Reportaj
FOTOREPORTAJ Isterie de vârsta a treia: dans, chiuituri, primarul luat pe sus de admiratoare 
A fost nebunie vineri după-amiază la Complexul Europa la noua ediţie a Revelionului Pensionarilor. 400 de vârstnici au lăsat deoparte greutăţile şi bolile şi s-au distrat ca în tinereţe. Pentru mai toţi punctul culminant l-a constituit intrarea primarului în restaurant.
revelionul pensionarilor 2014 primaria botosani

Pensionarele au dat năvală pe edil

Momentul a fost anunţat de către interpretul care avea microfon şi o mulţime de vârstnici, unii încălziţi de la îngrămădeală, alţii de licorile lui Bachus, au tăbărât la propriu pe edilul şef. Mai ales pensionarele, unele dintre ele putându-i fi mamă sau chiar bunică, au sărit pe Ovidiu Portariuc, pupându-l, trăgând de el, cerându-i să facă poze împreună. O oarecare linişte s-a lăsat doar atunci când acesta şi-a rostitdiscursul, lucru care l-a făcut în toate cele trei săli: Europa, Mioriţaşi Olimp.
„Nu vreau să vă întrerup din momentul pe care îl trăiaţi aici plini de bucurie. Vreau doar să vă urez din partea Primăriei Botoşani, un an bun, la mulţi ani, multă sănătate, linişte, armonie, tot ceea ce vă doriţi dvs. în 2014 să se îndeplinească şi să vă bucuraţi de copii, de nepoţi, de întreaga familie şi vă asigur că noi suntem alături de dvs. şi pentru orice dorinţă aveţi, ştiţi unde ne găsiţi, încercăm să venim în întâmpinarea dvs. Vă doresc distracţie plăcută, o seară bună. Să ne vedem sănătoşi la anul”, le-a transmis Ovidiu Portariuc. 
VEZI ÎN VIDEO NEBUNIA DE LA REVELIONUL PENSIONARILOR:


De la rochii fără mâneci, la dansuri... unisex

Imediat, s-a trecut la aplauze şi chiuituri, unele cu tentă isterică, pensionarii călcându-se la propriu pe picioare şi izbindu-se unii în alţi doar pentru a fi mai aproape de edilul şef. Vârstnicele s-au pregătit exact ca pentru cel mai important eveniment al anului, nelipsind machiajul strident, rochia fără mâneci şi coafura tapată, tot aşa cum nu au lipsit dansurile... unisex, câte două femei învârtindu-se la o sârbă.
În horă nu s-a prins doar edilul şef, ci şi viceprimarul Cosmin Andrei, deputaţii Tamara Ciofu şi Mihai Baltă, plus contingentul liberal de la municipiu, adică viceprimarul Cătălina Lupaşcu şi consilierii locali Sorin Apostoliu, Stelian Pleşca şi Gabriel Muraru. (S.B.)
[[banner]]
VEZI ŞI:
Horă cu primar şi parlamentari la Mioriţa – FOTOGALERIE
[[galerie-foto]]
VEZI ŞI:
Pensionarii se distrează două zile la revelionul Primăriei
ACASĂ la Leon Dănăilă: Copiii de la ţară trebuie să vadă că nu trebuie să ai antecedente foarte elevate ca să ajungi în Academie - FOTO&VIDEO
Academicianul speră ca modelul său să inspire, să dea speranţă copiilor şi părinţilor care trec pragul casei sale din Darabani.
Un botoșănean a mutat o casă din Bucovina în Botoșani și a făcut un colț de rai pe care-l pune la dispoziție GRATUITGALERIE FOTO & VIDEO
Gheorghe Iavorenciuc, sensibilul incurabil care s-a regăsit mai degrabă printre iubitorii de frumos, decât în politică. A ieșit din viața publică și a rămas în umbră lucrând la visul lui care i-a devenit realitate după trei ani de muncă.
