Ancheta săptămânii
Marele partid liberal s-a spart cu forță civică la o bere, într-o casă de lut cu ciripituri de păsărele și lătrat de câini

Ședința liberală care a avut loc sâmbătă la Cinema Unirea trece granițele unei simple întruniri de partid. Și aceasta pentru că acolo s-au stabilit în mare proporție o parte a oamenilor care timp de patru ani ne vor reprezenta județul în Parlament. De aceea se cuvine să insistăm asupra ceea ce s-a întâmplat într-o sală de filme, dar și în zilele care au precedat importanta întâlnire.

Când PNL se bate cu PDL câștigă... Forța Civică


forta civica botosaniMarele câștigător al votului dat în Consiliul de Coordonare Județean (CCJ) este practic fostul partid Forța Civică. Formațiunea care la Botoșani a fost condusă de Cristian Roman a fuzionat cu PDL, iar PDL mai departe s-a unificat cu PNL. Deși în toată această succesiune Foța Civică era cel mai mic partid, cu un ceva peste 3% obținut la europarlamentarele din 2014, la CCJ-ul de sâmbătă a reușit să obțină două din primele patru poziții prin Cristian Roman și, uriașă surpriză Mirela Saucă, săvineanca devenită consilier județean după ce a eșuat la o mare diferență în tentativa de a câștiga Primăria Săveni.

Flutur i-a făcut campanie lui Roman


Cum s-a ajuns aici? Ei bine, deși a lipsit de la ședință, Cătălin Flutur, președintele PNL Botoșani, pare să fi avut un rol decisiv. Unii candidați la Parlament au fost de-a dreptul stupefiați când au văzut că fostul prefect împarte la intrarea în sală pliante în care mesajul principal îi aparține primarului de Botoșani.


”Cristian Roman este modelul de parlamentar pe care orice lider de partid și-l dorește – experimentat, competent, cinstit și loial. Îl susțin cu toată tăria și îi acord votul meu pentru a ne reprezenta în continuare interesele județului în Parlament”,


Cătălin Flutur, președinte PNL Botoșani.

Cristian roman catalin flutur

Foști PDL-iști rămași interziși de surpriza din pliante


Pe la jumătatea numărătorii Gabriel Alecsandru s-a ridicat nervos și a plecat spre casă, fără să mai aștepte rezultatul final. El nu și-a ascuns uimirea pentru faptul că lui i s-a transmis că președintele organizației vrea să asigure o competiție sută la sută echidistantă, fără să sprijine vreun pretendent la Senat sau Camera Deputaților, pentru ca în ziua ședinței să îl vadă pe Cătălin Flutur pe pliantele lui Cristian Roman. Iar nemulțumirile acestuia au fost confirmate inclusiv de un vechi PNL-ist, Verginel Gireadă, care a rămas la rândul lui mirat de numărul atât de redus de voturi obținut de fostul lider TDL, despre care știa că este în cărți, însă joi totul ar fi fost redirecționat pe axa cu fosta Forța Civică.

”Va cădea în capcana securiștilor?”


gabriel alecsandru pnl”Au făcut horă”, a spus fostul președinte al Tineretului Democrat Liberal, acuzând jocuri de culise prin care junii PNL-iști au fost scoși în afara luptei.
Ulterior a adus acuze și mai dure:
”PNL partidul tinerilor, partidul șanselor? Primii patru candidați pe liste au împreuna aproape 250 de ani. Și-au luat partidul înapoi?!”
El a mulțumit colegilor liberali care i-au acordat încrederea, dându-le asigurări că pe viitor nu îi va dezamăgi.


”Astăzi... sistemul a învins! Într-o bună zi... normalitatea și corectitudinea vor triumfa în fața intereselor de grup, în fața celor care nu au înțeles ce vor românii, ce vrea strada!
Sper că Partidul Național Liberal se va trezi și nu va cădea în capcana securiștilor, nu va rămâne captiv în fața intereselor de grup! Partidul Național Liberal este singurul partid care are capacitatea de a se reforma. Sper ca liderii lui să înțeleagă acest lucru și să acționeze în acest sens!”


Gabriel Alecsandru, pretendent PNL la Parlament.
124 de voturi a adunat Gabriel Alecsandru, clasându-se pe locul 8 din 14 candidați.

