Știrea zilei
Dispariții MISTERIOASE: Botoșănenii care de ani de zile sunt de negăsit, o femeie deține recordul

Sunt sute de persoane dispărute în România despre care nu se mai știe nimic de mai mulți ani. Unele dintre ele sunt din județul Botoșani și apar pe pagina oficială a Poliției Române în speranța că la un moment dat cineva va oferi detalii care să-i ajute pe polițiști să le găsească.

De negăsit timp de zeci de ani

 

În jur de 20 de persoane din Botoșani apar pe respectiva listă. Au dispărut fie în Botoșani fie în alte județ sau chiar în alte țări.  

 

Recordul este deținut de botoșăneanca Hareta Ceicoschi născută în Știubieni în anul 1946 și care a dispărut în anul 1983, adică în urmă cu 38 de ani.  A plecat voluntar de acasă. Ultima dată a fost văzută în luna noiembrie a anului 2005 în Constanța.

 

Val de botoșăneni care nu au mai dat niciun semn

 

În continuare vom face o scurtă trecere în revistă și a celorlalți botoșăneni dați dispăruți de familie.

 

Traian Prodan dispărut pe raza localității Ghireni din județului Botoșani. S-a născut în Coțușca în luna martie a anului 1959.

 

 

Gheorghe Ivanuță născut pe 29 martie 1965 a dispărut în anul 2011. A plecat din localitatea Iezer la muncă în Suceava si de atunci nu a mai contactat niciun membru al familiei.

 

 

Georgică Scutariu născut în anul 2000 în Săveni. Lucra în Constanța ca ziler la o firmă, însă a plecat de acolo în anul 2017 și de atunci nu a mai dat niciun semn.

 

 

Niculae Pinzaru domiciliat în Dorohoi. În anul 2005 a plecat la muncă în Belgia iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

 

 

Viorel Hariga născut în Botoșani pe 29 mai 1974. În 2014 a plecat de acasă și nu a mai revenit.

 

 

Liviu Murariu născut în Ungureni în anul 1967. In cursul lunii septembrie a anului 2011, a plecat de la domiciliu, fără  să  anunțe vreun membru de familie sau prieten iar de atunci nu a mai contactat  pe nimeni și nici nu a mai fost văzut .

 

 

Vasile Pașniciuc a dispărut de pe raza localității Răuseni. În luna iulie 2009 a plecat de la domiciliu în localitatea Burdujeni, din județul Suceava și de atunci nu a mai revenit și nu a mai luat legătura cu membrii familiei. Este posibil ca, împreună cu alte persoane din Suceava sa fi mers la munca in Italia.

 

 

Georgică Cârlan din Gorbănești este dat dispărut din 2004 când a plecat de la domiciliu în loc necunoscut. Acesta obișnuia sa mai plece de la domiciliu fără să anunțe, lucra ca sezonier prin țară, însă  de fiecare dată revenea acasă.

 

 

Dumitru Fifea a plecat din Botoșani în anul 2007 în Italia pentru a-și vizita mama care lucra acolo. Locul dispariției este Provincia Di Avellino,comune Di Montella.

 

 

Florin Dănilă a plecat în 2005 tot în Italia unde urma să se întâlnească cu soția sa care lucra acolo. A sunat-o spunându-i că mai are câteva ore până ajunge însă mai apoi nu a mai contactat pe nimeni.

 

 

Maria Brânză născută în anul 1953 a fost văzută ultima dată în 2009 când s-a întâlnit cu fiul său la un bar de pe raza municipiului Botoșani.

 

 

Elena Ciotoi născută în anul 1939 a dispărut pe raza județului Botoșani. La data de 17 aprilie 2002 a mers împreună cu o altă persoană în municipiul Botoșani pentru rezolvarea unor probleme personale. A rămas mai apoi singură într-o stație de autobuz iar de atunci nu a mai fost văzută.

 

 

Ilie Timofte a dispărut în anul 2008 când s-a externat din Spitalul Județean Mavromati și nu a mai ajuns la domiciliul său din comuna Vorniceni.

 

 

Iftode Constantin din Flămânzi nu a mai dat nici un semn din luna mai a anului 2007. Ultima dată a plecat cu sora sa la Iași.

 

 

Bejan Dumitru s-a născut în Coșula în luna august a anului 1929. A plecat în anul 2003 de la domiciliul său din Șupitca și nu a mai revenit.

 

 

Vasile Stoica domiciliat în municipiul Botoșani a plecat la muncă în anul 2011 în Franța, iar de atunci nu mai dat nici un semn.

 

 

Grigore Strunga a fost dat dispărut în anul 2016.  În luna decembrie a anului 2002, a plecat voluntar de la domiciliu în loc necunoscut si nu a mai revenit pana in prezent.

