Interviuri
INTERVIU incendiar Cătălin Buhăianu : Eu n-am trecut de la PDL la PSD
„Toată lumea spunea, inclusiv premierul, că organizaţia este împotrivă. OK, de acord. Ce m-a deranjat este că s-a prezentat că organizaţia a votat împotrivă la maniera următoare: haideţi să supunem la vot deschis oportunitatea candidaturii  mele şi a votat toată lumea cu mâna sus, deci şi cei care mi-au spus «n-ar fi rău, mai sunt probleme dar se pot rezolva pe traseu», la toţi le-a fost frică pentru că, evident, se creează un anumit trend, iar la ceilalţi au votat în secret. Trebuia să mă lase să voteze în secret şi să fiu ultimul, trei voturi să iau, dar nu trei, luam mai multe. Maniera asta în care s-a pus problema a fost o chestie în care ei au prezentat-o la Bucureşti: organizaţia a fost împotrivă, deşi votul a fost unul de genul «aşa-i că nu-i aşa?»
În rest, toată dorinţa mea expresă înainte de a porni toată nebunia asta a fost cu totul alta decât cea de candidatură. Iniţial când am vorbit cu preşedintele partidului, că înainte de a fi prim ministru este preşedinte de partid, a fost aceea de a nu candida, ulterior, două-trei discuţii avute împreună, «mă, poate n-ar fi rău să candidezi» şi am spus doar dacă se decide în sensul ăsta. Pe lângă faptul că o campanie costă bani, şi nu bani puţini, bani mulţi, te angajezi la nişte cheltuieli... sau speră că o să scoată mandate de deputat sau de senator cu 100 de milioane? Se înşeală amarnic. Eu le doresc la toţi să aibă succes, să iasă toţi deputaţi şi senatori. Eu n-am trecut de la PDL la PSD, am spus doar că activez în cadrul grupului parlamentar PSD până la finalul mandatului”
.

-    Dar poţi să activezi într-un grup parlamentar şi să fii membru la alt partid?

-    Atât timp cât n-am o adeziune se poate pentru că, dacă e, continui jocul pe care l-au făcut cei de la PSD, care au spus că Buhăianu nu este membru PSD, dar ăsta este jocul lor.
Catalin Buhaianu la interviu

De aici a pornit discuţia cu deputatul Cătălin Buhăianu, care a generat unul dintre cele mai mari scandaluri politice ale anului când şi-a anunţat trecerea din grupul parlamentar PDL în cel al PSD la doar cinci săptămâni de la pierderea alegerilor locale de către democrat-liberali. Acesta a precizat că, de fapt, nu şi-a dat demisia din PDL şi nici nu a depus adeziune la PSD, însă simplul fapt că îşi desfăşoară activitatea în grupul social-democraţilor reprezintă pentru el un fel de adeziune la partid. Ce va face în viitor a evitat să spună.

"N-am intrat în politică cules de pe stradă"


-    După 9 decembrie...?
-    După 9 decembrie...

-    Vine iarna.
-    Sunt foarte liniştit. În primul rând pentru n-am intrat în politică cules de pe stradă, n-am intrat în politică să mă îmbogăţesc. Să fac avere. Am intrat în politică având crezul că se pot face anumite lucruri de pe postura de parlamentar. Şi Cătălin Buhăianu a votat bugetul României, nu neapărat un buget pentru judeţul Botoşani, şi Cătălin Buhăianu a susţinut amendamente pentru dezvoltarea judeţului. Cred că toţi cei care vor fi parlamentari de Botoşani - că cei care au fost ştiu despre ce este vorba, ştiu cu ce se mănâncă treaba asta - dar cei care vor veni îşi vor da seama de limitarea sau de posibilităţile limitate pe care o să le aibă în exercitarea influenţei la construcţia unui buget.

-    Mai concret, rămâneţi în politică, nu, veţi fi consul, director pe undeva, şef la Inspectoratul Şcolar?
-    Eu nu-mi doresc să ajung să ocup o funcţie, deci nu-mi doresc să ocup o funcţie în administraţia locală sub nici o formă pentru că patimile locale sunt mai presus decât orice calităţi pe care ar trebui să le îndeplinească persoana care ar trebui să ocupe acea funcţie. Sunt foarte multe animozităţi, sunt foarte multe spirite încinse şi iritate. Eu îmi doresc ca cei care conduc astăzi judeţul să facă ceva bun pentru botoşăneni.

