Reportaj
FOTOREPORTAJ Botoșani - Legia sămânțari vs. ultrași, asfalt comunist în ziua meciului, ofițerii UEFA & Legiei fugăriți de albinele din tribună, isterie ca pe vremea lui Ștefan

Dincolo de înfrângerea categorică, partida FC Botoșani – Legia Varșovia 0 – 3 din manșa secundă a turului II preliminar din Europa League poate fi considerată și un eșec al modului în care fenomenul sportului cu balonul rotund este perceput în nordul Moldovei.

Când 300 de oameni acoperă peste 6.000

Iar asta s-a văzut cel mai bine pe Stadionul Municipal, la ora meciului, acolo unde 300 de fani polonezi au cântat și au strigat fără încetare timp de 90 de minute, în timp ce marea parte a publicului botoșănean a făcut ceea ce face de câteva decenii: a mâncat semințe. Înainte de startul meciului, dar și pe timpul desfășurării acestuia, arena a fost deseori acoperită de un zumzet specific consumului de semințe. În afara startului și a unei răbufniri de orgoliu din repriza a doua, cei în jur de 6.500 de botoșăneni nu au replicat la scandările ”Legia Fans”, deși aceștia erau de peste zece ori mai puțini. S-a ajuns la situații între penibil și prostie, în care unii spectatori de pe Municipal, în timp ce mâncau semințe, erau foarte mirați că ”uite uăi, ăia-s mai puțin decât noi și s-aud mai tare”, fără să le treacă o clipă prin cap să lase semințele și, eventual, să își încurajeze favoriții.

"Și asta este diferența dintre o țară și o echipă care sunt la alt nivel"

Iar toate acestea s-au întâmplat în ciuda apelurilor aproape disperate făcute de antrenori și jucători către public de a sprijini echipa. La finalul meciului tehnicianul roș-alb-albaștrilor nu și-a ascuns dezamăgirea față de reacția spectatorilor.
”Sunt supărat pentru modul în care ne-am prezentat noi astăzi ca echipă, dar mai supărat decât asta, sunt supărat pe faptul că nu înțelegem unde am ajuns într-un timp scurt, respectiv faptul că echipa astăzi (ieri – n.r.) avea nevoie de încurajări, de spectatori care să îi susțină, nu să vină la joc și din primul minut să strige la ei, să îi apostrofeze. Și asta este diferența dintre o țară și o echipă care sunt la alt nivel. E vorba de educație până la urmă”, a afirmat Leo Grozavu.
Stadionul Municipal nu s-a umplut nici la această confruntare atât de importantă și nu doar pentru că UEFA a interzis accesul la două sectoare din peluza Marian Crudu drept sancțiune pentru afișarea unui simbol considerat rasist la partida cu Spartaki Tskhinvali. La startul partidei mai erau disponibile în jur de 1.000 de bilete.

Cum devine nisipul asfalt ca pe vremea odiosului


Ca pe vremea lui Ceaușescu, s-au făcut lucrări până inclusiv în ziua meciului. Astfel, după ce miercuri observatorul UEFA a anunțat că nu va permite accesul la peluza Ion Bordeanu din cauza unei gropi peste care era așezat nisip, respectiva zonă a fost acoperită chiar în ziua meciului, asfaltul fiind cât se poate de lipicios și ca urmare a căldurii dogoritoare de afară. Ca atare, când au venit ambulanțele, Eugen Țurcanu, directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, care a coordonat lucrările, le-a cerut iar să fie mutate pentru a nu sta pe... fosta groapă.

