Ancheta săptămânii
Marile enigme ale alegerilor din municipiu, de la mesh-ul care arde doar într-un film la Parchetul folosit în campanie
Botoşani, 28 februarie 2012, în jur de 20:30 – Mesh-ul montat de Ovidiu Portariuc pe sediul PSD este în flăcări. În scurt timp la faţa locului ajung echipaje de pompieri, poliţişti şi poliţişti locali. USL-iştii reclamă că PDL-iştii (pe atunci încă nu era formată Mişcarea pentru Botoşani) le-au dat foc la materialul electoral. Democrat-liberalii susţin exact contrariul şi anume că aspirantul Uniunii la Primăria Botoşani şi l-a incendiat singur pentru a atrage atenţia locuitorilor municipiului. Este prima dintr-o serie de enigme electorale care nu au fost desluşite nici până astăzi şi a căror rezolvare ne-ar putea ajuta probabil să înţelegem mai bine ce s-a întâmplat pe 10 iunie.


Mesh-ul arde doar într-un film
Chiar în seara zilei de 28 februarie poliţiştii au început o anchetă. Au trecut de atunci peste 14 săptămâni, s-a dus şi campania electorală, am lăsat în urmă şi ziua alegerilor, a fost desemnat un nou primar, însă nici până în ziua de astăzi cazul nu a fost soluţionat. „Este în lucru, figurează cu autor necunoscut”, ne-a declarat comisarul şef Gabriel Miron de la biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ). Există însă un element, poate nedescoperit sau poate trecut cu vederea, despre care nu s-a menţionat ceva până acum. Astfel, deşi jurnaliştii au ajuns în foarte scurt timp de la izbucnirea incendiului, singurul care a reuşit să prindă mesh-ul în flăcări este un fotograf cu care Ovidiu Portariuc a colaborat în acest an electoral. Bogdan Todireanu – BT Studio este singurul care a postat un film pe Youtube.com cu mesh-ul în flăcări. A făcut-o chiar în seara de 28 februarie. Luni 11 iunie Ovidiu Portariuc şi-a sărbătorit victoria într-un club din Botoşani. Printre cei prezenţi la eveniment şi care inclusiv acolo făcea poze era şi Bogdan Todireanu, singurul botoşănean care a prins mesh-ul în flăcări.
VEZI FILMUL CU MESH-UL ÎN FLĂCĂRI:


Culmea este că, alături de acest tânăr, alt botoşănean care a văzut bannerul arzând a fost tocmai noul preşedinte al Consiliului Judeţean. Deşi era zi de lucru în Parlament, atunci Florin Ţurcanu a motivat că şi-ar fi dus fata la dans şi avea treabă prin acea zonă a oraşului. Imediat a acuzat municipalitatea că a stins luminile în zonă pentru a arde mesh-ul. „Primul element este că s-a întrerupt iluminatul. Acum o oră în zona asta funcţiona, l-au întrerupt, au dat foc. Scurt! Cine putea să întrerupă iluminatul? Eu nu pot. Cred că nici Portariuc nu poate. Nu depinde de IRE, depinde de municipiul Botoşani. Ei întrerup iluminatul, ei îl pornesc, n-are treabă IRE-ul. Mai mult, ei au dat întreţinerea iluminatului la o societate privată, n-are treabă IRE-ul”, afirma atunci Florin Ţurcanu.