"Recunosc că am votat pentru suspendare"


Catalin Buhaianu la interviu 2 -    Dar există posibilitatea asta?
-    Nu ştiu cine a scornit toată ideea asta, eu vă spun doar că, în momentul în care am decis să îmi continui activitatea ca parlamentar în cadrul grupului PSD, nu am am avut la bază o condiţionare. Supărarea mea a venit prin faptul că, ceea ce s-a întâmplat în Guvernarea Boc şi însuşită de dl preşedinte Traian Băsescu... plecarea mea din PDL a coincis cu suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, pentru că sub o formă sau alta nu am fost de acord cu excesele care au fost din partea dlui preşedinte Traian Băsescu. Recunosc că am votat pentru suspendare, dar de aici şi până la a face alte declaraţii este o cale destul de lungă. Îmi doresc să fac ceea ce am învăţat, sunt profesor, sunt cadru universitar şi cred că în momentul în care voi reuşi să ajung, într-o perioadă de timp, cinci-zece ani, 15, 20, fiecare după posibilităţi, profesor universitar, cred că abia atunci îmi voi vedea încununată munca mea.

-    Să înţelegem că vreţi ca după 9 decembrie să vă întoarceţi la catedră?
-    Oricum, indiferent de ceea ce voi face, nu voi neglija partea profesională.

"Am să-l felicit de fiecare dată când Ovidiu Portariuc va avea o realizare"


-    Aţi încercat să purtaţi o discuţie cu Ovidiu Portariuc?
-    Nu, eu referitor la Ovidiu Portariuc pot să fac o declaraţie şi acum: am să îl felicit public şi am să dau, dacă vreţi, câte o chestie scrisă, indiferent de poziţia pe care o voi avea în viitor, îl voi lăuda şi, dacă vreţi, am să-l sun şi am să-l felicit, de fiecare dată când Ovidiu Portariuc va avea o realizare mare în municipiul Botoşani, în calitate de primar. Şi în momentul în care va avea o primă realizarea sau o singură realizare în municipiul Botoşani cred că toţi botoşănenii ar trebui să plece capul în faţa lui. Până atunci daţi-mi voi să avem cu toţii, şi cei care l-am votat, şi cei care nu l-am votat, reticenţe în maniera în care se desfăşoară administraţia în municipiul Botoşani.
-    Până acum să înţeleg că nu aţi avut nici un motiv să-l sunaţi?
-    L-am sunat de ziua lui, l-am sunat să-l felicit pentru obţinerea mandatului, au fost două telefoane care i le-am dat.
-    Nu, pentru o realizare.
-    Nu! Realizarea a fost în momentul în care a obţinut mandatul, după aceea în calitatea de primar trebuie să îşi spună cuvântul asupra municipalităţii pentru că el a fost ales în baza unor premisiuni electorale pe care le-a făcut şi îmi doresc să-şi îndeplinească măcar jumătate din ceea ce a promis, că jumătate poate o să şi-o ţină în al doilea, al treilea mandat şi dacă va avea o realizare în acest mandat vă spun că voi primul care îl voi felicita, dar doresc să fac lucrul acesta cât mai repede şi atunci cred că şi dl primar Ovidiu Portariuc va realiza că administraţia este de fapt cu totul altceva decât ceea ce înseamnă o campanie electorală.

Catalin Buhaianu la interviu 3

A consemnat Sergiu BĂLĂŞCĂU

CITEŞTE un interviu realizat cu deputatul Cătălin Buhăianu în septembrie 2010:
 INTERVIU C.Buhăianu : Ada Macovei mi-a fost şef de cabinet, de asta ne sînt legate numele
VEZI ŞI:
 Răzbunare cruntă anti-Buhăianu cu maşină mortuară şi poster electoral la PDL – VIDEO & FOTOGALERIE