[[readotherarticle:botosaneanul.ro:43854:Emoții pe Municipal! Oficialul UEFA nu permite accesul la o peluză din cauza unei gropi, se promite asfaltarea – FOTOGALERIE ]]

Fugiţi! Vin leşii! Ba nu, albinele


Fazele penibile au continuat și la masa presei, acolo unde atât jurnaliștii români, cât și cei polonezi, precum și un delegat UEFA au avut de îndurat tot meciul un roi de albine care și-a făcut cuib în tribuna cu copertină. Unii au fost înțepați chiar și de câte două ori, ofițera de presă de la Legia Varșovia, alarmată de ce se întâmplă, rupând-o la propriu la fugă pe sub masă de frica albinelor.
Tot ceea ce s-a întâmplat pe Stadionul Municipal nu a fost decât o continuare a isteriei create chiar de autorități. Poliția Locală a cerut cu o zi înainte de meci ca posesorii de mașini care obișnuiesc să le parcheze pe strada Pacea (de la ACR până la sensul giratoriu), pe strada Sucevei și pe bulevardul Mihai Eminescu, până la arenă să și le mute, preconizând ”incendieri, lovituri, zgârieturi”. În realitate, pe acolo au trecut doar două microbuze cu fanii Legiei Varșovia, în rest aceștia deplasându-se cu propriile mașini și plimbându-se liniștiți pe Pietonalul Unirii.
Probabil tot ca urmare a acestor zvonuri, Hotel Premier a pregătit terase și sute de litri de bere pentru suporterii polonezi, care însă și-au petrecut o mare parte din timp în centrul orașului.

Sergiu BĂLĂȘCĂU

[[readotherarticle:botosaneanul.ro:43819:Teroare în Boston! Poliția cere șoferilor să fugă din calea galeriei Legiei, pericol de incendieri - FOTOGALERIE ]]
[[readotherarticle:botosaneanul.ro:43863:ACUM : 400 de ultrași polonezi așteptați la Premier cu mese, meniuri în poloneză, grătare și tone de bere: GALERIE FOTO ]]

 

