Interviuri
INTERVIU Amitabh Vardhan, CEO Cine Grande: Iubesc orașul acesta; La Botoșani este cinematograful vieții mele, al carierei mele

Spre sfârșitul anului trecut Cine Globe a lansat cardul de fidelitate prin care o parte a cheltuielilor făcute de botoșăneni la cinema li se înapoiază. A făcut-o în prezența directorului general mondial ”Cine Grand”, Amitabh Vardhan, artizanul construcției multiplexului de la Uvertura Mall, care tocmai a fost inclus în Top 10 CEO de către Industry ERA Magazine. Despre amintitul card, despre investiția de la Botoșani și despre altele citiți în interviul de mai jos.

”Este un card digital, nu este necesar să îl păstrezi în format fizic”


- Vă rugăm să ne vorbiți despre beneficiile pe care le aduce cardul de fidelitate și despre planurile pe care le aveți pentru extinderea rețelei.
- Este vorba despre un card de fidelitate, un card digital de fidelitate. Te loghezi pe www.cingelobe.ro și soliciți emiterea unui card de fidelitate, apoi cardul vine la tine și devii membru. Vei primi un cod ce va face posibilă utilizarea cardului. Devii în mod automat membru; este un card digital, nu este necesar să îl păstrezi în format fizic. Cum se poate utiliza? Spre exemplu, dacă plătești pentru achiziționarea unui bilet sau dacă îți cumperi popcorn, vin sau orice altceva de la noi, primești în mod automat o reducere de 5%, mai exact 5% din plată se returnează direct pe cardul tău. Astfel, puteți colecta cele 5 procente de fiecare dată când veniți, ele se acumulează pe card și pot fi folosite când doriți.


- Acest card de fidelitate funcționează doar pe sistemul de operare iOS sau și pe Android?
- Nu, el va funcționa peste tot. Poți avea soft card-ul numai pe iOS pentru că Android încă nu face așa ceva, dar cardul digital de fidelitate funcționează și pe Android.

 

”Botoșaniul, care este un exemplu bun și merge foarte bine”

 

- Referitor la extindere, aveți noutăți?
- Absolut! Începem din 2020. Ne propunem să aducem încă 100 de ecrane în România. Suntem siguri că ne vom extinde cu încă 100 de ecrane în următorii doi ani.


- Dacă nu sunt indiscret, vă rog să-mi spuneți unde vor fi acestea, bineînțeles dacă puteți.
- Nu putem chiar acum, ceea ce se întâmplă acum este că analizăm fiecare oraș în parte, suntem în curs de semnare a două contracte, după semnare va urma o perioadă de construcții. Unele dintre ele sunt locații deja existente, altele sunt locații complet noi, dar ceea ce au în comun este că vor contribui la deschiderea celor 100 de ecrane noi la nivelul României. Bineînțeles, atenția noastră se va concentra mai ales pe orașele mari, în București și orașele mari vom analiza toate locațiile posibile, dar ne vom îndrepta și spre orașele mai mici, ca Botoșaniul, care este un exemplu bun și merge foarte bine. Așa că ne propunem că creăm aceeași magie peste tot.

 

amitabh vardhan cine globe

 

”Acest cinema își păstrează tinerețea, nu a îmbătrânit deloc”

 

- Pentru orașul nostru este un lucru foarte frumos.
- Absolut! Iubesc orașul acesta, vin aici de vreo 10 ani, cred că prima dată am venit prin 2009 sau 2008.  De atunci, vin în acest oraș în fiecare an de mai multe ori, acum nu mai stau atât de mult, dar înainte am stat și câte două-trei luni pe an, în perioada lucrărilor de construcții sau în preajma deschiderii cinematografului. Îmi place foarte mult orașul, l-am parcurs în alergare aproape în totalitate, în zone centrale, în zone periferice, în grădina publică, am făcut de toate – jogging sau plimbări prin toate locurile acestea.

 

- Voiam să vă întreb unde se situează Cine Globe Botoșani față de ceea ce vă așteptați la momentul deschiderii, în 2014?
- Se descurcă minunat! De fapt îmi adresați această întrebare în fiecare an și vă răspund de fiecare dată că acest oraș este mereu tânăr. Acest cinema își păstrează tinerețea, nu a îmbătrânit deloc. De șase ani rezultatele sunt aceleași. Bineînțeles, când s-a deschis cinematograful de la Suceava, cifrele au scăzut puțin, dar acum ne revenim și aducem și spectatori din Dorohoi sau din alte orașe din zonă, care vin aici.