INTERVIU: Daniel, tânărul care a făcut mii de copii fericiți, singur în viața reală: Nu mă așteaptă nimeni acasă / Am luat legătura cu un psihoterapeut, la prima cădere
Notorietatea pe care a dobândit-o tânărul Daniel Câșlariu, care conduce Asociația Grup Civic Botoșani, este una de trecut în manuale. Într-un timp extrem de scurt tânărul voluntar a reușit să deschidă multe uși, de la demnitari la oameni de afaceri, magistrați, directori de instituții sau primari.
Microbiologul Vania Atudorei: Nu moare nimeni de Covid, ci moare de complicațiile pe care acest virus le dă / La Botoșani, atmosfera este mult mai tensionată decât în Canada
Consideră pandemia de coronavirus o ”tragedie internațională”, însă mai periculoase decât COVID-19, spune microbiologul Vania Atudorei, sunt ”psihoza și paranoia”.
FLASH INTERVIU Deputatul AUR de 78 de ani: Am fost consilier al ministrului / Ce ministru? / Nu mai țin minte
După zeci de ani de politică, la vârsta la care mulți se îngrijesc de creșterea nepoților, Lucian Feodorov a reușit pentru prima dată în viață să ajungă parlamentar. A făcut-o pe lista Partidului Alianței pentru Unirea Românilor, formațiune în care a ajuns de puțină vreme, după ce a trecut de-a lungul timpului prin alte șase partide.
INTERVIU Cătălin Silegeanu: ”Nu pot să zic că de pe 7 decembrie voi fi deputat”, dar... ”dinozaurii care sunt momentan pe fotolii, trebuie să dispară” VIDEO & GALERIE FOTO
Într-un an total ciudat pentru Botoșani, ca de altfel pentru România și întreaga lume, oamenii din nord-estul Moldovei au avut parte de un candidat cel puțin atipic... Care până anul trecut nu exista în lumea politică și care în 2020 este probabil autorul celor mai multe comunicate, postări pe rețelele de socializare și al celor mai directe și violente atacuri la liderii partidelor de calibru.
INTERVIU Raluca Rogojină, despre Foametea din Moldova și Botoșani: Să-ți sacrifici copilul nou-născut, să-l fierbi și să-l oferi hrană celorlalți 5 ca să rămână în viață...FOTO&VIDEO
Mâncau câteva boabe de grâu pe zi. Apoi s-au mulțumit și cu câteva frunze de iarbă uneori fiartă, alteori mărunțită între dinții tot mai sfărâmicioși. Pe măsură ce lunile treceau, în castroanele sărmanilor ajungeau și vrăbii, șobolani, șoareci, pisici și câini. În timpul Marii Foamete, dincolo de Prut, oamenii și-au mâncat propriii copii, alții au dezgropat cadavrele din cimitire și au mai supraviețuit astfel câteva ore, zile, luni.
INTERVIU Magda Oleniuc, președinte PLUS Botoșani: Este clar că în ultimii 30 de ani parlamentarii județului nostru au eșuat în modul lor de a face politică „tradițională”
După ce la scrutinul din 27 septembrie s-a tras linia deasupra sa, deoarece a ocupa locul 3 pe lista USR-PLUS, iar alianța a intrat cu doi membri în Consiliul Local, lidera Partidului Libertate, Unitate și Solidaritate a intrat în competiția internă a alianței pentru desemnarea candidaților la alegerile parlamentare.
Fostul jurnalist care a călătorit în Siberia și a trăit 40 de zile doar cu apă: Pentru a fi fericit nu ai nevoie de lux; ai nevoie de înțelegere cu cei dragi GALERIE FOTO
A fost 10 ani reporter la ProTV, a activat și în presa scrisă. Drumuri și cărări care îl îndepărtau tot mai mult de ceea ce căuta: Calea, Adevărul și Viața. O poveste de viață impresionantă, care trece și prin ograda bunicilor din Coțușca, județul Botoșani.
INTERVIU Valeriu Iftime: Dacă nu faci politică, nu trebuie să fii mort și să fii mut / Sunt speriat de ce se poate întâmpla în Botoșani - VIDEO
Botoșani a avut parte în această campanie electorală de un lucru fără precedent în toate alegerile locale de după revoluție. Unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri, cu o notorietate care a depășit de mult granițele județului, a sprijinit public câțiva candidați de la alegerile locale. Ba cu unii a participat chiar și la emisiuni televizate.
INTERVIU Magda Oleniuc, candidat USR-PLUS la Consiliul Local: Nu vreau să fac politică second-hand / Avem nevoie de un PUG vizionar
