Mi-am pus speranțe, dar degeaba. Când jucătorul dă cu stângul în dreptul și își trimite mingea în propria poartă, ce mai poți spune ? Doar atât. „Patronul e vinovat!”. Schimb canalul, mă enervez și revin la meci. 2-0. Bravo! Așa băieți! Țineți-o bine, ca să vedeți de unde vine!
Ce nu a putut face acasă, face în deplasare. FC Botoșani bate Petrolul, obține prima victorie din campionat și aduce 3 puncte mari, cadou pentru domnul IFTIME.
Sunt de acord cu cele prezentate de către domnul Leo Kohut că trebuie executate controale la operatorii economici pentru a evita munca la negru sau etc., etc., dar până la un anumit punct, acolo unde dânsul solicită protecție pe timpul controalelor. Asta ce ar însemna, ca la fiecare control pe care îl face ITM-ul, pentru fiecare persoană, IPJ să numească, câte un polițist care să le fie gardă de corp. Păi, acel polițist are stabilite clar atribuțiuni în fișa postului și nicidecum paza și protecție fiecărui funcționar public cu atribuții de control. Atunci haideți să punem câte un polițist și la Președinții de asociații de locatari care au atribuțiuni / puterea conform Legii nr. 194/2018 (lege emisă cu multe lacune) de a-mi intra în casă fără mandat emis de judecător, mai ceva decât un polițist. Ai o funcție pe care ți-ai dorit-o, atunci asumă-ți și riscurile. Un polițist care oprește în trafic un bețiv, drogat sau fiu de fițe o mai ia și peste ochi dacă nu este vigilent. Riscul meseriei pentru care ești plătit cu SALARII ȘI „PENSII SPECIALE”. Haideți să numim o grupă de polițiști și la Balul Oamenilor de Afaceri ca să nu se ia la ceartă sau bătaie de la premii sau alte dispute (asta ca o glumă).
Cu scuzele de rigoare. Vreau să-i spun domnului Constantin Calimandriuc, mare sculă la „Ambulanță” care contestă pensionarii militari / MApN, că în cei 31 de ani de muncă a stat la căldurică în „Ambulanță” sau în clădirea SJA fără a fi nevoit să meargă la trageri, aplicații, tabere, câte o zi sau noapte, o săptămână până la două luni în Poligonul Copălău, Mălina / Galați sau Capu Midia / Constanța prin arșiță, vânt, ploaie sau viscol. „Harnașamentele” cu care urcă dânsul în spate până la etajul 4 (ca și cum toți bolnavii stau la etj. 4), nu se compară cu ranița, armamentul și celelalte materiale din dotarea militarului (Soldat-gradat voluntar sau cadru) care depășesc cu mult 40 kg. Nu participă la inundații, deszăpezire sau alte calamități naturale. Când îi este înzăpezită „Furgoneta”, solicită TAB-urile sau tehnica Armatei. Vorbește de PENSIE SPECIALĂ, dar nu prea știe cu ce se mănâncă. Pensia militarilor se numește PENSIE MILITARĂ DE STAT (să citescă titlul Legii nr. 223/2015). Toți civilii vorbesc de pensii speciale (mă refer la militari), fără a ști că LEGEA este încadrată în categoria LEGILOR SPECIALE și nu pensia în sine. Am fost cadru militar 36 de ani cu o vechime cumulată (cu grupe de muncă de peste 51 ani), am ieșit la pensie la 55 de ani și am o pensie în plată de 4.010 lei. Câtă pensie ar lua șoferul de pe ambulanță, asistenta, etc. domnule Constantin Calimandriuc ? Și nu a fost la trageri, aplicații, tabere, nu a stat prin arșiță, vânt, ploaie sau viscol. Înainte de a vorbi și a face propagandă negativă, mai citiți legea sau informați-vă. În caz de război (de când a început războiul din Ucraina am fost chemat de două ori la CMJ pentru verificare / mobilizare) mă prezint la unitate și pornesc la luptă. Dumneavoastră ce faceți ? Știu. Poduri sunt destule (podul casei, cel din fața porții sau cel de peste râu). Am uitat un lucru esențial. NU CONFUNDAȚI STUDIILE ȘI PREGĂTIRE MILITARILOR CU ALE DUMNEAVOASTRĂ.
Da, nu exista un dialog in acest sens si ar trebui, caci unii, fara altii nu se poate.Insa, lucrul dracului, abia asteapta DNA sa faca cate un dosarel la fiecare, de o parte si de alta, pt trafic de influenta, pt conflict de interese,cetc, abia asteapta sa te lucreze in stilul cunoscut, cu catuse, ani de procese ca sa te scoata vinovat de ceva.Romania demicratica este puscarie curata.La Bruxelkes exista lobby, o sumedenie de firmebsi oameni din asta traiesc, la noi ca la nebuni. Abia asteapta sa te incalece.Dar inca o data, va spun, oamenii de afaceri sunt baza unei comunitati, trb sprijiniti, trb resoectati pt ca acestia contribuie, creeaza locuri de munca.
Nu înțeleg de ce parte dintre politicienii tineri care la revoluția din Decembrie 1989 încă făceau la oliță sau nu știau să-și tragă pantalonii, nu vor să asculte de sfaturile celor cu experiență în acest domeniu (politic) sau cel de afaceri. Mulți dintre ei au ajuns pe funcții importante în structurile statului fără a avea un Carnet de muncă sau au încheiat vreun contract de muncă. Nu muncă, nu experiență dar sunt pe funcții unde au pretenția uneori să le pupi mâna. În unul dintre subiectele prezentate se vede clar cum un personaj nu vrea să facă loby între un om de afaceri și un politician. O fi din invidie, o fi din răutate, doar dânsul știe.Vrei prosperitate în orașul pe care îl conduci, dar nu conlucrezi cu mediul de afaceri, cei care, dacă ar tripla salariile la angajați ți-ar aduce prin taxe, impozite, impozite pe venit salarial, cheltuieli / consum populației, deci, ți-ar aduce la primărie un buget destul de substantial cu care să-ți realizezi proiectele propuse. Cred că acest Bal al Oamenilor de Afaceri ar trebui să aibă 3 părți:1. Participarea tuturor societăților care trebuie să se încadreze într-un anumit barem. Prezentarea afacerilor / profit în anul precedent și acordarea premiilor aferente;2. Ce și-ar dori oamenii de afaceri de la politicieni și politicienii de la oamenii de afaceri (fiecare au interese / obligații: per societate / angajați; per Primărie, CJ. / cetățeni). Este singurul loc în care se pot întâlni toți, afaceri / politic;3. Un șpriț, o friptură, dans și voie bună FĂRĂ RANCHIUNĂ.
„De la preluarea mandatului, am pus accent pe colectarea datelor de contact de la consumatori, în vederea corespondării cu aceștia, prin diverse metode, e-mail, mesaje, conturi în aplicație. Am reușit să strângem până în ...