Section 1
UPDATE: Pieton scos din minți, a lovit cu picioarele o mașină care era să-l ia pe capotă – FOTOGALERIE
La trecerea de pietoni de pe strada Marchian, în fața parculuiJunior, un grup de băieți a vrut să traverseze strada, moment în care unautoturism marca VW Sharan nu a acordat prioritate.
Din câte se pare, tinerii s-ar fi angajat în traversarea străzii fără să se asigure. Unul dintre martori povestește că ”băieții se uitau fiecare în câte o tabletă, un telefon, mașina nu avea viteză și a frânat brusc. S-a oprit undeva la jumătatea trecerii”.
Unul dintre tineri s-a enervat atât de tare încât a început să lovească mașina cu toată puterea. În momentul respectiv, conducătorul auto a apelat Serviciul de Poliție pentru a calma spiritele. La fața locului s-a deplasat într-adevăr un echipaj de polițiști care a constatat cele întâmplate și l-a transportat pe tânărul recalcitrant la sediul Poliției.
Din ultimele informații primite de la Serviciul Rutier de Poliție se pare că pietonii nu s-ar fi aflat pe trecerea de pietoni ci pe scuarul care împarte trecerea în două spații de traversare a străzii. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, atât conducătorul auto cât și tânărul nervos au fost amendați în baza Legii 61, pentru deranjarea ordinii publice.
(C.B)
[[galerie-foto]]
CITEȘTE:
 Puterea stă în volan: Pietoni „ignorați” de șoferi și luați pe capotă în plină zi

31 de milioane de euro la Primărie pentru tramvaie ”ultimul răcnet” și iluminat inteligent la Botoșani - VIDEO
Următorul exercițiu financiar ar urma să aducă în municipiu zeci demilioane de euro. Asta dacă proiectele prezentate de actuala echipă deconducere din Primărie se vor dovedi a fi fezabile și ulteriorconcretizate în realitate. Edilul șef de la Botoșani a prezentat celemai importante proiecte ce ar urma să fie implementate la Botoșani cubani europeni.
Botoșani din nou la televiziunile naționale : Minunea de la Hlipiceni, fenomenul straniu - VIDEO
Focul şi apa sunt două elemente ale naturii fără de care viaţa, aşacum o ştim, nu ar fi posibilă. Cu o singură condiţie. Să fie separate.Şi asta pentru că cele două elemente sunt opuse. Ba chiar se anihileazăreciproc, se arată într-un reportaj difuzat de Antena1.
Poetul nepereche, din manuale, în căminul cultural de la sat: Dragoste de adulți și luceferi în flanele, pe scenă – GALERIE FOTO & VIDEO
Baiazid e o fetiță rumenă în obraji, cu o mustață creionată de doamna învățătoare. El și Mircea Cel Bătrân, o altă fetiță, cât jumătate de om mare, cu plete aurii, sunt tare buni prieteni. Se ascund în mulțime și repetă din nou ce au de spus când vor urca pe scena din Căminul Cultural al comunei Dîngeni.
Am trăit s-o vedem și pe asta: IATĂ ce nume i-a pus un botoșănean firmei sale
Atunci când dorești să-ți înființezi o societate, în urma căreia săfaci profit vine la un moment dat și timpul pe lângă ”tonele” de acte săpui și un nume reprezentativ, căci n-ai să vezi vreo firmă fără nume.Astfel, îți trec prin cap tot felul de idei care adunate laolaltă dausens viitoarei afaceri.
Detalii groaznice de la accidentul din Târgu Frumos, c-un șofer din Botoșani: Tânăr aproape decapitat
Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost una de coșmar pentru unșofer din județul Botoșani, care a fost implicat într-un accident rutiergrav. O mașină la volanul căreia se afla un ieșean de 23 de ani și care ar fi fost subinfluența băuturilor alcoolice s-a izbit frontal în camionul pe care-lconducea botoșăneanul. Ce a urmat după impact te lasă fără grai.
Accident rutier cum rar mai vezi: Victima și șoferul au dat ”bir cu fugiții”
Un eveniment rutier a avut loc ieri, 2 decembrie 2014 înmunicipiul Botoșani. O femeie a fost acroșată pe trecerea de pietoni și aavut nevoie de îngrijiri medicale.
Stare de alertă la Stânca, desfășurare incredibilă de forțe cuautoutilitare, elicopter, șalupe, scafandri sau ATV : GALERIE FOTO &VIDEO
Eveniment inedit la Stânca Costești la care au pus umărul polițiștide frontieră, pompieri și jandarmi. Cu sprijinul colegilor din RepublicaMoldova s-a simulat un exercițiu privind stare de alertă cu Cod Roșuinstituită pentru localitățile Ștefănești, Românești și Santa Mare.
Pieton călcat de-un șofer cu VW Passat în apropiere de Priscom : FOTOGALERIE
O botoșăneancă a fost preluată în stare gravăde o ambulanță după ce a fost victimă a unui accident rutier.
