Blog
O mare rugăminte pentru toți cu #ȘîEu care vor autostrăzi

Fraților, dacă tot v-ați hotărât să întrerupeți lucrul 15 minute, rupeți-vă 15 minute și în luna mai, când sunt primele alegeri din acest an, și mergeți la vot.

Este frumos, este extraordinar, este formidabil, este unic acest protest #ȘîEu, dar trebuie urmat de UN VOT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

După decenii de somn adânc Moldova se ridică, în sfârșit scoatem capul din pământ și spunem șmecherilor care au condus și conduc această țară că așa nu se mai poate.


Dar trebuie să le-o spunem și la VOT.


Altfel vom rămâne doar cu acest protest și cu cele mai frumoase autostrăzi din lume... pe hârtie. Frumos, înălțător, sublim, acest protest, dar fără vreo consecință practică dacă nu va fi urmat și de UN VOT.


Mergeți la VOT, că altfel iar o să răspundă infractorul suprem al țării că are treabă la WC când îl întreabă jurnaliștii de autostrăzi.


Iar vom fi conduși de analfabeți și amante care nu sunt în stare să lege două cuvinte, darămite să construiască un kilometru de autostradă.


Iar vom pleca zeci de mii, sute de mii, milioane prin Spania, Italia, Germania fiindcă acolo sunt autostrăzi.


Iar cei rămași în țară, din ce în ce mai puțini, vom circula patru ani tot prin gropi și vom număra anual mii de morți pe șoselele patriei.


MERGEȚI LA VOT, este esența democrației.


Doar noi le dăm puterea acestor specimene și tot noi putem să le-o luăm.


Dacă vă sacrificați 15 minute dintr-o zi lucrătoare, haideți găsiți-vă un sfert de oră și într-o zi nelucrătoare și exercitați-vă dreptul la vot.


Ca să nu mai fim nevoiți să facem noi câte un metru de autostradă, în timp ce infractorii care au confiscat această țară își fac palate poleite cu aur.

 

loading...
Toți în negru! Victimele accidentelor rutiere comemorate la sediul unei firme - GALERIE FOTO
Botoșaniul vrea autostradă… Chiar?! În Piața Revoluției a mirosit a indiferență vineri, 15 martie, ora 15:00, timp de 15 minute – GALERIE FOTO&VIDEO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

