Interviuri
INTERVIU Relu Tîrzioru : „Mai cîştig un colegiu dacă îl am şi pe fraierul ăla de la Săveni”
Relu Tîrzioru este unul dintre puţinii oameni cu afaceri importante care au reuşit să ajungă primar de oraş. A făcut-o în 2008, pe listele PNL, însă acum situaţia sa politică este una neclară. A participat şi la acţiuni ale PDL, a luat parte şi la vizita la Botoşani a preşedintelui PNL Crin Antonescu, pe care l-a aşteptat chiar la sediul partidului. Recunoaşte că nu se află tocmai în cele mai bune relaţii cu deputatul Florin Ţurcanu, pentru care a jucat un rol poate determinant în intrarea în Parlament. Cel puţin declarativ este însă puţin interesat de politică şi încearcă să îşi canalizeze energiile pe activitatea de administraţie. 80% e hotărît deja să candideze independent la scrutinul din 2012.

„Am avut o problemă cu conducerea de la Botoşani a PNL”

-    V-am întîlnit astăzi aici la sediul PNL. Cum e, sînteţi liberal în continuare sau democrat-liberal?
-    Eu am ieşit primar liberal, e firesc să mă găsiţi la sediul PNL. N-am fost prezent la sediul ăsta… de luni bune n-am trecut pe aici, se ştie că am…
-    S-a văruit între timp…
-    Da e adevărat, s-a văruit. Se ştie că am avut o problemă cu conducerea de la Botoşani a PNL. Asta nu înseamnă că am ceva cu conducerea centrală şi atît timp cît vine preşedintele partidului, în persoana d-lui Crin Antonescu, este frumos, şi firesc, şi fair-play, şi de bun simţ să fiu prezent să îl întîmpin la Botoşani pentru că şi d-lui a făcut-o în nenumărate rînduri la Bucureşti şi cred eu că avem o relaţie bună care ne leagă, nu neapărat de subordonare, cît de prietenie, dacă nu supralicitez. Din punctul meu de vedere cred că am avut întotdeauna o bună colaborare cu preşedintele.

„Au rămas un pic datori, şi dl.Ţurcanu, şi dl.Câmpanu, vis-a-vis de colegiile de unde i-am trimis la Bucureşti”

-    Vorbeaţi de probleme cu conducerea de aici. În ce au constat pînă la urmă aceste probleme?
-    Păi da aţi tot consemnat în presă. Cred că m-aţi văzut şi pe la PDL, am avut discuţii şi la PDL, am avut discuţii şi cu prieteni de prin PSD, deci sunt o persoană liberă, care am muncit şi am obţinut un vot uninominal. Voturile la funcţia de primar sunt, după cum se ştie, obţinute uninominal, chiar dacă candidăm din partea unor partide sau a altora. Eu m-am îndepărtat un pic de sfera politică pentru că am vrut să îmi concentrez toată activitatea asupra problemelor din administraţia locală, nu asupra problemelor politice, pentru că lumea se vede că este epuizată şi în oamenii politici nu mai are încredere. Atunci cred că ar fi frumos şi indicat să veniţi la Săveni şi să vedeţi ce se întîmplă cu adevărat în administraţia locală, una nepolitizată la ora actuală.

-    Ce relaţii mai aveţi cu Florin Ţurcanu? Cu d-lui au fost oarece clinciuri.
-    Ce relaţie să am cu Florin Ţurcanu? Este o relaţie non-combat aşa, nu-i ridic osanale, nu-i… Suntem într-o relaţie normală, între oameni care au avut puncte divergente la un moment dat şi acum, pur şi simplu, ne tolerăm, ne respectăm, ne întîlnim. Eventual, putem merge şi înainte într-un proiect politic sau fiecare să-şi vadă de drumul lui. Eu cred că şi d-lui prin mine sau zona Săveni a susţinut-o cînd liberalii erau la guvernare. Şi nu numai d-lui, era preşedinte la partid Câmpanu atunci, dar sunt absolut convins că mi-am adus aportul considerabil la dobîndirea mandatelor d-lor, a fiecăruia în parte şi eu cred că au rămas un pic datori, şi dl.Ţurcanu, şi dl.Câmpanu, vis-a-vis de colegiile de unde i-am trimis la Bucureşti.

„În loc să plîng pe la partid, e mai bine să plîng pe la Bucureşti”
-    Nu vă prea sprijină în aducerea de fonduri, în atragerea unor proiecte?
-    Parlamentarii de opoziţie se ştie că nu prea au mare succes.

