Blog
Jandarmeria, de la fugărirea doamnei senator la secretara de școală și urina de partid. Fiindcă roata se învârte

Jandarmeria, pornind de la Botoșani și mergând spre București... tradiții, obiceiuri și politicieni.

31 ianuarie 2011... Într-o țară care respira pe ritm de Băsescu, Boc și Udrea și într-un oraș în care până și poarta stadionului se vopsea în portocaliu, PSD-ul, partid din Opoziție la acea dată, organizează un protest în fața sediului PDL din Maxim Gorki cu Doina Federovici vârf de lance. Un grup de jandarmi vine în mare grabă acolo și în frunte cu ”dl colonel”, șeful Jandarmeriei Botoșani, îi trimite pe social-democrați acasă. N-au voie să protesteze acolo. ”Lasă că se mai învârte roata”, îi aruncă printre buze un tinerel, astăzi parlamentar PSD.

 

 

 

 

 

PSD-iştii, fugăriţi de jandarmi de la pichetarea sediului PDL - VIDEO


29 decembrie 2016... La mai puțin de o lună de la câștigarea alegerilor parlamentare de către PSD, comandantul Jandarmeriei Botoșani, nimeni altul decât colonelul care îi fugărea pe social-democrați din fața sediului democrat-liberalilor, se pensionează subit. Într-adevăr, roata s-a învârtit!  

 

jandarmeria botosani

 

Predare de ștafetă la Jandarmeria Botoșani, colonelul a plecat cu un mare regret - GALERIE FOTO& VIDEO


23 august 2017... Zeci de minoritari iau cu asalt Urgențele de la Spitalul Județean după ce unul de-al lor a fost omorât de altul, tot de-al lor, într-un accident. Ore și apoi zile la rând etnicii fac un scandal monstru: urlă, înjură, beau, amenință, se dau la propriu cu fundul de pământ. Medicii, asistenții și pacienții sunt speriați, activitatea de la UPU este dată peste cap. Jandarmii stau ore și zile la rând și se uită, privesc, meditează... Nu se aplică nici măcar o singură amendă. Justificarea? Spiritele și așa sunt încinse și n-are rost să se mai toarne gaz peste foc.

 

SCANDAL uriaș la UPU, romii și-au smuls hainele de pe ei, femei leșinate, forțele de ordine ajutor prin stație – FOTO&VIDEO


9 iunie 2018, dimineață... Undeva la 1.000 de PSD-iști botoșăneni pleacă spre București în autocare închiriate de partid pentru a participa la mitingul organizat împotriva ”Statului Paralel”. Zeci de social-democrați urinează la Lebăda, unii consumă băuturi alcoolice în spațiul public, chiar sub ochii polițiștilor și jandarmilor. ”Oamenii legii” contemplă peisajul și nu se obosesc nici măcar să îi atenționeze verbal pe membrii partidului de guvernământ care s-au apucat de udat iarba la doar câteva minute după ce au plecat de acasă. Ce rost mai are să vorbim de amenzi?

 

PSD-iştii au transformat Lebăda într-un imens WC public: zeci de protestatari au urinat fără jenă la ieşirea din oraş – VIDEO & GALERIE FOTO


9 iunie 2018, seara... În Piața Victoriei se adună zeci de mii de PSD-iști din toată țara. Urinează și acolo, deversează tone de gunoaie care sunt strânse apoi o noapte întreagă pe banii contribuabililor. Jandarmilor li se pare normal ce se întâmplă. Nici vorbă de amenzi, ce rost are să mai vorbim despre vreo intervenție?


10 august 2018... Peste 400 de români, mulți dintre ei oameni cu mâinile ridicate deasupra capului, femei, copii, o mulțime de jurnaliști, inclusiv corespondenți din Austria, turiști din Israel, sunt bătuți cu sălbăticie de jandarmi, li se deversează gaze lacrimogene în ochi de la mai puțin de un metru distanță, sunt fugăriți ca niște animale cu jeturi uriașe de apă. Spiritele și așa erau încinse, dar totuși s-a turnat gaz peste foc.


Cum se face că ”nu aplicăm decât legea” este valabil doar când protestatarii sunt din opoziție?


Cine își face iluzia că Jandarmeria, aflată în subordinea distinsei doamne fostă secretară de școală în Teleorman, este de facto o instituție independentă se înșeală.


Până la urmă, pe cine de cine apără Jandarmeria? Că senzația este că apără mereu partidul de la putere, indiferent care-i ăla, că n-are tupeu să se atingă de minoritari și interlopi, dar că este tare vitează cu femei, copii, protestatari cu mâinile deasupra capului și, eventual, cu o băbuță care vinde pătrunjel fără acte dom'le. Pe popor când o să-l apere Jandarmeria?