CITEŞTE ŞI:
Poliţia şi pompierii la PSD, mega-afişul lui Portariuc în flăcări
Ovidiu Portariuc : E un act de intimidare şi poate de atenţionare
Cum este băgat indirect Parchetul în campania electorală
Vineri 8 iunie 2012 – În ultima zi de campanie la sediul PNL Botoşani are loc o conferinţă de presă care marchează sfârşitul bătăliei electorale. Florin Ţurcanu are o alocuţiune despre verdele Mişcării pentru Botoşani care ar fi de fapt culoarea legionarilor, în timp ce Ovidiu Portariuc prezintă un document de la Parchet. „Am obţinut răspunsul în aceste zile şi ca dovadă că noi am dus o campanie bazată pe adevăr şi bazată pe propuneri concrete, iar ei dus o campanie electorală bazată pe dezinformare şi pe minciuni, este şi această hârtie oficială care a fost primită ieri în care Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani sesizează IPJ, Serviciul de Investigare a Fraudelor pentru a începe cercetarea penală faţă de dl. Flutur Cătălin sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 109 şi anume, oferirea de bunuri şi foloase în folosul obţinerii voturilor, adică mita electorală”, afirma atunci Ovidiu Portariuc.Era o adresă prin care USL Botoşani este informată că i s-a înregistrat plângerea şi că „a fost trimisă la Inspectoratului de Poliţie Judeţean – Serviciul de Investigare a Fraudelor, pentru a se efectua cercetări faţă de Flutur Cătălin Mugurel, sub aspectul săvârşirii infr. prev. de art. 109 alin.1 din legea nr.67/2004”. Mai exact, primarul în funcţie ar fi cercetat pentru mită electorală. „Promisiunea, oferirea sau darea de bani, bunuri ori alte foloase în timpul campaniei electorale, precum şi în scopul determinării alegătorului să voteze sau să nu voteze o anumită listă de candidaţi ori un anumit candidat pentru funcţia de primar, consilier sau de preşedinte al consiliului judeţean, precum şi primirea acestora de către alegători constituie infracţiuni şi se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 5 ani”, se arată la amintitul articol.
CITEŞTE ŞI:
Plângeri penale de la USL pentru o tombolă și pentru şefii Inspectoratului Școlar
…Parchet care tocmai îşi desemnează şeful
Despre ce este de fapt vorba? Portariuc a reclamat că Flutur organizează pe Facebook un concurs care în opinia sa se încadra în prevederile amintitului text de lege. Pe 23 mai USL-istul a anunţat că depune sesizare la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, lucru care l-a şi făcut. După opt zile (şase lucrătoare), mai exact pe 31 mai, instituţia i-a trimis răspuns. Adresa a fost însă prezentată abia pe 8 iunie, în ultima zi de campanie, fiind totodată lansată pe Facebook de către susţinători ai lui Portariuc. Actul de la Parchet este semnat de prim procurorul interimar Aurel Simion care alături de alţi doi procurori botoşăneni susţine concurs pentru postul de prim procuror al judeţului. Acesta se desfăşoară în mai multe etape, a început în aprilie şi urmează a se finaliza la finele lui iunie.
CITEŞTE ŞI:
EXCLUSIV: Trei procurori „se bat” pentru funcţia de prim la Parchet
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani resping însă asocierea dintre concurs şi trimiterea respectivei adrese coaliţiei de la putere. Aceştia susţin că sesizarea primită de la USL şi-a urmat cursul ca oricare alta. „În cazul plângerilor se înregistrează şi se comunică persoanei numărul de dosar şi cursul pe care l-a urmat. Sunt date care se dau la orice persoană”, a afirmat Titiana Ungureanu, prim procuror adjunct. Magistratul crede că sunt „speculaţii anapoda, fără sens”, adăugând că mapa prim procurorului se face în fiecare zi şi de aceea nu trebuie să mire pe cineva că, în ciuda avalanşei de dosare de care au parte procurorii, s-a reuşit trimiterea unui răspuns într-un timp atât de scurt.
Primul director PDL demis ştia cam multe despre subvenţie?
Luni 21 mai, noua putere destituie primul director de la Botoşani – Gheorghe Manole este demis din fruntea Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) şi revine pe postul de inspector în cadrul compartimentului OMG şi fertilizare de la Direcţia Agricolă.
Vineri 1 iunie la Casa de Cultură a Sindicatelor are loc singura confruntare dintre candidaţii la Primăria Botoşani. Ovidiu Portariuc este atacat frontal de viceprimarul Florin Ghiorghiţă tocmai pe tema afacerilor din agricultură ale, pe atunci, candidatului USL la municipiu.
