Blog
Dreptul (vice)primarului de a fi curvă
Botoşani, 2010 - 2014, cum îşi schimbă oamenii politici (cam mult spus oameni ce-i drept) vederile, părerile, opţiunile în funcţie de interesul personal şi de partid.
logo botosaneanulFlorin Ghiorghiţă, 22 octombrie 2010:
“Vroiam să vă spun un lucru şi îl afirm cu cea mai mare tărie, sub nici o formă nu voi pleca în alt partid vreodată indiferent cît de greu va fi, indiferent dacă va fi să îmi închei cariera politică sau să ies din viaţa politică, sub nici  o formă nu voi pleca la un alt partid, în nici un caz PSD, PNL…”

“Numai şobolanii părăsesc corabia la greu, nu vreau să plec, chiar dacă vom pica oricît de mult, pînă la urmă rostul nostru este să muncim să dovedim că pe plan local ne facem treaba în totalitate”

5 februarie 2014, Florin Ghiorghiţă:
„Să stea la prăşit porumbul aşa-zis ecologic şi să lase destinele orașului, a județului şi a țării pe mâna cuiva care se pricepe şi vrea. Indiferent de culoarea politică. În viață, când un oras întreg îți zice ca ești beat, te duci si te culci, când îți zice ca ești si hoţ, dar un hoţ prost, te retragi la sapă, să nu te lege chiar prietenii tăi. Succes”.

6 februarie 2014, Florin Ghiorghiţă, consilier local PDL, despre Ovidiu Portariuc şi Cosmin Andrei:
“Niște nesimțiți care fură fără jenă din banul public”.

11 octombrie 2013, Ovidiu Portariuc, primar Botoşani:
„N-o să comentez declaraţiile reprezentanţilor PDL, sunt cei care fac parte din administraţia falimentară care, şi ieri am spus, a vândut oraşul prin datorii enorme. Vorbim de un grup organizat a căror afaceri am încercat şi am reuşit să le debranşăm de la bugetul local şi în prezent au reacţii violente şi necontrolate”.

3 martie 2014, Ovidiu Portariuc, primar Botoşani:
“Dl Ghiorghiţă a fost şeful camarilei domnului Flutur, cel mai compromis om al său. E ultimul care are căderea să ridice steagul anti – corupţiei”.

Ovidiu Portariuc, 21 august 2014:
”Mă bucur că s-a implicat și dl. consilier Ghiorghiță căruia i se pot reproșa multe lucruri, dar nu faptul că nu este un bun organizator și un om care cunoaște administrație și am garanția că implicarea lui va mișca lucrurile și în domeniul acesta și festivalul până la urmă va fi realizat.

Marius Buliga, 1 aprilie 2014:
„Ne-a păcălit, ne-a tras ţeapă, de aproape doi ani de zile botoşănenii aşteaptă realizări. Promisiuni şi... nimic. Locuri de muncă? Am văzut ce este în Primărie. Pur şi simplu au fost angajaţi câţiva tineri din partea PSD-ului, din şleahta lor, incapabili pur şi simplu. Cu primarul Ovidiu Portariuc şi viceprimarul Cosmin Andrei merge Botoşaniul undeva? Nu merge nicăieri! Nu vedeţi că stă pe loc de doi ani de zile, oameni buni?”

Cu voi, cu asemenea (ne)oameni, oraşul ăsta chiar că nu merge nicăieri… Ştim că politica este o curvă, dar oraşul ăsta nu este totuşi trotuarul vostru.
Sergiu BĂLĂŞCĂU
CITEŞTE ŞI:
 ”Surpriză” la municipiu : Noii viceprimari votați la legătură : Lăsați scandalul, panarama și teatrul
[[banner]]
CITEŞTE ŞI:
 Nu-i nici o curvă, doar îşi face meseria

