Știrea zilei
PREMIERĂ: Au început lucrările la primul Drive din municipiul Botoșani – GALERIE FOTO

Celebra metodă, de comenzi la fast-food efectuate din mașină, aplicabilă mai ales la americani, a ajuns și la Botoșani. Deja se lucrează la prima linie de drive din municipiul reședință de județ. 

Iar compania care implementează acest sistem este KFC, care încă din luna noiembrie a anului trecut a luat se pare o decizie importantă pentru botoșănenii care sunt fani ai produselor de tip fast-food.

 

Mai exact, o parte dintr-una dintre cele mai mari parcări din municipiul nostru va fi recompartimentată astfel încât KFC-ul să pună la dispoziție botoșănenilor serviciul drive, adică KFC Drive Thru. Practic, botoșănenii nu vor mai fi nevoiți să ocupe un loc în restaurant pentru a mânca și pot comanda la pachet, direct din mașină. 

 

Lucrările au început de la sfârșitul lunii martie și deocamdată nu se știe cu exactitate când vor fi finalizate. Cert este că autorizația pentru construcție a fost solicitată încă de anul trecut.

 

”În cursul lunii noiembrie 2018 a fost solicitată și obținută de la Primăria municipiului Botoșani autorizația de construcție în vederea schimbării de imagine a centrului comercial amplasat pe Bulevardul Mihai Eminescu numărul 4 pentru rebrănduirea respectivului centrul comercial și pe lângă această rebrănduire, în autorizația de construcție a fost prevăzută și o recompartimentare interioară a fast-food-ului KFC, precum și crearea unei alei auto și reconfigurarea parcării în vederea creării primului drive-in din municipiul Botoșani,”

 

Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani.

 

Edilul botoșănean consideră că acestă inițiativă este foarte bine primită în rândul locuitorilor județului Botoșani.

 

”Sunt bucuros că și la Botoșani a apărut acest concept de drive-in și sperăm ca și alte fast-food-uri populare în rândul tinerilor să-și deschidă aici acest gen de activitate,”

 

Marian Murariu, viceprimarul municipiului Botoșani.

 

Cel mai probabil intenția celor de la KFC de a pune la dispoziție și serviciul drive pentru botoșăneni este încă de la inaugurarea restaurantului. Cel puțin, pe site-ul oficial al companiei sunt 28 de restaurante cu această specificație, printre care și Botoșani.

 

De altfel, unul dintre motivele pentru care compania a optat pentru spațiul actual în detrimentul deschiderii unui restaurant la Uvertura Mall l-a reprezentat tocmai posibilitatea investirii într-un drive.

 

loading...
Bursa zvonurilor: McDonald’s ar fi găsit la Botoșani locația perfectă pentru un restaurant cu McDrive
SCHIMBARE radicală anunţată  de KFC de la 1 aprilie
SCHIMBARE la KFC: CE produs popular elimină gigantul începând cu 2019