Joi 7 iunie, în ultima emisiune electorală televizată Cătălin Flutur vorbeşte despre faptul că firmele la care asociat este Portariuc au primit anul trecut subvenţie de circa un milion de euro din partea statului român pe care îl tot critica de vreun an de zile.
Datele cu subvenţia nu putea fi obţinute decât de la APIA. 
Protestatarii „independenţi” din centrul urbei fac galerie la USL
Una dintre enigmele anului electoral s-a rezolvat chiar în campania electorală. De la jumătatea iernii şi până prin primăvară un grup de botoşăneni a protestat zi de zi pe trotuarul de lângă Teatrul Mihai Eminescu. Au ieşit în stradă cât a fost Boc premier, au făcut-o şi când a fost Mihai Răzvan Ungureanu prim ministru, n-au mai desfăşurat acţiuni atunci când Victor Ponta era prim ministru. Pe toată perioada manifestaţiilor au susţinut că acestea sunt independente, ba chiar unii dintre ei şi-au exprimat nemulţumirea că PNL şi PSD le-ar politiza protestul atunci când lideri ai celor două formaţiuni li s-au alăturat.

Pe 13 mai, la Casa Sindicatelor, la lansarea candidaţilor USL la CJ şi Primăria Botoşani, cel puţin trei foşti protestatari au apărut în sală şi au scandat lozinci de susţinere a aspiranţilor Uniunii la funcţiile din administraţia locală. Col (r) Mircea Comăneci a apărut cu o eşarfă PSD, Gheorghe Hreapcă a venit cu una albă având însemnele USU, celor doi alăturându-li-se şi manifestantul cu portavocea din centrul urbei.
CITEŞTE ŞI:
 Protestatarii “independenţi” – membri înflăcăraţi ai USL – FOTOGALERIE
8 iunie 2012 – la Botoşani are loc un marş al USL-ului. Printre manifestanţi se regăsesc din nou Gheorghe Hreapcă şi omul cu portavocea. Unul cu eşarfă PNL, celălalt cu alta, a PSD.Enigme la secţiile de votare
Cu adevărat nedezlegat va rămâne probabil misterul distribuţiei votului din 10 iunie. La doar 35 de ani, fiind de altfel cel mai tânăr primar pe care Botoşani îl are după revoluţie, Ovidiu Portariuc a obţinut cele mai bune rezultate în secţiile din centrul oraşului, populate masiv de pensionari. PSD-istul a înregistrat scoruri meritorii la secţiile 3 (zona delimitată de Pietonalul Unirii şi strada Armoniei), 4 (bulevardul Mihai Eminescu, în zona apropiată complexului), 8 (Vârnav), 9, 10 (ambele Onicescu), 48 (Marchian, Unirii).
CITEŞTE ŞI:
 Portariuc primar, Ţurcanu preşedinte
În acelaşi timp, deşi i s-a reproşat că a concentrat investiţiile municipalităţii pe zona centrală, uitând de periferii, Cătălin Flutur a câştigat tocmai în părţile mărginaşe ale urbei. Printre altele, el a învins în secţiile 23 (Pacea – doar case, Manoleşti), 44, 45 (ambele Parcul Tineretului), 46 (Parcul Tineretului, Cămin Confecţia), 55 (Dimitrie Negreanu, Maramureşului, Războieni), 80 (Independenţei). La Şcoala 1, acolo unde a avut loc unul dintre scandalurile din ziua scrutinului, Mişcarea pentru Botoşani fiind acuzată de campanie electorală şi turism electoral, la o secţie a învins Portariuc, la cealaltă Flutur.