-    Câmpanu a fost teoretic la putere vreo 10 luni.
-    Teoretic a fost la putere, el a ales o altă cale politică, fiecare îşi rezolvă problemele aşa cum ştie el de cuviinţă, eu am considerat că, în loc să plîng pe la partid, e mai bine să plîng pe la Bucureşti că ora exactă se dă la Bucureşti. Bag seamă că nici cei de la PDL n-au reuşit şi n-am observat să primesc vreun sprijin de undeva, firave încercări, dar d-lor nu îşi pot rezolva probleme d-lor din partidul lor.

-    N-a impresionat pe nimeni lacrimile dvs.
-    Lacrimile? Ba da! Proiectele care sunt aduse şi oraşul arată cum arată datorită exclusiv abilităţii mele politice şi nu unui partid sau a altuia. Deci, pur şi simplu, mi-am făcut lobby de unul singur, fără a implica partide.

„Ne-au fost retraşi toţi banii din trimestrul IV”

-    Apropos de Primărie, spuneaţi că aţi vrea să mergem acolo să vedem cum arată. Eu vă întreb o chestiune foarte la modă: da’ bani de salarii mai aveţi, de curent? Se plîng o mulţime de primari că nu mai au.
-    Deci Primăria Săveni... chiar şi acum avem investiţii în derulare, avem o mare problemă datorită faptului că a venit rectificare negativă şi ne-au fost retraşi toţi banii din trimestrul IV, fără ca cei care au făcut acea rectificare să ştie despre ce este vorba, ce înseamnă banii din trimestrul IV. Înseamnă carburant la şcoli, pregătirea sezonului de iarnă pentru unităţile de învăţămînt şi unitatea de asistenţă medico-socială. Din punctul ăsta de vedere am probleme, în rest nu am nici un fel de problemă pentru că orice gospodar, orice manager, trebuie să-şi chivernisească banii de aşa manieră încît să nu rămînă fără. Deci am bani pentru salarii, pentru toate.

-    Şi de unde i-aţi scos dacă vi i-au luat?
-    Fac sacrificii, încă n-am cumpărat carburant, am cumpărat cantităţi foarte mici de lemne, de motorină, să nu rămînă copiii, mai ales la şcoala primară, să nu rămînă fără căldură şi urmează ca să achiziţionăm combustibil lichid pentru liceu, dar ne trebuie undeva la vreo 900 de milioane şi acum, cu cîteva sacrificii, o să reuşim să o scoatem la capăt că, pînă la urmă, de asta ne votează lumea, nu ca să ne plîngem, să găsim soluţii ca d-lor să nu simtă ceea ce simt ceilalţi, adică criza.
-    Pînă la urmă de unde aţi făcut rost de bani? Spuneaţi că vi s-au retras toate fondurile din trimestrul IV.
-    Din încasări...

Tirzioru

„Banii se dădeau pe ajutoare la cetăţeni de etnie romă”
-    Mai plătesc oamenii taxe şi impozite?
-    Trebuie să plătească taxe şi impozite. Fiecare om, cum are drepturi, are şi îndatoriri. La Săveni nu se eliberează adeverinţă de nici un fel pînă nu vedem în ce fel îşi plătesc taxele şi impozitele.
-    Dar nu credeţi că această atitudine va aduce deservicii în planul imaginii, al popularităţii?
-    Nu, pentru că am o experienţă din punctul ăsta de vedere. Am avut înaintea mea un primar care dădea ajutoare pe la cetăţeni de etnie romă. Nu că nu li s-ar cuveni, dar numai atunci cînd ai posibilitatea s-o faci. Datorii de 30 de miliarde am primit la preluarea mandatului, iar banii se dădeau pe ajutoare la cetăţeni de etnie romă să aibă de jucat jocuri de noroc.

-    Şi aţi mai stins din cele 30 de miliarde datorii?
-    Primăria oraşului Săveni este la ora asta în condiţii bune, nu am oprit o oră iluminatul public într-un an de zile, doar dacă am avut defecţiuni, am asfaltat o parte din străzi, am făcut puncte de colectare selectivă a gunoiului. La Săveni se lucrează în continuare, am asfaltat vreo 4 km de trotuare.

„Sunt destule biruri puse pe capul cetăţenilor în tot ceea ce înseamnă România”
-    Apropos de asfalt, cum rămîne cu chestia aia că Săveniul o să aibă mai multe locuri de parcare decît maşini.
-    Păi vă invit la Săveni să vedeţi.