 

”Nimeni nu a mai construit vreodată un cinema ca acesta”


- Apropo de Suceava, vă întreb din nou ce v-am întrebat și anul trecut. Mai deschideți acolo un cinema?
- Cel mai probabil nu vom deschide în Suceava. Din anumite motive nu vom mai deschide în locația aceea (n.r. Suceava Shopping City). Dar Suceava rămâne în planurile noastre, doar că locația va fi alta. Căutăm alte mall-uri, chiar și din zonele apropiate, așa că se va întâmpla. Chiar și la Iași analizăm  posibilitatea de a deschide.

 

- Voiam să mai întreb ce înseamnă Cine Globe Botoșani în arhitectura mondială a rețelei Cine Globe?
- A fost unul dintre cinematografele care s-au construit foarte dificil. Cred că acesta a fost cinematograful vieții mele, al carierei mele. Din cauza înălțimii tavanului, a fost foarte greu de construit și cred că am învățat multe în materie de arhitectură construindu-l. Și cred și acum că nimeni nu a mai construit vreodată un cinema ca acesta. Așadar, este un concept unic.

 

- Acum un an sau doi ați venit alături de soție și de copii, mai vizitați orașul împreună cu familia?
- Bineînțeles că vin și ei în vizită, dar acum copiii au crescut, au examene și e mai greu. Îmi amintesc încă fotografia pe care ați publicat-o îmi amintesc de evenimentul acela, de petrecere. A fost foarte frumos, în 2016.

 

amitabh vardhan

 

Un lucru mai doresc să adaug: dacă puteți, spuneți-le oamenilor din Dorohoi și din Săveni că Botoșaniul este un oraș cu un mare potențial. Ei nu știu multe despre Botoșani, de fapt știu despre Botoșani dar nu știu despre cinema, despre cum se poate ajunge la el, sunt și ei parte din familia noastră și trebuie să o știe.

 

 

Urmărește-ne și pe Google News

loading...
Amitabh Vardhan, numit printre cei mai buni 10 CEO din 2019 de către Industry ERA Magazine
5% înapoi! Cine Globe a lansat cu o proiecție specială cardul prin care primești înapoi o parte din banii plătiți la cinema – GALERIE FOTO

 

