Știrea zilei
Director nou la spitalul orașului numit în locul unei „veterane” – FOTOGALERIE
  • Încă o mutare efectuată în fruntea unei unități spitalicești care se află în administrarea Primăriei municipiului Botoșani.
  • După schimbarea în urmă cu un an a conducerii Spitalului de Pneumoftiziologie, primăvara aceasta mutarea s-a produs la „Recuperare”.

Schimbare de gardă

 

Primarul Cosmin Andrei a semnat o dispoziție la finele săptămânii trecute, prin care l-a numit pe tânărul Cătălin Dăscălescu (foto sus) în locul Gabrielei Varzari, directorul care a condus Spitalul de Recuperare „Sfântul Gheorghe” în perioada 2007 – 2014 și din nou în 2019 -  martie 2022.

 

*Gabriela Varzari

 

În pauza de patru ani, manager al acestui spital de îngrijiri paliative a fost Sorin Radu, care a stat pe funcție patru ani și două luni. Fostul primar Cătălin Flutur a semnat dispoziția prin care locul său a fost preluat de Gabriela Varzari.

 

 

Revenind la ultimele evenimente, Gabriela Varzari a avut atribuții de conducere pe perioada stării de alertă, care a încetat pe data de 8 martie 2022.

 

Primarul Cosmin Andrei a optat pentru schimbare în detrimentul continuității și l-a numit pe postul de manager pe medicul Cătălin Dăscălescu. Doctorul își va începe activitatea de mâine, 16 martie 2022.

 

Numirea este valabilă până la organizarea unui concurs, dar nu mai mult de șase luni.

 

Medic stomatolog

 

Cătălin Dăscălescu a absolvit Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani și ulterior Universitatea de Medicină și Farmacie ”Grigore T. Popa” din Iași.  Provine din familie de economiști și a absolvit Facultatea de Medicină Dentară printre primii 20. Nu există nicio legătură de rudenie între familia sa și cea a lui Bogdan Dăscălescu, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani

 

„Am avut o discuție cu dl primar în urmă cu două, trei luni. Am colaborat în campania de vaccinare, eu fiind implicat în activitatea de coordonare a centrului de vaccinare  de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi”,

Cătălin Dăscălescu, medic 

 

Soția sa este și ea medic neurolog, tot la Spitalul de Recuperare „Sfântul Gheorghe”. 

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Spitalul de Recuperare se redeschide pentru toți bolnavii, a scăzut numărul de paturi și la „Mavromati”
IMAGINI din noul spital al orașului: rezerve moderne și condiții ca la privat, marea deschidere încă în așteptare – VIDEO & GALERIE FOTO
Concurs între doamne pentru șefia unui spital

 

