Blog
Tupeist, pupător în fund la partid şi cu facultate fantomă. Ce iese din combinaţia asta?

Semianalfabet, cu studiile făcute la a doua tinereţe şi neapărat la privat, pe la universităţi fantomă.

Dar cu un tupeu inimaginabil dus până la limita nesimţirii.


Fără scrupule, calcă şi peste cadavre pentru o funcţie.


Lipeşte afişe în campanie şi înjură pe Facebook votanţii care îndrăznesc să îi critice protectorul.


Pupă în fund mult, ordonat, perseverent cât, când şi mai ales pe cine trebuie.


Locuieşte neapărat în casa statului.


De altfel, toată viaţa sa se clădeşte pe spatele partidului, de la locul de muncă şi până la… dormitor.


Votează ce şi cum i se spune la partid chiar dacă este conştient că face rău judeţului şi ţării. Dar el este preocupat să îi fie lui bine. Dincolo de declaraţiile mieroase îl doar în 14 de proştii care l-au trimis acolo unde a ajuns.


Nu mişcă în front, nu are mustrări de conştiinţă, iar când „se ajunge” nu îi mai salută pe cei pe spatele cărora s-a ridicat.


Îi tremură chiloţii când este invitat la o emisiune şi găseşte toate motivele din lume să refuze luni la rând participarea la o confruntare televizată.


În schimb, are tupeul să tragă sfori pentru a fi daţi afară jurnaliştii care îndrăznesc să arate lumii cu se ocupă el pe banii poporului.


Nu îşi vede de lungul nasului, refuză să se uite în CV şi se crede capabil să ocupe orice funcţie.Şi într-un final , cu toate aceste calităţi extraordinare cu care natura l-a înzestrat sau pe care le-a învăţat la partid, ajunge parlamentar.


Sau chiar ministru.


Cum să le mai spună părinţii şi profesorii la copii „luaţi şi învăţaţi dacă vreţi să ajungeţi cineva în viaţă”?

 

Botosaneanul sigla vertical

 

loading...
Proasta clasei a ajuns director
Scrisoare către tatăl meu

 

DESCARCĂ APLICAŢIA BOTOŞĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

 