Și Sorescu s-a implicat cu... forță civică


Dar asta nu este tot. Pe același material de campanie internă a lui Cristian Roman a apărut cu un mesaj de susținere inclusiv Gheorghe Sorescu, a cărei retragere din cursă, după ce inițial îi fusese anunțată candidatură, rămâne una învăluită în mister. Ei bine, ieșit din competiție, fostul președinte al Consiliului Județean Botoșani a ales să nu sprijine nici un vechi PNL-ist, ci pe fostul lider al Forței Civice, om cu care s-a înlocuit reciproc în funcția de prefect. Culmea, în declarația de spijin se sublinia tocmai că actualul deputat...


”Cristian Roman este un liberal cu state vechi, care nu a încetat niciodată să creadă în valorile liberalismului, cu conștiința muncii, foarte eficient în ducerea la îndeplinire a misiunilor pe care și le asumă”,


Gheorghe Sorescu, consilier județean PNL


Un mesaj de sprijin a avut și Romică Magopeț, primar de Ibănești și președinte județean al Asociației Comunelor din România.

”Un vot democratic de tip sovietic”


verginel gireadaVerginel Gireadă, marele perdant al scrutinului din week-end, acuză jocuri de culise pe filiera PDL-istă. El susține că, în timp ce vechii PNL-iști au lăsat votul absolut liber, foștii ”portocalii” au dat clar directivă pentru trioul Cristian Achiței – Cristian Roman – Mirela Saucă și în acest fel s-a ajuns ca unii oameni să aibă mai multe voturi în partid decât au adunat la alegerile locale, fiind îndepărtați tocmai cei care în iunie au câștigat de către cei care au pierdut.


”A fost un vot democratic de tip sovietic. Eu ar trebui să candidez de pe locul 4 la Camera Deputaților, dar nu știu dacă am să accept. Când nu erau bani la partid nici măcar pentru plata căldurii eu am susținut partidul ăsta. De la 9% l-am făcut partid de 30% și acum vin niște fripturiști să ia totul de-a gata”,


Verginel Gireadă, deputat PNL.

Vechii primari PNL amenință că nu fac campanie
În urma votului de sâmbătă, dar și a negocierilor de duminică, în urma cărora vechiul PDL deține toate posturile eligibile la Camera Deputaților, în timp ce PNL-iștii tradiționali s-au dus în grup la Senat, mai mulți primari vechi liberali, printre care cei de la Darabani, Flămânzi și Ștefănești, ar fi deciși să nu mai facă nici un fel de campanie pentru parlamentare.


945 de voturi au obținut în total foștii PNL-iști și 943 ex-PDL – iștii. Cu toate acestea, trei din primele patru poziții, cele considerate cu șanse reale de a aduce mandate de parlamentari, au plecat spre foștii ”portocalii”. Aceasta și după intrarea în cursă a mai multor vechii PNL-iști din municipiul Botoșani, care a dat aproximativ un sfert din cei 473 de delegați de la Consiliul de Coordonare Județean (CCJ). Ei au rupt astfel din voturi, unii reușind să o facă după discursuri halucinante.

Mare-i grădina liberală...


Secretarul general al organizației municipale s-a lăudat cu un alt tip de activități politice.


”Acțiunile liberale pe care le-am organizat: cafeaua liberală din fiecare duminică, de la ora 10:00, de la sediul județean al partidului sau fotbalul de joia după-amiază și mai ales berea de după, au contribuit la coeziunea echipei. Cu această ocazie invit și colegii din județ să participe la astfel de acțiuni”,


Eduardt Cozminschi, secretar general org.mun. PNL Botoșani.

eduardt cozminschi


Acesta a adăugat că se prezintă la judecată în față colegilor cu inimă curată. Și a continuat în același registru.


”Ultima fiță în materie de agroturism pentru nemți, britanici, nordici, care exploatate inteligent pot să ne aducă foarte mulți turiști, sunt tocmai casele noastre țărănești, de lut, acoperite cu stuf și garduri de nuiele, unde se aude doar ciripituri de păsărele și lătratul câinilor. Iar aici nu ducem lipsă. Deci putem transforma dezavantejele județului în avantaje”,


Eduardt Cozminschi, secretar general org.mun. PNL Botoșani.

Despărțiți la terasă


Deși mai toți candidații din cursa liberală internă pentru Parlament au făcut apel la unitate, insistând să se vorbească doar despre PNL, nu despre vechiul PNL și fostul PDL, lucrurile au stat exact invers la Consiliul de Coordonare Județean care a avut loc sâmbătă. Și poate cel mai relevant este ceea ce s-a întâmplat în timpul numărătorii voturilor. Unii candidați au așteptat rezultatele la terasa restaurantului ”La Strada”, acolo unde ex-PDL – iștii, printre care Cristian Roman și Mirela Saucă, au stat la o masă, iar vechii PNL-iști, printre care Maricel Maxim, a luat loc la altă masă.