Bolnavii de la Botoșani care primesc indemnizație de 1.000 de lei ca să stea acasă – VIDEO
Potrivit legii acest beneficiu este acordat sub forma unei indemnizații de hrană.
Valul de șantiere din școli și licee ar putea afecta alegerile la Botoșani: Mii de botoșăneni rămân fără secții de votare
În municipiul Botoșani sunt înregistrate în total 85 de secții de votare. Toate sunt amenajate în unități de învățământ.
Vânt de Dan Nechifor pe la Prefectură: Eu îl apreciezVIDEO
Lupta pentru putere din interiorul PNL nu vizează doar obținerea nominalizărilor la posturile cheie din administrația publică locală, adică președintele Consiliului Județean și primarul municipiului Botoșani, ci și funcția de prefect.
Surpriză uriașă pentru șefia județului, Iftime ia în calcul probabil cel mai tânăr candidat la CJ din istoria Botoșanilor – VIDEO
Când trei se bat în PNL Botoșani, s-ar putea să câștige al patrulea. Aceasta dacă Valeriu Iftime va reuși până la urmă să preia președinția organizației județene a liberalilor și să își pună în practică planurile privind nominalizarea candidatului la șefia Consiliului Județean.
REZULTATE OFICIALE ale sondajului liberal în municipiu: Printre variante se regăsesc și două femei! Cine ar ieși primar?
Sondajul comandat de Partidul Național Liberal (PNL) a fost efectuat de Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) în perioada 24 ianuarie – 6 februarie 2024.
E haos la PNL, Șoptică și-a anulat demisia cu jumătate de oră înainte de conferință, Iftime începe să își piardă răbdarea: Nici eu n-am înțeles mare lucru / Ne batem la retrogradare VIDEO
Cu mai puțin de patru luni înaintea alegerilor europarlamentare la PNL Botoșani domnește incertitudinea. În ciuda mai multor runde de discuții pe care președintele Nicolae Ciucă le-a purtat atât cu liderul în funcție al organizației județene, cât și cu potențialul înlocuitor, situația nu a fost tranșată.
Inspectoratul de Muncă NU face anchetă în cazul actorului împușcat, pistolul adus de acasă: Această armă a fost acceptată de regizor
Conducerea Teatrului „Mihai Eminescu” a anunțat la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) incidentul care a avut loc la finalul săptămânii trecute.Cu toate acestea, inspectorii ITM nu au demarat propria lor anchetă.
Bucurie pentru primari și o armată de peste 1.000 de consilieri botoșăneni: Se pregătește creșterea mandatelor de la 4 la 5 ani
Aleșii locali ar putea rămâne în funcții timp de cinci ani din momentul validării mandatelor. Aceasta dacă proiectul inițiat de Uniunea Democrată Maghiară din România va fi votat de Parlament.
Dr. Claudia Malancea înlocuită din funcția de șef secție terapie intensivă de la Spitalul Mavromati
Aflată în arest la domiciliu până la începutul lunii martie, medicul Claudia Malancea a fost înlocuită din funcția de conducere de la Spitalul Județean Mavromati.
Negocierea anului: Peste 3 milioane de euro pentru o fabrică, în loc s-ar putea ridica un spital - FOTOGALERIE
Problemele cu care se confruntă fabricile de confecții din Botoșani pot deschide noi oportunități de afaceri. Iar una dintre acestea s-a ivit chiar în centrul orașului.
Întâlnire de gradul zero Iftime – Șoptică la conac, se prefigurează un ”careu de ași” pentru alegeri
După câteva zile de dispute la nivel declarativ, președintele grupului ”Elsaco” și președintele PNL Botoșani s-au întâlnit. Luni seară, cei doi au avut o întrevedere la Conacul Zăicești, parte a grupului de firme condus de omul de afaceri.
Inimă de salvator: Oamenii care îndură ger și viscol și cumpără dulciuri pentru copii, din banii lor – VIDEO & GALERIE FOTO
Pompierii se bucură de un grad de 83% de încredere acordată de români, fiind urmați de 67% pentru Armată și 64% către Biserică, conform unui sondaj CURS efectuat în martie 2023.
Primăria împrumută aproape 25 de milioane de euro pentru tot felul de investiții, de la străzi la școli și grădinițe – LISTA obiectivelor
Accesarea împrumutul bancar de către Primăria Botoșani a fost aprobată de consilierii locali într-o ședință care a avut loc spre finele lunii decembrie 2023.
„Se coace” încă o MĂRIRE salarială pentru angajații CJ-ului și ai altor trei instituții din subordine
Proiectul de hotărâre care vizează creșterea salariilor va fi supus dezbaterii în cadrul unei ședințe extraordinare programată luni, 5 februarie 2024, de la ora 14:00.
O tânără campioană a devenit cetățean de onoare: Prin seriozitate, profesionalism a reușit să se impunăGALERIE FOTO
Proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de cetățean de onoare a fost aprobat în unanimitate de către consilierii locali miercuri, 31 ianuarie 2024.
Primarul și fostul parlamentar, proces început cu listă de contestații împotriva DNA Suceava
Cei doi au fost trimiși în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava în cursul lunii martie a anului trecut.
OFICIAL: Municipiul Botoșani mai are puțin peste 90.000 de locuitori, o singură comună „și-a păstrat” oamenii
Recensământul populației a ajuns în punctul final, fiind publicate rezultatele definitive ale acestui demers important. Datele oficiale arată o scădere a populației atât în județ, cât și în municipiul reședință.
Posturile de stat considerate neatractive la Botoșani dar cu impact uriaș în comunitate: Orice polițist ar putea veni
