Blog
Jandarmeria, de la fugărirea doamnei senator la secretara de școală și urina de partid. Fiindcă roata se învârte

Jandarmeria, pornind de la Botoșani și mergând spre București... tradiții, obiceiuri și politicieni.

31 ianuarie 2011... Într-o țară care respira pe ritm de Băsescu, Boc și Udrea și într-un oraș în care până și poarta stadionului se vopsea în portocaliu, PSD-ul, partid din Opoziție la acea dată, organizează un protest în fața sediului PDL din Maxim Gorki cu Doina Federovici vârf de lance. Un grup de jandarmi vine în mare grabă acolo și în frunte cu ”dl colonel”, șeful Jandarmeriei Botoșani, îi trimite pe social-democrați acasă. N-au voie să protesteze acolo. ”Lasă că se mai învârte roata”, îi aruncă printre buze un tinerel, astăzi parlamentar PSD.

 

 

 

 

 

PSD-iştii, fugăriţi de jandarmi de la pichetarea sediului PDL - VIDEO


29 decembrie 2016... La mai puțin de o lună de la câștigarea alegerilor parlamentare de către PSD, comandantul Jandarmeriei Botoșani, nimeni altul decât colonelul care îi fugărea pe social-democrați din fața sediului democrat-liberalilor, se pensionează subit. Într-adevăr, roata s-a învârtit!  

 

jandarmeria botosani

 

Predare de ștafetă la Jandarmeria Botoșani, colonelul a plecat cu un mare regret - GALERIE FOTO& VIDEO


23 august 2017... Zeci de minoritari iau cu asalt Urgențele de la Spitalul Județean după ce unul de-al lor a fost omorât de altul, tot de-al lor, într-un accident. Ore și apoi zile la rând etnicii fac un scandal monstru: urlă, înjură, beau, amenință, se dau la propriu cu fundul de pământ. Medicii, asistenții și pacienții sunt speriați, activitatea de la UPU este dată peste cap. Jandarmii stau ore și zile la rând și se uită, privesc, meditează... Nu se aplică nici măcar o singură amendă. Justificarea? Spiritele și așa sunt încinse și n-are rost să se mai toarne gaz peste foc.

 

SCANDAL uriaș la UPU, romii și-au smuls hainele de pe ei, femei leșinate, forțele de ordine ajutor prin stație – FOTO&VIDEO


9 iunie 2018, dimineață... Undeva la 1.000 de PSD-iști botoșăneni pleacă spre București în autocare închiriate de partid pentru a participa la mitingul organizat împotriva ”Statului Paralel”. Zeci de social-democrați urinează la Lebăda, unii consumă băuturi alcoolice în spațiul public, chiar sub ochii polițiștilor și jandarmilor. ”Oamenii legii” contemplă peisajul și nu se obosesc nici măcar să îi atenționeze verbal pe membrii partidului de guvernământ care s-au apucat de udat iarba la doar câteva minute după ce au plecat de acasă. Ce rost mai are să vorbim de amenzi?

 

PSD-iştii au transformat Lebăda într-un imens WC public: zeci de protestatari au urinat fără jenă la ieşirea din oraş – VIDEO & GALERIE FOTO


9 iunie 2018, seara... În Piața Victoriei se adună zeci de mii de PSD-iști din toată țara. Urinează și acolo, deversează tone de gunoaie care sunt strânse apoi o noapte întreagă pe banii contribuabililor. Jandarmilor li se pare normal ce se întâmplă. Nici vorbă de amenzi, ce rost are să mai vorbim despre vreo intervenție?


10 august 2018... Peste 400 de români, mulți dintre ei oameni cu mâinile ridicate deasupra capului, femei, copii, o mulțime de jurnaliști, inclusiv corespondenți din Austria, turiști din Israel, sunt bătuți cu sălbăticie de jandarmi, li se deversează gaze lacrimogene în ochi de la mai puțin de un metru distanță, sunt fugăriți ca niște animale cu jeturi uriașe de apă. Spiritele și așa erau încinse, dar totuși s-a turnat gaz peste foc.