-    Aveţi numai trei maşini sau…?
-    Nu, nu, nu, sunt foarte multe maşini, chiar foarte multe, am rămas surprins cîte maşini. O să vă invit la Săveni să vedeţi cam cum arată parcările oraşului noaptea, cînd sunt arhipline şi încă o să mai oferim condiţii fiindcă am scos acum încă vreo 70 de locuri de garaje. Mi se pare corect să amenajăm şi locuri de garaje, să nu facem doar parcări în aer liber pentru că locurile de garaj au o dublă întrebuinţare, neavînd un sistem centralizat, oamenii folosesc garajul şi ca depozit pentru combustibilul solid, parchează şi maşinile în condiţii de siguranţă şi atunci sunt atinse două obiective.

-    Vă gîndiţi să faceţi şi un fel de HSR la Săveni, să ridice maşinile care nu sunt parcate cum trebuie?
-    Nu, eu cred că firmele astea ar trebui să dispară în toată România pentru că sunt destule biruri puse pe capul cetăţenilor în tot ceea ce înseamnă România. Eu cred că, să mai punem noi alte biruri de la Primărie cred că ar fi eronat, iar o firmă care, ştiu eu… cred că ar trebui să facem educaţie cu cetăţenii şi pe ăştia să îi aducem în stradă acolo unde este nevoie de ei, nu unde nu e nevoie de ei. Să îi aducem în stradă, să facem educaţie, să dăm amenzi suportabile, amenzi care să se poată încasa la bugetul local pentru că nu fac altceva decît să dea amenzi de zeci de milioane, bani care nu se pot încasa şi în condiţiile astea cred că mai bine ar fi să le dea amenzi de 200-300 de mii. Noi vedem amenzi de 5 milioane şi salariu de 4 milioane şi 800.

„Am luat legătura personal cu trupele Iris, Direcţia 5”

- Cum aţi reuşit să aduceţi prin toamnă trupele care le-aţi adus la Săveni că a rămas Botoşaniul fără Festivalul Verii?
Relu- Păi practic eu eram veriga a doua, atunci dorea să facă şi municipiul Botoşani serbările verii, berii, ceva de genul acesta, iar ca o alternativă la acei cîntăreţi care trebuiau să vină era să cînte cîţiva şi la Săveni, să organizăm un spectacol de amploare. În condiţiile în care Botoşani nu a mai organizat, am organizat la Săveni şi după ce am semnat contract şi după ce am avut un program foarte bine încărcat, am luat legătura personal cu trupele Iris, Direcţia 5.
- Şi cît a costat şi de unde banii?
- Banii, practic, în cea mai mare parte de la sponsori şi nu vă ascund că sunt om de afaceri şi în proporţie de 60% i-am pus personal.

- Cît aţi dat din propriul buzunar?
- Nu cred că are rost să discutăm de sume. Important este că am făcut un lucru frumos, că oamenii s-au simţit bine, că a fost civilizat, că nu am avut nici un fel de evenimente, că toţi artiştii care au venit la Săveni s-au simţit foarte bine. Au fost primiţi ca la mama acasă, toţi au avut cuvinte bune la adresa oraşului şi s-au simţit deosebit de bine.

„Nu m-am săturat, cînd intri în horă vrei să dansezi”
- Mai sunt mai puţini de doi ani pînă la alegerile locale, cred că ar fi trebuit să vă gîndiţi deja dacă mai candidaţi sau nu.
- Da, cu siguranţă voi candida. Aud foarte mulţi că s-au săturat. E adevărat că este foarte greu…

- Dvs. nu v-aţi săturat, nu?
- Nu m-am săturat, cînd intri în horă vrei să dansezi şi să dansezi pînă la capăt şi să nu laşi mireasa în dans. Am proiecte foarte importante pe care vreau să le derulez, vreau să îmi confund prezentul cu istoria contemporană a oraşului şi să fac din el un oraş cu care eu să mă mîndresc în aceeaşi măsură cu toţi cetăţenii pentru că facem lucruri bune acolo.

- Deci e sigur că o să candidaţi. Pe listele cui?
- Sincer, gîndul meu şi v-am spus că de cînd am intrat primar, dacă pînă a fi primar am fost un om politic chiar cu patimă pe alocuri, acum mă gîndesc tot mai mult să candidez independent.