ACASĂ la Leon Dănăilă: Copiii de la ţară trebuie să vadă că nu trebuie să ai antecedente foarte elevate ca să ajungi în Academie - FOTO&VIDEO
Academicianul speră ca modelul său să inspire, să dea speranţă copiilor şi părinţilor care trec pragul casei sale din Darabani.
Un botoșănean a mutat o casă din Bucovina în Botoșani și a făcut un colț de rai pe care-l pune la dispoziție GRATUITGALERIE FOTO & VIDEO
Gheorghe Iavorenciuc, sensibilul incurabil care s-a regăsit mai degrabă printre iubitorii de frumos, decât în politică. A ieșit din viața publică și a rămas în umbră lucrând la visul lui care i-a devenit realitate după trei ani de muncă.
REPORTAJ: Casa de copii cu piscină - distracție în apă, dar și camping cu cortul – GALERIE FOTO
Ideea a pornit de la o străfulgerare de moment: ce ar fi dacă…? A prins contur și după câteva telefoane s-a concretizat în poate unul dintre cele mai frumoase cadouri ce putea fi făcut unor copii speciali. Fetele de la Centrul Prietenia din municipiul Botoșani au din această vară o piscină în curte în care se distrează și se răcoresc în zilele caniculare.
O zi în MAȘINA Poliției pentru un civil! MISIUNE de patrulare în orașul liniștit, cu miros de tutun, de la furt la apel pentru geamuri sparte la mașină – GALERIE FOTO VIDEO
Majoritatea oamenilor dezvoltă aproape involuntar o atitudine ostilă când văd uniforma albastră a polițiștilor. În trafic cu precădere, pentru că în alte situații oamenii legii sunt percepuți drept salvatori. Sunt cei sunați întotdeauna atunci când ceva merge rău.
REPORTAJ în bucătăria unde se gătesc TONE de ciorbe pentru sute de botoșăneni– GALERIE FOTO
În timp ce unii gătesc doar în familie, există și persoane care o fac în cantități industriale. Iar cei care se hrănesc din aceste bucate sunt de ordinul sutelor.
Jumătate de viață în rulotă - omul care aduce bâlciul de 50 de ani: De la o mașină de vată de zahăr la un parc de distracții de calibru
George avea vreo 16 ani când în Brăila, oraș în care se mutase tatăl său grec, venise circul Kratel din Cehia. A fost vrăjit de lumea magică a acrobaților și animalelor dresate că nu a mai vrut să plece de acolo și s-a angajat. Era extrem de pasionat, dar probabil că nu a bănuit vreodată că din mintea și mâinile sale va ieși un parc de distracții care va marca Botoșaniul și o bună parte a României.
Noaptea de Înviere în camera de gardă cu fel și fel de bolnavi: FĂRĂ ouă roșii si cu Lumină adusă uneori chiar de pacienți
Sărbătorile Pascale înseamnă pentru mulți dintre noi timp petrecut cu familia, mers la Înviere,  ciocnit ouă roșii. În schimb, pentru personalul din Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), sărbătorile sunt o perioadă dificilă și asta pentru că sute de persoane ajung la spital din varii motive, unele mai întemeiate, altele ilare.
REPORTAJ: Femeile (ne)observate din spitale care sunt cel mai aproape de bolnavi: Una a fost luată acasă de-un pacient
Nu de puține ori dăm importanța cuvenită doar medicilor sau asistenților și uităm de unele persoane care zilnic au grijă de pacienți chiar dacă în mod diferit, muncesc din greu și poate nu se bucură de aprecierea celorlalți. Astăzi, este despre ele, infirmierele de la Spitalul Județean Mavromati.
Zeci de sri lankezi aduși la Botoșani de un om de afaceri italian: Le-a dat loc de muncă, casă și masă, dar și câte un nume românesc – FOTO & VIDEO
Sri Lanka. O privire rapidă pe Wikipedia, pentru că numele sună cunoscut, dar detaliile lipsesc. Este o țară insulară asiatică, situată în sudul Asiei, în Oceanul Indian cu capitala în Colombo. Țara are o populație de aproximativ 21 de milioane de locuitori. 44 dintre sri lankezi au ajuns tocmai la Botoșani, la 10.000 de kilometri distanță de casă aduși, într-un paradox dulce-amărui, de un italian. Iar de aici, începe farmecul acestui articol.
inpuff.ro
Loading...
REPORTAJ: Ambulanța a ajuns bătaia de joc a unora: Medici chemați să salveze saci de gunoi, agresați sau confundați cu taximetriștii: Veniți și vi-l luați că e mort
