Interviuri
INTERVIU D.Istrati : Dl.Luca are studii de predicator, cred că n-are peste 8 clase

Dumitru Istrati a activat în cadrul Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară timp de 30 de ani, din care 13 în fruntea instituţiei, pe postul de director. După atîţia ani, cînd zilnic a păşit pragul acestei unităţi, a fost pus pe lista neagră a disponibilizaţilor din cauza unui scandal uriaş, care face trimitere la un prejudiciu semnificativ adus bugetului statului, dar şi, după cum susţine chiar el, la presiunile unor persoane influente. Dumitru Istrate rupe însă tăcerea şi face public modul în care a fost înlăturat din fruntea OCPI, dar şi de pe statul de plată a acestei instituţii.

- Cum aţi ajuns pe lista disponibilizaţilor?
- Timp de 30 de ani am lucrat în OCPI, după 17 ani de activitate am reuşit să ajung şeful acestei instituţii, am fost director timp de 13 ani. În 1997 am înfiinţat instituţia asta care funcţionează azi, este înfiinţată de mine cînd eram director general, inginer şef, contabil, femeie de serviciu, eram de toate, singura persoană angajată în instituţie. Erau doar două instituţii la acea dată, OCAOTA, s-a numit instituţia. Am rămas în fruntea instituţiei pînă în iunie 2009, cînd actualul director a Agenţiei Naţionale m-a chemat şi mi-a solicitat să renunţ la funcţie.

- De ce?
- Pentru că trebuia să renunţ…

„Era prefect Roman şi mi-a solicitat să fac un pas înapoi, în spate aşa, eu am refuzat”

- Au intervenit interesele politice?
- Da, păi interese politice au fost de la început. Eu am fost director în patru guverne, cînd au venit la putere PDL-iştii cu PSD-iştii în 2008 au împărţit posturile. Postul de director la OCPI a revenit PDL-ului, postul 2 care nu exista la această instituţie a fost la PSD. Ei crezînd că inginerul şef ar fi un loc 2. Dar nu, instituţia funcţionează cu un director şi patru servicii.

- Şi, v-au chemat la Bucureşti şi v-au cerut demisia…
- Am fost chemat la prefect în ianuarie 2009, era prefect Roman şi mi-a solicitat să fac un pas înapoi, în spate aşa, eu am refuzat, pentru că nu m-a pus el pe mine director la OCPI şi am un şef la Bucureşti. Şi dacă şeful meu o să îmi solicite, voi renunţa, nu mă lega scaunul acesta de instituţie, numai că aveam vechime şi o muncă de o viaţă. Mă duc la Bucureşti la şeful meu, îi spun că m-a chemat prefectul, el mi-a explicat că nu mă poate ajuta cu nimic, dar deocamdată nu a solicitat nimeni eliberarea mea din funcţie. Cînd o va solicita o să mă anunţe. Şi într-adevăr au trecut lunile de zile… De altfel, eu nu am fost singurul director chemat de prefect, pe rînd aşa au fost toţi directorii, eu repet, i-am zis că nu demisionez din funcţie, nu scriu cu mîna mea demisia, că nu vreau, cînd o fi oi putea să renunţ, fără demisie, eu demisia nu o înţelegeam. Şi la finele lunii iunie mă cheamă directorul general de la Agenţie, cînd eram în concediu, m-a rugat cînd mă întorc din concediu, prima zi după concediu, mi-a explicat că trebuie să renunţ şi asta este. Am făcut o solicitare în care renunţam la funcţia de director şi ocupam un post vacant din instituţie care a fost de şef serviciu şi care era vacant de un an de zile şi consideram că meritam. Cînd m-am întors din concediu, pe data de 8 iulie, într-adevăr a venit persoana care era agreată pentru acest post.

„El nu are nici o pregătire, cred că mai mult de opt clase nu a fost la şcoală”