download from google playdownload from apple store
La 5 ani de la #Colectiv, 10 oameni au ars la urgențe, într-un spital... Singura speranță rămasă vine de la ”Flăcările iadului”
Tocmai s-au împlinit 5 ani de la tragedia din #Colectiv, în care au murit peste 60 de oameni și la câteva zeci de minute după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț deja se discuta despre transportul pacienților arși în străinătate.
Mortul primar
La Botoșani, primarul PNL se plânge că i-au fost furate voturile la alegerile organizate chiar de Guvernul PNL.Și tot la Botoșani, PSD-iștii susțin că n-au furat nici măcar un vot, dar refuză renumărarea.
”Golaniada” și curiosul caz Valeriu Iftime: când trebuie să vorbească și când trebuie să tacă un om de afaceri
Avem câteva mii de candidați la alegerile locale din acest an, dar vedeta absolută pare să fie un om care nu a intrat în bătălia electorală, cel puțin din postura de candidat. Nici acum, nici în 2016 și nici în vreun alt an.
Talibanii vor iar la Primărie și CJ... după 20 de ani botoșănenii au de ales cam între aceiași oameni ca în anul 2000
Vă propun o scurtă întoarcere în timp pentru a înțelege mult mai bine ce se întâmplă astăzi și, mai ales, de ce nu se întâmplă mai nimic bun în Botoșani la nivel macro și de ce am ajuns să batem pasul pe loc de atâția ani și să privim cu jind la alte zone din România.
Vorbim puțin și despre numărul record de teste efectuate?
Discutăm zi de zi de noile recorduri de infectări. Nu se amintește însă aproape deloc sau se trece în plan secundar faptul că, aproape la fel de des se stabilesc și noi recorduri la numărul de teste efectuate.
Corona-jurnal: Pandemia nesimțiților
Noi nu trebuie să uităm un lucru: La Botoșani avem al patrulea cel mai mare număr de infectări la nivel național. Dacă ne raportăm la numărul de locuitori suntem chiar pe 3 la nivel național. Nu se poate!
Corona-jurnal: Am ieșit din Starea de Urgență și am intrat în Starea de Demență
De obicei îl recunoști după rubrica ”studii”, unde se laudă cu ”Școala vieții”.Nu este nici epidemiolog, nici medic de vreun fel, nici biolog. Nu este nici profesor de biologie, fizică sau chimie și nici inginer în tehnologia informației.Schimbă vreo trei-patru locuri de muncă într-un an fiindcă nu a găsit încă patronul care să se ridice la înălțimea așteptărilor sale.
Corona-jurnal: Cum am devenit un județ plin de eroi
Au trecut vreo șapte săptămâni de la instituirea Stării de Urgență, iar Botoșani a devenit un veritabil județ al eroilor. De la primari la parlamentari și de la ei la o mulțime de oameni care au inițiat strângeri de fonduri, cu toții ne vorbesc despre ”eroi”. ”Eroi” în numele cărora se claxonează la ore fixe prin oraș, se fac colecte mai mult sau mai puțin publice, se fac achiziții directe în loc de licitații.
Corona-jurnal: Afacerea politică ”starea de urgență” - cum folosești Covid-ul ca să muți alegerile și să schimbi o directoare
Austria, cu de trei ori mai multe infectări decât România, începe să ridice restricțiile, Iohannis mai bagă o stare de urgență... haideți să vedem de ce.
Loading...
Corona-jurnal: Stai la 5 METRI de mine!
Au început cu un metru, un singur metru. Apoi au zis că ar fi bine totuși să fie un metru și jumătate. S-au mai gândit vreo câteva zile și au ajuns la doi metri. Pentru ca astăzi niște minți luminate să ridice miza la CINCI METRI.
S-au băgat 7 milioane de euro în Centrul Vechi ca să duduie manelele și să urinăm biserica lui Eminescu?
S-a întâmplat într-o zi de decembrie, pe la 16:30, când începea să se însereze. Câteva sute de oameni dansau în Centrul Vechi, o stradelă era blocată, parcarea așijderea, iar din boxele scoase pe trotuar răsunau manele de tremurau la propriu geamurile clădirilor din jur.
Pușcăria Botoșani
Caraș-Severin este unul dintre județele României aflate pe cale de dispariție. Asta cel puțin demografic. În cele trei decenii de după revoluție a pierdut peste 100.000 de locuitori și a ajuns să aibă o populație sub cea din 1930, adică dinaintea celui de-Al Doilea Război Mondial.
Când are interes își ridică fusta
”Asta e Dănuța, ca să ne înțelegem, când are interes își ridică fusta”. Este o frântură dintr-un dialog purtat de cumnata lui Eugen Orlando Teodorovici cu amanta acestuia, nimeni alta decât fosta noră a lui Văcătoroiu.
Botoșăneanul... ziua în care am împlinit 10 ani
În ziua aceasta cuvintele se adună neașteptat de greu. Nu, cu siguranță nu s-au epuizat după 3.650 de zile și 83.987 de articole. Doar că acum se sfiesc privind la ceea ce au făcut și gândindu-se că mâine ar putea fi sfârșitul ori că acest deceniu ar putea fi doar începutul.
Loading...