Botoșănenii, fie că sunt bolnavi sau nu, sună cu încredere la 112. Vorbim despre o încredere dusă uneori la extrem. Și astfel, din nefericire, medicii botoșăneni se confruntă cu tot mai multe afecțiuni închipuite ale pacienților.
IATĂ mâinile unui copil din Botoșani! POVESTEA puștiului care la 11 ani culege urzici pentru a-și ajuta mama și frații orfani de tată - GALERIE FOTO
Unii copii își doresc cel mai nou telefon apărut pe piață, alții nici măcar nu știu cum arată. Unii copii muncesc pentru a se întreține, alții nici nu știu ce înseamnă asta. Sunt copii și copii, unii mai fericiți decât alții, ”cu sau fără copilărie”.
REPORTAJ în comuna păzită de cadrele MAI de cel mai feroce dușman invizibil: oamenii stau treji noaptea, animalele băgate în „groapa comună” – FOTO&VIDEO
Comuna „maternitate” de unde a pornit primul focar de pestă porcină africană din județul Botoșani este în continuare sub asediu. Cei care o apără sunt vizibili de la depărtare, dușmanul este însă unul nevăzut, sperie localnicii, fie că vorbim despre pădurile cu copaci anemici sau propriile cotețe unde oamenii și-au crescut porcii.
CÂT de mult te schimbă pușcăria: de la trafic de persoane, la quilling și lecții pentru adolescenți – REPORTAJ din Penitenciarul Botoșani – GALERIE FOTO
Penitenciarul Botoșani este locul unde se descoperă multe talente, abilități, aptitudini. Da, desigur, este și un loc al oamenilor răi, dar care se pot transforma în ființe umane altruiste, conștiente de ceea ce au făcut în trecut… sau nu. Astăzi am ales să ne concentrăm pe partea pozitivă a poveștii despre tot ce înseamnă detenție.
Eminescu? – „Nu știm cine a fost…” REPORTAJ în orașul poetului nepereche „uitat” de tinerii botoșăneni
15 ianuarie 2019 - Ziua Culturii Naționale, dar și ziua în care se împlinesc 169 de ani de la nașterea la Botoşani a poetului nepereche, Mihai Eminescu. Poate pare surprinzător, dar există botoșăneni și mai cu seamă tineri care habar nu au cine a fost Mihai Eminescu.
Loading...
Lacrimi, îmbrățișări lungi, dar și încurajări, căci STRĂINĂTATEA îi așteaptă: Sute de botoșăneni pleacă spre alte țări după sărbători – GALERIE FOTO
Orașul nostru rămâne din ce în ce mai gol și trist. Sute de botoșăneni au plecat spre Italia, Germania sau Anglia după sărbători, pentru a-și croi un trai mai bun. În fiecare an, luna ianuarie este cea mai tristă pentru botoșănenii care sunt nevoiți să se despartă de casă pentru a-și relua activitatea la locul de muncă, care din păcate, este la mii de kilometri de cei dragi.
REPORTAJ dinăuntrul durerii: Drama pacienților de la Mavromati loviți de cea mai grea boală - Forța trebuie să vină din tine
Dimineața zilei de 21 noiembrie 2018, Secția de Oncologie a Spitalului Județean Mavromati... O liniște apăsătoare domnește pe holuri și în saloane. Pentru cei mai mulți dintre pacienți este liniștea dinaintea furtunii. În timp ce un bărbat tocmai și-a dat sfârșitul în salon, alți zeci de pacienți se luptă cu o boală nemiloasă – cancerul. 
Liceul „din provincie” care a făcut 500.000 de euro în trei ani: Trebuie să supravieţuim, dacă nu facem ceva, în câţiva ani noi dispărem - GALERIE FOTO
Veste mare pentru liceul din cel mai sudic orăşel al judeţului: proiectul „Optimizarea instruirii practice în context european” depus în cadrul Programului Erasmus Plus a fost admis la finanţare.
Omul – spectacol: peste 1.000 de show-uri de la Botoşani şi până la Venezia, din comunism şi până în mileniul 3 cu cei mai mari artiști ai României
Spre sfârşitul anilor ’80 făcea cursuri la Şcoala Populară de Arte. Aşa l-a cunoscut pe Ion Ilie, pe atunci director al Filarmonicii de Stat Botoşani, care observându-i ideile de spectacole şi simţindu-i înclinaţia spre impresariat i-a propus să vină pe acest post la prestigioasa instituţie de cultură.