amitabh vardhan

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL
 

Radu Romaniuc, scenaristul filmului ”Oameni de treabă”: Iubesc necondiționat și irațional Botoșaniul, Flămânziul și tot ce e între ele și în jur FOTO&VIDEO
Înainte de premiera filmului ”Oameni de treabă”, Botoșăneanul.ro vă oferă un interviu cu actorul și scenaristul Radu Romaniuc. Despre film, teatru, actorie și câte puțin despre Botoșaniul adolescenței, pentru a ajunge la povestea pe care a scris-o și care, în final, l-a adus din nou acasă.
Campionul din clasamentul mondial WKF care face zilnic 150 de km pentru a le preda elevilor de pe malul Prutului - GALERIE FOTO
Pe 15 octombrie împlineşte 24 de ani. Este campion la karate şi profesor. În Turcia, Italia, Croația Spania, Cipru, Austria sau Canada luptă pentru România. La Botoşani duce altă luptă: în fiecare zi străbate 150 de km până la graniță, pentru a le preda elevilor de pe malul Prutului.
Daniela Bejinariu: Sunt binecuvântată să fi reușit să văd țesătura propriei vieți și să îmi înțeleg, în sfârșit, misiunea!
Daniela Bejinariu crede în Cuvânt ca poezie și rugăciune. O delicatețe sufletească dublată de un șuvoi de gânduri preumblate prin săli de tribunal, pe scene de folk sau în cenacluri literare. A ales Poezia, dar crede în forța lor, a tinerilor, de a schimba un sistem care, acum, ”fără scrupule ia puștoaice fascinate de instituțiile juridice și le mestecă și le scuipă când s-a stricat toată bucuria în ele”.
Angelo Segall: În Botoșani sunt clădiri cu arhitecturi de invidiat / Teatrul e legat de istoria orașului, mândria populației
S-a născut în Botoșani, oraș pe care l-a părăsit în urmă cu multe decenii, stabilindu-se în Canada. A rămas, însă, fidel amintirilor. Amintiri despre locuri, oameni, întâmplări care acum au ajuns în paginile unei cărți.
Nepoata lui George Enescu, mărturisiri emoționante despre fratele și fiica marelui muzician: George compusese prima Rapsodie înainte să se nască tata
Geniile au purtat dintotdeauna pe umeri poveri care în timp au devenit legende. Iubiri neîmplinite, fugare răscoliri ale destinului, frământări artistice care trec de limita normalului omenesc. George Enescu nu a făcut excepție. Cu toate acestea, geniul botoșănean a reușit până la final să păstreze nu doar în aparență un caracter integru, o fidelitate tulburătoare față de neamul şi de familia sa, un respect neștirbit pentru omul simplu.
Ștefan Teișanu: Nu ajungi ușor și nici des la Darabani / Cu cât mai imposibil, cu atât mai dătător de energie și de speranță totul
În fiecare sfârșit de vară urci către Nord. Un spațiu până în urmă cu niște ani aproape fără nume, fără identitate, fără speranță. A urca în Nord a devenit, astăzi, o călătorie către cunoscut. De la un an la altul mai cunoscut! De nouă ani, Darabaniul își dezvăluie comorile istorice, culturale, turistice, chiar și economice sau sociale. Pentru că Nordul începe să se dezvolte, să nu se mai rușineze de ale sale, dar mai ales învață Nordul să primească oaspeți.
Dan Sociu: În momentele cele mai dure pe care le-am trăit, acelea de durere fizică extremă, era un punct în care eram salvat
Este unul dintre cei mai cunoscuţi poeţi ai generaţiei douămiiste, dar şi un jurnalist de atitudine, fiind deseori implicat în activismul ecologist. 
POVESTEA tânărului din Botoșani care aduce pe Pietonalul Unirii un festival culinar cum n-a mai fost: Pături pe iarbă, hamace între copaci, concerte stradale și... chef Foa – VIDEO & GALERIE FOTO
Botoșaniul și botoșănenii au rămas de prea mult timp captivi în seria festivalurilor care presupun mici și bere la pahar, într-un decor de terase învăluite în fumul grătarelor.Orașele mari se bucură de aproape 10 ani de evenimente stradale cu muzică de calitate și incursiuni culinare în jurul lumii.
Povestea impresionantă a Alexandrei, ”Fata cu cărțile”: Din Botoșani în Cipru și înapoi în România, pentru a ajuta copiii bolnavi – GALERIE FOTO
A visat mereu în cuvinte. Să le scrie, să ademenească poveștile și să le redea vieții. Cu timpul, între ea și cuvânt a apărut o sfiiciune de neînțeles, un soi de teamă, de neîncredere. Atunci a avut curajul să pună punct și să o ia de la capăt. Nu știa că, într-un alt fel, într-o altă lume, se va întoarce la cuvânt. Cuvântul din carte.
Elena Cardaș, viața printre meteoriți și destinul ”dulce-amărui” al unui medic scriitor: Pentru mine cancerul a fost o mare lecție / Nu cred în familiile perfecte, nici în profesioniștii perfecți
Pe Elena Cardaș o cunoaște multă lume. Mai ales de când și-a asumat în comunitate roluri care multora le-au fost incomode. Este omul care a luptat cu birocrații și cu mentalități învechite. Este scriitorul care s-a salvat de propriul destin scriind în trei săptămâni un roman ”în mare parte” autobiografic. Este medicul care a învățat lecția pacientului atunci când cancerul i-a arătat că ”limita e cerul”.
Roxana Gherasim: Am învățat să apreciez mai mult oamenii care vin pentru o scurtă perioadă în viața mea / Sărbătorile vor fi mereu cu un ochi care plânge și cu unul care râde
A fost profesoară, dar s-a implicat și în tot ce înseamnă cultură, voluntariat, jurnalism. Chiar dacă trăiește de ani buni în Germania, nu s-a desprins niciodată cu adevărat de Botoșani. Revine acasă de câte ori se ivește prilejul. Primul drum îl face mereu la părintele duhovnic, apoi se oprește la mormântul mamei. Și-a păstrat prietenii, pășește pe aceleași alei și se bucură de oamenii orașului după care va tânji mereu.