Urmărește-ne și pe Google News

Cât de onorabil mai este cetățeanul nostru de onoare?
Ce este mai onorabil?
Un târg al bătrânelor sărmane și al copiilor amărâți alergați prin păduri... pe când?!
Azi pe adresa redacției am primit un nou comunicat. Cu șefi de instituții care se încăpățânează în ideea târgului de produse agroalimentare în Piața Revoluției, prin ocuparea integrală a parcării. S-a găsit un nou prilej de „sărbătoare”. Și din nou, se face o deschidere oficială (?!). A câta oare, anul acesta?
Când donațiile ating limita ridicolului
Ajung la redacție după activitatea matinală de teren, în căsuța electronică de la una dintre paginile de socializare mă așteaptă un mesaj. De un la cont anonim ce nu poate fi asociat unei persoane vii și reale. Cu o rugăminte nobilă de altfel, așa se face că răspund, pentru că în general mesajele la adresa jurnaliștilor sunt injurioase.  
Rockerul care ne conduce a vrut să ne trimită la Monte Carlo, dar am ajuns la Jupiter
În programul de guvernare, în oferta electorală, oamenii aceștia spun niște lucruri, iar când ajung la guvernare fac cu totul altceva decât au promis.
Prima zi de școală cu tupeu se sărbătorește
Am scris astăzi despre banii aruncați pe fereastră de Consiliul Județean pentru laptopurile aleșilor. S-au cheltuit vreo 30.000 de euro pentru ca doar un singur ales să folosească acel computer primit de la CJ.
Ziua în care am devenit milionar
Prin 2009, când discutam cu un vechi prieten despre lansarea ziarului Botoșăneanul, m-a întrebat ”ce obiectiv aveți tu și Gaby cu ziarul ăsta?”. I-am răspuns pe nerăsuflate: ”un milion de cititori pe lună”.
Trăiască Poșta Română! Aventura „vieții” pentru o banală tavă din silicon
Recunosc, sunt o campioană a cumpărăturilor online și am depășit de mult bariera neîncrederii în produsele care arată extraordinar în magazinul virtual și dezamăgitor în pachetul livrat la ușă de curier. Bine, am avut și experiențe nefericite pe care mi le-am asumat, după care mi-am promis continuu că voi înceta să comand online, fără a mă ține de cuvânt de fapt. Însă au fost și comenzi mulțumitoare, în număr mai mare decât cele negative.
Un an de când ”#statiacasa doar o lună ca apoi să putem reveni la normalitate”. (Cât) Mai stăm?
Ieri s-a împlinim exact un an de când ”#statiacasa doar o lună ca apoi să putem reveni la normalitate”. După 12 luni ni se cere același lucru...
FC Botoșani, clienta nou promovatelor: Amenințări, geamuri sparte, campanie electorală, multe înjurături și puțin fotbal
De vreo cinci luni nu am mai câștigat un meci acasă. Am pierdut pe Municipal inclusiv cu nou promovatele UTA și FC Argeș.
Când te apucă greața de propria meserie
”Spre deosebire de alții eu am o meserie” este placa pe care am auzit-o de sute și sute de ori din partea unor parlamentari, prefecți, președinți și vicepreședinți de Consiliu Județean, primari și viceprimari. Este răspunsul standard pe care îl dau atunci când sunt întrebați: ”ce o să faceți dacă nu obțineți un nou mandat?”.
Nu v-ați mirat când 22.000 de botoșăneni au votat un ”senzațional” care le-a promis câte 20.000 de euro la fiecare și vă mirați acum?
Pentru cei care încă se mai miră de votul botoșănenilor...
Covid, partenerul meu de viață din ultimele două săptămâni
Primul contact
La 5 ani de la #Colectiv, 10 oameni au ars la urgențe, într-un spital... Singura speranță rămasă vine de la ”Flăcările iadului”
Tocmai s-au împlinit 5 ani de la tragedia din #Colectiv, în care au murit peste 60 de oameni și la câteva zeci de minute după incendiul de la spitalul din Piatra Neamț deja se discuta despre transportul pacienților arși în străinătate.
Mortul primar
La Botoșani, primarul PNL se plânge că i-au fost furate voturile la alegerile organizate chiar de Guvernul PNL.Și tot la Botoșani, PSD-iștii susțin că n-au furat nici măcar un vot, dar refuză renumărarea.
”Golaniada” și curiosul caz Valeriu Iftime: când trebuie să vorbească și când trebuie să tacă un om de afaceri
Avem câteva mii de candidați la alegerile locale din acest an, dar vedeta absolută pare să fie un om care nu a intrat în bătălia electorală, cel puțin din postura de candidat. Nici acum, nici în 2016 și nici în vreun alt an.