Sergiu BĂLĂŞCĂU
CITEŞTE ŞI ALTE INVESTIGAŢII PRIVITOARE LA ALEGERI:
Faţa nevăzută a alegerilor
Misterele turului II de la Botoşani
Ciudăţeniile primelor europarlamentare

Statul a secretizat ”puțin” morțile de Covid, decedații intră în pământ cu tot istoricul cazului
Istoria se repetă și în pandemie: la mai puțin de trei luni după ce Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a îngrădit dreptul la informare al tuturor românilor și a restricționat accesul la datele privind numărul de persoane infectate din fiecare județ, s-a luat o măsură asemănătoare referitoare la decese.
ANALIZĂ: Cifrele NU mint – Românii se îmbolnăvesc mai tare de Covid-19 de fiecare dată când Iohannis cere prelungirea Stării de Urgență sau de Alertă
Pe 9 iunie președintele României anunță prelungirea Stării de Alertă cu păstrarea mai multor restricții, de la cinematografe și locuri de joacă închise la restaurante deschise doar pentru terase. Apar imediat proteste din partea mai multor asociații, patronate și politicieni, iar unele partide amenință că nu vor vota încă 30 de zile de Stare de Alertă.
Hotelieri puși să alerge după bani! Botoșănenii băgați FORȚAT în carantină așteptați să-și plătească cazarea și masa... de bunăvoie
În Ordonanța Militară cu numărul 4, ministrul Marcel Vela anunța o serie de măsuri pentru românii care nu respectă izolarea la domiciliu. Aceștia au fost introduși în carantină instituționalizată, adică într-un loc aflat sub paza Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Iar mai apoi obligați să plătească și costurile cu cazarea și masa pentru 14 zile.
Violența domestică la noi! Mamă a trei copii cu gâtul tăiat de la o banală salată! Agresorul lăsat liber să meargă acasă, după doar o noapte
Campaniile împotriva violenței domestice rămân doar acțiuni prin care se cheltuiesc mulți bani pe tot felul de pliante și pe ședințe cu oameni cu talent  oratoric, care expun întâmplări pe care probabil că nu le-au trăit vreodată. Pentru că întotdeauna viața bate filmul, iar realitatea este trăită doar de victime. Toți ceilalți rămân simpli spectatori. 
O trăim și pe asta: administrator de grădiniță trimis șef la instituția care gestionează apele
La adăpostul pandemiei în unele instituții din România continuă să se întâmple lucruri necurate. Iar astăzi facem referire la o numire scandaloasă de șef la una dintre cele mai importante unități de stat.
Pandemia pare desprinsă dintr-un film devenit celebru: Botoșani în fruntea țării și la decese cu 42 de înmormântări ”made in Covid”
Viața trăită de botoșăneni în ultimele două luni, transpusă într-un tablou creionat pe întreg globul pământesc, a semănat izbitor cu un scenariu de film. Un paradox, am putea spune, având în vedere că în trecut, fără excepții, viața reală era sursa principală de inspirație a cinematecii.
Asta nu v-o spune vreo instituție! Suntem de fapt pe locul 3 în România la Covid-19, după Suceava și Arad
La ora redactării acestui articol este data de 7 mai, iar pe la amiază Grupul de Comunicare Strategică (GCS) transmite obișnuitul comunicat de presă privind evoluția pandemiei în România. Cu 560 de cazuri, Botoșani se află din nou pe locurile fruntașe. Suntem pe 6 între toate județele țării.
Dosarul de la Botoșani care ajunge la CEDO, după un proces plecat de la o simplă... Dacie, în urmă cu 8 ani
Opt ani de zile s-au scurs de când a început calvarul pentru un bărbat și o femeie, ajunși în prezent dușmani legali, protagoniști în procese înregistrate pe rolurile instanțelor de judecată sau în dosare instrumentate de organele de cercetare penală, polițiști și procurori.
Dezastrul de la ”Mavromati”: Oameni intrați cu alte boli și infectați cu coronavirus - Am ținut bomba cu ceas fix în Spitalul Județean
Dimensiunile dezastrului de la Spitalul Județean Botoșani sunt mai mari decât le arată statisticile pe care autoritățile le fac publice, mai ales la insistențele jurnaliștilor. Unitatea care ar trebui să însănătoșească oamenii a ajuns să îi îmbolnăvească de cel mai temut virus al momentului.