- Dar nu ştiu după revoluţie vreun botoşănean în tot judeţul care să fi reuşit să ajungă primar de oraş sau municipiu ca independent.
- Cred că şi asta ar fi o bună o ocazie de a-mi demonstra că am făcut exact ceea ce era mai bine pentru oraşul Săveni.
„Eu deocamdată sunt un primar liberal”
- Dar asta înseamnă că trebuie să demisionaţi din PNL… ca să candidaţi independent.
- Nu scrie nicăieri că trebuie să demisionez dintr-un partid sau altul, poţi candida independent. Ţi se poate retrage sprijinul politic dacă doresc ei, dar nu cred eu că e condiţie, că n-ai voie ca membru de partid. Probabil că trebuie respectată o disciplină de partid, dar să ajungem la momentul potrivit şi să ajungem să mă decid să fiu acolo sau să candidez independent, dar vă spun că în proporţie de 80% gîndul meu merge către o candidatură independentă pentru că, de politică, la fel ca mulţi oameni din România, m-am săturat.

- Şi restul de 20% oscilează între PNL şi PDL?
- Nu, restul de 20% oscilează între oamenii de cuvînt, oamenii cu care poţi colabora, între oameni cu care poţi avea parteneriate care să fie respectate, între oamenii care nu dezamăgesc, care atunci cînd scuipă nu ling şi cînd în partidul care eşti, eşti tratat ca un coleg, ca un prieten, nu ca un om cu bani care poate ridica ştacheta sau mai cîştig un colegiu dacă îl am şi pe fraierul ăla de la Săveni sau pe altul de la nu ştiu, ca să nu dau nume. Deci vreau să-mi pun amprenta în politică vis-a-vis de lucruri foarte clare, tranşante şi serioase. Atît timp cît am şi găsesc oameni de cuvînt… Eu deocamdată sunt un primar liberal şi asta se ştie pentru că am candidat şi am ieşit primar pe listele PNL. Am primit sprijin necondiţionat la instalarea mea în funcţie şi cred eu că mare parte din proiectele care sunt în Săveni se datorează PNL, atunci cred că vizita mea la PNL este justificată.
Interviu realizat de Sergiu BĂLĂŞCĂU


