Blog
Până la urmă, care-i mai târfă?
Au făcut ceva valuri articolele pe care Botoşăneanul le-a publicat în week-end despre noaptea în chiloţi dintr-un club din oraş. Nu scriu aceste rânduri pentru comentatorii şi comentariile de genul „astea sunt ştiri?” „mi-i greaţă” şi altele asemenea ale unor puritani de faţadă, cu care ne-am obişnuit deja, când, o dată la una-două săptămâni, mai introducem câte un material de genul acesta.
botosaneanul botosani sigla  Motivul pentru care citiţi acum rândurile acestea este că, printre comentatorii care s-au arătat deosebit de dezgustaţi de respectivele articole, se regăsesc câţiva care, cam pe la aceeaşi oră la care Loredana Chivu defila în chiloţi prin Tex, râdeau cu gura până la urechi la numerele de stand-up comedy dintr-un alt club din Botoşani. Nu cred că exagerez cu ceva dacă spun că la fiecare cinci cuvinte s-a pronunţat ori organul sexual masculin, ori ăla feminin, ori amândouă, ori o înjurătură. Mi-a fost teribil de dificil să montez un material video de la noaptea cu Bordea şi comedianţii săi fiindcă, pur şi simplu, nu am găsit mai mult de 30 de secunde fără o înjurătură, un „p”, un „f”, acolo.
VEZI ŞI:
Un altfel de Show Păcătos: defilare cu fete aproape goale, în frunte cu păcătoasa şefă, într-un club din Botoșani –FOTO & VIDEO
Erau 400 de oameni la Irish Pub şi nu am văzut şi nu am auzit unul care să spună că-i este greaţă, că este dezgustat, că e scârbit. Nu! Şi asta în condiţiile în care băieţaşul ăsta cu show-ul păcătos, plecat nu chiar de-un veac din Botoşani, a făcut mişto din tot ce i-a trecut prin cap: de Todireni, de bunică’sa, de Grupul Şcolar „Elie Radu”, de Tati, de băieţii de cartier.
VEZI ŞI:
Aventurile lui Bordea cu iubita la Todireni: Îi stă bine lui mă-ta! - VIDEO
Şi atunci, nu este firesc oare să ne întrebăm: cine este mai abject, o fată care prezintă lenjerie intimă în club sau un băiat (culmea, ăştia-s şi colegi de platou) care înjură continuu timp de vreo jumătate de oră în faţa a 400 de oameni?
Extrapolând, cine este mai mizerabil, un băieţas care în campanie promite că face 1.044 de locuinţe minţind 100.000 de oameni sau unul care face mişto într-un club de aceiaşi 100.000 de oameni? Cine este mai detestabil? De care ar trebui să ne fie mai multă greaţă? De Ovi sau de Bordea? Sau, mai degrabă, de o fată care face singurul lucru care o duce mintea: defilează în costum de baie...
CITEŞTE ŞI:
Portariuc îşi dezumflă singur gogoaşa cu locuinţele ieftine: nu se fac nici anul ăsta
Ce este mai dispreţuitor pentru o publicaţie: să scrie şi despre prostituatele de la Baisa, fiindcă şi ele, vrând-nevrând, trăiesc în judeţul ăsta, dar în majoritatea timpului să scrie cu încăpăţânare despre matrapazlâcurile şefilor din Piaţa Revoluţiei sau să-i pupe în fund?
Ce este mai detestabil, să linguşeşti primarul şi şeful CJ şi să închizi ochii la măgăriile şi afacerile pe bani publici ale acestora sau să scrii cu regularitate despre astea?
Eşti mai curat dacă nu scrii despre Loredana în chiloţi, dar nici despre escrocheriile celor care ne conduc, la care închizi mereu ochii? Sau mai curat este cel care scrie şi despre una, şi despre cealaltă.
E mai de dispreţuit un consilier care-l face prost pe primar sau primarul care minte cu nonşalanţă de un an şi opt luni o urbe întreagă de are impresia că-n oraşul ăsta trăiesc doar rachiuarii pe care Ţurcanu nu-i mai termină de îmbătat la tot felul de sindrofii?