Cum se face că ”nu aplicăm decât legea” este valabil doar când protestatarii sunt din opoziție?


Cine își face iluzia că Jandarmeria, aflată în subordinea distinsei doamne fostă secretară de școală în Teleorman, este de facto o instituție independentă se înșeală.


Până la urmă, pe cine de cine apără Jandarmeria? Că senzația este că apără mereu partidul de la putere, indiferent care-i ăla, că n-are tupeu să se atingă de minoritari și interlopi, dar că este tare vitează cu femei, copii, protestatari cu mâinile deasupra capului și, eventual, cu o băbuță care vinde pătrunjel fără acte dom'le. Pe popor când o să-l apere Jandarmeria?


PS:


O să mă întrebați de femeia jandarm care a luat bătaie. Dragilor, orice meserie din lumea asta își are riscurile ei. Un medic riscă să îi moară pacientul pe masa de operație, un pilot riscă să se prăbușească în ocean cu avionul alături de 300 de oameni, un administrator de firmă riscă să dea faliment și să devină cerșetor, un președinte de partid să fure voturile oamenilor și să fie condamnat, un jurnalist să fie dat în judecată de orice descreierat, iar un jandarm să fie bătut. Da, pur și simplu! Când a intrat în Jandarmerie cred că nu s-a gândit că va merge în Piața Victoriei la plantat flori.

 

Mai demenți decât huliganii care au bătut-o sunt cei care au trimis o femeie la o asemenea intervenție.

 

Și mult mai inconștienți decât ei sunt colegii care i-au rupt coloana și au paralizat-o cu lacrimi în ochi în timp ce fata se plimba sprintenă prin curtea spitalului.

 

loading...
Vitejie doar cu pensionare și cerșetori? Poliția, Jandarmeria și Poliția Locală - nici o singură amendă pentru scandalul de două zile de la spital
Avem primar, viceprimari, jandarmi, poliţişti? JEG la kilogram lăsat zi de zi în Centrul Vechi, se curăţa pe banii plătitorilor taxei de salubrizare – GALERIE FOTO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

 