INTERVIU Amitabh Vardhan, CEO Cine Grande: Iubesc orașul acesta; La Botoșani este cinematograful vieții mele, al carierei mele
Spre sfârșitul anului trecut Cine Globe a lansat cardul de fidelitate prin care o parte a cheltuielilor făcute de botoșăneni la cinema li se înapoiază. A făcut-o în prezența directorului general mondial ”Cine Grand”, Amitabh Vardhan, artizanul construcției multiplexului de la Uvertura Mall, care tocmai a fost inclus în Top 10 CEO de către Industry ERA Magazine. Despre amintitul card, despre investiția de la Botoșani și despre altele citiți în interviul de mai jos.
Povestea fetei care a vrut să zboare cu aripile altcuiva: Alegerea mea este să rămân sinceră și liberă, asta mă scoate din mulțime, din tiparGALERIE FOTO & VIDEO
A fost mereu copilul teribil al folkului românesc. Impresionantă, surprinzătoare, imprevizibilă. Cu o voce matură, purtătoare de tulburătoare mesaje, a călătorit cu chitara în spate, adunând trofee, prieteni, întâmplări.
Legenda Văduvei Negre și romanul incitant al unei botoșănence: Mi-am imaginat cum trebuie să fi fost viața celei după care niciun bărbat nu a mai putut iubi
Între poezie și proză, coboară din când în când în suburbiile sufletului. Cercetează durerea aproapelui, studiază comportamentul deviant al femeii, dar nu o face doar din cărți, ci stând uneori pe marginea prăpastiei. Acolo unde prea puțini îndrăznesc... 
INTERVIU - Olimpica de la Seminar campioană la tir sportiv: Fiecare foc e diferit și se simte altfel
Cum se naște o campioană? Câtă muncă și, mai ales, câtă determinare se află în spatele unui succes? Într-un timp în care tinerii sunt priviți cu neîncredere, descoperim la ei adevărate lecții de viață. Despre ce înseamnă să urmezi visul fără să aștepți ca altcineva să ți-l construiască.
FEMEI PUTERNICE: Afacerea născută din durere, două surori care și-au îngropat câte doi copii au succes cu o făbricuță de produse naturale – GALERIE FOTO
Nicio mamă nu ar trebui să se afle în urma unui sicriu pentru a-și conduce copilul pe ultimul drum. Și nu o dată. Ci de două ori. Astfel de tragedii, inexplicabile și de neînțeles în orânduirea firească a lumii noastre, cu oameni care mor tineri, la doar două decenii de viață, usucă inimile mamelor care își poartă doliul până la apusul vieții lor. Pentru că niciodată viața lor, așa cum o trăiau înainte, nu va mai avea același sens.
FEMEI PUTERNICE: Polițistă din Botoșani SINGURA din țară premiată la 21 de ani cu Emblema de Onoare, cea mai înaltă distincție din Poliția Română: FOTO&VIDEO
Probabil că talentul de a ieși în evidență și tăria de caracter a unor persoane nu țin cont de vârstă. Sunt calități native. La doar 21 de ani, o polițistă din Botoșani este singura din România care a fost premiată la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu „Emblema de Onoare”, cea mai înaltă distincție din Poliția Română.
FEMEI PUTERNICE din Botoșani: Cornelia Bordianu, antreprenoarea cu hotel în Lisabona care a condus afaceri din Cipru până în Brazilia: Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj - FOTOGALERIE
”E o rușine pentru mine să spun că sunt din Portugalia. Sunt din Botoșani dragii mei. Bine v-am găsit, este o plăcere, este un moment emoționant. Am început după revoluție cu mici companii, testând, încercând și luptând bineînțeles. Am ieșit din zona de confort. Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj, cu mai multă flexibilitate”. Au fost cuvinte spuse cu lacrimi în ochi de Cornelia Bordianu, o femeie de afaceri plecată în 1997 din Botoșani și revenită în oraș cu ocazia lansării filialei județene a Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani: Daniela Șfaițer, doamna etalon a Botoșaniului: Dacă nu ai suflet, nu faci nimic GALERIE FOTO
Din seria femeilor puternice de la Botoșani, astăzi este despre Daniela Șfaițer. O doamnă care probabil nu are nevoie de foarte multe cuvinte de prezentare. Este recunoscută dacă apare în public și asociată cu imaginea soțului. Cei care au cunoscut-o personal cunosc sentimentul pe care-l oferă Daniela Șfaițer, femeia care te hipnotizează prin felul ei de a fi.
Gelu Graur, posibil candidat la Primăria Botoșani din partea USR (?!): Degeaba ne revoltăm pe Facebook, degeaba ridicăm pumnii către cerGALERIE FOTO
La nivel de Botoșani, când vine vorba despre ieșit în stradă, ne vine în minte cuplul Gelu Graur – Sînziana Secrieru. Nu a fost protest împotriva vreunei ordonanțe (de orice fel) la care să nu fi fost în stradă în semn de revoltă. Cei doi au fost printre botoșănenii gazați anul trecut pe 10 august 2018. Tot ei au aprins o lumânare și au plâns în față la Colectiv. Iar exemplele pot continua.
inpuff.ro
Loading...
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani! Mirela Saucă, femeia politician cu carieră proprie și familie: În spatele unei femei de succes stă un bărbat flămând :))
O femeie cu o voce este în definitiv o femeie puternică. Într-o lume care le aparține încă bărbaților, mai ales la nivel de decizie, există femei care le sunt adversari egali și care pot face față oricăror provocări. În unele cazuri, mai bine chiar decât sexul tare. Și la Botoșani sunt femei puternice. Pe multe dintre ele avem ocazia să le vedem și să le ascultăm. Altele preferă să strălucească în propriul con de umbră, mai puțin expus ochiului critic al societății.