- Cum a fost colaborarea cu actualul director, Mihai Luca, cel care v-a înlocuit?
- Cu dl.Luca nu a existat nici o colaborare în ceea ce mă priveşte, nu m-a întrebat niciodată nimic. Am avut cîteva întîlniri cu el pentru că numirea cu delegaţie a unui şef de serviciu este atribuţia ordonatorului de credite, după o lună sau două m-a numit în această funcţie, care era şi solicitarea mea şi m-a numit. Şi m-am convins că nu prea aveam ce discuta eu cu el. El personal nu are, nu că nu are o pregătire de specialitate, el nu are nici o pregătire, cred că mai mult de opt clase nu a fost la şcoală. El are un Institut de acesta al Culturii Creştine după Evanghelie, m-am uitat şi el pe un site din acesta a unui institut, ei pregătesc predicatori sau cum se numesc ei, asta e pregătirea lui cu studii superioare cu care se laudă. Mai are o diplomă din 2008 precum că are facultatea de drept din cadrul unei universităţi americane, secţia de drept de trei ani, diploma este nu antetul numai al facultăţii, fără al Ministerului Educaţiei, posibil că acea diplomă nu era şi nu mai este valabilă, asta e părerea mea, poate să fie valabilă. Şi asta sunt studiile lui. Omul nu are cunoştinţe despre acest domeniu de activitate şi nici nu funcţionează în sistem organizat.

OCPI Botosani

- Mai nou, am solicitat anumite informaţii d-lui director în privinţa reorganizării instituţiei, a posturilor desfiinţate şi a criteriilor de selecţie a persoanelor care au primit preaviz, printre care şi dvs. Am înţeles că lista disponibilizărilor a fost semnată de dl.Luca.
- Eu am primit preaviz, pe data de 8 a lunii acesteia încetează raportul meu de muncă cu această instituţie, aştept decizia. Ce să spun? De reorganizările astea şi de disponibilizări se tot vorbeşte, Guvernul a luat această decizie, fiecare instituţie trebuia să stabilească nişte criterii, în afară de criteriile care le-a stabilit agenţia. Deci agenţia a trimis o adresă prin care face cunoscută baza legală, este un Contract Colectiv de Muncă la nivel naţional la bugetari şi Codul Muncii. Ce spun aceste criterii, persoanele să nu cumuleze pensia cu salariul, cei care îndeplinesc condiţii de pensionare şi nu s-au pensionat încă, cei care au abateri, să nu aibă copii în întreţinere, se ştiu criteriile, urmînd ca instituţia împreună cu sindicatul să stabilească şi alte criterii. Acestea se refereau la posturi, nu la persoane. Şi s-au desfiinţat nişte posturi, apoi s-a văzut despre ce persoane este vorba. Eu nu am văzut aceste criterii, le-am solicitat şi eu scris, nu am primit nimic pînă acum. El motivează că, în ceea ce mă priveşte ar fi primit instrucţiuni de la agenţie, că i s-a impus să mă dea pe mine afară, legat de scandalul acesta care a început.

„Este un dosar la Parchet…”

- Apropos de scandalul financiar, multe degete acuzatoare au fost îndreptate spre instituţie, spre dvs., există şi o anchetă penală acolo. Cum comentaţi ceea ce s-a întîmplat?
- Bineînţeles că au fost degete acuzatoare şi spre mine, eu eram acela la care se făcea referire în anchetă, eu fiind şef trebuia să gestionez această activitate. Eu semnam nişte documente, semnam zilnic zeci, sute de documente. Era în grija mea, a postului să semnez aceste documente. Circuitul lor în sistem îşi urma cursul normal şi eu nu verificam dacă erau taxate, ele oricum aveau o chitanţă ataşată, nu verificam chitanţa altei persoane. Chitanţa se tăia pe cel care făcea lucrarea, pe persoana autorizată sau pe alte persoane, nici nu era obligaţia mea să verific a cui era chitanţa şi cine a achitat-o. Important era să fie achitată, plata se făcea la casierii, unde se tăia chitanţă, se ataşa la lucrare, se înregistra la contabilitate. Au fost şi unele care nu au fost tarifate, în sfîrşit, dar este greu de verificat. Neînţelegerile astea nu se regăsesc în contabilitate.

- Dvs., după declanşarea acestui scandal financiar, aţi fost cercetat, aţi dat declaraţii?
- Nu m-a chemat nimeni niciodată să dau declaraţii, sau să mă întrebe ce s-a întîmplat, dar oficiului i-a revenit sarcina să sesizeze organele de cercetare penală în vederea stabilirii prejudiciului şi stabilirii persoanelor vinovate. Este un dosar la Parchet…

„Nu eram eu persoana care să fie disponibilizată”

- Vi s-a comunicat din partea procurorilor că v-aţi afla printre persoanele cercetate?
- Nu, pentru că am văzut adresa trimisă la agenţie, sesizarea nu face referire la persoane, face referire la aspectul problemei, atît. Dar probabil că voi fi chemat să dau explicaţii. Au fost chemate pînă acum două persoane din cadrul instituţiei la secţia asta DNA de la Botoşani. Au dat cîte o declaraţie scrisă, urmează să… dar probabil că nu este treaba lor să facă aceste verificări, dar ei s-au autosesizat în urma scandalului din presă şi a solicitărilor prefectului.