Loading...
Coronavirus 2020: Ziua în care dintr-un pix ne-au lăsat pradă infectării ca la Cernobâl
La 34 de ani de la explozia centralei de la Cernobâl, cel mai mare dezastru din istorie provocat de om, întreaga planetă se află din nou într-o situație disperată. Deși pe 26 aprilie 1986 a explodat o centrală nucleară, iar în 2020 ne confruntăm cu o pandemie, între cele două evenimente de proporții gigantice există câteva asemănări izbitoare. Și acestea țin de modul în care se comportă autoritățile din România.
AFACERE în plină pandemie la Răchiți! Primăria cumpără de peste 10.000 de euro bănci de la un (fost) angajat, abia devenit patron – DOCUMENT
Dedesubturile acestei afaceri pot fi lesne de înțeles. Un asistent comunitar despre care nu se poate spune foarte clar dacă mai lucrează sau nu la Primăria Răchiți a încheiat un contract cu administrația publică locală pentru a furniza… bănci. Totul s-a făcut în doar zece minute, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, la o valoare de 49.500 de lei.
38.000 de lei!! Cei mai mulți bani dați unui medic de familie, alții se chinuiesc să supraviețuiască! Criza epidemică îi pune la treabă
Deși medicina de familie este considerată Cenușăreasa sistemului sanitar, există și cadre medicale care câștigă sume substanțiale, în unele cazuri chiar și de peste 35.000 de lei pe lună.
70 de copii și 50 de salariați la mâna unor birocrați de la București! Un complex care arată ca-n reviste, la un pas de închidere – GALERIE FOTO
Povestea începe în urmă cu 30 de ani, născută dintr-un gând al unei doamne orfane. În traducere liberă, denumirea englezească poate însemna o mână de ajutor oferită celor în nevoie. Vizualizând Hand of Help în interior, se poate spune fără exagerare că acolo este mâna lui Dumnezeu pe creștetul copiilor care s-au născut în familiile nepotrivite. Iar puntea dintre Dumnezeu și acești copii o reprezintă două familii, cei care au creat această poveste: misiunea Hand of Help.
PSD-iștii și-au lăsat singuri ditamai vicepreședintele fără postul de director, pur și simplu l-au... eliminat
Conflictul mocnit dintre cele două mari tabere din PSD Botoșani a mai făcut o victimă: vicepreședintele Consiliului Județean, Liviu Toma, a rămas fără postul de conducere de la SC Urban Serv SA, care pur și simplu a fost scos din organigramă.
Loading...
METODA ideală pentru a scăpa de un director PSD, în favoarea unui văr de ministru – FOTOGALERIE
Directorii promovați cu concurs pe posturile publice de conducere, în teorie, ar trebui să-și desfășoare activitatea relaxați, fără teama că ar putea fi atinși de vântul schimbării. În practică, însă, oamenii politici mai ales, găsesc tot felul de metode „de a scăpa de ei”. Nu o fac doar social-democrații. Sau doar liberalii. O face toată lumea, la fiecare schimbare de guvernare, într-un tradițional firesc al mersurilor din sistemul bugetar.
1 milion de euro pe lună pentru cei 1.156 de botoșăneni care și-au păstrat pensiile speciale!
Disproporția flagrantă la salarizarea unor categorii profesionale se perpetuează și la apusul vieții, când este menținută aceeași inechitate între pensiile unor foști salariați, în comparație cu alții. Desigur, fericiții care s-au bucurat întreaga viață de venituri de vis și continuă aceeași fericire financiară și la pensie, nu sunt mulți. Și totuși nu sunt nici puțini.