PS:


O să mă întrebați de femeia jandarm care a luat bătaie. Dragilor, orice meserie din lumea asta își are riscurile ei. Un medic riscă să îi moară pacientul pe masa de operație, un pilot riscă să se prăbușească în ocean cu avionul alături de 300 de oameni, un administrator de firmă riscă să dea faliment și să devină cerșetor, un președinte de partid să fure voturile oamenilor și să fie condamnat, un jurnalist să fie dat în judecată de orice descreierat, iar un jandarm să fie bătut. Da, pur și simplu! Când a intrat în Jandarmerie cred că nu s-a gândit că va merge în Piața Victoriei la plantat flori.

 

Mai demenți decât huliganii care au bătut-o sunt cei care au trimis o femeie la o asemenea intervenție.

 

Și mult mai inconștienți decât ei sunt colegii care i-au rupt coloana și au paralizat-o cu lacrimi în ochi în timp ce fata se plimba sprintenă prin curtea spitalului.

 

loading...
Vitejie doar cu pensionare și cerșetori? Poliția, Jandarmeria și Poliția Locală - nici o singură amendă pentru scandalul de două zile de la spital
Avem primar, viceprimari, jandarmi, poliţişti? JEG la kilogram lăsat zi de zi în Centrul Vechi, se curăţa pe banii plătitorilor taxei de salubrizare – GALERIE FOTO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

 