- Rămîneţi cu un gust amar că vă faceţi astfel ieşirea din instituţie după 30 de ani de zile?
- Normal că rămîn, nu eram eu persoana care să fie disponibilizată cu atît mai mult cu cît, eu sunt singura persoană de specialitate cu studii superioare din cadrul acestei instituţii, la stat. Persoane cu studii superioare în acest domeniu în cadrul instituţiei nu mai sunt. Sunt numai cu studii medii. Poate trebuia să plec mai de mult, dar ocupînd o funcţie nu am plecat, numai modul în care s-a procedat deranjează, dar poate trebuia  să plec mai de mult.

„El trebuie să îşi recupereze banii pe care i-a pierdut şase luni de zile stînd pe tuşă”

D.Istrati - OCPI- Aveţi de gînd să vă cereţi dreptatea în instanţă?
- Normal, pentru că vizibilă este răzbunarea unui individ care a şi urmărit de mai multe ori, cu diverse ocazii, că datorită mie el a trebuit să intervină personal ca eu să plec din funcţia în care eram ca să poată el să o ocupe.

- Vă referiţi aici la actualul director?
- Dar la cine? El a fost nevoit să aştepte pînă cînd eu am fost chemat să renunţ la funcţie. Şi de atunci nu urmăreşte altceva decît să se răzbune, el trebuie să îşi recupereze banii pe care i-a pierdut şase luni de zile stînd pe tuşă.

- În instanţa de judecată ce anume veţi solicita?
- Voi solicita anularea deciziei de disponibilizare şi plata tuturor drepturilor, repunerea în funcţia în care am fost, ţinînd cont că nu s-au respectat criteriile impuse de agenţie şi de organizaţia sindicală, că sunt nişte reguli şi aici. Disponibilizările s-au făcut după ureche, cu aprobarea directorului, din informaţiile pe care le am nu a fost consultat nici un şef de serviciu.

- Mai sunt şi alţi colegi de-ai dvs. care au fost disponibilizaţi şi care vor apela la instanţă?
- Da, am vorbit cu colegii mei care au fost restructuraţi, majoritatea au declarat că vor ataca decizia.