Afaceri cu cerul! Preotul faianțar - electrician care a ridicat o casă nouă unei familii rămasă fără acoperiș deasupra capului - VIDEO & GALERIE FOTO
O poveste emoționată vine de la capătul județului. În comuna Călărași o familie a rămas fără casă în primăvara acestui an din cauza unu incendiu.
Aventură la spălătoria care-ți curăță mașina până te apucă nervii: ori interior, ori exterior că-i greu amândouă
S-a încălzit brusc, de la zăpadă am trecut repejor la ”mâneci scurte”, așa că merg și eu ca tot omul să schimb anvelopele. Și zic apoi, ”hai să o și spăl”. Gravă eroare!
Sergiu , nu te-am vazut niciodata scandand cu infocare pentru echipa ! Asa , doar sa arunci cu venin si sa ii judeci pe altii , jignind un oras intreg . . .Treaba cu scandatul pe tot parcursul meciului este treba galeriilor si , eventual , a peluzelor (peluze cu preturi modice de acces , nu ca la noi) .Prezenta numeroasa la stadion a botosanenilor si incurajarile cu "Bo-to-sani , Bo-to-sani" la care perticipa aproape intreg stadionul , sunt chiar ok .La scorul de 0-1 , din munutul 7 , toate sperantele s-au naruit . Inclusiv si cheful spectatorilor de a ragusi degeaba .Altii ar fi plecat de pe stadion inca inainte de pauza .Ca se poate si mai bine , este clar . Dar , se poate si mult mai rau . Altii joaca pe stadioane goale
24 iulie 2015, 22:49
BRAVO ca l-ai dat pe porcul ala paros. un nesimtit dizgratios.am vrut sa-i spun sa se imbrace, dar daca nu-i deranja pe cei de langa el...EXECRABIL botosaneaul ala. Sper sa se vada si sa vada.Despre meci, deaocamdata suntem unde suntem, obiectivul nostru a fost sa trecem de georgieni, si l-am atins. e prima participare. a fost un cadou pentru noi.Bravo baietilor!Acum trebuie sa ne concentram si sa prindem play-off-ul!Spor la treaba si fara accidentari
24 iulie 2015, 22:44
Nea Sergiule, ai fost la meciul cu Legia si pe timpul lui Stefan de faci comparatii?? Sau doar asha sa pari mai deshtept!!!! Baga limba in gura!!!
24 iulie 2015, 20:01
Multa lume nu intelege diferenta intre spectator si suporter. Botosaniul are spectatori multi, are oameni care platesc un bilet (scump) pentru a se bucura urmarind un joc de fotbal. Cand echipa locala joaca...oamenii se ridica in picioare. Cand mimeaza fotbalul, sunt injurati sau ignorati. Nenea Leo, vezi ca atunci cand te ignora oameni care au vazut ceva fotbal in viata...e un semn. Sau voi vreti ca in tribune sa fie doar giboni care au de urlat si cantat in loc sa se uite pe teren ? Platiti-i ca pe nord huligans , prruncii aia...si se rezolva. De fapt esenta discutiei a surprins-o, fara sa vrea, GEORGE : mergea la urlat si lalait atunci cand nu avea o ocupatie. Acum, cand are un loc de munca...asa cum au muuulti dintre hulitii samantari...nu mai poate sa-si permita sa faca pe cimpanzeul intr-o peluza. Pe scurt, munca omoara fenomenul ultras ! Muahahaha :) PS : Cluburile ar trebui sa puna pret dublu pentru maimutele din galerii. Si atunci se va putea vedea fotbal ca spectacol, in liniste.
24 iulie 2015, 18:45
@George,lasa ca si actualii lideri pun banii la buzunar...nu invata un caine batran cum sa alerge o pisica.
24 iulie 2015, 18:05
Draga Leo omul vine la stadion si plateste biletul ca sa se relaxeze si sa vadă un spectacol pe care voi l-ati pregătit.daca voi nu v-ati prezentat bine este problema voastră nu dati vina pe spectatori .
24 iulie 2015, 18:02
E vb de traditie fc botosani nu are un cantec pe care sa il stie toata tribuna..tribuna sa cante ce ? Botosani..botosani? Au strigat vreo 5 minute...galeria lui leghia a cantat aceeasi melodie timp de 17 minute!!!
24 iulie 2015, 16:16
La ce fotbal a jucat ieri Fc-ul,mare lucru daca or mai veni la meciuri si samantarii...
24 iulie 2015, 14:41
wei chirila cind platesti cele 100 milioane primite amenda de la frf pt neimprimarea siglei pe tricourile portocalii,oare cum iti justifici tu salariul baban ce il incasezi,sa-ti fie rusine pt comportamentul si aroganta de care dai dovada,incompetentule
24 iulie 2015, 14:02
