Section 1
Talisman și Alb Negru vin la Botoșani să cânte pentru Diana, studenta cu tumoră pe creier: Haideți să redăm aripile unor îngeri

În acest weekend, botoșănenii sunt invitați în Centrul Istoric al municipiului pentru a lua parte la un concert caritabil intitulat ”Talisman Tour, ediția a III-a” totul pentru Diana Vacariu, tânăra în vârstă de 25 de ani, care a fost diagnosticată de medici cu tumoră pe creier.   

Trupe precum Talisman și Alb Negru vor veni la Botoșani, la sfârșitul acestei săptămâni pentru a cânta în fața celor prezenți, în speranța că vor strânge bani pentru ajutorarea ”îngerilor cu aripile frânte”. Iată mai jos mesajul membrilor de la Talisman:


Anul 2010 este anul în care Alin Oprea, leaderul legendarei trupe Talisman, inițiază primul și unicul turneu muzical cu scop caritabil din România, sub genericul “Îngeri pentru Îngeri”. Evenimentele se susțin fără ajutorul unor sponsori, fără parteneri media importanți și fără participarea altor artiști consacrați. Chiar și în aceste condiții de criză, concertele se desfășoară în 10 orașe, ajutând copiii bolnavi aleși cu sprijinul autorităților locale, cu peste 100.00€.


Anul 2014 este unul norocos pentru Mihăiță Nectarie, un îngeraș de doar 1 an și jumatate pe care cadre medicale incompetente l-au lăsat fără vedere și cu grave probleme neuro încă de la naștere. Suma de 50.000$ necesară operațiilor și tratamentelor acestuia în America, a fost adunată și i-a fost donată după desfășurarea cu succes a celei de-a doua ediții a turneului “Îngeri pentru Îngeri” din 2014. Și de această dată, turneul formației Talisman a fost organizat din resurse proprii, fără sponsori, banii fiind adunați doar din vânzarea albumelor Talisman. Peste 20 de orașe prin care a trecut, miile de oameni pe care i-a adunat în piețe publice, zecile de artiști consacrați care au concertat dar și sprijinul mediatic al Antenei 1 asigurat prin parteneriat cu Fundația Mereu Aproape, au făcut din a II-a ediție a turneului caritabil, un succes incontestabil.

Anul 2015, este anul în care experiența dobândită și dorința sinceră de a ajuta, ne va duce cu ajutorul vostru, dincolo de realizările precedente. Turneul caritabil “Îngeri pentru Îngeri” va demara pe data de 1 Mai și va trece, într-un tur de forță, weekend de weekend, prin 30 de orașe. Obiectivul principal este acela de a ajuta cât mai mulți copii cu probleme de sănătate din localitatile în care vom ajunge. Turneul se dorește a fi un reper în ceea ce privește organizarea unor evenimente estivale de calitate, reunind spectacole de excepție atât din zona muzicii moderne cât și a celei folclorice.

Astfel, v-am pregătit de vineri până duminică, câte trei zile de concerte live pentru fiecare oraș, susținute de un aport tehnic de cea mai buna calitate și artiști de top.

•    Spectacolele se vor desfășura în aer liber, în centrele orașelor.
•    Intrarea va fi liberă!

În cadrul evenimentului, specialiștii de la “Expoziții cu Tradiții” vor aduce un plus de diversitate și calitate, prin amenajarea unei zone dedicată comerțului expozitional, a unei zone food și a uneia de agrement. Expozanți din toată țara vor fi prezenți cu produse de artizanat, preparate tradiționale, dulciuri de casă, jucării și articole pentru copii sau produse textile și de marochinărie. Restaurantele cu terase amenajate și parcul de distracții cu jocuri montate special pentru copii, vor face cu siguranță deliciul celor prezenți.
Alătură-te cauzei noastre așa cum poți tu. Moral sau material. Printr-o sponsorizare sau donație, participând ca expozant, cumpărând un album Talisman, participând pur și simplu la evenimentele noastre sau sugerându-ne cazuri medicale grave din orașul tău. Indiferent dacă ești om politic sau un simplu cetățean, patron de firmă sau  simplu angajat, producator de televiziune, radio sau un simplu spectator, jurnalist sau cititor, poți susține în felul tău cauza unor copii bolnavi.

•    Haideți să redăm aripile unor îngeri care au ales să trăiască printre oameni!
•    Împreună, putem dărui unor copii cu probleme dreptul la o viață normală!
•    Poți fi tu îngerul aproapelui tău aflat în suferință!.