 

 

Cine știe când anume vor fi găsiți și mai ales câți dintre ei mai sunt în viață.

 

loading...
Descoperire șocantă: Femeia dispărută săptămâna trecută, găsită carbonizată pe un câmp

 

DESCARCĂ APLICATIA BOTOSĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Un liberal a devenit director la instituția care nu a avut conducere mai bine de jumătate de an
Timp de șapte luni o instituție de la Botoșani nu a avut director. A fost organizat concurs, iar începând de luni, 7 iunie 2021, Agenția Teritorială Nord – Est din cadrul Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (ANRSC) Botoșani are în sfârșit o nouă conducere.
Se pregătește scoaterea la concurs a postului de director pe care de patru ani se perindă doar interimari: E loc pentru toată lumea
Ministerul Sănătății va scoate la concurs posturile vacante din Direcțiile de Sănătate Publică (DSP), unde ”am constatat că există un mare deficit de personal, mai ales de personal specializat”, a declarat ministrul Ioana Mihăilă, la Interviurile HotNews LIVE.
Cinci agenți de la ”Rutieră” ridicați de DNA revin în Poliție
O parte a polițiștilor de la Serviciul Rutier care au fost ridicați la mijlocul săptămânii de procurorii anticorupție își vor relua activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.
ȘASE ani de la tragedia care a lăsat doi copii orfani, amânări peste amânări la proces
Doi soți au murit într-un cumplit accident care a avut loc pe 6 iunie 2015 în „intersecția morții” de la Orășeni Deal. Au trecut exact șase ani și procesul încă este pe rolul Judecătoriei Botoșani.
Se termină mandatul directorului de la ”Apă”, nepotul unui primar PSD pregătit pentru post: 2 milioane de euro în joc
Cele patru luni de interimat ale lui Gabriel Cîrlan în fruntea companiei de apă și canalizare a județului se termină în prima decadă a acestei luni, iar informațiile privind înlocuirea sa au circulat chiar înaintea ședinței consiliului de administrație din luna mai.
”Privighetoare” la Poliția Rutieră? Cinci agenți ridicați de DNA s-au pensionat înaintea descinderii și a adoptării legii prin care polițiștii corupți nu mai primesc pensie de serviciu
”Facem precizarea că cinci dintre agenții față de care s-au luat măsurile preventive și-au încetat activitatea prin pensionare, in luna mai a.c.”. Acesta este finalul unui foarte scurt comunicat de presă pe care Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) l-a trimis joi dimineață, după descinderile efectuate de Direcția Națională Anticorupție la Serviciul Rutier.
Polițiști ieșiți ”mascați” din sediul de la ”Rutieră”: telefoane, înscrisuri de la etiloteste și hard disk-uri de la radar, ridicate de procurori - VIDEO & GALERIE FOTO
De la primele ore ale dimineții a fost o adevărată desfășurare de forțe la Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului pentru Poliție Județean (IPJ). Au avut loc percheziții atât la sediul din Zona Industrială, cât și la locuințele mai multor polițiști.
Prefectul schimbă foaia: Directorii puși la treabă cu un raport „cheie”, posturile libere și reclamațiile împotriva funcționarilor se spun la toată lumea – DOCUMENT        
Directorii mai multor instituții deconcentrate de la Botoșani vor avea de făcut raportări trimestriale pentru Instituția Prefectului. Reprezentantul Guvernului în teritoriu le-a pus la dispoziție și un model-cadru, dorința fiind să se pună accent pe eficiență și indicatori de performanță. Iar statisticile cu cifre mulțumitoare pe care șefii le scot în evidență ori de câte ori au ocazia să fie lăsate pe un plan secund.
CHESTIONAR: Copiii pandemiei răspund părinților, orașului și lumii întregi: Bucurați-vă de tot ce aveți, că nu ştiţi ce aduce ziua de mâine / Păcat că trebuie să plătești ca să intri la locul de joacă!
Pentru că viața în pandemie a lăsat urme nu doar în existența adulților, ci și în a celor mici, i-am provocat pe copiii din Botoșani să răspundă unui Chestionar, dar și să transmită mesaje către generațiile din viitor. Un arc peste timp, o punte a copilăriei pe care cei mici și-au însușit-o cu seriozitate și, pe alocuri, chiar cu maturitate.
Loading...
Pe bani europeni: Guvernul face la Botoșani sistem de lansare al rachetelor care... rup norii
Județele Botoșani și Suceava vor dispune de un sistem de lansare al rachetelor antigrindină. Investiția va fi finanțată prin PNRR și a fost confirmată de ministrul Agriculturii prin intermediul unei corespondențe purtate cu vicepreședintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților.
Director de bancă lăsat fără telefon în Piața Centrală! A cerut imagini de la Poliția Locală și a fost trimis la IPJ, camerele video din zonă sunt doar de decor