În ianuarie, când am relatat dezmăţul sexual de la marginea urbei, am cerut Poliţiei o situaţie cu amenzile pentru prostituţie şi vârstele câtorva dintre cele sancţionate. Poliţistul de la relaţiile cu presa m-a întrebat la ce ne trebuie vârsta şi i-am răspuns: poate este şi o minoră. Mi-a ţinut o adevărată lecţie de legislaţie, în care el ştia totul, eu nimic şi din care rezulta că nu are cum să existe vreo minoră la produs. Ştiţi ce s-a întâmplat a doua zi după publicarea articolului? Jandarmeria a făcut o razie şi a găsit, hai ghiciţi, o minoră de 16 ani care se prostitua. Cum este, e mai abject să o faci şi tu pe-a puritanul şi să ignori ceea ce un oraş întreg vede la margini sau să scrii şi poate să salvezi astfel un copil?
CITEŞTE ŞI:
Dramă de adolescentă, elevă pe băncile şcolii, mamă şi prostituată la nici 16 ani
Până la urmă, care-i mai târfă, una care prezintă lenjerie intimă fără să ţepuiască pe cineva sau unul care promite 20.000 de euro fiecărui român şi ţepuieşte vreo 15% din populaţia cu drept de vot?
Care-i în final prostituata(ul)? Una care defilează în chiloţi într-un club sau unul care se prostituează pentru voturi?
Sergiu BĂLĂŞCĂU
[[banner]]

Urmărește-ne și pe Google News

Cât de onorabil mai este cetățeanul nostru de onoare?
Ce este mai onorabil?
Un târg al bătrânelor sărmane și al copiilor amărâți alergați prin păduri... pe când?!
Azi pe adresa redacției am primit un nou comunicat. Cu șefi de instituții care se încăpățânează în ideea târgului de produse agroalimentare în Piața Revoluției, prin ocuparea integrală a parcării. S-a găsit un nou prilej de „sărbătoare”. Și din nou, se face o deschidere oficială (?!). A câta oare, anul acesta?
Când donațiile ating limita ridicolului
Ajung la redacție după activitatea matinală de teren, în căsuța electronică de la una dintre paginile de socializare mă așteaptă un mesaj. De un la cont anonim ce nu poate fi asociat unei persoane vii și reale. Cu o rugăminte nobilă de altfel, așa se face că răspund, pentru că în general mesajele la adresa jurnaliștilor sunt injurioase.  
Rockerul care ne conduce a vrut să ne trimită la Monte Carlo, dar am ajuns la Jupiter
În programul de guvernare, în oferta electorală, oamenii aceștia spun niște lucruri, iar când ajung la guvernare fac cu totul altceva decât au promis.
Prima zi de școală cu tupeu se sărbătorește
Am scris astăzi despre banii aruncați pe fereastră de Consiliul Județean pentru laptopurile aleșilor. S-au cheltuit vreo 30.000 de euro pentru ca doar un singur ales să folosească acel computer primit de la CJ.
Ziua în care am devenit milionar
Prin 2009, când discutam cu un vechi prieten despre lansarea ziarului Botoșăneanul, m-a întrebat ”ce obiectiv aveți tu și Gaby cu ziarul ăsta?”. I-am răspuns pe nerăsuflate: ”un milion de cititori pe lună”.
Trăiască Poșta Română! Aventura „vieții” pentru o banală tavă din silicon
Recunosc, sunt o campioană a cumpărăturilor online și am depășit de mult bariera neîncrederii în produsele care arată extraordinar în magazinul virtual și dezamăgitor în pachetul livrat la ușă de curier. Bine, am avut și experiențe nefericite pe care mi le-am asumat, după care mi-am promis continuu că voi înceta să comand online, fără a mă ține de cuvânt de fapt. Însă au fost și comenzi mulțumitoare, în număr mai mare decât cele negative.
Un an de când ”#statiacasa doar o lună ca apoi să putem reveni la normalitate”. (Cât) Mai stăm?
Ieri s-a împlinim exact un an de când ”#statiacasa doar o lună ca apoi să putem reveni la normalitate”. După 12 luni ni se cere același lucru...
FC Botoșani, clienta nou promovatelor: Amenințări, geamuri sparte, campanie electorală, multe înjurături și puțin fotbal
De vreo cinci luni nu am mai câștigat un meci acasă. Am pierdut pe Municipal inclusiv cu nou promovatele UTA și FC Argeș.