CLICK ȘI VEZI PROGRAMUL ARTISTIC

[[galerie-foto]]  

 

31 de milioane de euro la Primărie pentru tramvaie ”ultimul răcnet” și iluminat inteligent la Botoșani - VIDEO
Următorul exercițiu financiar ar urma să aducă în municipiu zeci demilioane de euro. Asta dacă proiectele prezentate de actuala echipă deconducere din Primărie se vor dovedi a fi fezabile și ulteriorconcretizate în realitate. Edilul șef de la Botoșani a prezentat celemai importante proiecte ce ar urma să fie implementate la Botoșani cubani europeni.
Botoșani din nou la televiziunile naționale : Minunea de la Hlipiceni, fenomenul straniu - VIDEO
Focul şi apa sunt două elemente ale naturii fără de care viaţa, aşacum o ştim, nu ar fi posibilă. Cu o singură condiţie. Să fie separate.Şi asta pentru că cele două elemente sunt opuse. Ba chiar se anihileazăreciproc, se arată într-un reportaj difuzat de Antena1.
Poetul nepereche, din manuale, în căminul cultural de la sat: Dragoste de adulți și luceferi în flanele, pe scenă – GALERIE FOTO & VIDEO
Baiazid e o fetiță rumenă în obraji, cu o mustață creionată de doamna învățătoare. El și Mircea Cel Bătrân, o altă fetiță, cât jumătate de om mare, cu plete aurii, sunt tare buni prieteni. Se ascund în mulțime și repetă din nou ce au de spus când vor urca pe scena din Căminul Cultural al comunei Dîngeni.
Am trăit s-o vedem și pe asta: IATĂ ce nume i-a pus un botoșănean firmei sale
Atunci când dorești să-ți înființezi o societate, în urma căreia săfaci profit vine la un moment dat și timpul pe lângă ”tonele” de acte săpui și un nume reprezentativ, căci n-ai să vezi vreo firmă fără nume.Astfel, îți trec prin cap tot felul de idei care adunate laolaltă dausens viitoarei afaceri.
Detalii groaznice de la accidentul din Târgu Frumos, c-un șofer din Botoșani: Tânăr aproape decapitat
Noaptea de sâmbătă spre duminică a fost una de coșmar pentru unșofer din județul Botoșani, care a fost implicat într-un accident rutiergrav. O mașină la volanul căreia se afla un ieșean de 23 de ani și care ar fi fost subinfluența băuturilor alcoolice s-a izbit frontal în camionul pe care-lconducea botoșăneanul. Ce a urmat după impact te lasă fără grai.
Accident rutier cum rar mai vezi: Victima și șoferul au dat ”bir cu fugiții”
Un eveniment rutier a avut loc ieri, 2 decembrie 2014 înmunicipiul Botoșani. O femeie a fost acroșată pe trecerea de pietoni și aavut nevoie de îngrijiri medicale.
Stare de alertă la Stânca, desfășurare incredibilă de forțe cuautoutilitare, elicopter, șalupe, scafandri sau ATV : GALERIE FOTO &VIDEO
Eveniment inedit la Stânca Costești la care au pus umărul polițiștide frontieră, pompieri și jandarmi. Cu sprijinul colegilor din RepublicaMoldova s-a simulat un exercițiu privind stare de alertă cu Cod Roșuinstituită pentru localitățile Ștefănești, Românești și Santa Mare.
Pieton călcat de-un șofer cu VW Passat în apropiere de Priscom : FOTOGALERIE
O botoșăneancă a fost preluată în stare gravăde o ambulanță după ce a fost victimă a unui accident rutier.
ACUM: A înnebunit lumea!?!?! Eugen Ţurcanu inaugurează nocturna – FOTOGALERIE
La exact 16 zile după inaugurarea nocturnei de la Stadionul Municipal,instalaţia este inaugurată din nou. Nu este nici o glumă, la faţalocului se află fostul viceprimar Eugen Ţurcanu pentru a deschide şioficial... nocturna.
Loading...
Iz de plângeri pentru abuz în serviciu la CJ : Ne conducem după voința unui om
Faptul că proiectul de hotărâre inițiat de o parte dintreconsilierii județeni și care face referire la schimbareavicepreședinților Consiliului Județean, nu a fost introdus pe ordinea dezi, a încins spiritele la județ.
Meciul mireselor furate la miez de noapte, în club: nuntă de miliardari vs. nuntă comună – FOTOGALERIE ce a ieşit
Un club din Botoşani s-a confruntat noaptea trecută cu o situaţie decare cei care îl diriguiesc nu au parte chiar în fiecare zi. Două miresefurate de la tot atâtea nunţi au ajuns la Grand Irish Pub aproximativîn acelaşi timp.