INTERVIU: Cristian, inspector de 30 de ani într-o instituție (încă) îndrăgostit de Cenușăreasa pe care i-au interzis-o și părinții – GALERIE FOTO
Se poate spune că a iubit-o încă de când nici nu știa ce înseamnă iubirea. I-a intrat pe sub piele, direct în sânge, ca un microb de care nu te mai poți descotorosi și nu l-a mai părăsit nicio clipă. I-a simțit prezența prima dată pe când avea probabil patru ani. Atunci și-a privit prima dată, în ochi, pasiunea.Pictura!
INTERVIU: Dr. Bogdan C.S. Pîrvu: Până să ajungă la psiholog sau la medic, preotul este foarte important
De foarte multe omul își creează boala, se spune, iar adevărul nu este departe. Medicul psihiatru Bogdan C.S. Pîrvu, de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati, spune că atât psihologii, cât și medicii și preoții, trebuie să fie pregătiți pentru a prelua problemele complexe cu care se confruntă societatea de astăzi.
INTERVIU Tânărul de la alianța care a produs marea surpriză a alegerilor: Am vrut să emigrez de vreo două ori. Așa am ajuns în politică
Marea surpriză a alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019 au fost tinerii din Alianța 2020 USR – PLUS care s-au clasat pe podium și au fost la un pas să depășească partidele istorice de pe eșichierul politic românesc.
INTERVIU: Învățătoarea din municipiu care de peste 20 de ani merge zilnic la țară, și-n cizme de cauciuc,pentru a forma generații – Sunt fiica satului
Cineva spunea că învățătorii au trei iubiri: iubirea de a învăța, iubirea față de elevi și iubirea de a le aduce pe cele două împreună. Ana - Maria Zbanț este învățător de 25 de ani, iar de 21 de ani face zilnic naveta. Iubește copiii cei mici și susține că acum nu îi mai este greu să parcurgă zilnic aproape 20 kilometri. 
Loading...
INTERVIU: CINE este cu adevărat botoșăneanul care a fost văzut de peste 1 milion de oameni – GALERIE FOTO  
Daniel Câșlariu a ieșit din mulțime pentru prima dată la marșul auto care a avut loc pe 9 aprilie 2019 în județul Botoșani. Are 29 de ani și s-a născut în comuna Trușești. S-a evidențiat în urma mesajelor pe care le-a transmis la manifestații publice și care au prins mai ales în rândul tinerilor. Deși, spune el, au fost și botoșăneni cu ani mulți în buletin care l-au oprit pe stradă pentru a-l felicita pentru curajul de a se implica.  
INTERVIU cu una dintre cele mai iubite profesoare din Botoșani, care de 12 ani colorează viața elevilor: Îmi imaginez că în bănci sunt copiii meiFOTOGALERIE
„Felul cum este profesorul este mult mai important decât ceea ce predă el" – anonim.Astăzi este despre un profesor iubit de elevi poate și prin prisma materiei pe care o „predă”. Talida Grunzac este profesor de Arte Plastice la Colegiul AT Laurian și de-a lungul anilor a înțeles că elevii trebuie respectați, sprijiniți și iubiți.
Să nu ne răzbunațiINTERVIU cu actrița care joacă într-o piesă unică: Am fost botezată pe ascuns, într-un ceaun, acasă
Weekendul acesta botoșănenii își pot petrece timpul liber la Cinema Unirea. De data aceasta nu la un film, ci la o piesă de teatru ce se joacă în premieră.
EXCLUSIV  în INTERVIUL săptămânii: Tânărul din Botoșani captiv în lumea drogurilor timp de 12 ani: Uneori făceam rost de la șeful meu
Fenomenul consumului de droguri este din ce în ce mai îngrijorător la nivelul județului Botoșani. Și nu numai. De cele mai multe ori tinerii sunt cei care cad în capcana acestui flagel. Gabriel, un botoșănean în vârstă de 29 de ani, a fost captiv în lumea drogurilor timp de 12 ani. Acum, spune el,  a renunțat pentru că pur și simplu se săturase să trăiască așa. 
INTERVIU în IMAGINI cu botoșăneanul director care intră pe aceeași ușă de 29 de ani de zile – FOTOGALERIE
Sunt aproape trei decenii de când, în fiecare dimineață, un director de instituție de la Botoșani parcurge același drum și intră pe aceeași ușă. Urcă aceleași trepte până la etajul doi al instituției, apasă clanța aceleiași uși și se așază molcom la biroul peste care și-a așternut gândurile și munca oră de oră, în fiecare dintre cele peste 7.000 de zile de când parcurge această rutină.
INTERVIU „Mămica de aur” a bebelușilor de la Maternitatea Botoșani: Poți surprinde într-o singură zi prima respirație a unui copilaș, dar și ultima
Carmen Zaboloteanu este medic în cadrul Secției de Obstetrică-Ginecologie de patru ani. Iubește bebelușii și și-a dorit încă de mic copil să devină medic. Vrea să crească nivelul Maternității Botoșani, iar pentru asta își dorește o echipă cât mai tânără.
Loading...
zenda.ro
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Încă avem 100.000 de oameni fără job. 40% din români au venituri mai mici din cauza pandemiei și amâna anumite achiziții scumpe și vacanțe - consumul scade. Presiunea de lichiditate este la companii care așteaptă ÎNCĂ mă ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8426 lei
USD
Dolarul SUA
4.3517 lei
CHF
Francul elveţian
4.5273 lei
GBP
Lira sterlină
5.3509 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0583 lei
XAU
Gramul de aur
241.3579 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2496 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3886 lei
AUD
Dolarul Australian
2.8967 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1635 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1795 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6496 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.