Când te apucă greața de propria meserie
”Spre deosebire de alții eu am o meserie” este placa pe care am auzit-o de sute și sute de ori din partea unor parlamentari, prefecți, președinți și vicepreședinți de Consiliu Județean, primari și viceprimari. Este răspunsul standard pe care îl dau atunci când sunt întrebați: ”ce o să faceți dacă nu obțineți un nou mandat?”.
Nu v-ați mirat când 22.000 de botoșăneni au votat un ”senzațional” care le-a promis câte 20.000 de euro la fiecare și vă mirați acum?
Pentru cei care încă se mai miră de votul botoșănenilor...
Covid, partenerul meu de viață din ultimele două săptămâni
Primul contact
La 5 ani de la #Colectiv, 10 oameni au ars la urgențe, într-un spital... Singura speranță rămasă vine de la ”Flăcările iadului”
Tocmai s-au împlinit 5 ani de la tragedia din #Colectiv, în care au murit peste 60 de oameni și la câteva zeci de minute după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț deja se discuta despre transportul pacienților arși în străinătate.
Mortul primar
La Botoșani, primarul PNL se plânge că i-au fost furate voturile la alegerile organizate chiar de Guvernul PNL.Și tot la Botoșani, PSD-iștii susțin că n-au furat nici măcar un vot, dar refuză renumărarea.
”Golaniada” și curiosul caz Valeriu Iftime: când trebuie să vorbească și când trebuie să tacă un om de afaceri
Avem câteva mii de candidați la alegerile locale din acest an, dar vedeta absolută pare să fie un om care nu a intrat în bătălia electorală, cel puțin din postura de candidat. Nici acum, nici în 2016 și nici în vreun alt an.
Talibanii vor iar la Primărie și CJ... după 20 de ani botoșănenii au de ales cam între aceiași oameni ca în anul 2000
Vă propun o scurtă întoarcere în timp pentru a înțelege mult mai bine ce se întâmplă astăzi și, mai ales, de ce nu se întâmplă mai nimic bun în Botoșani la nivel macro și de ce am ajuns să batem pasul pe loc de atâția ani și să privim cu jind la alte zone din România.
Vorbim puțin și despre numărul record de teste efectuate?
Discutăm zi de zi de noile recorduri de infectări. Nu se amintește însă aproape deloc sau se trece în plan secundar faptul că, aproape la fel de des se stabilesc și noi recorduri la numărul de teste efectuate.
Corona-jurnal: Pandemia nesimțiților
Noi nu trebuie să uităm un lucru: La Botoșani avem al patrulea cel mai mare număr de infectări la nivel național. Dacă ne raportăm la numărul de locuitori suntem chiar pe 3 la nivel național. Nu se poate!
Corona-jurnal: Am ieșit din Starea de Urgență și am intrat în Starea de Demență
De obicei îl recunoști după rubrica ”studii”, unde se laudă cu ”Școala vieții”.Nu este nici epidemiolog, nici medic de vreun fel, nici biolog. Nu este nici profesor de biologie, fizică sau chimie și nici inginer în tehnologia informației.Schimbă vreo trei-patru locuri de muncă într-un an fiindcă nu a găsit încă patronul care să se ridice la înălțimea așteptărilor sale.
Corona-jurnal: Cum am devenit un județ plin de eroi
Au trecut vreo șapte săptămâni de la instituirea Stării de Urgență, iar Botoșani a devenit un veritabil județ al eroilor. De la primari la parlamentari și de la ei la o mulțime de oameni care au inițiat strângeri de fonduri, cu toții ne vorbesc despre ”eroi”. ”Eroi” în numele cărora se claxonează la ore fixe prin oraș, se fac colecte mai mult sau mai puțin publice, se fac achiziții directe în loc de licitații.
Dragilor,vedeti cat dureaza implementarea unui proiect.Sunt finantate proiectele incepute pana in 2013.Stiti ca un proiect pe bani europeni ajunge la finantare in 2-3 ani(in cazurile fericite)Stiti cand s-a facut S.F.-ul pentru Centrul Istoric sau pentru Cornisa?Cred ca voi trebuie sa va documentati.In rest numai de bine.