Interviu realizat de Gabriela ERDIC

Directorul de la Casa de Pensii, MĂRTURII din iadul COVID: În prima fază simptomele au fost cumva neclare…
Unul dintre botoșănenii care au contactat temutul virus care i-a ținut în case pe oameni două luni de zile, este Ioan Buzilă, unul dintre cei mai experimentați directori de instituție publică de la Botoșani.
Familia Cenușă retrasă în cele două luni de IZOLARE pandemică! INTERVIU cu fata cu voce aur a Botoșanilor: Mulți spun că nimic nu va mai fi ca înainte
Asemenea milioanelor de oameni care au stat izolați în propriile locuințe pentru o îndelungată perioadă și Botoșaniul a fost „paralizat” din punctul de vedere al promenadei. Fiecare familie a încercat să traverseze această perioadă cât mai lin cu putință și cu un factor de stres menținut la nivel cât mai redus.
INTERVIU Monica Adăscăliței, noul director al DSP Botoșani: Sper că putem face ceva să salvăm Spitalul Județean
La câteva ore de la primirea ordinului de ministru în care a fost numită director executiv cu caracter temporarar în fruntea Direcției de Sănătate Publică (DSP), ziua Monicăi Adăscăliței s-a transformat într-un maraton profesional.
INTERVIU Academician Leon Dănăilă: ”Am depus un jurământ care trebuie respectat. Da, uneori plătim cu viața, dar asta ne este meseria”
Cunoscut ca Doctorul fără de arginți al zilelor noastre, despre medicul Leon Dănăilă, născut la Darabani, se spune că a efectuat în întreaga viață peste 40.000 de operații pe creier, cele mai multe dintre ele de o complexitate uriașă. 
INTERVIU Amitabh Vardhan, CEO Cine Grande: Iubesc orașul acesta; La Botoșani este cinematograful vieții mele, al carierei mele
Spre sfârșitul anului trecut Cine Globe a lansat cardul de fidelitate prin care o parte a cheltuielilor făcute de botoșăneni la cinema li se înapoiază. A făcut-o în prezența directorului general mondial ”Cine Grand”, Amitabh Vardhan, artizanul construcției multiplexului de la Uvertura Mall, care tocmai a fost inclus în Top 10 CEO de către Industry ERA Magazine. Despre amintitul card, despre investiția de la Botoșani și despre altele citiți în interviul de mai jos.
Povestea fetei care a vrut să zboare cu aripile altcuiva: Alegerea mea este să rămân sinceră și liberă, asta mă scoate din mulțime, din tiparGALERIE FOTO & VIDEO
A fost mereu copilul teribil al folkului românesc. Impresionantă, surprinzătoare, imprevizibilă. Cu o voce matură, purtătoare de tulburătoare mesaje, a călătorit cu chitara în spate, adunând trofee, prieteni, întâmplări.
Legenda Văduvei Negre și romanul incitant al unei botoșănence: Mi-am imaginat cum trebuie să fi fost viața celei după care niciun bărbat nu a mai putut iubi
Între poezie și proză, coboară din când în când în suburbiile sufletului. Cercetează durerea aproapelui, studiază comportamentul deviant al femeii, dar nu o face doar din cărți, ci stând uneori pe marginea prăpastiei. Acolo unde prea puțini îndrăznesc... 
INTERVIU - Olimpica de la Seminar campioană la tir sportiv: Fiecare foc e diferit și se simte altfel
Cum se naște o campioană? Câtă muncă și, mai ales, câtă determinare se află în spatele unui succes? Într-un timp în care tinerii sunt priviți cu neîncredere, descoperim la ei adevărate lecții de viață. Despre ce înseamnă să urmezi visul fără să aștepți ca altcineva să ți-l construiască.
FEMEI PUTERNICE: Afacerea născută din durere, două surori care și-au îngropat câte doi copii au succes cu o făbricuță de produse naturale – GALERIE FOTO
Nicio mamă nu ar trebui să se afle în urma unui sicriu pentru a-și conduce copilul pe ultimul drum. Și nu o dată. Ci de două ori. Astfel de tragedii, inexplicabile și de neînțeles în orânduirea firească a lumii noastre, cu oameni care mor tineri, la doar două decenii de viață, usucă inimile mamelor care își poartă doliul până la apusul vieții lor. Pentru că niciodată viața lor, așa cum o trăiau înainte, nu va mai avea același sens.
inpuff.ro
Loading...
FEMEI PUTERNICE: Polițistă din Botoșani SINGURA din țară premiată la 21 de ani cu Emblema de Onoare, cea mai înaltă distincție din Poliția Română: FOTO&VIDEO
Probabil că talentul de a ieși în evidență și tăria de caracter a unor persoane nu țin cont de vârstă. Sunt calități native. La doar 21 de ani, o polițistă din Botoșani este singura din România care a fost premiată la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu „Emblema de Onoare”, cea mai înaltă distincție din Poliția Română.
FEMEI PUTERNICE din Botoșani: Cornelia Bordianu, antreprenoarea cu hotel în Lisabona care a condus afaceri din Cipru până în Brazilia: Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj - FOTOGALERIE