REPORTAJ: Casa de copii cu piscină - distracție în apă, dar și camping cu cortul – GALERIE FOTO
Ideea a pornit de la o străfulgerare de moment: ce ar fi dacă…? A prins contur și după câteva telefoane s-a concretizat în poate unul dintre cele mai frumoase cadouri ce putea fi făcut unor copii speciali. Fetele de la Centrul Prietenia din municipiul Botoșani au din această vară o piscină în curte în care se distrează și se răcoresc în zilele caniculare.
O zi în MAȘINA Poliției pentru un civil! MISIUNE de patrulare în orașul liniștit, cu miros de tutun, de la furt la apel pentru geamuri sparte la mașină – GALERIE FOTO VIDEO
Majoritatea oamenilor dezvoltă aproape involuntar o atitudine ostilă când văd uniforma albastră a polițiștilor. În trafic cu precădere, pentru că în alte situații oamenii legii sunt percepuți drept salvatori. Sunt cei sunați întotdeauna atunci când ceva merge rău.
REPORTAJ în bucătăria unde se gătesc TONE de ciorbe pentru sute de botoșăneni– GALERIE FOTO
În timp ce unii gătesc doar în familie, există și persoane care o fac în cantități industriale. Iar cei care se hrănesc din aceste bucate sunt de ordinul sutelor.
Jumătate de viață în rulotă - omul care aduce bâlciul de 50 de ani: De la o mașină de vată de zahăr la un parc de distracții de calibru
George avea vreo 16 ani când în Brăila, oraș în care se mutase tatăl său grec, venise circul Kratel din Cehia. A fost vrăjit de lumea magică a acrobaților și animalelor dresate că nu a mai vrut să plece de acolo și s-a angajat. Era extrem de pasionat, dar probabil că nu a bănuit vreodată că din mintea și mâinile sale va ieși un parc de distracții care va marca Botoșaniul și o bună parte a României.
Noaptea de Înviere în camera de gardă cu fel și fel de bolnavi: FĂRĂ ouă roșii si cu Lumină adusă uneori chiar de pacienți
Sărbătorile Pascale înseamnă pentru mulți dintre noi timp petrecut cu familia, mers la Înviere,  ciocnit ouă roșii. În schimb, pentru personalul din Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), sărbătorile sunt o perioadă dificilă și asta pentru că sute de persoane ajung la spital din varii motive, unele mai întemeiate, altele ilare.
REPORTAJ: Femeile (ne)observate din spitale care sunt cel mai aproape de bolnavi: Una a fost luată acasă de-un pacient
Nu de puține ori dăm importanța cuvenită doar medicilor sau asistenților și uităm de unele persoane care zilnic au grijă de pacienți chiar dacă în mod diferit, muncesc din greu și poate nu se bucură de aprecierea celorlalți. Astăzi, este despre ele, infirmierele de la Spitalul Județean Mavromati.
Zeci de sri lankezi aduși la Botoșani de un om de afaceri italian: Le-a dat loc de muncă, casă și masă, dar și câte un nume românesc – FOTO & VIDEO
Sri Lanka. O privire rapidă pe Wikipedia, pentru că numele sună cunoscut, dar detaliile lipsesc. Este o țară insulară asiatică, situată în sudul Asiei, în Oceanul Indian cu capitala în Colombo. Țara are o populație de aproximativ 21 de milioane de locuitori. 44 dintre sri lankezi au ajuns tocmai la Botoșani, la 10.000 de kilometri distanță de casă aduși, într-un paradox dulce-amărui, de un italian. Iar de aici, începe farmecul acestui articol.
inpuff.ro
Loading...
REPORTAJ: Ambulanța a ajuns bătaia de joc a unora: Medici chemați să salveze saci de gunoi, agresați sau confundați cu taximetriștii: Veniți și vi-l luați că e mort
Botoșănenii, fie că sunt bolnavi sau nu, sună cu încredere la 112. Vorbim despre o încredere dusă uneori la extrem. Și astfel, din nefericire, medicii botoșăneni se confruntă cu tot mai multe afecțiuni închipuite ale pacienților.
