Știrea zilei
Două seri acasă la... Filarmonică! Concert magic pregătit pentru Crăciun cu Ozana Barabancea, patru tineri talentați de peste Prut și un prezentator celebru 

Filarmonica „George Enescu” Botoșani a început pregătirile pentru ce se anunță a fi „cel mai spectaculos concert al finalului de an”.

„Home for Christmas”

 

Pentru a oferi posibilitatea cât mai multor oameni să asiste la concertul intitulat „Home for Christmas”, conducerea instituției din subordinea municipalității a gândit două seri de spectacole.

 

Melomanii (și nu numai) sunt așteptați pe 14 și 15 decembrie, acasă la Filarmonica Botoșani, adică la Casa de Cultură a Sindicatelor, pentru un concert emoționant dedicat Crăciunului.

 

„Vino «Acasă pentru Crăciun!» Acasă la Filarmonica Botoșani! Regalul nostru muzical te așteaptă, plus multe alte surprize! Vă așteptăm, dorim să vă colindăm!”

au transmis reprezentanții Filarmonicii Botoșani.

 

 

De la Ozana la o celebră trupă de peste Prut

 

Orchestra Filarmonicii îi va avea alături, pe parcursul celor două reprezentanții, pe Ozana Barabancea, Brio Sonores, Ana Maria Donose.  Dirijor va fi Tiberiu Oprea, co-fondator al Filarmonicii Pitești.

 

Ozana Barabancea face parte din Corul Operei Naționale din București, a jucat în filmul „Supraviețuitorul” regizat de Sergiu Nicolaescu și în musicaluri precum „Chicago”, „Launtrec la Bordel” și „Un altfel de cabaret”.  Revine la Botoșani după ce anul trecut a dirijat „Crăciunul bucuriei.”

 

Ana Maria Donose este soprană la Opera Națională Română Iași, de altfel o prietenă a Filarmonicii împreună realizând concerte memorabile.

 

Instituția condusă de Mirel Manea aduce la Botoșani și o trupă cunoscută din Republica Moldova. Și anume Brio Sonores, adică cei patru tineri care au bucurat botoșănenii și la spectacolul de anvergură cu Richard Clayderman.

 

Vine și Dan Negru

 

Întreagul eveniment va fi prezentat de celebrul Dan Negru.

 

Biletele se pun la vânzare începând de miercuri, 29 noiembrie, ora 9:00, atât în format online, cât și fizic la sediul Filarmonicii Botoșani.

 

100 de lei costă un bilet la categoria I și 80 de lei la a II-a.