Blog
Vă scrie un fraier cu apa plătită la zi

... Care încă mai crede că prima datorie a unui cetăţean faţă de Stat este aceea de a-şi plăti la timp taxele, impozitele şi utilităţile. Adică inclusiv apa. Şi canalizarea. Şi apa de ploaie.

Vă scrie deci un om care este la zi cu toate dările. Ca persoană fizică şi ca persoană juridică.
Şi care crede că, atunci când tu îţi faci datoria faţă de Stat şi Statul trebuie să şi-o facă faţă de tine, indiferent că-i vorba de o instituţie sau o societate comercială controlată de o instituţie.
Şi care cu fiecare zi care trece constată că ultima îndatorire a Statului este aceea de a oferi servicii pe măsura banilor care îi încasează.
Şi că prima grijă a politrucilor care conduc aceste unităţi de stat este să îşi angajeze rubedeniile, colegii de partid, pupătorii în fund.


Pe mine şi cred că şi pe toţi cei peste 100.000 de oameni pe care i-aţi lăsat fără apă nu ne interesează nici 1% că nu ştiu care unitate nu v-a transmis vouă un fax mai devreme. Fiindcă nici pe voi nu vă interesează dacă noi nu ne luăm salariile la timp şi nu avem din ce să plătim apa. Imediat puneţi penalităţi, calculaţi dobânzi şi săltaţi apometrul.


Aici se ajunge însă când din şase directori şi şapte membri ai consiliului de administraţie nu ai nici măcar un absolvent de hidrotehnică.
Şi am scris despre asta:


Nova Apaserv, condusă de un textilist, un constructor de mașini și alți ”super-specialiști” - 12 șefi, nici măcar unul singur licențiat în furnizarea apei


Aici se ajunge când tu îţi permiţi să faci inginerii de zeci de milioane de euro pe axa RAJ”Apa” – Apa Grup – Nova Apaserv, pentru care oricare privat ar fi fost băgat mult şi bine la răcoare, dar pentru care nici unui şef de la „Apă” nu i s-a întâmplat ceva.

Şi am scris şi despre asta:


Inginerii financiare de zeci de milioane euro la CJ şi Primărie


Ştiţi cine ar fi trebuit să anunţe şi fraierii care plătesc apa, canalizarea şi apa de ploaie că rămân fără apă?
Am scris şi asta!

 

Albert a început să rezolve ”marile probleme”: Prima femeie a PSD-iștilor face PR la ”Apă”

 

Păi când de la cap la coadă, de la consiliul de administraţie la directori şi de la directori la biroul de relaţii publice singurul criteriu de angajare care contează cu adevărat este doar cel care ţine de „neam şi partid”, nu trebuie să mai mire pe nimeni că municipiul Botoşani şi 12 localităţi rămân fără apă, iar consumatorii sunt anunţaţi de întrerupere abia după ce prin robinet mai curge eventual nişte aer.


Şi asta se întâmplă şi fiindcă avem nişte şefi politici şi administrativi de carton, care nu contează dincolo de graniţa judeţului şi care au doar două preocupări: să facă bani, cât mai mulţi bani şi să stea cât mai mult pe funcţie.
Mai spuneţi-mi un singur judeţ din ţara asta minunată în care şi-ar fi permis un directoraş să lase municipiul reşedinţă pe uscat fără să anunţe şi fără ca măcar să fie în stare să spună câte zile durează întreruperea.


Şi, sper să nu uitaţi asta vreodată, Consiliul Judeţean Botoşani, instituţia care controlează SC Nova Apaserv SA, are în conducere un inginer hidrotehnician care nu mai pridideşte pe la tot felul de adunări, şedinţe şi întâlniri să ne amintească asta.
Fiindcă azi a uitat să ne-o spună, o zicem noi.


Inconştienţilor!!! Aţi lăsat fără apă spitalele, şcolile, grădiniţele, aţi lăsat fără apă companii care se dau peste cap să producă bani pentru salariile voastre uriaşe, aţi lăsat fără apă centrele de plasament.