Pressing la centru


Oricum, în ciuda votului dat la sfârșitul săptămânii precedente, bătălia pentru locurile de parlamentar, pare însă departe de a se fi încheiat. Dat fiind rezultaul, precum și negocierea de duminică, organizații și structuri din partid ar putea evita să se implice în campanie, lucru afirmat inclusiv de Gabriel Alecsandru, care duminică a refuzat de altfel să ia parte la ședința prezumtivilor candidați la Parlament, la care s-au exprimat opțiunile pentru locurile eligibile. Decizia finală aparține conducerii centrale, care va avea parte de un pressing serios făcut de unii lideri ai filialei.

loading...
Suspectat c-a vândut partidul PDL-ului, Șoptică a dat lovitura după vot – ORDINEA pentru Parlament
Bombă pe tocuri la PNL Botoşani – CLASAMENTUL pentru Parlament

 

Coronavirus 2020: Ziua în care dintr-un pix ne-au lăsat pradă infectării ca la Cernobâl
La 34 de ani de la explozia centralei de la Cernobâl, cel mai mare dezastru din istorie provocat de om, întreaga planetă se află din nou într-o situație disperată. Deși pe 26 aprilie 1986 a explodat o centrală nucleară, iar în 2020 ne confruntăm cu o pandemie, între cele două evenimente de proporții gigantice există câteva asemănări izbitoare. Și acestea țin de modul în care se comportă autoritățile din România.
AFACERE în plină pandemie la Răchiți! Primăria cumpără de peste 10.000 de euro bănci de la un (fost) angajat, abia devenit patron – DOCUMENT
Dedesubturile acestei afaceri pot fi lesne de înțeles. Un asistent comunitar despre care nu se poate spune foarte clar dacă mai lucrează sau nu la Primăria Răchiți a încheiat un contract cu administrația publică locală pentru a furniza… bănci. Totul s-a făcut în doar zece minute, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, la o valoare de 49.500 de lei.
38.000 de lei!! Cei mai mulți bani dați unui medic de familie, alții se chinuiesc să supraviețuiască! Criza epidemică îi pune la treabă
Deși medicina de familie este considerată Cenușăreasa sistemului sanitar, există și cadre medicale care câștigă sume substanțiale, în unele cazuri chiar și de peste 35.000 de lei pe lună.
70 de copii și 50 de salariați la mâna unor birocrați de la București! Un complex care arată ca-n reviste, la un pas de închidere – GALERIE FOTO
Povestea începe în urmă cu 30 de ani, născută dintr-un gând al unei doamne orfane. În traducere liberă, denumirea englezească poate însemna o mână de ajutor oferită celor în nevoie. Vizualizând Hand of Help în interior, se poate spune fără exagerare că acolo este mâna lui Dumnezeu pe creștetul copiilor care s-au născut în familiile nepotrivite. Iar puntea dintre Dumnezeu și acești copii o reprezintă două familii, cei care au creat această poveste: misiunea Hand of Help.
PSD-iștii și-au lăsat singuri ditamai vicepreședintele fără postul de director, pur și simplu l-au... eliminat
Conflictul mocnit dintre cele două mari tabere din PSD Botoșani a mai făcut o victimă: vicepreședintele Consiliului Județean, Liviu Toma, a rămas fără postul de conducere de la SC Urban Serv SA, care pur și simplu a fost scos din organigramă.
METODA ideală pentru a scăpa de un director PSD, în favoarea unui văr de ministru – FOTOGALERIE
Directorii promovați cu concurs pe posturile publice de conducere, în teorie, ar trebui să-și desfășoare activitatea relaxați, fără teama că ar putea fi atinși de vântul schimbării. În practică, însă, oamenii politici mai ales, găsesc tot felul de metode „de a scăpa de ei”. Nu o fac doar social-democrații. Sau doar liberalii. O face toată lumea, la fiecare schimbare de guvernare, într-un tradițional firesc al mersurilor din sistemul bugetar.
1 milion de euro pe lună pentru cei 1.156 de botoșăneni care și-au păstrat pensiile speciale!
Disproporția flagrantă la salarizarea unor categorii profesionale se perpetuează și la apusul vieții, când este menținută aceeași inechitate între pensiile unor foști salariați, în comparație cu alții. Desigur, fericiții care s-au bucurat întreaga viață de venituri de vis și continuă aceeași fericire financiară și la pensie, nu sunt mulți. Și totuși nu sunt nici puțini.