download from google playdownload from apple store
Rockerul care ne conduce a vrut să ne trimită la Monte Carlo, dar am ajuns la Jupiter
În programul de guvernare, în oferta electorală, oamenii aceștia spun niște lucruri, iar când ajung la guvernare fac cu totul altceva decât au promis.
Prima zi de școală cu tupeu se sărbătorește
Am scris astăzi despre banii aruncați pe fereastră de Consiliul Județean pentru laptopurile aleșilor. S-au cheltuit vreo 30.000 de euro pentru ca doar un singur ales să folosească acel computer primit de la CJ.
Ziua în care am devenit milionar
Prin 2009, când discutam cu un vechi prieten despre lansarea ziarului Botoșăneanul, m-a întrebat ”ce obiectiv aveți tu și Gaby cu ziarul ăsta?”. I-am răspuns pe nerăsuflate: ”un milion de cititori pe lună”.
Trăiască Poșta Română! Aventura „vieții” pentru o banală tavă din silicon
Recunosc, sunt o campioană a cumpărăturilor online și am depășit de mult bariera neîncrederii în produsele care arată extraordinar în magazinul virtual și dezamăgitor în pachetul livrat la ușă de curier. Bine, am avut și experiențe nefericite pe care mi le-am asumat, după care mi-am promis continuu că voi înceta să comand online, fără a mă ține de cuvânt de fapt. Însă au fost și comenzi mulțumitoare, în număr mai mare decât cele negative.
Un an de când ”#statiacasa doar o lună ca apoi să putem reveni la normalitate”. (Cât) Mai stăm?
Ieri s-a împlinim exact un an de când ”#statiacasa doar o lună ca apoi să putem reveni la normalitate”. După 12 luni ni se cere același lucru...
FC Botoșani, clienta nou promovatelor: Amenințări, geamuri sparte, campanie electorală, multe înjurături și puțin fotbal
De vreo cinci luni nu am mai câștigat un meci acasă. Am pierdut pe Municipal inclusiv cu nou promovatele UTA și FC Argeș.
Când te apucă greața de propria meserie
”Spre deosebire de alții eu am o meserie” este placa pe care am auzit-o de sute și sute de ori din partea unor parlamentari, prefecți, președinți și vicepreședinți de Consiliu Județean, primari și viceprimari. Este răspunsul standard pe care îl dau atunci când sunt întrebați: ”ce o să faceți dacă nu obțineți un nou mandat?”.
Nu v-ați mirat când 22.000 de botoșăneni au votat un ”senzațional” care le-a promis câte 20.000 de euro la fiecare și vă mirați acum?
Pentru cei care încă se mai miră de votul botoșănenilor...
Covid, partenerul meu de viață din ultimele două săptămâni
Primul contact
Loading...
La 5 ani de la #Colectiv, 10 oameni au ars la urgențe, într-un spital... Singura speranță rămasă vine de la ”Flăcările iadului”
Tocmai s-au împlinit 5 ani de la tragedia din #Colectiv, în care au murit peste 60 de oameni și la câteva zeci de minute după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț deja se discuta despre transportul pacienților arși în străinătate.
Mortul primar
La Botoșani, primarul PNL se plânge că i-au fost furate voturile la alegerile organizate chiar de Guvernul PNL.Și tot la Botoșani, PSD-iștii susțin că n-au furat nici măcar un vot, dar refuză renumărarea.
”Golaniada” și curiosul caz Valeriu Iftime: când trebuie să vorbească și când trebuie să tacă un om de afaceri
Avem câteva mii de candidați la alegerile locale din acest an, dar vedeta absolută pare să fie un om care nu a intrat în bătălia electorală, cel puțin din postura de candidat. Nici acum, nici în 2016 și nici în vreun alt an.
Talibanii vor iar la Primărie și CJ... după 20 de ani botoșănenii au de ales cam între aceiași oameni ca în anul 2000
Vă propun o scurtă întoarcere în timp pentru a înțelege mult mai bine ce se întâmplă astăzi și, mai ales, de ce nu se întâmplă mai nimic bun în Botoșani la nivel macro și de ce am ajuns să batem pasul pe loc de atâția ani și să privim cu jind la alte zone din România.
Vorbim puțin și despre numărul record de teste efectuate?
Discutăm zi de zi de noile recorduri de infectări. Nu se amintește însă aproape deloc sau se trece în plan secundar faptul că, aproape la fel de des se stabilesc și noi recorduri la numărul de teste efectuate.
Loading...
Corona-jurnal: Pandemia nesimțiților
Noi nu trebuie să uităm un lucru: La Botoșani avem al patrulea cel mai mare număr de infectări la nivel național. Dacă ne raportăm la numărul de locuitori suntem chiar pe 3 la nivel național. Nu se poate!
Corona-jurnal: Am ieșit din Starea de Urgență și am intrat în Starea de Demență
De obicei îl recunoști după rubrica ”studii”, unde se laudă cu ”Școala vieții”.Nu este nici epidemiolog, nici medic de vreun fel, nici biolog. Nu este nici profesor de biologie, fizică sau chimie și nici inginer în tehnologia informației.Schimbă vreo trei-patru locuri de muncă într-un an fiindcă nu a găsit încă patronul care să se ridice la înălțimea așteptărilor sale.
Corona-jurnal: Cum am devenit un județ plin de eroi
Au trecut vreo șapte săptămâni de la instituirea Stării de Urgență, iar Botoșani a devenit un veritabil județ al eroilor. De la primari la parlamentari și de la ei la o mulțime de oameni care au inițiat strângeri de fonduri, cu toții ne vorbesc despre ”eroi”. ”Eroi” în numele cărora se claxonează la ore fixe prin oraș, se fac colecte mai mult sau mai puțin publice, se fac achiziții directe în loc de licitații.