ACUM: A înnebunit lumea!?!?! Eugen Ţurcanu inaugurează nocturna – FOTOGALERIE
La exact 16 zile după inaugurarea nocturnei de la Stadionul Municipal,instalaţia este inaugurată din nou. Nu este nici o glumă, la faţalocului se află fostul viceprimar Eugen Ţurcanu pentru a deschide şioficial... nocturna.
Loading...
Iz de plângeri pentru abuz în serviciu la CJ : Ne conducem după voința unui om
Faptul că proiectul de hotărâre inițiat de o parte dintreconsilierii județeni și care face referire la schimbareavicepreședinților Consiliului Județean, nu a fost introdus pe ordinea dezi, a încins spiritele la județ.
Meciul mireselor furate la miez de noapte, în club: nuntă de miliardari vs. nuntă comună – FOTOGALERIE ce a ieşit
Un club din Botoşani s-a confruntat noaptea trecută cu o situaţie decare cei care îl diriguiesc nu au parte chiar în fiecare zi. Două miresefurate de la tot atâtea nunţi au ajuns la Grand Irish Pub aproximativîn acelaşi timp.
Bătaia crâncenă din Centrul Vechi cu romi a ajuns și la Pro TV - VIDEO
Răfuiala din Centrul Vechi între romi care a avut loc miercuri aajuns inclusiv la Pro Tv. Toata țara a văzut cum un botoșănean aluat o bătaie soră cu moartea de la câțiva indivizi de etnie romă. Bărbatul a fost efectiv doborât la pământ după ploaia de pumni și picioare primite.
”Bătălie” aprigă între fete frumoase pentru titlul de Miss Botoșani şi Miss Fotbal cu inegalabilul Vlădău
Botoșaniul va fi plin de fete frumoase luna viitoare, atunci când se va organiza un mega concurs de frumusețe.Tinerele care se vor înscrie la competiţia programată pe data 25 octombrie2014 vor defila pentru unul dintre cele patru titluri puse la bătaie deorganizatori.
Aşa ceva nu vezi decât în dormitor! Rochia despicată i-a cam creat probleme unei manechine, la September Fest
Cu toate că Festivalul Toamnei s-a încheiat duminică, 14 septembrie2014, câteva aspecte (ne)plăcute ochiului încă mai ies la suprafață. Pescenă au urcat pe lângă artiștii locali sau naționali și manechine de la oagenție de modeling.
Loading...
Chef de chef la conac, între opinci şi papion, dansuri printre făclii & balansări pe tocuri – VIDEO & GALERIE FOTO
Botoşănenii nu au petrecut sâmbătă seară doar în Centrul Vechi, laSeptember Fest. Distracţie a fost ieri şi la Conacul Zăiceşti, acolounde s-a pus la cale o veritabilă Seară Românească. Peste o sută depersoane au plătit câte 40 de lei şi participat la un chef cu toate ingredientele unei petreceriromâneşti.
Şeful de la Casă, la Somax TV despre politica de la “Mavromati”: Oficial am făcut doar două controale
Social-democraţii implicaţi în activitatea sistemului sanitar de laBotoşani neagă presiuni politice la adresa managerului de la SpitalulJudeţean. Viorel Iliuţă a explicat săptămâna aceasta că a renunţat lafuncţie din cauza faptului că, liberal fiind, a avut parte de o mulţimede reclamaţii şi controale efectuate la ordinul PSD-iştilor.
Start la September Fest: Micii sfârâie pe grătare, bere în valuri, blănuri și căciuli laolaltă cu genți și … icoane: GALERIE FOTO
Prima zi din seria celor patru și-a luat deja startul în CentrulIstoric al municipiului. Comercianții și-au așezat tarabele și mai multdecât atât au și fript primele bucăți de friptură sau mici iar mușteriilor s-au așezat la mese pentru a le degusta.
VIDEO Ghiorghiţă dă cărţile pe faţă la Somax TV
Consilierul local Florin Ghiorghiţă, probabil cel mai discutat ompolitic al momentului, este invitat astăzi la Somax TV. Fostulviceprimar este acuzat că a trădat PDL-ul şi implicit majoritatea creatăde câteva luni în Consiliul Local Botoşani, care a trimis PSD înopoziţie.
pe trecerea de pietoni , pietonul are aceleasi drepturi ca pe trotuar. soferii sunt obligati sa reduca viteza in apropierea oricarei treceri de pietoni chiar daca nu trece nici un om strada. nici nu stii de unde sare in copil in fuga.lasa da-ti voi vina pe pietoni sa va vad cand o sa dati peste unu pe trecere cum o sa ziceti voi politiei ca nu a fost pietonul atent . si ghici : soferul trebuie sa fie atent sa nu merga ca scroafa cu 60 /h pe marcaj si cu frane stricate ce opresc masina in 20 metri. si cu harburi care nu pot opri in 2 metri da cu gurile mari.