Întâmplarea a avut loc spre finele săptămânii trecute. Directorul unei instituții bancare a rămas fără telefonul mobil în zona parcării cunoscută drept „Comaliment”. Dincolo de funcția deținută de păgubit, rămân în această categorie și ceilalți botoșăneni furați sau înșelați în Piața Mare.
Apeluri peste apeluri pentru vaccinare, maratoane unul după altul, dar la Botoșani prefectul, șefa CJ și primarul NU s-au imunizat
Conferințe de presă, acțiuni maraton din mașină, din corturi, în fața Prefecturii sau cu intrare gratuită la muzeu. Apeluri la conștientizarea importanței vaccinului. Discursuri peste discursuri.
Luceafărul cu saxofon a plecat să cânte pentru îngeri, pe pământ au rămas prea puține cuvinte pentru a descrie durerea – VIDEO & GALERIE FOTO
”Astăzi s-a stins un luceafăr de pe cerul vieții noastre”. Acestea au fost cuvintele rostite de preotul Ionuț Apetrei la finalul slujbei de înmormântare care a avut loc marți la Biserica Sfântul Ilie din Dealu Mare, acel cartier-sat de la intrarea în Dorohoi dinspre Botoșani.
Primar trimis acasă de prefect, o liberală pregătită să-i ia locul
Primarul botoșănean care își pierde mandatul la opt luni de la alegerile locale stă să plece din Primărie.
Loading...
Tragedie: Fiul patronilor de la Popas Cucorăni a decedat într-un accident rutier
Fiul administratorilor de la Popas Cucorăni a decedat duminică dimineață într-un cumplit accident rutier.
CONCURS la Primărie pentru amenajarea unor sensuri giratorii, de la statui din paie la monumente inedite – GALERIE FOTO & VIDEO
Patru sensuri giratorii din municipiul Botoșani vor fi amenajate cu fonduri europene în baza unor idei venite de la cetățeni ai orașului, care au participat la un concurs în acest sens.
Podul de iubire între vii și morți! În alte părți la loc de cinste, la noi la voia întâmplării: Cimitirul ca o carte de istorie, Botoșani iar repetent, războiul cu natura pare pierdut – GALERIE FOTO
Se spune că există un tărâm al celor vii şi unul al celor morţi, iar podul care le uneşte este iubirea. Spune acestui pod cimitir sau loc de veci. Ar fi trebuit să  fie un muzeu în aer liber, dar seamănă deseori cu un tărâm uitat.
Penibili până la capăt! Candidații la șefia CAS Botoșani picați încă o dată la concursul național - DOCUMENT
O unitate de stat care gestionează unul dintre cele mai mari bugete la nivel național și ale cărei structuri din teritoriu poartă o responsabilitate la fel de mare. Ne referim la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), care are în teritoriu casele județene.
Aproape să obțină 2 milioane de euro pentru unitatea CJ-ului, Șoptică a răbufnit: Nu vorbim de lentoare la CJ, ci de o inconștiență totală / D-na președinte se uită doar după flori
Președintele PNL Botoșani a promis să se implice în alocarea a 10,4 milioane lei companiei de apă și canalizare și după cum Botoșăneanul v-a anunțat, Guvernul ar urma săptămâna aceasta să repartizeze suma solicitată.
Suporterul FC Botoșani, de la „Microbist de România”, școlit în America și Anglia: EXPERIENȚA din Maldive dar și traiul în Regat sau Statele Unite – GALERIE FOTO
Un show televizat în Insulele Maldive cu filmări subacvatice sau cu dronă, în slow-motion sau cu tot felul de faze amuzante din probele pregătite pentru concurenți. „Microbist de România” a debutat deja la Televiziunea Română, iar FC Botoșani a avut la rându-i un reprezentant.
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Trebuie impuse anumite restricții persoanelor privind participarea la evenimente culturale, sportive, private în funcție de imunizarea sau neimunizarea cu vaccinul anti Covid?
Da
Nu
Nu știu
Declaraţia zilei
”Acum, în spital avem pacienți care așteaptă intervenții chirurgicale sau care au diverse probleme de sănătate, iar lipsa de sânge le pune viața în pericol. În acest moment, ne confruntăm cu un mare deficit de sânge și de ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.9188 lei
USD
Dolarul SUA
4.0604 lei
CHF
Francul elveţian
4.5162 lei
GBP
Lira sterlină
5.7235 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7034 lei
XAU
Gramul de aur
242.7733 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2287 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4097 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1337 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3408 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1937 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6615 lei
Vremea
astăzi
Botosani
17.0 o C
Dorohoi
16.8 o C
Bucecea
16.3 o C
Darabani
16.4 o C
Saveni
17.4 o C
Ştefăneşti
19.7 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.