Trei luni până în vară, iar la Cornișa afaceriștii și-au scos la vânzare restaurantele neconstruite, unul singur adulmecă potențialul
Ceea ce s-a întâmplat sezonul trecut la Cornișa Aquapark & Sports cu clienți care au venit cu pachețelul alimentar de acasă sau cu cutii de pizza livrate peste gard s-ar putea repeta, la dimensiuni mai mici, și vara aceasta. Pentru că, până la acest moment, un singur om de afaceri din Botoșani care a câștigat prin licitație un loc de alimentație publică a început efectiv să se ocupe de deschiderea unui restaurant.
Poveste de dragoste din Botoșani! O elevă virgină și-a acuzat tatăl vitreg de viol, bărbatul condamnat la 8 ani de închisoare
Dramele copiilor, acolo unde sunt, lasă urme adânci în inimile adulților și devin răni nevindecabile și pentru unii și pentru alții. Însă atunci când aceste drame sunt închipuite și generate de diferite angoase, viața adulților se schimbă radical și suferă deteriorări iremediabile.
inpuff.ro
Loading...
UMILITOR! Filme 3D în sate cu oameni săraci și drumuri de pământ, cinematograful orașului ținut în „comunism”
În orice guvernare, de orice culoare politică, am fost martorii unui concurs de lăudăroșenii din partea politicienilor: care, cât și cum a făcut mai mult pentru popor. Nu știu cât a contat pentru acești oameni faptul că, poate, nevoile la nivel micro erau altele. Sau că la nivel macro, în programul de guvernare ar trebui să existe o logică a investițiilor, pliate și prioritizate în funcție de fiecare regiune în parte. De realitatea din teren.
SCANDAL național cu eliminarea pensiilor speciale – LISTA beneficiarilor de la Botoșani, cea mai mare pensie 40.000 de lei, cea mai mică 1.100 de lei
Decizia guvernării liberale de a elimina o parte din pensiile speciale achitate la acest moment unor categorii profesionale a rupt, din nou, România în două. Pe de o parte îi regăsim pe actualii sau potențialii viitori beneficiari ai acestor pensii de serviciu, iar în partea opusă, majoritatea cetățenilor care nu vor visa vreodată să beneficieze de astfel de venituri.
Conacul familiei Pillat de la Miorcani iese din hățișul licitațiilor: Aşteptăm ordinul - GALERIE FOTO
O şansă istorică, când părea că totul e fără speranţă, pentru ca o clădire monument din Botoşani să îşi recapete nu doar utilitatea socială, ci şi importanţa culturală pe care o merită.
Parcă e un vis! Proiect european gigant lansat la Primărie, de la asfalt în mahalale și scuaruri cu relaxare la magazine sociale și analize gratuite pentru nevoiași – VIDEO
GAL.Acronimul a fost auzit probabil de majoritatea botoșănenilor la nivel de informație, însă puțin conștientizat ca impact asupra orașului. Un impact care valorează 7 milioane de euro, bani care vor intra în municipiul Botoșani, în asfalt, în sensuri giratorii și spații verzi, locuri de joacă și magazine sociale pentru cei săraci.
Pensii speciale pentru foști senatori de Botoșani! Peste 5.000 de euro la 4 oameni, numele ascunse sub regulamente europene, urmează și alții
Scopul principal al adoptării GDPR – Regulamentul de Prelucrare al Datelor cu Caracter Personal l-a reprezentat înlăturarea situațiilor în care o serie de informații duc la o persoana fizică identificată sau identificabilă. Intră în această categorie, din fericire pentru ei, și politicienii. Inclusiv cei care beneficiază de venituri de orice fel, din fonduri publice.
Loading...
Botoșănenii care au MURIT în 1989: Ei sunt revoluționarii FĂRĂ carnet și privilegii
Pentru ei libertatea s-a sfârşit înainte de a începe. Chiar dacă în numele ei, al libertății, au sacrificat ceea ce aveau mai scump: propria viaţă.
22 de asistenți medicali pensionați forțat înainte de sărbători! Unii au primit deciziile la ieșirea din tura de noapte
Situație explozivă înregistrată la Spitalul Județean de Urgență Mavromati în ultima lună din anul 2019, fix înaintea sărbătorilor de iarnă. Un val de asistenți medicali a ieșit din sistem, mai mult forțat. Sindicaliștii se întreabă dacă există înlocuitori pentru acești oameni.