11 februarie 2015, 14:52
draga peton!Eu in calitate de sofer daca observ carosabilul umed dau familiei zeci de telefoane si le spun: ai grija ca e ud pe jos, ai grija nu sari pe trecere, poate soferul are si el mintea in alta parte si nu e atent sau poate nu il ajuta masina, etc. si ei oamenii fiind pietoni responsabili inteleg.Dar mai sunt situatii si petoni ca tine la care problema de fapt tine de frustrare si spuneti in felul urmator: sa-l ia dracu cu masina lui!, ce nu poate opri?, i-a dat masa masina!, idiotul!, etc. si in concluzie sariti ca vaca ca sa-i aratati voi soferului cat e el de prost ca are masina!E o problema de mentalitate! Intelegi! e o problema de frustrare!daca pe jos e polei sau zapada, draga peton te asigur ca distanta de oprire a masinii creste considerabil (oricat de sofer ai fi tu...datorita schimbarii dintr-o treapta superioara in una inferioara masina mai parcurge o distanta considerabila, iar tu daca sari pe trecere INTELEGE OMULE ca omul nu te poate EVITA)INTELEGE!!!nu te contrazic.....sunt si teribilisti, dar 80 % dintre soferi sunt responsabili si te asigur ca nu pleaca nimeni la drum gandindu-se: ...Vai abia astept sa vad un pieton sa-l accidentez!sper ca ai inteles!!
11 februarie 2015, 08:49
Parlamentarului "conducător auto" Sunt cazuri și cazuri... Dar de obicei șoferi Botoșăneni sunt mai "stăpâni" pe străzi nu opresc nici cu politia de fata sfidează pietoni de parca or orfi jaloane. Nu vreau sa generalizez dar cam asa e educația la șoferi Botoșăneni. Trebuie sa ma asigur de 100 de ori sa nu ma ia unu pe capota ca el se grăbește și nu sta 10 secunde după mine! VOI AVETI MASINI PUTETI RECUPERA CELE ZECE SRCUNDE DAR E MAI BINE SA FI MAI COMOD...
10 februarie 2015, 21:25
Inainte sa traversezi o trece de pietoni esti obligat sa te asiguri. NU SA SARI CA OAIA si sa astepti ca cel cu masina sa-ti franeze instant ca esti tu SMECHER !
10 februarie 2015, 17:23
Petonule, se vede clar de ce nu ai educatie in legislatia rutiera. Pentru ca nu ai fost nici pe la scoala prea des (peton - probabil e vreo specie de piton sau altceva).Legislatia spune urmatoarele: Pietonul care se angajeaza in trecerea semnalizata corespunzator trebuie sa se asigure si sa traverseza intr-un ritm alert!Peton stii ce inseamna ritm alert???......inseama ca nu casti gura sau stai de vorba cu vecinul....ci doar treci strada draga peton....ca mintea ta varza poate da comanda imediat picioarelor tale de peton sa se opreasca, pe cand viteza de reactie a unui conducator auto este de cateva secunde.....timp in care masina mai merge 3-4 metri.Concluzia....draga peton...asigura-te si treci strada intr-un ritm alert........NU VORBI LA TEL, NU VB CU VECINUL, NU SARI DE DUPA MASINA, NU TE BAGA PE TRECERE CAND MASINA DEJA ESTE ACOLO, ETC
10 februarie 2015, 17:09
Mai bine ar casca ochii pietonii înainte sa traverseze!! Daca e trecere de pietoni nu înseamnă ca trecem ca CURCILE!!!!
10 februarie 2015, 13:42
Adevărul e ca mulți conducători auto nu dau prioritate pietonilor, de exemplu pe strada Sucevei. Unde normal trebuiau sa funcționeze niște semafoare! Noi facem sensuri giratoriu fără nr. Politia rutiera sa stea în trafic nu doar la agățat.
10 februarie 2015, 11:53
Sondaj
Ar trebui introduse uniformele școlare obligatorii?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Avem o creștere indiferent de fluctuație, veniți, plecați, pensionați, o creștere cu contract de muncă de 22 de medici. Și să nu uităm că mai avem în continuare concursuri în derulare. Avem două posturi la ATI, concursul ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.9477 lei
USD
Dolarul SUA
4.6725 lei
CHF
Francul elveţian
4.8048 lei
GBP
Lira sterlină
5.8325 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.6467 lei
XAU
Gramul de aur
277.4633 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2453 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2864 lei
AUD
Dolarul Australian
3.3027 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.6568 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2006 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6648 lei
Vremea
astăzi
Botosani
19.3 o C
Dorohoi
17.9 o C
Bucecea
18.8 o C
Darabani
17.3 o C
Saveni
18.2 o C
Ştefăneşti
22.3 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2022 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.