Suntem în 2017, în Uniunea Europeană, nu trăim în Evul Mediu.

Panaramelor!

 

loading...
E DEZASTRU! Lucrările la baraj durează încă o săptămână, acumularea e goală, nu se ştie când se reia furnizarea apei
Când te loveşte variabila… Lefuri de peste 10.000 de lei pentru şase directori de la o unitate mândreţe a judeţului

 

DESCARCĂ APLICAŢIA BOTOŞĂNEANUL PENTRU MOBIL

download from google playdownload from apple store
Știrea privind țeapa trasă de Guvern cu Autostrada Moldovei, raportată la Facebook şi eliminată
Știrea din Botoșăneanul prin care anunțam că nu s-a prevăzut nici măcar un leu în proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru Autostrada Moldovei a fost raportată ca spam.
Să vă spun ce am să fac cu Placheta Omagială ”Centenarul Marii Uniri” primită de la Primărie
M-am regăsit sâmbătă seară printre cei o sută de botoșăneni premiați de municipalitate, citez din hotărârea Consiliului Local, pentru recunoașterea aportului adus de membrii comunității la dezvoltarea orașului și promovarea imaginii municipiului Botoșani.
Tupeist, pupător în fund la partid şi cu facultate fantomă. Ce iese din combinaţia asta?
Semianalfabet, cu studiile făcute la a doua tinereţe şi neapărat la privat, pe la universităţi fantomă.
Pervertirea iei... sau cum să-ţi iubeşti judeţul scormonind cu „toc de 14” în iarba de festival
Aproape că nu mai trece zi să nu mai văd câte un om politic în ie. Primăvara, vara, toamna, chiar nu mai contează.  Nu-i problemă nici iarna, sunt câţiva îndrăzneţi care o asortează cu un suman sau o căciulă de oaie.
Jandarmeria, de la fugărirea doamnei senator la secretara de școală și urina de partid. Fiindcă roata se învârte
Jandarmeria, pornind de la Botoșani și mergând spre București... tradiții, obiceiuri și politicieni.
Fotbal, lapte sau apometre? Ne vedem în Liga 2
Sau mai degrabă n-o să ne mai vedem deloc. Fiindcă în „B” nu încasezi de la nimeni 1,5 milioane de euro doar din televizări şi nu văd vreun nebun care să ţină echipa la matineu.
Ce apă băi? V-ați născut cu robinetul la cap sau care-i treaba?
Cum vă permiteți mă nesimțiților să reclamați SÂMBĂTA că nu aveți apă? Dar ce-i asta băi? Adică voi cum vreți mă tupeiștilor, ca azi să se întrerupă apa și peste o săptămână, gata, să vă curgă la robinete?
Nu dau doi bani pe Eminescu
Am văzut un consilier care participă la gala de decernare a Premiilor Eminescu doar în anii în care acest statut, de consilier local. Când n-a mai fost a uitat de poet.
O mare rugăminte: nu-i mai discriminaţi pe romi
După evenimentele care s-au petrecut miercuri la Botoşani, când cetăţenii din Centrul Vechi au asediat Spitalul Judeţean, iar forţele de ordine nu i-au atins cu un deget, cred că orice locuitor responsabil al acestui oraş ar trebui să îşi adreseze nişte întrebări.
Radu şi bocitoarele vesele de la înmormântare
Remarcam la pauza meciului Dinamo – FC Botoşani câtă "echidistanţă" există în studioul Digi Sport, una dintre televiziunile care a transmis în direct deja celebrul meci în care moldovenii au răpus bucureştenii.
UN CLICK! E gata surpriza anului de la Botoşăneanul
La aproape opt ani de la apariţie, Botoşăneanul pregăteşte o mare surpriză tuturor cititorilor şi nu numai lor. După o muncă începută la debutul primăverii, săptămâna viitoare vom lansa un produs în premieră pentru presa botoşăneană.
Parlamentarii PSD - moţiune de cenzură pentru prostie