Alegerile de duminică, 27 septembrie, reprezintă primul test local și pentru Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate, adică PLUS. Formațiunea condusă la nivel central de fostul prim-ministru Dacian Cioloș nu a intrat singură în bătălia electorală, ci în alianță cu USR. La Botoșani, lidera județeană a PLUS candidează la Consiliul Local, ocupând locul 3 pe lista pentru municipiu.       
Loading...
”VREAU PREȘEDINTE” – INTERVIU Doina Federovici, PSD: Zece măsuri clare cu programe pentru fiecare comunitate, nu himere, nu 100 de soluții / Șoptică și Orban au încercat să cumpere primariiVIDEO
După mai bine de 20 de ani de politică, în care a urcat încet dar sigur în ierarhia partidului până la funcțiile de președinte județean și vicepreședinte național, Doina Federovici se află probabil în cel mai important punct al carierei. Fost consilier județean și pentru jumătate de an chiar vicepreședinte al Consiliului Județean, senator al României timp de opt ani, candidează în 2020 pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.
”VREAU PREȘEDINTE” – INTERVIU Mihaela Huncă, Pro România: Oamenii nu vor lucruri spectaculoase, nu vor să facem aeroport la Santa Mare sau să facem o stație de lansare de racheteVIDEO
Alegerile locale din acest an ar trebui să fie pentru Mihaela Huncă încununarea a doi ani de muncă la Pro România. Pe de altă parte, după un mandat de consilier local și altul de deputat, fostul inspector școlar general se află și în fața primului vot uninominal din cariera politică. După modelul implementat în mai multe filiale Pro România și la Botoșani coordonatorul organizației a intrat în lupta pentru președinția Consiliului Județean.
”VREAU PREȘEDINTE” – INTERVIU Costel Șoptică, candidat PNL: Nu gândim minuscul, conceptul este unul pentru toți cetățenii județului / Nu vorbim despre d-na Federovici cum ar fi vreo fecioară - VIDEO
Cursa pentru președinția Consiliului Județean este deja una a... președinților. A celor de partid, mai exact, fiindcă principalele forțe politice din Botoșani au intrat în bătălia alegerilor locale cu liderii organizațiilor județene. După un mandat de deputat și altul de senator, Costel Șoptică se află poate în fața celei mai mari provocări a carierei sale politice: președinția CJ.
”VREAU PRIMAR” – INTERVIU Cătălin Silegeanu, independent: Teama mea este că o să ajungem să avem același primar, aceleași partide în CL și iar o să se certe pentru lucruri minore VIDEO
O candidatură ieșită din tipare, ca mesaj, limbaj și atacuri extrem de dure la adresa principalilor competitori, probabil că nu putea veni decât din partea unui botoșănean care nu este angajat al statului și care nici nu face afaceri cu statul. Astăzi, protagonistul seriei de interviuri ”Vreau primar” este Cătălin Silegeanu, care a fost exclus din PSD înainte probabil de a se obișnui cu această calitate. Candidează ca independent atât la Primăria Botoșani, cât și la Consiliul Local.
”VREAU PREȘEDINTE” – INTERVIU Constantin Rotaru, PPU-sl: Oamenii nu vor să li se promită că li se dă, vor să nu li se ia nici măcar ce au - VIDEO
Una dintre figurile absolut noi aduse la rampă de anul electoral 2020 este dată de Partidul Puterii Umaniste – social-liberal (PPU-sl). Constantin Rotaru se află la prima experiență politică și a intrat direct în cea mai dificilă bătălie, cea pentru președinția Consiliului Județean. Ce l-a determinat să se implice într-un domeniu în care până de curând a fost doar spectator, aflați din interviul de astăzi.
Loading...
”VREAU PREȘEDINTE” – INTERVIU Andrei Drancă, USR-PLUS: În mandatul acesta trecut de acum nu au făcut absolut nimic. Niciun proiect la CJ, doar ședințeVIDEO
Uniunea Salvați România se află în Botoșani la prima bătălie electorală pentru alegerile locale. Și a aruncat în luptă ce are mai bun: președintele organizației județene candidează la Consiliul Județean, iar liderul de la municipiu a intrat în cursa pentru Primăria Botoșani. Și nu o fac singuri, ci în alianță cu Partidul Libertate, Unitate și Solidaritate, adică PLUS, formațiunea condusă la nivel central de Dacian Cioloș, fost prim-ministru al guvernului tehnocrat.