Bătaia crâncenă din Centrul Vechi cu romi a ajuns și la Pro TV - VIDEO
Răfuiala din Centrul Vechi între romi care a avut loc miercuri aajuns inclusiv la Pro Tv. Toata țara a văzut cum un botoșănean aluat o bătaie soră cu moartea de la câțiva indivizi de etnie romă. Bărbatul a fost efectiv doborât la pământ după ploaia de pumni și picioare primite.
”Bătălie” aprigă între fete frumoase pentru titlul de Miss Botoșani şi Miss Fotbal cu inegalabilul Vlădău
Botoșaniul va fi plin de fete frumoase luna viitoare, atunci când se va organiza un mega concurs de frumusețe.Tinerele care se vor înscrie la competiţia programată pe data 25 octombrie2014 vor defila pentru unul dintre cele patru titluri puse la bătaie deorganizatori.
Aşa ceva nu vezi decât în dormitor! Rochia despicată i-a cam creat probleme unei manechine, la September Fest
Cu toate că Festivalul Toamnei s-a încheiat duminică, 14 septembrie2014, câteva aspecte (ne)plăcute ochiului încă mai ies la suprafață. Pescenă au urcat pe lângă artiștii locali sau naționali și manechine de la oagenție de modeling.
Loading...
Chef de chef la conac, între opinci şi papion, dansuri printre făclii & balansări pe tocuri – VIDEO & GALERIE FOTO
Botoşănenii nu au petrecut sâmbătă seară doar în Centrul Vechi, laSeptember Fest. Distracţie a fost ieri şi la Conacul Zăiceşti, acolounde s-a pus la cale o veritabilă Seară Românească. Peste o sută depersoane au plătit câte 40 de lei şi participat la un chef cu toate ingredientele unei petreceriromâneşti.
Şeful de la Casă, la Somax TV despre politica de la “Mavromati”: Oficial am făcut doar două controale
Social-democraţii implicaţi în activitatea sistemului sanitar de laBotoşani neagă presiuni politice la adresa managerului de la SpitalulJudeţean. Viorel Iliuţă a explicat săptămâna aceasta că a renunţat lafuncţie din cauza faptului că, liberal fiind, a avut parte de o mulţimede reclamaţii şi controale efectuate la ordinul PSD-iştilor.
Start la September Fest: Micii sfârâie pe grătare, bere în valuri, blănuri și căciuli laolaltă cu genți și … icoane: GALERIE FOTO
Prima zi din seria celor patru și-a luat deja startul în CentrulIstoric al municipiului. Comercianții și-au așezat tarabele și mai multdecât atât au și fript primele bucăți de friptură sau mici iar mușteriilor s-au așezat la mese pentru a le degusta.
VIDEO Ghiorghiţă dă cărţile pe faţă la Somax TV
Consilierul local Florin Ghiorghiţă, probabil cel mai discutat ompolitic al momentului, este invitat astăzi la Somax TV. Fostulviceprimar este acuzat că a trădat PDL-ul şi implicit majoritatea creatăde câteva luni în Consiliul Local Botoşani, care a trimis PSD înopoziţie.
Sondaj
Ar trebui introduse uniformele școlare obligatorii?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Avem o creștere indiferent de fluctuație, veniți, plecați, pensionați, o creștere cu contract de muncă de 22 de medici. Și să nu uităm că mai avem în continuare concursuri în derulare. Avem două posturi la ATI, concursul ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.9477 lei
USD
Dolarul SUA
4.6725 lei
CHF
Francul elveţian
4.8048 lei
GBP
Lira sterlină
5.8325 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.6467 lei
XAU
Gramul de aur
277.4633 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2453 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2864 lei
AUD
Dolarul Australian
3.3027 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.6568 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2006 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6648 lei
Vremea
astăzi
Botosani
19.2 o C
Dorohoi
17.4 o C
Bucecea
18.8 o C
Darabani
16.8 o C
Saveni
17.7 o C
Ştefăneşti
20.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2022 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.