Există o instituție de mare impact la Botoșani care se confruntă cu lipsă de polițiști deoarece beneficiile financiare nu sunt îndeajuns de atractive.
Preotul care „mângâie” sufletele bolnavilor din spital: Pereţii spitalelor au ascultat mai multe rugăciuni, decât pereţii bisericilor
Pe lângă personalul medical care îngrijește pacienții, preotul de caritate Teodor Ciurariu care slujeşte la Spitalul Municipal Dorohoi le este alături prin îndrumare, credință şi rugăciune.
Anul în care Teatrul Mihai Eminescu este redat botoșănenilor! Primarul, dezvăluiri despre ultima sută de metri – VIDEO
Chiar ministrul Culturii, Raluca Turcan, vorbea despre perioada de aproape un deceniu în care actorii au fost privați de clădirea în care și-au desfășurat activitatea zeci de ani la rând.
În vreme de război, după o pandemie care ne-am nenorocit pe toți......să pui șef la un spital important, pe unul care e vai de capul lui și care se încalță invers.......e lipsă de respect pentru oameni. Primarule.....va trebui să mergi și tu acasă, odată cu acest păcălici. Te-ai descalificat total = 2 păcălici.
24 martie 2022, 08:42
De ce nu se spune ca este nepotul d-nei președinte al Cj
17 martie 2022, 07:53
Foate slab personajul.....
15 martie 2022, 23:05
Da’ ce Prefectul Sorin Cornila are experienta in administratie?
15 martie 2022, 17:16
Am fost colegi de clasa in liceu si pot spune sincer ca acest om chiar a invat si a ajuns aici pe merit si dupa multe eforturi ! cei ce vorbesc prostii sunt niste invidiosi care nici nu il cunosc personal ! Bravo lui ! Mult succes !
15 martie 2022, 15:55
Felicitari ! Un medic foarte bun si un om cu mult bun simt ! Merita din plin aceasta functie !
15 martie 2022, 15:51
Cine fuge de meseria lui, este foarte clar că nu e valoros.Daca a mai avut și reclamații de la pacienți, chiar că va fi hulit de oameni.
15 martie 2022, 15:32
"Doctorul Raed Arafat și Sindromul de Flatulență al IstorieiDE ADRIAN PĂTRUȘCĂSuzănica Gâdea - Mihai Dulea - Eugen Florescu - Dumitru Popescu-Dumnezeu - Raed Arafat...Se reînnoadă sinistrul șir de politruci troglodiți care dădeau cu bâta peste gura oricui îndrăznea să cârtească împotriva șefului de trib și a clicii sale de derbedei preistorici. După 33 de ani, Cenzura se întoarce în România. Cu același tupeu. Cu aceeași grosolănie. Am crezut că grota comunismului, din care au ieșit astfel de monștri, a fost îngropată definitiv de trupurile morților din decembrie 1989. Ne-am înșelat. Muntele Istoriei avea o fisură pe versantul celălalt. O fistulă. Geologii au numit-o doct Corectitudinea Politică. Însă, oamenii din popor, mai simpli și mai expresivi, au numit-o Gaura Curului. Prin crăpătura care comunică direct cu Talpa Iadului s-au întețit în ultima vreme emanațiile toxice. Din ce în ce mai puturoase, ca și cum planeta ar fi înfulecat o porție colosală de fasole. Vânturile Pământului amenință să ne sufoce pe toți. Cu mască sau fără mască. Pe aripile unui astfel de vânt pestilențial a ieșit pe fața lumii, ca o stare de urgență, ca o catastrofă, Raed Arafat."
15 martie 2022, 15:23
Felicitari Domnule Doctor, un medic exceptional,am fost pacientului lui ani de zi!
15 martie 2022, 12:43
Daca scria doar medic si nu medic stomatolog erati mai fericiti?
15 martie 2022, 12:31
Medic dentist pus director la spitalul de recuperare? Mare e gradina ta Doamne.
15 martie 2022, 12:21
Am fost la acest individ la cabinetul medical in care lucra si mia rupt gingia. Reparatiile si cusaturile mi le-a facut cealalta doctorita la care asta lucra. Cand eram cu gura plina de sange individul radea ca prostul si acum e pus director? Rusine conducerii
15 martie 2022, 12:01
Un tanar extrem de inteligent care va face treaba buna .O numire inspirata.
15 martie 2022, 09:22
Mai oameni buni, individul acesta a distrus dantura a sute de oameni! Numai ,,demolatori" pe functii??? Incredibil ce parcurs se preconizeaza pentru aceasta urbe!!!
15 martie 2022, 09:16
Ce îl recomandă pe acest individ? Nimic. Cum naiba să plece cineva din mediul privat pentru a stoarce fonduri publice? Chiar toți să vină la furat ?
15 martie 2022, 09:04
Trebuie sa ne dam seama ce ai vrut sa scrii, scrie in articol ca este o calitate ca are sotia neurolog sau iti dai cu presupusul? Doamna Varzari era economist, dar e usor sa fii prost!
15 martie 2022, 09:03
Hoție pe față, plus că e și incompatibil ( semnează statele de plată pentru soția lui). Rușine Cosmin Andrei. Nu asta ai spus în campania electorală.Botoșănenii nu te vor mai vota, singur ți-ai făcut-o!!!
15 martie 2022, 09:01
Adica a fost numit un stomatolog la care are "calitatea"ca are sotie neurolog?!Dumnezeule.....:(
15 martie 2022, 08:33
Sondaj
Doriți comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale?
Da
Nu
Nu votez
Declaraţia zilei
„Avem colaborare cu o echipă să putem să facem aceste cursuri. Împreună cu dna director de îngrijiri ne vom ocupa de acest aspect. Mai sunt sincope și vrem și aceste cursuri pentru că sunt necesare să readucem în mintea ...
answear.ro%20
inpuff.ro
fashiondays.ro
Vremea
astăzi
Botosani
9.9 o C
Dorohoi
9.6 o C
Bucecea
8.8 o C
Darabani
8.3 o C
Saveni
10.5 o C
Ştefăneşti
11.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2024 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.