Tânără referent de la Centrul de Creație și arta încondeierii ouălor: Așa ar fi corect să fie de culoare roșie / Tehnica cu ciorapul este cea mai cunoscută
Ouăle încondeiate nu lipsesc de pe masa românilor în zilele de Paști. De toate culorile sau doar roșii fac parte mereu din meniul pascal. Majoritatea gospodinelor păstrează cu sfințenie tradițiile și își arată măiestria în fiecare an.
INTERVIU Constantin Boștină, fost secretar personal al lui Ceaușescu și ex-prim-vicepreședinte al Consiliului Popular Botoșani: Ceaușescu trebuia înlocuit, dar nu așa, nu prin împușcare / M-am simțit foarte bine și în perioada de dinainte de 1989 și mă simt bine și acum - VIDEO
După 32 de ani în care s-a manifestat aproape exclusiv ca un capitalist, Constantin Boștină a reapărut în atenția publică din postura de fost demnitar în regimul totalitar. Aceasta după ce a scos pe piață cartea ”În ochii ciclonului, am fost secretarul personal al lui Nicolae Ceaușescu” plină cu dezvăluiri din intimitatea cuplului dictatorial.
Istoricul Remus Tanasă: Locuitorii Botoșanilor par să trăiască doar cu regretul că orașul a pierdut rolul (mai) însemnat pe care l-a avut în trecut
Născut în Botoșani, cu trei ani înainte de căderea regimului comunist, Remus Tanasă este astăzi – la doar 36 de ani - nu doar un apreciat istoric, ci și unul care are curajul de a aduce din trecut valori la care societatea, nu doar cea românească, pare să fi renunțat de mult.
INTERVIU premieră cu Doru Constantin, administratorul șef de la „Apă”! Nova Apaserv își schimbă direcția: Era o delăsare, un dezinteres VIDEO 
Povestea oamenilor care s-au autodeclarat „salvatorii” companiei Nova Apaserv de la Botoșani a fost răsfoită de botoșăneni de prea multe ori. Și nu a fost una cu happy-end. Planuri, strategii, obiective, reforme și schimbări de paradigmă. Suntem în fața unui nou „punct și de la capăt”, care poate însemna o călătorie într-un sentiment de deja-vu. Sau poate direcția corectă. 
INTERVIU în oglindă: Paula Berențan – Tiberiu Manolache, noii subprefecți ai Botoșanilor: De ce s-a considerat că sunt persoana potrivită? / Întâi trebuie să ne așezăm la locurile noastre VIDEO
Suflu proaspăt în două importante funcții de la județ: doi tineri cu mai puțină notorietate în viața publică și administrativă botoșăneană au intrat în echipa de conducere a Prefecturii alături de „veteranul” Dan Nechifor, prefectul județului.
În OGLINDĂ, de la cititor la autor: Cărţile au un fel anume de a te chema, ele îşi aleg cititorii / Să scriem ceea ce e purtător de conținut, nu doar conținut purtător de mesaj
Botoșăneanul.ro vă aduce astăzi în Oglindă doi autori. Doi creatori care, înainte de a semna pe copertă, au fost cititori-scotocitori de carte. O călătorie pe care le-o propunem și pe care o dorim de folos multor cititori care visează ca, într-o zi, să devină autori.
INTERVIU Mirel Manea: Destinul eu mi l-am făcut / Muzica nu are bariere și nici granițe - VIDEO
Ce s-ar mai putea spune despre un botoșănean care a cântat în orașe pe care mulți dintre noi nu le vedem decât prin filme? Ce am mai putea afla nou după sute de articole și emisiuni? Și totuși, între un concert la Atena și unul al Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani, am încercat să îl descoasem pe Mirel Manea, prim-trompetistul care a cântat de la Vatican până la New York și de la Roma până la Monte Carlo. Ce am aflat puteți vedea în interviul de mai jos.
Florentin Țuca: Nu avem de-a înfrunta un ”anti-Eminescu” fățiș, dar, în atmosferă, se simte că Eminescu deranjează în continuare
Florentin Țuca este avocat, dar mai presus de toate este un om de Cuvânt. Format în școala românească de Drept, perfecționat printre rafturile literaturii de calitate, și-a probat omenia și deopotrivă prietenia cu o osârdie rar întâlnită în instanțele românești, fără a se abate de la litera și, vom vedea, nici de la spiritul legii.
Gellu Dorian: Eminescu înseamnă în primul rând Botoșani, orașul în care s-a născut, a fost botezat, a făcut primii pași, a spus primele cuvinte
"La ce bun Cultura în vreme de restriște spirituală?", ne-am putea întreba astăzi, parafrazând celebra zicere a lui Friedrich Hölderlin, de acum mai bine de un secol și jumătate.
Sondaj
Ați dat până acum ”atenții” la doctor?
Da
Nu
Nu am ajuns la doctor
Declaraţia zilei
„Am jucat acolo, prima etapă am intrat titular, după vreo două săptămâni și în septembrie m-a dat și el afară. Mi-a zis «Te duci la Botoșani». I-am zis «Nuuu, vă duceți dumneavoastră la Botoșani. Eu nu mă duc. Nevastă- ...
fashiondays.ro
Curs valutar
3 februarie 2023
EUR
Euro
4.9005 lei
USD
Dolarul SUA
4.4823 lei
CHF
Francul elveţian
4.9076 lei
GBP
Lira sterlină
5.4945 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4888 lei
XAU
Gramul de aur
275.3749 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2362 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2712 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1660 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3580 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2062 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6582 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-1.4 o C
Dorohoi
-1.7 o C
Bucecea
-2.1 o C
Darabani
-2.1 o C
Saveni
-1.2 o C
Ştefăneşti
-2.0 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.