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Isabela ALEXANDRESCU
Explozie impresionantă de sunet și lumină la avanpremiera de la Cornișa, a fost club în aer liber noaptea trecută – VIDEO & GALERIE FOTO
Organizatorii Zilelor Orașului, care în acest an coincid cu inaugurarea Parcului Regional de Agrement Turistic și Sportiv Cornișa, au efectuat joi seară probele finale la instalațiile de sunet și lumini. Iar ceea ce a ieșit a fost de-a dreptul impresionant.
A tras camionul în față și a plecat! Încă o bancă a părăsit Botoșaniul – FOTOGALERIE
O nouă bancă se alătură mulțimii celor care au plecat din Botoșani, preferând să își continue afacerile din nordul Moldovei de la Suceava. Patria Bank este ultima instituție financiară care a făcut acest lucru.  
Vilă cu spații comerciale la parter construită pe terenul vândut de un fost președinte de partid
Investiție nouă pe una dintre cele mai circulate artere din municipiul reședință de județ: pe Calea Națională, zona de ieșire spre Șoseaua Iașului, un investitor privat ridică o clădire care va avea spații comerciale la parter și locuință la etaj.
Asediu pentru Andra la Ipotești: S-a umplut stadionul, s-a blocat circulația, a venit Poliția – VIDEO & GALERIE FOTO
Ajuns la a XII – a ediție, festivalul Floare Albastră organizat de Primăria și Consiliul Local Mihai Eminescu a avut parte în prima zi de cea mai mare asistență din istorie.
Zeci de mii de botoșăneni UMILIȚI de stat și puși pe drumuri aiurea - FOTOGALERIE
În județul nostru sunt zeci de mii de persoane care beneficiază de bilete de călătorie gratuite, pe care le pot folosi atunci când merg cu trenul sau cu autocarul în diferite locuri din țară. Cert este că acestea se eliberează pentru întreg județul, doar într-un sigur loc.
Șefii Botoșanilor și-au luat concediu ca să plece la miting la Iași, primăriile pesediste golite de oameni – GALERIE FOTO
9 mai 2019 va rămâne în memoria colectivă a iubitorilor PSD dar și a celor mai vehemenți opozanți ai lor, ziua în care s-a dorit o demonstrație de forță de necontestat din partea lui Liviu Dragnea, probabil cel mai huiduit lider din istoria acestui partid.
TRAGEDIE: Șeful de la Evidența Populației a încetat din viață
Șeful Serviciului Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor al Judeţului (SPCEPJ) Botoşani a decedat seara trecută pe un pat de spital din București.
Campionul nesimțirii este din Botoșani: Bărbatul care nu și-a achitat NICIODATĂ facturile la apă și a ajuns la o datorie uriașă
Trăim într-o eră modernă, a confortului, iar cei mai mulți oameni muncesc zilnic pentru a beneficia de acest lucru. Alții, se pare că vor să se bucure de anumite servicii gratis, fără a-i interesa că orice lucru costă. Cel puțin, în anul 2019, există o persoană care niciodată în viața sa nu a achitat vreo factură la apă. Este de necrezut, însă se întâmplă chiar în municipiul Botoșani.
Cel mai tânăr șef de instituție din Botoșani are 28 de ani!
La nici trei decenii de viață, un botoșănean din municipiu se numără printre fericiții ai căror parcurs către o funcție publică de conducere nu a fost unul de durată.
Pe o STRADĂ din municipiu asfaltată recent mașinile NU au voie să parcheze, vecinii somați să-și bage autoturismele în curți – FOTOGALERIE
Este una dintre străzile care a stârnit multe discuții în contradictoriu în plenul municipal între cele două grupări politice reprezentantive. Dincolo de factorii decidenți sunt cetățenii de pe respectiva stradă care au așteptat ani de zile asfalt și în fața caselor lor.
LOCUL de la Mavromati unde se pun diagnostice GRELE: Asistent cu 25 de ani vechime - Aici NU sunt presupuneri
Există fel și fel de meserii, unele mai cunoscute, iar altele mai puțin cunoscute. De această dată, am pătruns într-un laborator, unul în care se pun fel și fel de diagnostice, un laborator care pentru mulți dintre noi este o necunoscută.
Mirajul străinătății destrămat în 8 luni: O familie din Botoșani s-a mutat „definitiv” în Canada unde a realizat că tot România este acasă – GALERIE FOTO
Eusebiu și Ramona s-au căsătorit în urmă cu 13 ani de zile și sunt fericiții părinți a doi băieți și o fetiță. Imediat ce au devenit răspunzători de micile suflete care au rezultat din iubirea lor, au început și frământările amestecate cu îngrijorarea specific părintească, la gândul privind viitorul copiilor. Au încercat „străinătatea” care s-a dovedit mai amară decât în versurile poeților și au revenit acasă, în România, trăind o poveste care poate fi un exemplu real de viață pentru mulți dintre tinerii botoșăneni și nu numai.
INTERVIU cu femeia din Botoșani care încondeiază ouă tot anul: De un deceniu, transmite tradiția la sute de copii – GALERIE FOTO
Sărbătorile Pascale pot reprezenta pentru unii un moment de liniște și pace sufletească, pentru alții o reîntoarcere la credință și rugăciune. Cert este că indiferent de însemnătate, Paștele vine la pachet cu o multitudine de sentimente și o atmosferă unică.
HRISTOS A ÎNVIAT! ... Și la biserica dintre două lumi așteptată de mai bine de un deceniu – VIDEO & GALERIE FOTO
De mai bine de 10 ani sute și sute de botoșăneni care locuiesc la ieșirea din Botoșani spre Curtești, acolo unde se întâlnesc două lumi, cea urbană cu cea rurală, așteptau să trăiască Învierea Domnului Iisus Hristos în propriul locaș de cult.
Familia Manoliu din Botoșani, cele mai triste sărbători: Au rămas fără casă și lucrurile agonisite de-o viațăGALERIE FOTO
Sărbătorile Pascale sunt despre familie și bucurie, însă pentru o familie din Botoșani, Paștele de anul acesta va fi cel mai trist din toate de până acum. De fapt, nici nu se poate compara, căci nu se mai pot bucura de nimic. Și când spunem nimic, chiar nu exagerăm deloc. Un incendiu le-a distrus tot ce aveau mai de preț.