”E o rușine pentru mine să spun că sunt din Portugalia. Sunt din Botoșani dragii mei. Bine v-am găsit, este o plăcere, este un moment emoționant. Am început după revoluție cu mici companii, testând, încercând și luptând bineînțeles. Am ieșit din zona de confort. Trebuie să ne înarmăm cu mai mult curaj, cu mai multă flexibilitate”. Au fost cuvinte spuse cu lacrimi în ochi de Cornelia Bordianu, o femeie de afaceri plecată în 1997 din Botoșani și revenită în oraș cu ocazia lansării filialei județene a Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani: Daniela Șfaițer, doamna etalon a Botoșaniului: Dacă nu ai suflet, nu faci nimic GALERIE FOTO
Din seria femeilor puternice de la Botoșani, astăzi este despre Daniela Șfaițer. O doamnă care probabil nu are nevoie de foarte multe cuvinte de prezentare. Este recunoscută dacă apare în public și asociată cu imaginea soțului. Cei care au cunoscut-o personal cunosc sentimentul pe care-l oferă Daniela Șfaițer, femeia care te hipnotizează prin felul ei de a fi.
Gelu Graur, posibil candidat la Primăria Botoșani din partea USR (?!): Degeaba ne revoltăm pe Facebook, degeaba ridicăm pumnii către cerGALERIE FOTO
La nivel de Botoșani, când vine vorba despre ieșit în stradă, ne vine în minte cuplul Gelu Graur – Sînziana Secrieru. Nu a fost protest împotriva vreunei ordonanțe (de orice fel) la care să nu fi fost în stradă în semn de revoltă. Cei doi au fost printre botoșănenii gazați anul trecut pe 10 august 2018. Tot ei au aprins o lumânare și au plâns în față la Colectiv. Iar exemplele pot continua.
FEMEI PUTERNICE de la Botoșani! Mirela Saucă, femeia politician cu carieră proprie și familie: În spatele unei femei de succes stă un bărbat flămând :))
O femeie cu o voce este în definitiv o femeie puternică. Într-o lume care le aparține încă bărbaților, mai ales la nivel de decizie, există femei care le sunt adversari egali și care pot face față oricăror provocări. În unele cazuri, mai bine chiar decât sexul tare. Și la Botoșani sunt femei puternice. Pe multe dintre ele avem ocazia să le vedem și să le ascultăm. Altele preferă să strălucească în propriul con de umbră, mai puțin expus ochiului critic al societății.
Loading...
INTERVIU: Cristian, inspector de 30 de ani într-o instituție (încă) îndrăgostit de Cenușăreasa pe care i-au interzis-o și părinții – GALERIE FOTO
Se poate spune că a iubit-o încă de când nici nu știa ce înseamnă iubirea. I-a intrat pe sub piele, direct în sânge, ca un microb de care nu te mai poți descotorosi și nu l-a mai părăsit nicio clipă. I-a simțit prezența prima dată pe când avea probabil patru ani. Atunci și-a privit prima dată, în ochi, pasiunea.Pictura!
INTERVIU: Dr. Bogdan C.S. Pîrvu: Până să ajungă la psiholog sau la medic, preotul este foarte important
De foarte multe omul își creează boala, se spune, iar adevărul nu este departe. Medicul psihiatru Bogdan C.S. Pîrvu, de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Mavromati, spune că atât psihologii, cât și medicii și preoții, trebuie să fie pregătiți pentru a prelua problemele complexe cu care se confruntă societatea de astăzi.
INTERVIU Tânărul de la alianța care a produs marea surpriză a alegerilor: Am vrut să emigrez de vreo două ori. Așa am ajuns în politică
Marea surpriză a alegerilor europarlamentare din 26 mai 2019 au fost tinerii din Alianța 2020 USR – PLUS care s-au clasat pe podium și au fost la un pas să depășească partidele istorice de pe eșichierul politic românesc.
INTERVIU: Învățătoarea din municipiu care de peste 20 de ani merge zilnic la țară, și-n cizme de cauciuc,pentru a forma generații – Sunt fiica satului
Cineva spunea că învățătorii au trei iubiri: iubirea de a învăța, iubirea față de elevi și iubirea de a le aduce pe cele două împreună. Ana - Maria Zbanț este învățător de 25 de ani, iar de 21 de ani face zilnic naveta. Iubește copiii cei mici și susține că acum nu îi mai este greu să parcurgă zilnic aproape 20 kilometri. 
INTERVIU: CINE este cu adevărat botoșăneanul care a fost văzut de peste 1 milion de oameni – GALERIE FOTO  
Daniel Câșlariu a ieșit din mulțime pentru prima dată la marșul auto care a avut loc pe 9 aprilie 2019 în județul Botoșani. Are 29 de ani și s-a născut în comuna Trușești. S-a evidențiat în urma mesajelor pe care le-a transmis la manifestații publice și care au prins mai ales în rândul tinerilor. Deși, spune el, au fost și botoșăneni cu ani mulți în buletin care l-au oprit pe stradă pentru a-l felicita pentru curajul de a se implica.  
INTERVIU cu una dintre cele mai iubite profesoare din Botoșani, care de 12 ani colorează viața elevilor: Îmi imaginez că în bănci sunt copiii meiFOTOGALERIE