SUTE de pensionari de la Botoșani care au și SALARII trimiși acasă de Guvernul Orban, de la spitale și instituții la învățământ sau administrație
Una dintre măsurile anunțate de actuala guvernare liberală îi vizează pe pensionarii care cumulează pensiile cu salariile. La nivelul județului Botoșani aceste persoane sunt de ordinul sutelor. Ne referim la botoșăneni care au calitatea de pensionar și beneficiază de venituri suplimentare din sistemul public.
Cum sună 2.000 de euro? OPT foști deputați de la Botoșani primesc pensii speciale, un nou lot pășește pe drumul ”specialilor”
De-a lungul anilor, mai exact după 1990, în perioada postrevoluționară, județul Botoșani a fost reprezentat în Parlamentul României de 44 de deputați, votați pe liste la scrutinele electorale, din partea unor formațiuni care și-au schimbat numele în timp sau au dispărut cu totul, cum ar fi FSN, PDSR, PRM, PNTCD sau PDL.
Tramvaiele sar de pe șine de vechi ce sunt, Eltrans și-a tras mașină nouă de peste 16.000 de euro – GALERIE FOTO
Dacă mijloacele de transport pentru călători au ajuns să se dezintegreze prin oraș, în schimb parcul auto al SC Eltrans SA, la care restul botoșănenilor nu au acces, se îmbunătățește.
Scandal la nivel înalt după balul afaceriștilor: Vă trimit banii pentru meniu / O glumă proastă, impardonabil ce a făcut
Balul Oamenilor de Afaceri din acest an a provocat o reacție virulentă din partea parlamentarilor de Botoșani. Și aceasta după anunțul făcut de președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură (CCIA), că i-a invitat pe toți la eveniment, dar că a acceptat unul singur să participe după ce li s-a cerut să își plătească meniul.
Nu-i cunosc prea bine pe majoritatea liberalilor aflati pe primele locuri pentru Parlamentul Romaniei si, ca urmare, nu pot sa-mi spun opinia, insa un lucru este cert: la capitolul respectarea procedurilor interne si a criteriilor ( daca au fost!) ceva este putred in Danemarca. Naivi sunt liberalii botosaneni sa creada a Flutur nu-si va impinge vechiul grupuscul PDL-ist inainte. S-a vazut acest lucru din ,,fluturasii" jucausi si din comentariile participantilor.In orice caz. nu i-as vota pe Roman, Achitei et. company
11 octombrie 2016, 12:58
Ne-am lamurit ce valoare au penelistii! Ei au condus (Distrus) judetul si l-au ingropat in rusine in ultimii patru ani. Ma ia rasul cand ma gandesc la Grigoras ,activistul PCR platit cu salariu pe vremea lui Ceasca si ajuns spuma la liberali. Sau clipici... Dar ce ne facem fara Virgil? Doi de(r)putati si un senator ! Maximum! Bine ca Sorescu a stiut ca daca mai sta il inhata DNA-ul.Si-asa nu se stie !
3 octombrie 2016, 17:19
ghebos, cu burta in fata si maxilarele cazute, cu voce taraganata si care la ceas de sara intr-o caruta la aburii unei cafele sau a unui vin isi aduna armata (cam amarata si fara minte ) si da comanada - ciripiti pasarele ! Sunt fat frumos cel drgastos si aratos si spre parlament ma indrept vartos !
3 octombrie 2016, 16:26
imi place poza! Cefele astea groase conduc politica botosaneana ! Cefele groase, masini puternice si femei probabil ! Cap nu au , clar doar cefe groase! Ne intrebam de sauca cu fustite scurte si decolteu pana in buzele sanului,, Asa a inteles ea de la udrea probabil ca se reuseste in politica si a reusit! Va sta acasa nu votam asemenea personaje !
3 octombrie 2016, 16:21
Aceasta sedinta e fara valoare. ! Lista se face la Bucuresti! De altii! Iar cei din primele 4 pozitii nu sunt conectati! Posibil Soptica si Achitei ( are piedici) sa prinda lista , posibil! In rest locurile celealte sunt decise pe alte criterii ( axa Johanis -Ciolos).Va urma...
3 octombrie 2016, 14:39
Inca un mic efort sa faca PNl-ul si sa-i lase langa Verginel si pe cei doi muschetari, Achitei si Grigoras,si lista poate fi eligibila cu un Alexandru sau Iliuta. Cu orice risc ,armata de lichele trebuie lasata pe margine.