12 februarie 2014, 10:04
Catre Observator, vezi ca esti pe cai gresite, nu prea esti la curent cu ciclul financiar, bani pentru poriecte sunt inca de accesat si pentru perioada precedenta, iar pentru ciclul 2014-2020 intreabal tu pe Ponta de ce tergiverseaza depunerea documentatie cerute de UE pentru accesarea banilor. Ar fi timpul ca deschizi ochii si mai departe de fanii tai PSD de Botosani. Daca le tii palma prea mult s-ar putea sa te trezesti ca mirosi urat
12 februarie 2014, 07:53
Domnu' emisiune de "stiri", mai cercetati sau.. observati. Exercitiul financiar UE care teoretic se termina in 2013 este prelungit cu doi ani. Adica si in '14-'15. Se pare ca nu numai psd-ul dar chiar tot gubernul(ponta included) habar n-are ca pot profita de fonduri dublate pe perioada acestor doi ani.In alta ordine de idei: daca un primar din 2012 STIE ca nu poate accesa fonduri decat din 2014(teoretic, ca practic...). ori SPUNE in campania electorala ca se va apuca PERSONAL de noi proiecte din 2014(riscand sa fie votat cam tot peste doi ani), ORI MINTE si promite marea cu sarea, MINTIND prin OMISIUNE(@comentator)(ca sa fie votat in 2012), si 2, care-i calitatea de a continua munca predecesorilor, atunci cand aceeasi munca ai criticat-o ani de zile, dar cand ajungi s-o faci(de nevoie, din incompetenta sau din lipsa de solutii alternative(adica tot incompetenta)), gasesti scuze(greaua mostenire) sau vinovati(fostii)?! Eeeeh, ce ne mai place sa ne amagim cu imagina noastra din oglinda, atunci cand doar noi ne dam cu parerea asupra aparentelor.Mie Flutur mi-a displacut in toate mandatele, mai ales in al doilea, pentru ca a comunicat prost, nu pentru ca nu a facut lucruri bune pentru oras. Si totusi, l-am "penalizat", si am votat cu "neamtul". Imi mananc mainile, sa stii.
11 februarie 2014, 23:12
Este complicat sa-ti explic ca in 2013 s-a incheiat un ciclu financiar european si altul incepe in 2014.Deci un primar din 2012 nu putea accesa programe noi.Marea calitate a primarilor nou alesi este sa continuie proiectele incepute de predecesori si sa pregateasca proiecte pentru 2014-2020.Lucru pe care Portariuc l-a facut.Voi considerati critica faptul ca Rapsodia a fost executata silit sau ca salariile familiei edilului sef au fost de 2 miliarde?Eu le consider informatii si nu critici.Si apropo,spuneti-mi si mie cateva realizari notabile din primii 2(doi) ani de mandat ai fostului primar.In rest numai de bine.
11 februarie 2014, 11:46
Putea sa fie si Ceauseasca,nu udrea,prietenul tau PLAGIATOR ponta ce face? cu sau fara udrea sa facut ceva si frumos pe deasupra, cu CLAPAUGUL ce faci? minciuni, pacaleli si tepe.....marca usl
11 februarie 2014, 10:05
De doi ani am impresia ca traesc un adevarat cosmar. Mi-am pus speranta in USL in domnul primar Portariuc. Sunt un om care respect autoritatile si implilcit doresc sa-i pot respecta si pe cei care le conduc. In schimb ce-am constatat, o lipsa totala de experienta, o balacareala continua, o sumedenie de minciuni spuse cu nonsalanta unui mitoman bolnav. Locurile de munca s-au transformat in somaj masiv, locuintele ieftine pentru tineri in amanari care conduc la plecarea copiilor in strainatate, o aroganta si o netransparenta in cheltuirea banului public cum nu-mi puteam imagina. Domnule primar Portariuc am crezut foarte mult in generatia tanara, v-am votat dar m-ati dezamagit ingrozitor
11 februarie 2014, 09:27
observatorule, lumineaza-ne tu: ce a facut bun portariuc. da' ziaristii is rai, stim, sunt vinovati pentru tot ce este rau in tara. uite, tu un fin observator al vietii politice si mai ales observator al infaptuirilor marete ale lui portariuc, spune-ne si noua. nici eu nu am incredere in unii jurnalisti, cum sunt cei de la antena 3, care niciodata nu au criticat PSD (doar atunci cand avea interes voiculescu), asa ca astept de la tine o lista cu ... doua realizari ale primarului. adica ale lui portariuc