„Felul cum este profesorul este mult mai important decât ceea ce predă el" – anonim.Astăzi este despre un profesor iubit de elevi poate și prin prisma materiei pe care o „predă”. Talida Grunzac este profesor de Arte Plastice la Colegiul AT Laurian și de-a lungul anilor a înțeles că elevii trebuie respectați, sprijiniți și iubiți.
nu cred ca daca ai facut in 1980 scoala pe rupte acum in 2010 cu atata tehnologie mai ai vreo valoare \"cartea\" facuta acu 30 de ani.....ceea ce trebuie sa facem noi acum este s ane gandim cum evoluam....iar functia de director nu are nici o treaba cu meseria.....director=manajer...asadar DOMN cu 8 clase cred ca se descurca mai bine decat ati facuto dvs dle istrati.....
22 decembrie 2010, 16:46
numirile politice ,fara comentarii!!!!!!!!!!!!!!
10 octombrie 2010, 13:25
Perfecta dreptate are domnul Istrate in privinta ,,lingaului,,de.....lucifer.
4 octombrie 2010, 15:34
azi asistam la un spectacol total in ceea ce priveste cadastru adica furatu, toata lumae fura de la mic la mare, iar cei mai mici fura si mai mult pentru ca exita la fiecare sectie acolo cativa care traga tot ce prind si contabil, si planuri si lucrari tot, plus ca peste toate umbla vorba in targ ca cei mici chiar le impun celor mare care sunt prea redusi ce sa faca si le ofera chiar solutii tot in profitul lor, deci nu uita ca tot cei mici te-au facut iar cei mari au ramas cu buza umflata
4 octombrie 2010, 13:54
Doresc să-i răspund domnului lucifer la cele 4 întrebări care îl frământă pe el nu pe mine:1. Jumătate din actualul personal este angajat de mine, numai că cei cu studii de specialitate în domeniu au preferat sistemul privat, nu cel de la stat, ca exemplu vă pot spune că ultima persoană cu studii de specialitate care a plecat în sistemul privat a fost chiar inginera şefă.2. Eu sunt absolvent al facultăţii de geodezie din cadrul fostului Institut de Construcţii Bucureşti, azi Universitatea Tehnică Bucureşti, promoţia 1980 când în românia se făcea carte.3. Nu cred că cei de la DNA aşteaptă să vină oamenii la ei, îi cheamă ei dacă au probleme.4. M-am reactivat expert judiciar la sfârşitul anului 2009, declaraţia de avere este din luna mai 2009.
4 octombrie 2010, 08:42
Dincolo de interventiile ,,cu dedicatie'', care au un anumit subiectivism, trebuie sa spun ca problemele de la Oficiul de cadastru au drept temelie un management absolut dezastruos, iresponsabilitate sau, cine mai stie, poate chiar elemente de coruptie.Deci, d-l Istrati trebuie sa raspunda pentru asemenea ,,porcarii'' pe care le-a patronat cu voie sau fara voie - asta ramine sa ne spuna anchetatorii.
3 octombrie 2010, 11:20
Dedicatie speciala:Maria si Mihaela cu “x si 0”,Au ramas tot la cadastru.Iar tu pleci ca “melu”…Ti-au placut amanteleSi iarba de coastaFetele s-au desteptatTu plecasi ca “proasta”.DNA – ul te asteaptaBani ai cheltuitFetele nu te ajutaSi-ai ajuns falit.
2 octombrie 2010, 11:07
Mult stimate domnule istrate,Doresc sa-ti raspund la unele intrebari care te framanta de la infiintarea institutiei:1. Nu sunt salariati cu studii superioare in domeniu pentru ca te-ai ferit ca dracu de tamaie sa angajezi ca sa nu aiba cine sa-ti ia locul!2. Ai studii de cadastru, dar nu stii nici cat un tehnician, deoarece ai ramas la nivelul rudimentar de acum 30 de ani iar la calculator te uiti ca gaina printre leaturi!3. Nu ai fost la DNA, dar te asteapta oamenii acolo sa explici unde sunt banii neincasati pe chitante si fa bine si nu mai baga pe altii care au facut doar ce le-ai spus tu!4. Ce faci in timpul serviciului pe la instante(trebonal)? Esti expert judiciar dar incasarile nu le declari in declaratia de avere! Se numeste fals in decalaratii!
2 octombrie 2010, 08:31
melimeloparis.ro%20
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
 „Recunosc că am spus și eram foarte hotărât să nu mai revin niciodată în politică, dar având în vedere că am avut timp în 2015 – 2019, spre sfârșit, vă dați seama că sunt un număr de ani. Am stat și am urm ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.8418 lei
USD
Dolarul SUA
4.2893 lei
CHF
Francul elveţian
4.5555 lei
GBP
Lira sterlină
5.4092 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.0161 lei
XAU
Gramul de aur
249.1146 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2488 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3699 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9826 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1531 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1813 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6500 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.