Talibanii vor iar la Primărie și CJ... după 20 de ani botoșănenii au de ales cam între aceiași oameni ca în anul 2000
Vă propun o scurtă întoarcere în timp pentru a înțelege mult mai bine ce se întâmplă astăzi și, mai ales, de ce nu se întâmplă mai nimic bun în Botoșani la nivel macro și de ce am ajuns să batem pasul pe loc de atâția ani și să privim cu jind la alte zone din România.
Vorbim puțin și despre numărul record de teste efectuate?
Discutăm zi de zi de noile recorduri de infectări. Nu se amintește însă aproape deloc sau se trece în plan secundar faptul că, aproape la fel de des se stabilesc și noi recorduri la numărul de teste efectuate.
Corona-jurnal: Pandemia nesimțiților
Noi nu trebuie să uităm un lucru: La Botoșani avem al patrulea cel mai mare număr de infectări la nivel național. Dacă ne raportăm la numărul de locuitori suntem chiar pe 3 la nivel național. Nu se poate!
Corona-jurnal: Am ieșit din Starea de Urgență și am intrat în Starea de Demență
De obicei îl recunoști după rubrica ”studii”, unde se laudă cu ”Școala vieții”.Nu este nici epidemiolog, nici medic de vreun fel, nici biolog. Nu este nici profesor de biologie, fizică sau chimie și nici inginer în tehnologia informației.Schimbă vreo trei-patru locuri de muncă într-un an fiindcă nu a găsit încă patronul care să se ridice la înălțimea așteptărilor sale.
Corona-jurnal: Cum am devenit un județ plin de eroi
Au trecut vreo șapte săptămâni de la instituirea Stării de Urgență, iar Botoșani a devenit un veritabil județ al eroilor. De la primari la parlamentari și de la ei la o mulțime de oameni care au inițiat strângeri de fonduri, cu toții ne vorbesc despre ”eroi”. ”Eroi” în numele cărora se claxonează la ore fixe prin oraș, se fac colecte mai mult sau mai puțin publice, se fac achiziții directe în loc de licitații.
Frumos scris!!! Poate citesc si colegii tai din breasla. :)))
18 septembrie 2014, 16:51
Și dacă mă duc la vot pe cine votez? Ai un om normal la cap printre candidați? Eu unul nu am văzut. E o mare dezinformare să vină lumea buluc la vot ca să le valideze hoților alegerea, fii sigur ca dacă ar candida o personalitate care ar fi iubita și stimată de popor ar merge omul la vot fără invitație. Am cunoscut pe foarte mulți aleși locali de dinainte de 89, marea majoritate erau niște nulități pe vremea aceea, cum ași putea vota un asemenea specimen?
18 septembrie 2014, 10:00
Felicitari pt articol ...ghiorghita si a dat singur renumele SOBOLANUL ....poate ia dat andrei niste plante lui gheo
17 septembrie 2014, 23:39
“Politicienii răi sunt aleşi de cetăţenii buni care nu se prezintă la vot” (George Jean Nathan). Pentru asta, ar trebui să ne prezentăm cu toţii la vot în ziua alegerilor, în special oamenii de bună credinţă. Iar "curvari" politici ca astia si multi altii care-si asteapta randul ca niste hiene flamande nu ne-ar mai desconsidera pe noi, ce-i care i-am ales. pentru ca, chiar asa..."nu suntem trotuarul lor"
17 septembrie 2014, 21:31
Sondaj
Ați dat până acum ”atenții” la doctor?
Da
Nu
Nu am ajuns la doctor
Declaraţia zilei
„Am jucat acolo, prima etapă am intrat titular, după vreo două săptămâni și în septembrie m-a dat și el afară. Mi-a zis «Te duci la Botoșani». I-am zis «Nuuu, vă duceți dumneavoastră la Botoșani. Eu nu mă duc. Nevastă- ...
fashiondays.ro
Curs valutar
3 februarie 2023
EUR
Euro
4.9005 lei
USD
Dolarul SUA
4.4823 lei
CHF
Francul elveţian
4.9076 lei
GBP
Lira sterlină
5.4945 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4888 lei
XAU
Gramul de aur
275.3749 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2362 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.2712 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1660 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.3580 lei
CZK
Coroana Cehească
0.2062 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6582 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-0.6 o C
Dorohoi
-1.1 o C
Bucecea
-1.9 o C
Darabani
-1.6 o C
Saveni
-0.4 o C
Ştefăneşti
2.5 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2023 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.