O mare rugăminte pentru toți cu #ȘîEu care vor autostrăzi
Fraților, dacă tot v-ați hotărât să întrerupeți lucrul 15 minute, rupeți-vă 15 minute și în luna mai, când sunt primele alegeri din acest an, și mergeți la vot.
O întrebare de bun simț, ca de la finul Gigi la nașul Gică: L-ați vândut pe Oaidă ori ați vândut play-off - ul?
De ce mai cumpără Becali de la Iftime dacă își ia țeapă după țeapă?
Chiar e nevoie de o tragedie ca să scoateți monștrii ăștia de pe străzile orașului?
A mai sărit sâmbătă un tramvai de pe linie... Da, nimic nou la Botoșani. Și totuși...
Știrea privind țeapa trasă de Guvern cu Autostrada Moldovei, raportată la Facebook şi eliminată
Știrea din Botoșăneanul prin care anunțam că nu s-a prevăzut nici măcar un leu în proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru Autostrada Moldovei a fost raportată ca spam.
Să vă spun ce am să fac cu Placheta Omagială ”Centenarul Marii Uniri” primită de la Primărie
M-am regăsit sâmbătă seară printre cei o sută de botoșăneni premiați de municipalitate, citez din hotărârea Consiliului Local, pentru recunoașterea aportului adus de membrii comunității la dezvoltarea orașului și promovarea imaginii municipiului Botoșani.
Pervertirea iei... sau cum să-ţi iubeşti judeţul scormonind cu „toc de 14” în iarba de festival
Aproape că nu mai trece zi să nu mai văd câte un om politic în ie. Primăvara, vara, toamna, chiar nu mai contează.  Nu-i problemă nici iarna, sunt câţiva îndrăzneţi care o asortează cu un suman sau o căciulă de oaie.
Pacat domnule POLITIC ca denigrezi un primar care a facut multe lucruri bune pentru comuna Pomarla si s-a implicat mult in bunul mers al activitastitii judetului, dar faptul ca este un om cu personalitate si cu coloana verticala supara pe mai marii crocodili din PSD.
24 noiembrie 2018, 19:42
Într-adevăr, Chelaru de la Pomârla este cel mai bun politician. Acest analfabet pomârlean, penal și cu mult tupeu.
24 noiembrie 2018, 13:26
Simplu de tot - un analfabet nu are nici o șansa in viața decât dacă accepta statutul de - coada de topor
24 noiembrie 2018, 10:23
Toti tinerii trebuie sa faca facultatea la Spiru Haret, numai asa pot face o cariera in viata sa ajunga ministru ca Marius Budai, subprefect ca Daniela Lozneanu, senator ca Doina Federovici, ect...............
24 noiembrie 2018, 06:54
Trist dar adevărat .
24 noiembrie 2018, 04:45
Ce frumos ar fi dacă forumul (comentariile) ar apărea imediat după articol! Un ziar cu adevărat interactiv...În rest... da, antimodelul pe care îl prezentați ființează peste tot... fie că vorbim de ANAF sau poliție, de învățământ sau de vreo bancă. Și nouă ne place așa, pentru că dacă nu ne-ar placea, am fi și am face altfel.Noapte bună, națiune!
23 noiembrie 2018, 22:41
Sper ca domnul ministru Marius Budai sa nu spargă semințe de bostan la minister, chiar dacă se pricepe foarte bine.
23 noiembrie 2018, 22:32
Dar in presa locală a tot apărut scris ca deputatul Costel Lupascu are cea mai buna activitate parlamentara și ma așteptăm ca dansul sa fie numit ministrul sănătății, iar Budau asta de unde o fi apărut ?
23 noiembrie 2018, 22:29
Îți vine sa pleci definitiv din țara dacă este adevărat ca din magazioner sau șofer cu ajutorul PSD—ului poți ajunge deputat sau ministru. Jignitor pt cei cu studii recunoscute și cu bun simt. Rusine PSD !
23 noiembrie 2018, 22:22
Fara studii si fara pregatire, acesti ipochimeni nu puteau sa ajunga altceva decat slugi. Au ales sa fie slugi pe bani multi la groparul tarii - infractorul daddy. Ii compatimesc sincer, ca in rest nici nu ai ce sa le ceri...
23 noiembrie 2018, 20:31
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
”O astfel de lege trebuie gândită foarte bine și cu multă prudență, pentru a nu prejudicia în nici un fel drepturile și libertățile fundamentale ale românilor. Personal sunt de acord cu dumneavoastră, oamenii trebuie să fie ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8838 lei
USD
Dolarul SUA
4.1118 lei
CHF
Francul elveţian
4.4060 lei
GBP
Lira sterlină
5.6917 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7890 lei
XAU
Gramul de aur
223.8171 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2309 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3297 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1502 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2419 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1852 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6568 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-1.6 o C
Dorohoi
-1.4 o C
Bucecea
-1.8 o C
Darabani
-0.6 o C
Saveni
-1.6 o C
Ştefăneşti
1.7 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.