IATĂ mâinile unui copil din Botoșani! POVESTEA puștiului care la 11 ani culege urzici pentru a-și ajuta mama și frații orfani de tată - GALERIE FOTO
Unii copii își doresc cel mai nou telefon apărut pe piață, alții nici măcar nu știu cum arată. Unii copii muncesc pentru a se întreține, alții nici nu știu ce înseamnă asta. Sunt copii și copii, unii mai fericiți decât alții, ”cu sau fără copilărie”.
REPORTAJ în comuna păzită de cadrele MAI de cel mai feroce dușman invizibil: oamenii stau treji noaptea, animalele băgate în „groapa comună” – FOTO&VIDEO
Comuna „maternitate” de unde a pornit primul focar de pestă porcină africană din județul Botoșani este în continuare sub asediu. Cei care o apără sunt vizibili de la depărtare, dușmanul este însă unul nevăzut, sperie localnicii, fie că vorbim despre pădurile cu copaci anemici sau propriile cotețe unde oamenii și-au crescut porcii.
CÂT de mult te schimbă pușcăria: de la trafic de persoane, la quilling și lecții pentru adolescenți – REPORTAJ din Penitenciarul Botoșani – GALERIE FOTO
Penitenciarul Botoșani este locul unde se descoperă multe talente, abilități, aptitudini. Da, desigur, este și un loc al oamenilor răi, dar care se pot transforma în ființe umane altruiste, conștiente de ceea ce au făcut în trecut… sau nu. Astăzi am ales să ne concentrăm pe partea pozitivă a poveștii despre tot ce înseamnă detenție.
Eminescu? – „Nu știm cine a fost…” REPORTAJ în orașul poetului nepereche „uitat” de tinerii botoșăneni
15 ianuarie 2019 - Ziua Culturii Naționale, dar și ziua în care se împlinesc 169 de ani de la nașterea la Botoşani a poetului nepereche, Mihai Eminescu. Poate pare surprinzător, dar există botoșăneni și mai cu seamă tineri care habar nu au cine a fost Mihai Eminescu.
Loading...
Lacrimi, îmbrățișări lungi, dar și încurajări, căci STRĂINĂTATEA îi așteaptă: Sute de botoșăneni pleacă spre alte țări după sărbători – GALERIE FOTO
Orașul nostru rămâne din ce în ce mai gol și trist. Sute de botoșăneni au plecat spre Italia, Germania sau Anglia după sărbători, pentru a-și croi un trai mai bun. În fiecare an, luna ianuarie este cea mai tristă pentru botoșănenii care sunt nevoiți să se despartă de casă pentru a-și relua activitatea la locul de muncă, care din păcate, este la mii de kilometri de cei dragi.
REPORTAJ dinăuntrul durerii: Drama pacienților de la Mavromati loviți de cea mai grea boală - Forța trebuie să vină din tine
Dimineața zilei de 21 noiembrie 2018, Secția de Oncologie a Spitalului Județean Mavromati... O liniște apăsătoare domnește pe holuri și în saloane. Pentru cei mai mulți dintre pacienți este liniștea dinaintea furtunii. În timp ce un bărbat tocmai și-a dat sfârșitul în salon, alți zeci de pacienți se luptă cu o boală nemiloasă – cancerul. 
Liceul „din provincie” care a făcut 500.000 de euro în trei ani: Trebuie să supravieţuim, dacă nu facem ceva, în câţiva ani noi dispărem - GALERIE FOTO
Veste mare pentru liceul din cel mai sudic orăşel al judeţului: proiectul „Optimizarea instruirii practice în context european” depus în cadrul Programului Erasmus Plus a fost admis la finanţare.
Omul – spectacol: peste 1.000 de show-uri de la Botoşani şi până la Venezia, din comunism şi până în mileniul 3 cu cei mai mari artiști ai României
Spre sfârşitul anilor ’80 făcea cursuri la Şcoala Populară de Arte. Aşa l-a cunoscut pe Ion Ilie, pe atunci director al Filarmonicii de Stat Botoşani, care observându-i ideile de spectacole şi simţindu-i înclinaţia spre impresariat i-a propus să vină pe acest post la prestigioasa instituţie de cultură.