Am rămas total dezgustat de atitudinea celor prezenți ieri la meci, și mă refer aici în primul rând la cei care au stat în zona în care aveam eu bilet (deși sunt sigur că nici ceilalți n-au fost mai presus). Ajunsesem la stadion cu o oră și jumătate înaintea fluierului de start și chiar glumeam cu un prieten pe seama celor care începeau încet-încet să-și ocupe locurile... se putea citi de pe chipurile lor că ori era pentru prima oară în viața lor când călcau pe stadion, ori sunt sătui de viață. ori au venit acolo doar pentru a se bucura în liniște de pachetele lor de semințe, fără să fie sâcâiți de vociferările nevestelor. Fluierase arbitrul startul meciului, iar eu în ideea de a-mi susține echipa și de a-i impulsiona pe cei din jurul meu să-mi urmeze exemplul m-am ridicat în picioare și am început să strig cât mă țineau plămânii ”Bo-to-șani, Bo-to-șani!”. Spre stupefacția mea, în timpul în care eu strigam, unii au înceupt să-și desfacă pachetele de semințe, alții se amuzau pe seama intenției mele de a-mi face simțită prezența pe stadion într-un mod probabil inedit pentru ei, și mai mult, un gură-cască din spatele meu a început să-mi reproșeze că nu poate purta o conversație telefonică din cauza scandărilor mele. Simțind în acel moment că mai mult mă autoumilesc, m-am așezat la locul meu și în restul minutelor rămase din joc (multe ce-i drept) m-am rezumat doar la a aplauda acțiunile reușite ale echipei noastre. N-am plecat de la stadion dezamăgit neapărat de scorul de pe tabelă sau de faptul că FC Botoșani tocmai fusese eliminată... practic lucrul ăsta reprezenta maxim 10% din supărarea mea. Am plecat dezamăgit fiindcă am ratat poate singura șansă de a demonstra noi, ca botoșăneni, că putem să ne ridicăm la nivelul polonezilor, că putem să-i acoperim și să-i determinăm pe fanii lor să se simtă în plus pe Municipal, că putem să facem un efort și preț de 90 de minute să ne susținem echipa locală necondiționat, că putem rămâne în ochii tuturor celor care ne-au urmărit, fie ei polonezi, români, sau de alte națonalități, cu imaginea unor susținători ce au făcut tot ce le stă în putere să creeze o atmosferă incendiară prin care să-și arate atașamentul față de echipa favorită și de ce nu, capacitatea noastră ca și tot unitar de a ne ridica la nivelul competiției și de a le arăta tuturor că cel puțin la nivel de susținere, FC Botoșani merită cu prisosință să evolueze în Europa League. Puteam fi o surpriză plăcută... din păcate, noi, puținii care au avut astfel de intenții, am rămas cu regretul și cu dorința. Poate altădată...
24 iulie 2015, 13:59
@ George. Ce au destramat baietii de la Sud? Ca nu le-a convenit mentalitatea si au plecat? Bravo lor, au ales sa fie independenti si sa faca putin, atat cat pot, dar pe sparele lor. NU mai vorbiti in necunostinta de cauza. Singurul om daunator clubului e ala de la marketing.
24 iulie 2015, 13:31
Eu nu inteleg ce este cu mentalitatea asta la oameni care comenteaza aici impotriva galeriei de la peluza nord!!!! am facut si eu odata parte dintr-o galerie "north fighters" si de abia atunci se putea spune ca acei lideri de atunci "ceapi si fagars" luau banii de la club dupa fiecare meci si isi reparau prin casa sau cheltuiau banii in interes propriu.... sa va fie rusine celor care vreti sa distrugeti si aceasta micuta galerie de la Botosani deoarece ei macar se organizeaza intr-un grup unit si incearca sa isi incurajeze echipa.....era frumos sa fie si baietii de la peluza SUD in galerie dar nu toti deoarece din cate am observat multi care au destramat si alte galerii de la botosani sunt acolo....pentru cine e suporter adevarat tot respectul!!!dar sa nu uitati un lucru ca acei baieti de la peluza nord nu vor decat sa isi sustina echipa nu sa fie ultrasi sau mai stiu eu ce fenomene mai sunt acum aparute pe piata....SERVICIUL NU IMI MAI PERMITE SA MERG CU GALERIA DAR DACA AS PUTEA AS FACE ASTA LA FIECARE MECI!!!
24 iulie 2015, 13:15