Preot din Botoșani, MĂRTURISIRI emoționante la ceas de sărbătoare: De la bucuria de a dărui la urare pentru botoșăneni
Sărbătorile Pascale reprezintă un moment deosebit de important cu multe și multe semnificații. Fiecare dintre noi ar trebui sa fim buni, mai iubitori, sa fim atenți la nevoile semenilor noștri. Și nu numai în această perioadă.
„Doctorul” de suflete de la spital: Salvează copiii de la suicid și alină părinții sau chiar cadrele medicale  - GALERIE FOTO
De multe ori pe patul de spital avem nevoie și de un altfel de sprijin, unul duhovnicesc. De aceea fiecare spital are și preoți de caritate în structura de personal. Am stat de vorbă cu Marius Ciobanu, preot la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean Mavromati, pentru a vedea care este rolul unui astfel de părinte într-o unitate spitalicească.
Adolescentă amenințată cu un cuțit în scara blocului, vinovatul NU știe nici când s-a născut
Unii botoșăneni vor cu orice preț să facă rost de bani indiferent de unde, cum și neținând cont nicio clipă de lege.
După DOI ANI de zile, doi dintre șefii Primăriei ar putea reveni pe posturi, cu tot cu salarii
În luna mai a anului în curs se împlinesc doi ani de zile de la suspendarea din funcții a secretarului municipiului Botoșani, Ioan Apostu și a lui Cezar Puiu, șeful Serviciului Patrimoniu din cadrul instituției.
Mitingul PSD, inside story: Dribling din BMW, pancarta umbrelă, copiii cu... love și bodyguarzii cu... bastonul – GALERIE FOTO
După șirul de evenimente din țară, în care Liviu Dragnea a fost huiduit la mai multe acțiuni electorale, social-democrații botoșăneni au ținut secret programul vizitei acestuia și, mai ales, traseul pe care îl urma prin oraș.
Exact de Drive Thru mai aveam nevoie. Foarte corect comentariul cu bucata de strada lasata de izbeliste. Acea bucata de strada demonstreaza perfect incompetenta administratiilor locale prezenta si trecute. Domnule viceprimar, ganditi cand declarati ceva nu mai vorbiti asa ca sa fie. Mai exista oameni in acest oras care chiar inteleg cat de incompetent sunteti. Drive thru my ass
14 aprilie 2019, 06:54
SUPER COMENTARII ALE CELOR 2 DE DEASUPRA MEA..NIMIC DE ADAUGAT
12 aprilie 2019, 17:26
Nea Găbuţă! Ai pierdut momentul să fii băiat deştept. Uite ăştia ca tine ne fac să ne fie greaţă de ţara asta încăpută pe mâna foştilor criminali de la secu. Au datorii la asociaţii da şmecherii cumpără de la mall şi mănâncă, eşti tare securistule, informat am vrut să spun. Pentru a lămuri problema, în Botoşani "asociaţiile de proprietari", cică aşa se cheamă ghiveciul ăsta, nu sunt constituite legal conform legislaţiei în domeniu, în primul rând constituirea lor nu este obligatorie, sunt şi alte forme de administrare a unui condominiu (spaţiu de folosinţă în comun ce nu se poate divide, deci scară sau cel mult clădire dacă există spaţii sau instalaţii care se folosesc în comun), deci constituirea lor pe cartier câte 20-30 blocuri sau 30-40 scări este total nelegală, se încalcă legislaţia din acest domeniu, constituţia şi drepturile omului, practic o mână de escroci hotărăsc în proprietatea ta, iar tu stai pasiv şi plăteşti pentru prostia ta. Indivizii care se erijează în preşedinţi nu au dreptul de a exercita această functie decât în coproprietatea unde îşi au apartamentul, nu pot conduce o grupare de clădiri ce nu au nimic în comun. Faptul că îţi umblă la buzunare este dovedit, o asemenea mânăreală este şi adăugarea de penalităţi la utilităţile restante, penalităţile sunt adăugate de furnizor şi sunt de 0,02% pe zi. Tov preşedinte îţi adaugă suma datorată pentru utilitatea respectivă la suma totală de plată cu o penalitate de până 0,2%, penalitate la penalitate, ceea ce este o hoţie. Sunt mult mai multe asemenea mânăreli pe care le fac tovarăşii preşedinţi numiţi în funcţii de către partidele din care fac parte, Asociaţia de proprietari s-a transformat practic în instrument de racolare de votanţi pentru toate partidele şi de adunat fonduri pentru partid. Crezi că un tovarăş preşedinte care are o pensie de 3-5 mii lei mai are nevoie de 2-3 mii lei de la asociaţie? Eu nu cred!
12 aprilie 2019, 12:42
dle viceprimar, in contextul in care zona kaufland - lidl se dezvolta si este un aflux suficient de clienti, nu aveti oare de gand sa faceti ceva cu suta aia de metri de bulevard, de la sensul giratoriu pana la benzinarie? o linie de tramvai inutila, zeci de gropi de care se bucura doar proprietarii de service-uri auto si o sursa inepuizabila de injuraturi la adresa administratiei locale. nu as vrea sa aud ca nu va ocupati dvs ci primarul, iar primarul sa spuna nu el, ci viceprimarul. as vrea sa aud ca faceti ceva, toti cei din primarie. cat dracu sa ne mai rupem masinile pe acolo?
12 aprilie 2019, 11:01
Sondaj
Cu cine votați la alegerile europarlamentare?
ALDE
PMP
PNL
Pro România
PSD
USR
Nu merg la vot
Declaraţia zilei
”Pe harta politică, Botoșaniul nu dă prea bine. E privit ca o zonă săracă, de oameni neputincioși și fără șansă, fără speranțe. Noi nu vedem deloc lucrurile așa”, Aurelian Pavelescu, președinte PNCȚD.  ...
astratex.ro
otter.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7627 lei
USD
Dolarul SUA
4.2726 lei
CHF
Francul elveţian
4.2298 lei
GBP
Lira sterlină
5.4233 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8773 lei
XAU
Gramul de aur
175.2584 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2380 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4561 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9388 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1818 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1847 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6377 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.