Trei luni până în vară, iar la Cornișa afaceriștii și-au scos la vânzare restaurantele neconstruite, unul singur adulmecă potențialul
Ceea ce s-a întâmplat sezonul trecut la Cornișa Aquapark & Sports cu clienți care au venit cu pachețelul alimentar de acasă sau cu cutii de pizza livrate peste gard s-ar putea repeta, la dimensiuni mai mici, și vara aceasta. Pentru că, până la acest moment, un singur om de afaceri din Botoșani care a câștigat prin licitație un loc de alimentație publică a început efectiv să se ocupe de deschiderea unui restaurant.
Poveste de dragoste din Botoșani! O elevă virgină și-a acuzat tatăl vitreg de viol, bărbatul condamnat la 8 ani de închisoare
Dramele copiilor, acolo unde sunt, lasă urme adânci în inimile adulților și devin răni nevindecabile și pentru unii și pentru alții. Însă atunci când aceste drame sunt închipuite și generate de diferite angoase, viața adulților se schimbă radical și suferă deteriorări iremediabile.
UMILITOR! Filme 3D în sate cu oameni săraci și drumuri de pământ, cinematograful orașului ținut în „comunism”
În orice guvernare, de orice culoare politică, am fost martorii unui concurs de lăudăroșenii din partea politicienilor: care, cât și cum a făcut mai mult pentru popor. Nu știu cât a contat pentru acești oameni faptul că, poate, nevoile la nivel micro erau altele. Sau că la nivel macro, în programul de guvernare ar trebui să existe o logică a investițiilor, pliate și prioritizate în funcție de fiecare regiune în parte. De realitatea din teren.
SCANDAL național cu eliminarea pensiilor speciale – LISTA beneficiarilor de la Botoșani, cea mai mare pensie 40.000 de lei, cea mai mică 1.100 de lei
Decizia guvernării liberale de a elimina o parte din pensiile speciale achitate la acest moment unor categorii profesionale a rupt, din nou, România în două. Pe de o parte îi regăsim pe actualii sau potențialii viitori beneficiari ai acestor pensii de serviciu, iar în partea opusă, majoritatea cetățenilor care nu vor visa vreodată să beneficieze de astfel de venituri.
Este foarte adevarat ca Portariuc a castigat cu o mana de oameni tineri si cu un buget net inferior oponentilor. Pana la urma nu conteaza neaparat varsta, ci poate mai mult conteaza ambitia si dorinta de schimbare. Cei care au muncit cu adevarat merita rasplatiti, dar se pare ca alte interese vor prima in cadrul PSD si USL.In fine,Portariuc are o misiune foarte grea pentru ca vine dupa un primar cu adevarat bun care a schimbat total fata orasului...cred ca oamenii nu mai sunt dispusi sa accepte orice si sa sanctioneze o data la 4 ani!
20 iunie 2012, 09:45
Alo, Don' Balascau, ... ai o grija cu protestatarii din Iarna???? ... Care-i treba ta??? ..... Cati ani de aci inainte mai scrii despre nerealizarile pedeliste in campania din vara de la locale??? .....Chiar asa multi bani ti-au dat???..... de te simti dator sa scrii in continuare impotriva celor care i-au invins pe crocodilii verzuii- portocalii ????....(de ce nu publici si acest comentariu, daca tot zici ca esti" echidistant" ????...... sau "obiectiv".????..........)
20 iunie 2012, 00:25
Totul se leaga . Cei tineri invata repede "meserie" in politica de la cei batrani. Domnul Flutur a fost poate cel mai bun primar pe care l-a avut Botosaniul. A platit pentru Base, Boc, Udrea si compania ,precum si pentru o serie de indivizi mai putin placuti din staful sau. Daca multi botosaneni si-ar fi folosit neuronii si ar fi facut o analiza inainte de a vota negativ, rezultatul alegerilor ar fi fost altul , fapt demonstrat de alegatorii din alte judete, Neamt, Brasov , Suceava unde au contat realizarile primarului. Astept "realizarile marete " ale khmerilor rosii, locuri de munca garla, case ieftine (din carton!) la doua achizitii, una gratis, scutirea unora de impozite si cheltuielile cu utilitatile(parca asa scria in plan),ajutati de neo-pesedisti, adica de liberali. Succes! Nu uitati , Parcul Cornisa ramane o provocare pentru noii edili, sa-i vedem daca sunt in stare sau zic pas acestei investitii.
