosani si Turcanu. Speram ca unii ca Roman si Iliuta sa ramana in istorie. Sa nu reapara ca salvatori ;-) PNL la Botosani mai are o ultima sansa, peste patru ani. La fel si PSD. Dar nu cu astia.
3 octombrie 2020, 10:56
Orosanu, Diaconu, Bejenariu, Rotundu I, Val-turnatorul, Achtei, Florin Turcanu, Prisecariu-multecasesiterenuriretrocedate si multe alte capuse care au stors financiar bugetul primariei si care au lovit in PNL si in toti cei ce au condus peneleul de cand s-a aciuat flutur acolo. Discreditarea a fost singura actiune coordonata de sleata lui flutur. Nu-i bai, la cati bani are poate trai in Dubai, acolo unde se simte in largul lui. Numai gaura neagra Cornisa cat a inghitit din bugetul primariei, strazile facute in bataie de joc, proiecte finantate gras de doua-trei ori si neterminate niciodata (Bulevardul, Teatrul, etc).
3 octombrie 2020, 10:01
Domnule fost primar, cu oameni ca Oroșanu lângă tine nici nu ai cum să câștigi!!!!!Aducându-l pe Oroșanu să știi că ai îndepărtat mulți oameni de lângă tine, mulți membri de partid. Nu știu ce ai găsit bun la acest individ. Numai că ți-a dat impresia că este slugarnic și cu capul plecat în fața ta i-ai dat funcții importante. Mai interesează-te să vezi ce fel de om este acest individ și câte persoane care l-au ajutat au fost mușcate mai apoi. Păcat!!!
3 octombrie 2020, 09:51
.....Ți-ai Luat Țeapa într-un Hiper Partid?
3 octombrie 2020, 09:47
Singura iubire posibila deoarece doar cine se aseamana se aduna.Doar cu Florin Turcanu s-a inteles tiripliciul asta plangacios.
3 octombrie 2020, 09:40
O minzerie sunteți cu totii , Flutur, Soptica ... jalnici
3 octombrie 2020, 09:33
astratex.ro
Sondaj
Trebuie redeschise școlile?
Da
Nu
Nu știu
Declaraţia zilei
„În egală măsură cred că este un ordin pe care ar trebui să-l împart cu toți prefecții și subprefecții din România pentru perioada asta grea pe care am parcurs-o și încă nu am terminat-o. Cu pandemie, cu alegeri. M-a luat ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8736 lei
USD
Dolarul SUA
4.0226 lei
CHF
Francul elveţian
4.5028 lei
GBP
Lira sterlină
5.3968 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8581 lei
XAU
Gramul de aur
237.9570 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2342 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3594 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9844 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1104 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1844 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6547 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.7 o C
Dorohoi
1.9 o C
Bucecea
1.6 o C
Darabani
2.8 o C
Saveni
1.7 o C
Ştefăneşti
7.2 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.