INTERVIU Cezar Vizitiu, candidat PMP la Consiliul Local Botoșani: Eu am decis să propun colegilor candidatura dlui Ciubotaru pentru funcția de primar
În rândul partidelor parlamentare, anul electoral 2020 a adus foarte puține figuri noi. Una dintre acestea o întâlnim la Partidul Mișcarea Populară, în persoana lui Cezar Vizitiu. Antreprenorul de 35 de ani a fost multă vreme vehiculat chiar de către liderul județean al PMP drept candidat la Primăria Botoșani. Până la urmă însă, Cezar Vizitiu, președintele organizației municipale PMP Botoșani, candidează pentru un mandat de consilier local, secondându-l pe Gheorghe Ciubotaru.
”VREAU PREȘEDINTE” – INTERVIU Corneliu Popescu, PMP: Vom avea cel puțin un viceprimar și un vicepreședinte la CJ - VIDEO
Botoșăneanul continuă seria interviurilor cu pretendenții la președinția Consiliului Județean cu aspirantul Partidului Mișcarea Populară la importanta funcție din administrația publică locală. După mandate de senator și chiar de consilier județean, Corneliu Popescu a intrat în cursa pentru șefia CJ și o face pentru prima dată din partea unei formațiuni politice, Partidul Mișcarea Populară.
”VREAU PREȘEDINTE” – INTERVIU Bogdan Dăscălescu, ALDE: Nu sunt politician de profesie și nu trăiesc din politică - VIDEO
Ziarul Botoșăneanul deschide astăzi seria interviurilor cu pretendenții la funcția de președinte al Consiliului Județean. Dorința noastră a fost să publicăm discuțiile cu aspiranții la acest post în ordinea rezultată după tragerea la sorți efectuată de Biroul Electoral Județean pentru înscrierea candidaților pe buletinele de vot, numai că programul acestora, cu foarte multe deplasări în teritoriu, ne-a determinat să realizăm interviurile în ordinea disponibilității liderilor politici intrați în cursă pentru șefia CJ.
”VREAU PRIMAR” – INTERVIU Marcel Gheorghiță USR–PLUS: Ni se dau bani aproape degeaba. Noi nu vrem să-i luăm - VIDEO
Candidatul Alianței USR – PLUS la funcția de primar al municipiului Botoșani face parte din categoria pretendenților surpriză. Și aceasta nu neapărat prin prisma postului deținut în conducerea Uniunii Salvați România, care îl îndreptățea la o asemenea candidatură, ci a faptului că inițial un alt membru de partid fusese nominalizat să intre în cursă. Cum a ajuns până la urmă Marcel Gheorghiță aspirant oficial USR – PLUS la Primărie și planurile sale pentru Botoșani, le puteți afla din acest interviu.
”VREAU PRIMAR” – INTERVIU Corina Dănuță – PPU-sl: Trăim în secolul 21, dar încă vorbim și promitem canalizări și drumuri asfaltate, toalete în școlile din mediul rural
Una dintre surprizele competiției electorale din acest an o reprezintă intrarea în cursa pentru funcția de primar a Corinei Dănuță, om de afaceri care timp de trei decenii trecute de la revoluție a stat departe de politică. Iar surpriza este una dublată de faptul că pasul spre această lume l-a făcut într-o formațiune nouă, Partidul Puterii Umaniste – social-liberal (PPU-sl), care practic nu a existat la Botoșani până în 2020.
Ce-i atat de icendiar? Pe cine-l doare-n scula de umflatu asta?
8 noiembrie 2012, 20:11
LA CE PARTID TI-A MAI RAMAS SA ..... ? POATE DOAR PE AL LUI DAN DIACOIESCU PARTIDUL PROSTOVANILOR NU L-AI PUPAT. CRED CA ACOLO TI-AI GASI VOCATIA. FUGI FUGUTA CA DEJA DUDUIA GHERVASIUC SI BUMBULINA RITZI TI-AU LUAT-O INAINTE SI SE OCUPA LOCURILE. ORICUM DAN DIACOIESCU ARE FUNDUL MAI MIC DECAT BASELU SI NU INCAP FOARTE MULTI PUPIN...RISTI. PLUS CA, ASA CUM SUSTII, COSTA PARALE.
8 noiembrie 2012, 19:55
Mihaela, stiam si asta, dar nu cred ca e o scuza pentru orice a facut dupa.
6 noiembrie 2012, 14:56
Oameni de nimic care n=au facut decat sa-si umple buzunarele.Pe 9 decembrie ai spus ca vine iarna,asa ca ai grija sa-ti cumperi o hainuta mai grosuta ca posibilitatea sa-ti fie frig e mare.
6 noiembrie 2012, 11:26