Ca să înţeleg bine…Miniştrii PSD au demisionat, apoi au votat să pice Guvernul din care au demisionat, după care şi-au retras demisiile ca să reintre în Guvernul pe care l-au dărâmat şi din care au plecat de bună voie?
România violată de-a mustață de la Teleorman
Țărănușul din sud și-a dus planul sinistru până la capăt și a trimis Guvernul la plimbare. Același Guvern pentru care în urmă cu jumătate de an îl amenința pe unde apuca pe președinte că, dacă nu îl acceptă, declanșează suspendarea fiindcă ”nu respectă voința românilor”.
Proasta clasei a ajuns director
La şcoală dacă primeşti nota 2 te iau toţi colegii peste picior, profesorii te persiflează, chicotesc şi părinţii. Mai pe scurt, ajungi prostul clasei, de care râde toată lumea şi aproape sigur prin vară, în loc să te scalzi la ştrand, trebuie să te apuci de învăţat. Bine, dacă ţii neapărat să treci totuşi clasa. Că doar aşa te învaţă profesorii şi părinţii: dacă ai carte, ai parte.
Loading...
Scrisoare către tatăl meu
Știu că ai primit vreo 20 de lei în plus la pensie.
Un an de zile fără „directorul pe viaţă”
Era într-o zi de miercuri, pe 13 ianuarie… Nu se făcuse încă ora 8, aşa că eram agitat cu „Top News”-ul zilei, când am primit un telefon: „a murit Valerian Sănduc!”
Un lider PNL le-a cerut PSD-iştilor un post de director
S-a întâmplat în minunata zi de 13 decembrie 2016, adică la nici două zile după alegeri, când tuşul încă nu era uscat pe buletinele de vot şi, de fapt, nici nu se comunicaseră încă rezultatele finale de la alegerile parlamentare.
Visez, nu mă treziţi
Poporul român trăieşte un vis profund de vreo două săptămâni, de când a început campania electorală.Cică se taie 100 şi ceva de taxe şi, drept premiu, vor creşte salariile.
Să mă ierţi nea Costică
… Fiindcă noi am fost prea ocupaţi cu ale noastre şi tu ai plecat dintre noi pe nesimţite.
S-au pişat pe capul nostru
Şi să nu-mi spuneţi că sunt grobian fiindcă la ce personaje avem pe lângă noi cred că sunt şi suntem mult prea fini. Şi tocmai asta-i marea problemă.Şi nici nu cred că oamenii aceştia merită un alt comportament din partea noastră.
Nu știu dacă va avea vreun efect, dar eu i-am reclamat la Protecția Consumatorului...
21 octombrie 2017, 23:08
Lasa Sergiu, nu esti singurul fraier, ignorant si cit pe ce si jegos. Sintem citeva zeci de mii doar in municipiul nostru. Si ca sa te consolez si sa-ti mai treaca din suparare te anunt ca asta-i un mizilic pe linga ce o sa urmeze. Asa ca, hai sa nu ne consumam de tot. Sa ne mai conservam si pentru ce-o sa mai vina. Am zis !
20 octombrie 2017, 18:28
FELICITARI, DOMNULE BALASCAU ! DE ACORD CU DUMNEAVOASTRA !
20 octombrie 2017, 14:46
Frumos spus ....... subscriu!
20 octombrie 2017, 12:33
incompetenti pusi pe posturi de directori pentru ca au carnetul de partid care trebuie .Demisia!
20 octombrie 2017, 08:37
Directori = salarii de peste 10.000 RON !!!!!!
20 octombrie 2017, 08:19
La punctul de lucru de la Darabani al societatii SC Nova Apaserv SRL , marele directoras Bejinaru isi foloseste salariatii pentru propile interese personale, dar cei de la judet ce sa-i spuna daca cotizeaza la ei.
20 octombrie 2017, 08:00
Toata conducerea politica de la Nova apa serv trebuie destituita ! L-am vazut la tv pe director arogant si prost un parvenit cu minte putina ! Se laudă pe toate drumurile ca a pus presa la punct ! Aveti obligația morala fata de cititorii dvs sa nu il lăsați in pace pe trogloditul din bariera Rachiti !!!!
20 octombrie 2017, 06:48