Corona-jurnal: Afacerea politică ”starea de urgență” - cum folosești Covid-ul ca să muți alegerile și să schimbi o directoare
Austria, cu de trei ori mai multe infectări decât România, începe să ridice restricțiile, Iohannis mai bagă o stare de urgență... haideți să vedem de ce.
Corona-jurnal: Stai la 5 METRI de mine!
Au început cu un metru, un singur metru. Apoi au zis că ar fi bine totuși să fie un metru și jumătate. S-au mai gândit vreo câteva zile și au ajuns la doi metri. Pentru ca astăzi niște minți luminate să ridice miza la CINCI METRI.
S-au băgat 7 milioane de euro în Centrul Vechi ca să duduie manelele și să urinăm biserica lui Eminescu?
S-a întâmplat într-o zi de decembrie, pe la 16:30, când începea să se însereze. Câteva sute de oameni dansau în Centrul Vechi, o stradelă era blocată, parcarea așijderea, iar din boxele scoase pe trotuar răsunau manele de tremurau la propriu geamurile clădirilor din jur.
Cold comfort!
29 iulie 2019, 01:58
whatever
13 mai 2019, 14:01
Da.. veniti la vot ca e singurul vostru drept ca cetateni ai acestei tari sarace. Cum sa nu. :)In rest, Sergiu, felicit initiativa. Dar prostii din casa nu vor iesi, iar pensionarii vor vota pe o bere si un mic . Asta e realitatea, orice ar fi.
20 martie 2019, 17:25
Și să votăm ce? Pleacă ai noștri,vin ai noștri... Întreaga clasă politică e compromisă. Cei care au guvernat au buzunarele pline, ceilalți abia așteaptă să și le umple. Mulți dintre tinerii care au intrat în politică nu au școală, cei mai mulți dintre ei au dus mapa unui boss, au fost menajere, secretare, au fost șoferi. Mai bine nu votez că oricum votul meu nu contează.
17 martie 2019, 14:22
Ca sa alegem alti hoti la guvernare
17 martie 2019, 11:59
Bugetul tarii va fi devalizat in permanenta indiferent de numele celui care va pune mana pe el ..Nu mai exista cinste in rromania la nici un nivel...din clasele primare sunt invatati copii ca ministrul invatamantului este un analfabet sau un ambramburit...continuam cu ministrul teodorovici care smechereste te ia la misto ..bai chiparosule..dragnea care este un demagog care iti spune pe un ton calm ca spanzurat este totusi bine ca cerul e primitor sunt lucruri frumoase acolo esti demn esti barbat si se traieste bine in ceruri si mult si indestulat va fi bine deci el iti poate impinge scaunul usor fara dureri pt ca ..se poate....indiferent de ce vom alege din actuala clasa politica (a celor trecuti de 38 ani) nu vom avea nici o sansa ...votati barem pe cei tineri cred ca sunt unica noastra sansa
17 martie 2019, 11:53
Sergiu, sunt complet de acord cu tine 100%, dar sa-l citez pe marele Caragiale: Nu sunt turmentat, dar eu… Eu pentru cine votez? (un cetățean turmentat, O scrisoare pierdută – 1884) . In cine sa ai incredere? As dori sa-l cites si pe marele Sergiu Nicolaescu in “Triunghiul Mortii: Traim, domnule, intr-o lume fara onoare si fara limite morale. Cum as putea fi fericit? Poate dumneavoastra, oamenii politici, s-o duceti altfel. Vorbiti de clasa noastra politica, ei bine, ea confirma ca am ajuns o tara plina de secaturi. O tara minora, cazuta rusinos la examenul de capacitate in fata europei. Aici ne-au adus politicienii ordinari! Hotii, improvizati astazi in moralisti. Ministrii ce s-au vandut o viata-ntreaga. Parlamentari contrabandisti. Boala o avem in suflet, exista o epidemie infricosatoare de meningita morala, iar tara trebuia sa ajunga aici tarata pe marginea prapastiei de unii conducatori care sunt hoti la drumul mare.” Am incheiat citatul.
17 martie 2019, 10:23
#SUSTIN cauza si recomand tuturor care desi nu au curajul s-o spuna pe fata, macar in cabina de vot sa aiba demnitatea si verticalitatea conform propriei constinte. Am zia !!!!
17 martie 2019, 08:31
Sondaj
Sunteți de acord cu accesarea de către Primăria Botoșani a unui credit de 13 milioane de euro pentru cofinanțarea proiectului european privind refacerea căii de rulare și cumpărarea unor tramvaie noi?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Nu are nicio legătură culoarea politică referitor la mine, eu nefăcând parte din niciun partid politic. Pur și simplu am văzut anunțul pe internet și am încercat. Să lucrez mai mult, totul este spre binele meu, spre a avea ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
3 decembrie 2021
EUR
Euro
4.9487 lei
USD
Dolarul SUA
4.3767 lei
CHF
Francul elveţian
4.7595 lei
GBP
Lira sterlină
5.8121 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8642 lei
XAU
Gramul de aur
249.2179 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2460 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3605 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0868 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.4089 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1948 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6655 lei
Vremea
astăzi
Botosani
3.6 o C
Dorohoi
1.5 o C
Bucecea
1.9 o C
Darabani
0.6 o C
Saveni
2.2 o C
Ştefăneşti
2.8 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.