download from google playdownload from apple store
La 5 ani de la #Colectiv, 10 oameni au ars la urgențe, într-un spital... Singura speranță rămasă vine de la ”Flăcările iadului”
Tocmai s-au împlinit 5 ani de la tragedia din #Colectiv, în care au murit peste 60 de oameni și la câteva zeci de minute după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț deja se discuta despre transportul pacienților arși în străinătate.
Mortul primar
La Botoșani, primarul PNL se plânge că i-au fost furate voturile la alegerile organizate chiar de Guvernul PNL.Și tot la Botoșani, PSD-iștii susțin că n-au furat nici măcar un vot, dar refuză renumărarea.
”Golaniada” și curiosul caz Valeriu Iftime: când trebuie să vorbească și când trebuie să tacă un om de afaceri
Avem câteva mii de candidați la alegerile locale din acest an, dar vedeta absolută pare să fie un om care nu a intrat în bătălia electorală, cel puțin din postura de candidat. Nici acum, nici în 2016 și nici în vreun alt an.
Talibanii vor iar la Primărie și CJ... după 20 de ani botoșănenii au de ales cam între aceiași oameni ca în anul 2000
Vă propun o scurtă întoarcere în timp pentru a înțelege mult mai bine ce se întâmplă astăzi și, mai ales, de ce nu se întâmplă mai nimic bun în Botoșani la nivel macro și de ce am ajuns să batem pasul pe loc de atâția ani și să privim cu jind la alte zone din România.
Vorbim puțin și despre numărul record de teste efectuate?
Discutăm zi de zi de noile recorduri de infectări. Nu se amintește însă aproape deloc sau se trece în plan secundar faptul că, aproape la fel de des se stabilesc și noi recorduri la numărul de teste efectuate.
Corona-jurnal: Pandemia nesimțiților
Noi nu trebuie să uităm un lucru: La Botoșani avem al patrulea cel mai mare număr de infectări la nivel național. Dacă ne raportăm la numărul de locuitori suntem chiar pe 3 la nivel național. Nu se poate!
Corona-jurnal: Am ieșit din Starea de Urgență și am intrat în Starea de Demență
De obicei îl recunoști după rubrica ”studii”, unde se laudă cu ”Școala vieții”.Nu este nici epidemiolog, nici medic de vreun fel, nici biolog. Nu este nici profesor de biologie, fizică sau chimie și nici inginer în tehnologia informației.Schimbă vreo trei-patru locuri de muncă într-un an fiindcă nu a găsit încă patronul care să se ridice la înălțimea așteptărilor sale.
Corona-jurnal: Cum am devenit un județ plin de eroi
Au trecut vreo șapte săptămâni de la instituirea Stării de Urgență, iar Botoșani a devenit un veritabil județ al eroilor. De la primari la parlamentari și de la ei la o mulțime de oameni care au inițiat strângeri de fonduri, cu toții ne vorbesc despre ”eroi”. ”Eroi” în numele cărora se claxonează la ore fixe prin oraș, se fac colecte mai mult sau mai puțin publice, se fac achiziții directe în loc de licitații.
Corona-jurnal: Afacerea politică ”starea de urgență” - cum folosești Covid-ul ca să muți alegerile și să schimbi o directoare
Austria, cu de trei ori mai multe infectări decât România, începe să ridice restricțiile, Iohannis mai bagă o stare de urgență... haideți să vedem de ce.
Loading...
Corona-jurnal: Stai la 5 METRI de mine!
Au început cu un metru, un singur metru. Apoi au zis că ar fi bine totuși să fie un metru și jumătate. S-au mai gândit vreo câteva zile și au ajuns la doi metri. Pentru ca astăzi niște minți luminate să ridice miza la CINCI METRI.
S-au băgat 7 milioane de euro în Centrul Vechi ca să duduie manelele și să urinăm biserica lui Eminescu?
S-a întâmplat într-o zi de decembrie, pe la 16:30, când începea să se însereze. Câteva sute de oameni dansau în Centrul Vechi, o stradelă era blocată, parcarea așijderea, iar din boxele scoase pe trotuar răsunau manele de tremurau la propriu geamurile clădirilor din jur.
Pușcăria Botoșani
Caraș-Severin este unul dintre județele României aflate pe cale de dispariție. Asta cel puțin demografic. În cele trei decenii de după revoluție a pierdut peste 100.000 de locuitori și a ajuns să aibă o populație sub cea din 1930, adică dinaintea celui de-Al Doilea Război Mondial.
Când are interes își ridică fusta
”Asta e Dănuța, ca să ne înțelegem, când are interes își ridică fusta”. Este o frântură dintr-un dialog purtat de cumnata lui Eugen Orlando Teodorovici cu amanta acestuia, nimeni alta decât fosta noră a lui Văcătoroiu.