Bai oameni buni,degeaba scriem comentarii și aducem jigniri la adresa lor.Tot ei ne conduc cum vor și cu le ordona cei mai de sus.Daca de la răpănoșii votați de noi care stau pe scaune in parlament ,taie și spânzura populația cum vor ei și nimeni ia măsuri.Ce mai vreți de la niste confecționeri care conduc instituții mari fiindcă e neam cu nustiu cine?
20 octombrie 2017, 06:43
In noaptea de 2o.10 2017 pe la ora 2,00 am incercat robinetul si apa curge.Incet,cu presiune mica,dar curge.Probabil ca cele scrise mai sus foarte frumos si-au facut efectul.Totusi ganditi-va la o varianta.Baietii astia cu lefuri mari din banul necajitului au inceput exercitiile campaniei electorale.Ei singuri au creat situatia ca apoi sa dea drumu la apa sa ne arate noua ce preocupati sunt ei pentru problemele cetateanului.MIROASE URAT.
20 octombrie 2017, 03:24
De ce nu găsim un avocat și să dăm în judecată apa serv,apa nova?
19 octombrie 2017, 22:54
Atentat la siguranta sanatatii oamenilor. Demisia toata conducerea Nova Apa Serv absolut toata.Rusine.
19 octombrie 2017, 22:52
Felicitari pt tot ce ati scris...postat, iar prefectul si directorul cu toti cei din conducerea nova apa le dorim noi cetatenii municipiului tot ca#catul sa le stea in gura din tot municipiul cu tot dragu, daca vor le cumparam si mustar sa alunece mai bine. Ar cam trebui sa ne adunam in fata la nova apa serv sa ne zica in fata ca nu e vina lor nesimtitii, slugile partidelor.
19 octombrie 2017, 22:28
degeaba le zici...atata timp cat salariile vin la timp, trai neneaca...sa le taie tata lor 50% pe vre-o 3 luni,eiii...atunci sa vezi plansete...(tata lor cred ca stiti cine e...ala care face angajarile)..
19 octombrie 2017, 22:28
Vezi, ca nu degeaba tipam, incognito, la tine, printr-un telefon fara fir (scuze, nu ma caracterizeaza limbajul, crede-ma)?!...dar se intampla niste ,,chestii” in acest judet, care nu au legatura cu realitatea obiectiva, ci, mai degraba, cu un penibil episod din cunoscutul ,,Twin Peaks”...sunt oameni care au nunti/botezuri/inmormantari in aceste zile...sunt ei, oare, vinovati? Daca am fi in locul lor, cred ca ar fi de-ajuns ca sa luam niste masuri, care sa denote faptul ca suntem membri ai cetatii...daca nu, atunci nu. Sanatate sa fie!
19 octombrie 2017, 22:27
Bravo, subscriu! Purul adevăr spus în fata!!!
19 octombrie 2017, 22:15
Nea fraieru! Mai zile una. Dacă făceau asta în China acum asistam la o execuție pe stadion.
19 octombrie 2017, 21:09
kurtmann.ro%20
Sondaj
Pe traseele tramvaielor preferați să circulați cu autobuze noi aduse de SC Eltrans SA sau cu maxi-taxi de la SC Microbuzul SRL?
Cu autobuze de la Eltrans
Cu maxi-taxi de la Microbuzul
Nu folosesc mijloacele de transport în comun
Declaraţia zilei
„ Am lucrat pe subvenții, apoi când s-a înființat Compartimentul de Inspecții lucrez numai pe inspecții. Domeniul meu este inspecția pentru valorificarea și producerea legumelor și fructelor. Am fost foarte mult instruiți de ...
Loading...
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.7432 lei
USD
Dolarul SUA
4.2921 lei
CHF
Francul elveţian
4.3319 lei
GBP
Lira sterlină
5.3799 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9747 lei
XAU
Gramul de aur
207.5291 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2430 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4261 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9158 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2356 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1831 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6352 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.