3 octombrie 2016, 13:12
in articol se mentioneaza ca , citez : " mai mulți primari vechi liberali, printre care cei de la Darabani, Flămânzi și Ștefănești, ar fi deciși să nu mai facă nici un fel de campanie pentru parlamentare " .... care primari vechi liberali de la darabani si stefanesti???...is primari aflati de abia la primul mandat, de ce spuneti ca sunt vechi liberali?? iar cel de la flamanzi e la al doilea mandat....deci nu sunt deloc vechi primari liberali, cum eronat mentionati in articol...Dar na... senzationalismul si bagatul batului prin gard e in floare la Botosaneanul
3 octombrie 2016, 12:50
Asteptam sal vad in primi 4 pe Gabriel Alexandru cu toate ca nus PNL al votam orcum ,dar dupa cum sau facut cartie e clar banul stabileste erarhia pentru parlament ,acelas lucru e sin PSD ,prioritate e cotizatia . Cum a zis si Verginel ca a cotizat la greu dar ca na esit in primi 4 e cu musca pe caciula mai bine zis penal asa ca e bine sa stea in banca lui fara a mai avea pretenti la vreun portofoliu de parlamentar.
3 octombrie 2016, 11:17
Toata panarama asta se face doar pentru ca "nemaipomenitul, popularul si mult iubitul" Verginel a fost lasat la vatra de colegi, pentru ca el compromite orice lista.
3 octombrie 2016, 11:03
eu unul n-as vota cu Șoptică și ceilalți „ liberali vechi” nici dacă mi-ar cere votul pentru adunarea generală de la CAP. De ce nu a candidat Sorescu sau Iliuță, oricum au mai multă credibilitate.
3 octombrie 2016, 09:09
Vai de noi!!!!Achitei,Roman,Saucă sau Hunca,Budai,Rotaru....Chiar au căzut in cap conducerile celor 2 partide???Cu asa oameni va fi populat Parlamentul???Prostie mare cu votul pe lista căci asa pot intra tot felul de nulitati...Trist!!!!Probabil nu vor merge prea multi la vot din lipsa de opțiuni...Poate ca asta se urmărește,nu?
3 octombrie 2016, 09:07
PNL isi merita soarta...Usor ,usor dispare si PDL înghite tot...Doar naivii pot crede ca PNL e partid liberal...E partidul portocaliilor hapsani...Trădarea electoratului acum se plătește...Achitei,Roman,Saucă????Cu astia vreți voi sa mergeți in Parlament????JALE...
3 octombrie 2016, 09:01
Un Flutur de mare clasă în grupa corupților , încregături, aranjamente, totul pus la cale de acest bețiv , drogat și pokerist. Acest tip de oameni conduce Botoșaniul.
3 octombrie 2016, 08:31
rușine sa va fie ...cu Sauca și Roman veți câștiga vai mama voastră 10 la suta scrie pe voi ...
3 octombrie 2016, 08:18
Pana la urma a iesit din urna ce-a hotarat fluturasul insa...multe ar mai fi de spus...voi chiar ati crezut ca piticania aia de Maxim o sa adune voturi? sau ca Virinel penalu mai e la fel de popular? sau ca gluma aia de edil- Rotundu a fi luat in serios? sau ca Gabi de la tineret cu tovarasul lui de matrapazlacuri de la Rachiti sunt atat de importanti( asta a fost atat de dobitoc incat le-a pus sa-i imparta fluturasii pe doua tinere din oras care de regula ofera altfel de servicii).
3 octombrie 2016, 00:48
Loading...
ecco-shoes.ro%20
Loading...
inpuff.ro
Sondaj
Credeți că se va găsi vaccin contra coronavirusului?
Da
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
„Știți cum e cu a crede sau nu... E cam așa, până nu am eu, e foarte greu, boală grea, etc. Dar în momentul când devii Pozitiv se cam oprește  ceasul câteva momente și te întrebi dacă chiar e adevărat. Și e chiar ...
starshiners.ro%20
astratex.ro
fashiondays.ro
Curs valutar
22 mai 2020
EUR
Euro
4.8422 lei
USD
Dolarul SUA
4.4424 lei
CHF
Francul elveţian
4.5692 lei
GBP
Lira sterlină
5.4112 lei
JPY
100 de yeni japonezi
4.1337 lei
XAU
Gramul de aur
247.7333 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2483 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3856 lei
AUD
Dolarul Australian
2.8989 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1686 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1774 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6493 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2020 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.