Botoșăneanul... ziua în care am împlinit 10 ani
În ziua aceasta cuvintele se adună neașteptat de greu. Nu, cu siguranță nu s-au epuizat după 3.650 de zile și 83.987 de articole. Doar că acum se sfiesc privind la ceea ce au făcut și gândindu-se că mâine ar putea fi sfârșitul ori că acest deceniu ar putea fi doar începutul.
Loading...
O mare rugăminte pentru toți cu #ȘîEu care vor autostrăzi
Fraților, dacă tot v-ați hotărât să întrerupeți lucrul 15 minute, rupeți-vă 15 minute și în luna mai, când sunt primele alegeri din acest an, și mergeți la vot.
O întrebare de bun simț, ca de la finul Gigi la nașul Gică: L-ați vândut pe Oaidă ori ați vândut play-off - ul?
De ce mai cumpără Becali de la Iftime dacă își ia țeapă după țeapă?
Chiar e nevoie de o tragedie ca să scoateți monștrii ăștia de pe străzile orașului?
A mai sărit sâmbătă un tramvai de pe linie... Da, nimic nou la Botoșani. Și totuși...
Știrea privind țeapa trasă de Guvern cu Autostrada Moldovei, raportată la Facebook şi eliminată
Știrea din Botoșăneanul prin care anunțam că nu s-a prevăzut nici măcar un leu în proiectul bugetului de stat pe 2019 pentru Autostrada Moldovei a fost raportată ca spam.
Să vă spun ce am să fac cu Placheta Omagială ”Centenarul Marii Uniri” primită de la Primărie
M-am regăsit sâmbătă seară printre cei o sută de botoșăneni premiați de municipalitate, citez din hotărârea Consiliului Local, pentru recunoașterea aportului adus de membrii comunității la dezvoltarea orașului și promovarea imaginii municipiului Botoșani.
Tupeist, pupător în fund la partid şi cu facultate fantomă. Ce iese din combinaţia asta?
Semianalfabet, cu studiile făcute la a doua tinereţe şi neapărat la privat, pe la universităţi fantomă.
Ca de fiecare data- obiectiv. Multă baftă!
19 septembrie 2018, 11:39
Buna observatia ,corect surprinsa si punctata .bineinteles trebuie reamintite evenimentele pt ca rromanul uita repede. Astept reportajul cu lacul nuferilor care este intr o delasare totala cu vegetatie gen jungla plin de tantari de la baltile formate ..nici macar nu se mai zareste lacul de pe mal este o balta ..si mai vin pameni din bistrita suceava sa ne viziteze..ce sa vada ? Daca conducatorii iubiti sunt in concedii in judete cu obiective turistice intretinute de catre oameni gospodari ..dar la ei acasa e wc ul nespalat pt ca ei sunt niste ...
17 august 2018, 10:35
Toti ar trebui sa inteleaga ca roata se invarte.Cine mai zicea prin 2009 ca vom scapa de Base?!
17 august 2018, 09:58
Ciumele rosii implicate in oprimarea manifestantilor pasnici sa suporte rigorile legii.Ne-am saturat de acesti analfabeti infractori!
17 august 2018, 09:42
Poate ca daca si voi presa ati expune mai des realitatea, si ati sanctiona aceste derapaje ar fi mai simplu. Doar nu ati descoperit acum asta, ca jandarmii, politia, justitia si alte servici sunt in slujba puterii si nu a poporului. Doar ca pe cativa arginti in campania alectorala si uneori intre alegeri si presa devine presul unor poltiicieni obscuri, si a unor indivizi la randul lor servili.
17 august 2018, 09:31
Se vede clar ca eficienta femeilor in structuri de forta este zero.Mai trebuie angajat inca un barbat ca sa o pazeasca si totul pe banii nostri.Politically correct.
17 august 2018, 09:31
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
”O astfel de lege trebuie gândită foarte bine și cu multă prudență, pentru a nu prejudicia în nici un fel drepturile și libertățile fundamentale ale românilor. Personal sunt de acord cu dumneavoastră, oamenii trebuie să fie ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8838 lei
USD
Dolarul SUA
4.1118 lei
CHF
Francul elveţian
4.4060 lei
GBP
Lira sterlină
5.6917 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.7890 lei
XAU
Gramul de aur
223.8171 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2309 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3297 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1502 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.2419 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1852 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6568 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-1.6 o C
Dorohoi
-1.4 o C
Bucecea
-1.8 o C
Darabani
-0.6 o C
Saveni
-1.6 o C
Ştefăneşti
1.7 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.