Sunteți mulțumiți de serviciile medicale prestate în spitalele din Botoșani?
Nu știu / nu mă interesează
1.92%
Nu
72.12%
Da
25.96%
Doamne fereste sa nu cunosti pe cineva, sa nu ai o ruda sau ceva, esti ca si mort. Daca e ceva urgent, zaci pe holuri de te gaseste moartea acolo sigur. Angajati nepotisme cat incape, pile si concursuri pe spaga grea, unde intra toti incompetentii. Le au marit salariile, dar spagarii mor spagari, nu se mai satura. Implicit si noi suntem partasi si noi suntem de vina pentru ca le dam, dar de frica ca te omoara cu zile dai, ce sa faci, trebuie sa dai, ca de nu ori mori ori nu se uita la tine si iar mori. Mentaliatatea e de vina. Nu vine ziua in care se baga DNA ul in voi sa va mearga fulgii si sa mai bage 2-3 doctori si asistente pe la beciul domnesc, ca o sa va treaca voua de spagi si tot.
23 octombrie 2019, 13:02
adevaratii tartori in spitale sunt..asistentele ,nimic nu misca fara vrerea lor,daca nu le dai bani , mori cu zile.....
22 octombrie 2019, 13:53
Nici daca ar avea salariul 1 milion de euro, tot ar lua spaga... Nesimtiti si nesatui.
22 octombrie 2019, 09:28
ȚepeșÎn unele DA, în altele Nu, însă trebuie să ținem cont de anumite criterii.Nu putem compara Botoșaniul spre exemplu sau mai bine zis zona Moldovei, una din cele mai sărace zone din România cu Ardelul, Bucureștiul sau marile orașe unde condițiile de viață sunt mai bune comparativ cu cele de la noi și unde personalul medical nu dorește să vină și mai sunt unii care dacă s-ar putea 4 ore la spital și 4 la cabinetul medical particular de unde mai câștigă un salar, apoi doamna Olguța a considerat că pentru dumnealor, salariu-salariu, respectul-respect, cadoul-cadou, etc.Soluția ? Ca la militari: - la admiterea în școala militară / institutul militar acesta semnează un contract pe 9 ani, acum este pe 8 ani, apoi pe 4 ani până la vechimea de 15 ani, după care urmează un singur contract până la vârsta standard de pensionare;- în situația în care încalci prevederile contractului, plătești toate cheltuielile de școlarizare până la cel mai mic amănunt (echipament, uzura bazei materiale folosite, contravaloarea muniției folosită la ședințele de tragere, etc.);- la terminarea școlii / institutului militar primii 10 aleg garnizoanele pe care le doresc (dacă sunt locuri).De ce statul român nu obligă prin contract la admiterea în școlile / instituțiile de medicină să profeseze în România perioada de ani cât a durat școala iar repartiția să se facă de Ministerul Sănătății în funcție de clasamentul final cum a fost și la noi, asigurându-le locuință de serviciu dacă nu contravaloarea chiriei pe care o plătesc ?Libera circulaţie a lucrătorilor este un principiu fundamental înscris la articolul 45 din Tratatul privind funcţionarea Uniunii Europene, dar se pot propune amendamente de europarlamentarii ce ne reprezină la Bruxelles cel puțin pe o perioadă de 10 ani când țara poate își revine din acest deficit de personal medical.Parlamentul bulgar a adoptat o asemenea lege pentru că sunt mai deștepți ca noi.Le-au mărit salariile la nivelul anului 2022 în ideea că se vor întoarce acasă, sau întors ?Asta nu este discriminare față de toate celelalte categorii sociale, sau poate a fost făcută cu dedicație altfel nu văd logica ?
21 octombrie 2019, 19:41
Desi au salarii enorme continua sa primeasca bani - o parte din ei.
21 octombrie 2019, 09:49
Sondaj
Se va schimba România în bine după votul de la prezidențiale?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Am refuzat și vom refuza tot timpul. Și am avut oferte de la fiecare partid politic și la pachet: consilieri, primari din județ. De la toate partidele”,Andrei Drancă, președinte USR Botoșani ...
fashiondays.ro
inpuff.ro%20
astratex.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.7785 lei
USD
Dolarul SUA
4.3069 lei
CHF
Francul elveţian
4.3582 lei
GBP
Lira sterlină
5.6554 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9667 lei
XAU
Gramul de aur
204.2895 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2465 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4461 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9491 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2680 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1871 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6395 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.