Rusine ca ce? Ca nu sunt spectatorii pasionali? Ca nu se dezlantuiesc? Controlul emotiilor si echilibrul sunt totusi dovezi de maturitate...
24 iulie 2015, 13:11
Echipa trebuie incurajata indeferent de scor,de situatie,de locul ocupat...nu cum spunea asta de mai sus "leo:ai vrut suporteri la meci ca sa incurajeze ce?"Nu-ti convine,stai acasa si mananca seminte in timp ce te uiti la meci...m-am saturat sa stau printre oameni la meci care mananca la rahat incontinuu...
24 iulie 2015, 12:34
Ai vrut suporteri la meci ca sa încurajeze ce??? Macar daca ieseam cu capul sus mai avea lumea curaj sa strige si sa aplaude asa toti rad de noi peste tot in presa ne ia la misto ! Schimba tactica ca numai merge smecheria anul asta!!!
24 iulie 2015, 10:30
Dupa ce ca le ia bani pe bilete mai au pretentii si la galerie...da ce imi impui u ce sa fac pe banii mei ?? Pot sa stau si cu fundul la teren...ce mentalitate de tarani...au pierdut meciul din cauza galeriei nu???
24 iulie 2015, 10:29
hai totusi sa intram in realitate. suntem o echipa mica, intrata conjunctural in hora cupelor europene, am avut o sansa imensa de care dl leo nu a stiut sa profite incepand jalnic cu o formula de echipa fara un varf autentic (parca veneam dupa un 3-0 pt noi in tur). una peste alta ne-am facut usor de cacao, se vede strigator nivelul fotbalului din romania, se vede "unitatea" echipei din botosani care, nu stiu din ce motive, joaca numai cu anumiti jucatori. martinus, in 60 min. de joc, a primit 5-6 baloane...de sapun...
24 iulie 2015, 10:22
Dar de galerie,nu spune nimeni nimic.In prima repriza,au fost destul de multi,dar la pauza,ca de obicei au plecat in tribuna...Cum vrea nea Iftime sa aibe 1000 de oameni in galerie,daca liderii lor iau banii de la club,dau cate o bere la prostimea care vine si rage acolo si restul ii baga in buzunar? Asa nu o sa fie 1000 de membri in galerie nici peste 100 de ani!
24 iulie 2015, 09:57
Fanii Legiei au venit in grup organizat, pe cand suporterii botosaneni, nu. Am fost si pe Arena Nationala la un meci al Romaniei cu Ungaria, și suporterii unguri, chiar daca erau numai câteva mii , fata de aprox 50.0000 de suporterii Romani, tot se auzeau mai tare decat noi.
24 iulie 2015, 09:55
Avem galerie doar de forma! Sunteti o rusine! Plina de pustani oportunisti, bere si rachiu... E rusinos ba chiar e!!!
24 iulie 2015, 09:24
E adevarat,suntem mult inferiori Legiei.Eu am stat la tribuna I si mi-era rusine de linistea din jurul meu dar ce era sa fac sa strig de unul singur sa zica astia ca-s nebun?Ca ei de asta sunt in stare.As fi vrut sa fac parte dintr-o galerie ca cea a Legiei.Peluza Nord a fost mai goala decat la un meci de campionat.Este inadmisibil asa ceva.Galagia pe tot parcursul meciului vine de la peluze si mai putin din tribune.Daca era dupa mine ar fi trebuit ca tot stadionul sa fi scandat numele Stelei.Doar asa ii puteam intepa putin.Una peste alta ne-au cam dat lectii la orice.Sa vedem ce se va invata din asta.
24 iulie 2015, 08:58
Loading...
ecco-shoes.ro%20
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 ”În această noapte, la Otopeni, am căutat o soluție pentru 36 de cetățeni din Sri Lanka aflați, până de curând, în contract de muncă cu un angajator din Botoșani. Dincolo de proceduri și decizii de care ne vom ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8415 lei
USD
Dolarul SUA
4.4172 lei
CHF
Francul elveţian
4.5621 lei
GBP
Lira sterlină
5.4384 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.1021 lei
XAU
Gramul de aur
244.5322 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2505 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3855 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9233 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1804 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1787 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6494 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.