download from google playdownload from apple store
Știrea privind țeapa trasă de Guvern cu Autostrada Moldovei, raportată la Facebook şi eliminată
Știrea din Botoșăneanul prin care anunțam că nu s-a prevăzut nici măcar un leu în proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru Autostrada Moldovei a fost raportată ca spam.
Să vă spun ce am să fac cu Placheta Omagială ”Centenarul Marii Uniri” primită de la Primărie
M-am regăsit sâmbătă seară printre cei o sută de botoșăneni premiați de municipalitate, citez din hotărârea Consiliului Local, pentru recunoașterea aportului adus de membrii comunității la dezvoltarea orașului și promovarea imaginii municipiului Botoșani.
Tupeist, pupător în fund la partid şi cu facultate fantomă. Ce iese din combinaţia asta?
Semianalfabet, cu studiile făcute la a doua tinereţe şi neapărat la privat, pe la universităţi fantomă.
Pervertirea iei... sau cum să-ţi iubeşti judeţul scormonind cu „toc de 14” în iarba de festival
Aproape că nu mai trece zi să nu mai văd câte un om politic în ie. Primăvara, vara, toamna, chiar nu mai contează.  Nu-i problemă nici iarna, sunt câţiva îndrăzneţi care o asortează cu un suman sau o căciulă de oaie.
Fotbal, lapte sau apometre? Ne vedem în Liga 2
Sau mai degrabă n-o să ne mai vedem deloc. Fiindcă în „B” nu încasezi de la nimeni 1,5 milioane de euro doar din televizări şi nu văd vreun nebun care să ţină echipa la matineu.
Ce apă băi? V-ați născut cu robinetul la cap sau care-i treaba?
Cum vă permiteți mă nesimțiților să reclamați SÂMBĂTA că nu aveți apă? Dar ce-i asta băi? Adică voi cum vreți mă tupeiștilor, ca azi să se întrerupă apa și peste o săptămână, gata, să vă curgă la robinete?
Nu dau doi bani pe Eminescu
Am văzut un consilier care participă la gala de decernare a Premiilor Eminescu doar în anii în care acest statut, de consilier local. Când n-a mai fost a uitat de poet.
Vă scrie un fraier cu apa plătită la zi
... Care încă mai crede că prima datorie a unui cetăţean faţă de Stat este aceea de a-şi plăti la timp taxele, impozitele şi utilităţile. Adică inclusiv apa. Şi canalizarea. Şi apa de ploaie.
O mare rugăminte: nu-i mai discriminaţi pe romi
După evenimentele care s-au petrecut miercuri la Botoşani, când cetăţenii din Centrul Vechi au asediat Spitalul Judeţean, iar forţele de ordine nu i-au atins cu un deget, cred că orice locuitor responsabil al acestui oraş ar trebui să îşi adreseze nişte întrebări.
Radu şi bocitoarele vesele de la înmormântare
Remarcam la pauza meciului Dinamo – FC Botoşani câtă "echidistanţă" există în studioul Digi Sport, una dintre televiziunile care a transmis în direct deja celebrul meci în care moldovenii au răpus bucureştenii.
UN CLICK! E gata surpriza anului de la Botoşăneanul
La aproape opt ani de la apariţie, Botoşăneanul pregăteşte o mare surpriză tuturor cititorilor şi nu numai lor. După o muncă începută la debutul primăverii, săptămâna viitoare vom lansa un produs în premieră pentru presa botoşăneană.
Parlamentarii PSD - moţiune de cenzură pentru prostie
Ca să înţeleg bine…Miniştrii PSD au demisionat, apoi au votat să pice Guvernul din care au demisionat, după care şi-au retras demisiile ca să reintre în Guvernul pe care l-au dărâmat şi din care au plecat de bună voie?
România violată de-a mustață de la Teleorman
Țărănușul din sud și-a dus planul sinistru până la capăt și a trimis Guvernul la plimbare. Același Guvern pentru care în urmă cu jumătate de an îl amenința pe unde apuca pe președinte că, dacă nu îl acceptă, declanșează suspendarea fiindcă ”nu respectă voința românilor”.
Proasta clasei a ajuns director
La şcoală dacă primeşti nota 2 te iau toţi colegii peste picior, profesorii te persiflează, chicotesc şi părinţii. Mai pe scurt, ajungi prostul clasei, de care râde toată lumea şi aproape sigur prin vară, în loc să te scalzi la ştrand, trebuie să te apuci de învăţat. Bine, dacă ţii neapărat să treci totuşi clasa. Că doar aşa te învaţă profesorii şi părinţii: dacă ai carte, ai parte.
Loading...
Scrisoare către tatăl meu
Știu că ai primit vreo 20 de lei în plus la pensie.
Un an de zile fără „directorul pe viaţă”
Era într-o zi de miercuri, pe 13 ianuarie… Nu se făcuse încă ora 8, aşa că eram agitat cu „Top News”-ul zilei, când am primit un telefon: „a murit Valerian Sănduc!”
Un lider PNL le-a cerut PSD-iştilor un post de director
S-a întâmplat în minunata zi de 13 decembrie 2016, adică la nici două zile după alegeri, când tuşul încă nu era uscat pe buletinele de vot şi, de fapt, nici nu se comunicaseră încă rezultatele finale de la alegerile parlamentare.
Visez, nu mă treziţi
Poporul român trăieşte un vis profund de vreo două săptămâni, de când a început campania electorală.Cică se taie 100 şi ceva de taxe şi, drept premiu, vor creşte salariile.
Să mă ierţi nea Costică
… Fiindcă noi am fost prea ocupaţi cu ale noastre şi tu ai plecat dintre noi pe nesimţite.
S-au pişat pe capul nostru
Şi să nu-mi spuneţi că sunt grobian fiindcă la ce personaje avem pe lângă noi cred că sunt şi suntem mult prea fini. Şi tocmai asta-i marea problemă.Şi nici nu cred că oamenii aceştia merită un alt comportament din partea noastră.
Ca de fiecare data- obiectiv. Multă baftă!
19 septembrie 2018, 11:39
Buna observatia ,corect surprinsa si punctata .bineinteles trebuie reamintite evenimentele pt ca rromanul uita repede. Astept reportajul cu lacul nuferilor care este intr o delasare totala cu vegetatie gen jungla plin de tantari de la baltile formate ..nici macar nu se mai zareste lacul de pe mal este o balta ..si mai vin pameni din bistrita suceava sa ne viziteze..ce sa vada ? Daca conducatorii iubiti sunt in concedii in judete cu obiective turistice intretinute de catre oameni gospodari ..dar la ei acasa e wc ul nespalat pt ca ei sunt niste ...
17 august 2018, 10:35
Toti ar trebui sa inteleaga ca roata se invarte.Cine mai zicea prin 2009 ca vom scapa de Base?!
17 august 2018, 09:58
Ciumele rosii implicate in oprimarea manifestantilor pasnici sa suporte rigorile legii.Ne-am saturat de acesti analfabeti infractori!
17 august 2018, 09:42
Poate ca daca si voi presa ati expune mai des realitatea, si ati sanctiona aceste derapaje ar fi mai simplu. Doar nu ati descoperit acum asta, ca jandarmii, politia, justitia si alte servici sunt in slujba puterii si nu a poporului. Doar ca pe cativa arginti in campania alectorala si uneori intre alegeri si presa devine presul unor poltiicieni obscuri, si a unor indivizi la randul lor servili.
17 august 2018, 09:31
Se vede clar ca eficienta femeilor in structuri de forta este zero.Mai trebuie angajat inca un barbat ca sa o pazeasca si totul pe banii nostri.Politically correct.
17 august 2018, 09:31
kurtmann.ro%20
Sondaj
Pe traseele tramvaielor preferați să circulați cu autobuze noi aduse de SC Eltrans SA sau cu maxi-taxi de la SC Microbuzul SRL?
Cu autobuze de la Eltrans
Cu maxi-taxi de la Microbuzul
Nu folosesc mijloacele de transport în comun
Declaraţia zilei
„ Am lucrat pe subvenții, apoi când s-a înființat Compartimentul de Inspecții lucrez numai pe inspecții. Domeniul meu este inspecția pentru valorificarea și producerea legumelor și fructelor. Am fost foarte mult instruiți de ...
Loading...
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.7432 lei
USD
Dolarul SUA
4.2921 lei
CHF
Francul elveţian
4.3319 lei
GBP
Lira sterlină
5.3799 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9747 lei
XAU
Gramul de aur
207.5291 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2430 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4261 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9158 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2356 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1831 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6352 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2019 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.