11 februarie 2014, 09:21
Ia uite aici cum NU critica ziarul asta PDL:Fiscul execută din bucătăria hotelului condus de prima doamnă a oraşului - http://www.botosaneanul.ro/ancheta-saptamanii/fiscul-executa-din-bucataria-hotelului-condus-prima-doamna/EXCLUSIV : Familia primarului – 2 miliarde într-un an aproape numai din salariihttp://www.botosaneanul.ro/stiri/exclusiv-familia-primarului-2-miliarde-intr-un-an-aproape-n/Fraierilor, să vă distraţi când v-o da voie edilu’http://www.botosaneanul.ro/stiri/fraierilor-sa-va-distrati-cand-v-da-voie-edilu/Boala intr-adevare frate... astia au pus mereu la colt pe aia care au fost la putere
11 februarie 2014, 09:06
Sergiule,este clar:Prin conexiunile pe care le faci imi dovedesti ca boala s-a cronicizat.Stiu,un jurnalist adevarat trebuie sa critice puterea.Numai ca voi nu criticati Putera,voi criticati...PSD.Si cand era in opozitie,voi nu criticati PDL,voi criticati tot pe cei din PSD.Cred ca nu este normal.Lui Ovidiu Portariuc ii interpretati fiecare gest,fiecare cuvant,fiecare fapta doar pentru a scoate in evidenta cat de rau este.Si cat de buni erau altii.Si nu ma refer neaparat la tine.Sunt unii ziaristi pentru care cuvantul deontologie ar trebui scos din dictionar.Partea buna a lucrurilor este ca botosanenii si-au dat seama de acest lucru si efectul actiunii este minor.Si va veti convinge la alegeri.O sa ajunfeti sa spuneti:a murit un vitel,a trasnit un cal pe camp,desigur vinovat este Portariuc.Sper ca dragostea voastra s-ai aduca voturi.In rest numai de bine.
11 februarie 2014, 08:56
BV... Respect!
10 februarie 2014, 22:30
Foarte corect, Sergiu! Din cand in cand, unii mai merita cate o scatoalca, sa se trezeasca din ceea ce ei cred ca e vis. Ce nu trebuie uitat e ca, la fel ca si oamenii de treaba, corecti, exista si tarfe, la toate nivelurile societatii.
10 februarie 2014, 22:00
bv.tot respectul!
10 februarie 2014, 21:54
Dar pe cel care vorbeste urat de principalul sau sprijin( Udrea) fara de care ar fi fost un nimeni dupa 8 ani de mandat cum îl numesti?Cel care a mintit prin omisiune cum poate fi numit?Cei care si-au schimbat culorile la fiecare rând de alegeri pentru a păcăli botosanenii cum pot fi numiti?Sau este interzis sa ne referim la portocalii?Ce au in comun acesti portocalii inregimentati sau nu:tupeu si lipsa bunului simt...Interesant este cum unii se mai cred "fecioare" si după ce au fost sanctionati de cetățeni prin vot.
10 februarie 2014, 21:53
Nu baga in seama slugoaiele de partid! Articolele de pe botosaneanul deranjeaza pe multi...tocmai in asta consta succesul lor!
10 februarie 2014, 21:49
Bravo Sergiu pentru articol ! Toate aprecierile mele.
10 februarie 2014, 21:40
Sondaj
Ați dat până acum ”atenții” la doctor?
Da
Nu
Nu am ajuns la doctor
Declaraţia zilei
”A fost o tensiune la nivel municipal, în cadrul organizației, în mijlocul organizației. Adică eu aveam două lupte, trebuia să fiu extrem de abil să pot să limitez luptele interne și să mă ocup de extern și mi-a mâncat ...
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.9036 lei
USD
Dolarul SUA
4.5570 lei
CHF
Francul elveţian
4.9186 lei
GBP
Lira sterlină
5.4789 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4457 lei
XAU
Gramul de aur
274.4439 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2392 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2569 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1404 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3896 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2057 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6587 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-1.7 o C
Dorohoi
-1.7 o C
Bucecea
-2.0 o C
Darabani
-2.1 o C
Saveni
-1.2 o C
Ştefăneşti
1.9 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.