18 iunie 2012, 16:08
Nu stiu cum faceti voi dar gasiti nereguli doar la campania USL,ar fi trebuit monitorizata si campania PD-L,doar ei ar fi faceau camapanie electorala si-n ziua de 9 iunie la MECANEX,dar stati voi spuneti doar ce vreti.Sa va fie rusine!Ziaristi de doi lei ce sunteti,v-a invins Portariuc cu o echipa de copii.
18 iunie 2012, 15:23
Victor nu va da faliment. Este destul de destept ca sa faca gresali. Are lucrari contractate pe 6-7 ani. Problema este cu cei care conduc.Bani de la guvern nu vor primi prea multi (au mai fost psd-istii la guvernare si nu au dat prea mult in perioada 2000-2004), iar din fonduri europene nu prea au experienta (cum dealtfel se stie ca PSD-ul nu a excelat la acest domeniu), dar nu au credibilitate, ami ales externa.
18 iunie 2012, 12:23
Si eu am incendiat cladirea Reichstag-ului si am dat vina pe comunisti, vad ca mititelul asta cu urechile mari ma imita.
18 iunie 2012, 11:27
Nu a fost mai bun Portariuc,a speculat usl-ul caderea partidului PDL.Greseala care a facuto Flutur a fost ca nu a candidat independent dar mai ales trebuia sa-l scoata pe Gheorghita din joc si va garantez ca nu avea 30 de procente portariuc.Sa dea Dumnezeu ca usl sau Portariuc sa faca ce a facut Flutur.DAR trebuie sa rasara cateva firme peste noapte care sa ia toate lucrarile de constructie sau altele(victor cade)si tot asa sa fure sa dea inapoi la mafia din piata banii pusi in joc sa-l scoata pe flutur.Erau cativa patruni falimentari care se bucurau pe acolo(mihaila)
18 iunie 2012, 11:03
Domnule Sergiu BĂLĂŞCĂU, ati gandit mult articolul asta, nu? Ati avut si minim 3 surse si ati respectat si toate principiile, nu? De ce PDL-ul nu accepta ca cineva a fost mai bun?!
18 iunie 2012, 09:46
Bogdan Todireanu sta aproape de sediul PSD!Asta daca nu era prin apropiere.De ce vreti sa faceti rau??Sa intoarceti lumea impotriva lui??De Flutur de ce nu scrieti?De apartamentele lui ... de casele lui ...de afacerile lui ...etc ....nu aveti ce??Va dau eu subiecte.Nu va luati aiurea de Ovidiu,un om deosebit.
18 iunie 2012, 08:18
Am sesizat și eu o oarecare imaturitate la viitorul primar, dar poate mi s-a părut. O tot dădea într-o emisiune cu fodurile de investitii, și a mai spu că în Botoșani turiștii nu au ce să vadă. Dar există o soluție, referendumul pentru schimbarea primarului. Așa că să nu se culce pe o ureche.
18 iunie 2012, 08:11
melimeloparis.ro%20
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Da, sunt cadru didactic. Trebuie să fiu cadru medical - când este nevoie, trebuie să fiu paznic - în pauze, jandarm - la unele clase, psiholog, baby sitter, moaşă - în unele cazuri, părinte - pentru cei ai căror părinţi nu ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8351 lei
USD
Dolarul SUA
4.1131 lei
CHF
Francul elveţian
4.4859 lei
GBP
Lira sterlină
5.3685 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8919 lei
XAU
Gramul de aur
260.8073 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2441 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4009 lei
AUD
Dolarul Australian
2.9242 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0633 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1838 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6493 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.