Vlahi, daca nu stiai, desi cam toata lumea stie, deputatul a plecat din PSD tocmai din cauza lui Contac!
6 noiembrie 2012, 09:44
Draga Jorj, Cristina e un nume ft frumos, insa nu imi apartine . Multumesc oricum pt "presupunere".
5 noiembrie 2012, 17:48
Acu 8 ani il pupai in fund pe Contac si te-ai facut cu un loc eligibil pe liste . Ai zburat la PDL cand a inceput sa bata vantul din directia aia. Acu vrei inapoi? Hai sictir!PS - vorbind de avere: ai inceput mandatul locuind la ANL si-l termini la Alpha Land. Aveai o masina la mana a doua, acu ai SUV ( doua, de fapt, ca doar prima doamna n-o sa mearga cu maxi-taxi) . As putea sa mai continui...CAt despre Balascau, ce sa zic, penibil la maxim . Vezi sa nu faci rana la limba.
5 noiembrie 2012, 15:34
Desigur madam Cristina nu am luat titlul de doctor precum distinsul dvs.De..putat
5 noiembrie 2012, 12:43
Bravo, ft bun interviul!
5 noiembrie 2012, 09:47
Bravo, ft bun interviul!
5 noiembrie 2012, 09:47
Incredibil, nu candideaza, nu mai deranjeaza pe nimeni politic, si totusi dragii nostri politicieni botosaneni le este in continuare frica de deputat. Oare de ce domnilor? Poate pt ca e singurul om capabil sa castige alegerile pe drept, poate ca e singurul care a facut ceva pt Botosani,poate pt ca e singurul care are curajul sa spuna in fata tot ceea ce nu e drept si corect, poate ca se va intoarce intr-o buna zi si atunci, dragi politicieni botosaneni, veti disparea unul cate unul, veti fi uitati si "ingropati" de noi, cetatenii acestui oras!
5 noiembrie 2012, 09:46
Jorj invata sa scrii si sa te exprimi si pune osul la munca, poate asa o sa intelegi si tu ca un om in 8 ani isi poate lua o masina si o casa, bineinteles prin munca asidua si la intins mana, asa cum sunteti majoritatea.
5 noiembrie 2012, 09:31
Va felicit domnule deputat pt acest interviu. Ne pare rau ca nu sunteti in cursa pt un nou mandat, dar cu siguranta vom mai auzi de dvs din orice pozitie veti fi, pt ca sunteti un om de cuvant, onorabil si de mare caracter. Mai rar oameni ca dvs! Mult succes in continuare
5 noiembrie 2012, 09:27
O curva de om, un tradator ordinar.
5 noiembrie 2012, 08:57
Sunt persoane in PSD la care le e frica de Buhaianu. Se pare ca nici "capra" lui Marcu nu e straina de acest lucru
5 noiembrie 2012, 08:56
Poate ne spune-ti cativa profesori gr I cu vechimea dvs.care au obtinut in 8 ani de parlamentar prin redistribuire averea pe care o aveti aceasta data,de la un prapadit de Oltcit la jyp si de la locuinta ANL la vila Alfa Lende un salt urias?!
5 noiembrie 2012, 07:56
Domnule Balascau sunteti formidabil!Felicitari!Nu am mai ras de la Stan si Bran incoace atat de mult!Cel mai mult mi-au placut primele fraze ale deputatului...hahaha....trecand in tegistrul serios Farfuridi si Branzovenescu erau mici copii pe langa asta!
4 noiembrie 2012, 18:01
Mars mizerie! Chiar nu te-ai saturat sa lingi toate fundurile posibile?...ESTI UN TERMINAT!
4 noiembrie 2012, 17:05
Ce intelegeti, domnule profesor, prin "chestie scrisa"?
4 noiembrie 2012, 16:29
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
“Este o provocare pentru mine, mai ales că eu vin din mediul privat și nu vin dintr-o poziție de administrație publică. Este o provocare pe care am acceptat-o și sper să îmi duc mandatul până la capăt. Abia aștept să îmi ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8831 lei
USD
Dolarul SUA
4.0924 lei
CHF
Francul elveţian
4.4065 lei
GBP
Lira sterlină
5.6478 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7707 lei
XAU
Gramul de aur
223.0612 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2309 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3333 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1352 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2197 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1854 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6566 lei
Vremea
astăzi
Botosani
1.2 o C
Dorohoi
1.5 o C
Bucecea
1.2 o C
Darabani
1.7 o C
Saveni
1.2 o C
Ştefăneşti
0.4 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.