Afaceri cu cerul! Preotul faianțar - electrician care a ridicat o casă nouă unei familii rămasă fără acoperiș deasupra capului - VIDEO & GALERIE FOTO
O poveste emoționată vine de la capătul județului. În comuna Călărași o familie a rămas fără casă în primăvara acestui an din cauza unu incendiu.
Aventură la spălătoria care-ți curăță mașina până te apucă nervii: ori interior, ori exterior că-i greu amândouă
S-a încălzit brusc, de la zăpadă am trecut repejor la ”mâneci scurte”, așa că merg și eu ca tot omul să schimb anvelopele. Și zic apoi, ”hai să o și spăl”. Gravă eroare!
AI FILMAT FRUMOS, FRUMŢILE OAMENILOR
11 ianuarie 2014, 20:54
ptr.radu mai da invidios mai esti ! as vrea sa te vad si pe tine cand ti-a veni randul, ce fel de mumie ai sa fii....
11 ianuarie 2014, 17:39
Oare de ce nu s-a organizat altceva pentru pensionarii noştri? Un pelerinaj la mânăstirile din nordul Moldovei s-au altele din ţară, cred ca ar fi fost mult mai folositor sufletelor lor.După o astfel de petrecere nu ştiu dacă poţi fi atât de liniştit sufleteşte.
11 ianuarie 2014, 14:05
Saracia duhului,prostia,asociata cu analfabetismul se intrupeaza perfect in tine.Ca sa pricepi cat de prostovan esti am sa-ti eplic,ca formularea "tetul",vine de la francezul "tete",care inseamna cap.In italiana cuvantul e "testa" de unde in romana teasta.E greu de priceput pentru tine,care sigur esti in stare sa pupi un caine pe bot si sa-ti renegi parintii si bunicii.Ai fost facut cumva in palma si crescut in orfelinat?Altfel nu se explica.Si la animale se observa solidaritatea tinerilor cu cei in varsta.Pt. indicatia de a lua legatura cu neurologul, pshiatrul si psihologul ar fi trebuit sa-mi multumesti.Dar asa cum se intampla intotdeauna,nebunii nu recunosc asta si spun ca altii au probleme.In astfel de cazuri specialistii folosesc camasa de forta si tranchilizantele.Asteapta calm ca vor veni sa-ti rezolve problema.
11 ianuarie 2014, 10:58
Jalnic. Ce face pomana din oameni in toata firea! Nu credeam ca romanul e chiar atat de hamesit. Cu alde astia ia PSD voturile si ne ingroapa alaturi de ei!
11 ianuarie 2014, 09:24
Raducule!De ce te-ai uitat la poze sa vezi "mumiile".Trebuia sa teuiti la perintii si bunicii tai(daca ii mai ai) si vedeai tot "mumii",ca doar nu era sa vezi pe Fat Frumos si Ileana Cosinzeana.Dar inainte de a merge la ei,treci un picut pe la Nr.4,ca se pare ca ai oarece probleme cu tetul.Fac sieu apel la Dumnezeu cu speranta ca ma va asculta.Doamne fie-ti mila de Radu!
10 ianuarie 2014, 23:29
Penibil, jalnic si disgratios. Scarbos tot circul asta. Fratilor nu a fost o data revelionul pentru toata lumea? Mumiile astea au dormit atunci? Doamne fie-ti mila!
10 ianuarie 2014, 19:00
melimeloparis.ro%20
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 „Recunosc că am spus și eram foarte hotărât să nu mai revin niciodată în politică, dar având în vedere că am avut timp în 2015 – 2019, spre sfârșit, vă dați seama că sunt un număr de ani. Am stat și am urm ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8418 lei
USD
Dolarul SUA
4.2893 lei
CHF
Francul elveţian
4.5555 lei
GBP
Lira sterlină
5.4092 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0161 lei
XAU
Gramul de aur
249.1146 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2488 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3699 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9826 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1531 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1813 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6500 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.