Ancheta săptămânii
Marea alianță s-a copt în capitală și s-a spart la Botoșani: PSD pe cale să piardă candidatura la CJ sau Primăria Botoșani - Un taliban politic

Pasul înapoi făcut de Lucian Borfotină în privința candidaturii la funcția de primar al municipiului Botoșani ar putea fi doar una dintr-o serie de manevre de anvergură care vor avea loc până la startul oficial al campaniei electorale. Iar totul este legat de rezultatul negocierilor pe care PSD și ALDE le poartă la București.

Botoșaniul cedat de Botoșani pentru Gabi Firea la București


Conducerile centrale ale celor două formațiuni ar fi convenit să prezinte o listă comună la alegerile locale din 27 septembrie, lucru care ar urma să fie făcut public în a doua parte a acestei luni.


În cadrul discuțiilor purtate de echipele Marcel Ciolacu / Paul Stănescu – Călin Popescu Tăriceanu / Daniel Chițoiu, liberalii-democrați ar fi solicitat cedarea unor candidaturi în schimbul susținerii Gabrielei Firea la București.


Iar liderii social-democrați și-ar fi dat în principiu acordul ca în cadrul alianței care se prefigurează, la Consiliul Județean Mureș și la două primării municipiu reședință de județ, Botoșani și Brașov, să fie nominalizați membri ALDE. La CJ s-ar fi negociat pentru Traian Bendorfean, abia numit președinte ALDE Mureș, iar la cele două orașe pentru Lucian Borfotină, respectiv Gheorghe Ialomițianu, fost ministru al Finanțelor. În aceste condiții, social-democraților botoșăneni le-ar fi rămas candidatura la Consiliul Județean.


Surpriza a apărut însă a două zi după aceste negocieri, când Lucian Borfotină și-a anunțat retragerea din cursa pentru Primăria Botoșani. ALDE nu avea un alt membru pregătit pentru această funcție și ar încerca să îl mute pe Bogdan Dăscălescu de la CJ la municipiu.


Aceasta ar fi o variantă, însă nu este exclus ca ALDE să forțeze o inversare, în sensul în care PSD să își desemneze candidatul la Primăria Botoșani, iar liberalii-democrați pretendentul la CJ.

 

Țurcanu, aproape să le sufle a două oară PSD-iștilor o candidatură capitală


Deși liderii PSD Botoșani se opun vehement unei alianțe în care să cedeze una dintre cele două candidaturi la ALDE, se pare că Florin Țurcanu are foarte multă trecere la conducerea centrală a partidului și, după ce a obținut în decembrie funcția de prefect spre marea mirare a liberalilor, ar fi reușit în preajma alegerilor locale să convingă șefii de la București să solicite ferm Primăria sau CJ-ul.


”Cei de la PSD știau de la început că au de-a face cu un taliban politic”, a fost reacția lui Florin Țurcanu, vicepreședinte ALDE Botoșani, când a fost întrebat despre rezultatele negocierilor din capitală.


De altfel, ultima mișcare nu ar face altceva decât să confirme ceea ce fostul președinte al CJ previzionase într-un interviu acordat ziarului Botoșăneanul.


În plus, după cum Botoșăneanul a anunțat încă de pe data de 6 iunie, la PSD Botoșani s-a discutat oficial într-o ședință despre o candidatură comună cu ALDE, dar și cu Pro România.


De asemenea, nu ar fi prima oară când Florin Țurcanu le-ar sufla o candidatură importantă PSD-iștilor după ce în 2012, în cadrul USL, a obținut sprijinul alianței pentru nominalizarea sa la șefia CJ în detrimentul lui Gheorghe Marcu, președinte PSD Botoșani la acea dată.

 

Cu o lună și jumătate înainte de campanie, PSD-iștii încă nu au candidat la CJ


Iar faptul că PSD Botoșani nici până la această dată nu și-a desemnat aspirantul la președinția Consiliului Județean, lucru de neimaginat la alte runde electorale cu doar o lună și jumătate înaintea campaniei, vine să susțină varianta că există o problemă cu candidatura la CJ.


Chiar și unii lideri ai PSD Botoșani ar fi realizat (lucru pe care îl și recunosc în cadrul unor discuții neoficiale) că oricare dintre variantele Lucian Trufin și Dorin Birta sunt pierzătoare întrucât ar demobiliza organizațiile din fostele colegii axate pe Dorohoi și Săveni, fiefuri roșii, în cazul în care este stabilit un candidat de pe cealaltă zonă.


Astfel, ar căpăta tot mai mulți adepți ideea sprijinirii unui candidat din municipiul Botoșani, care să împace ambele tabere.

 

Șefii de la București ar vrea să îl trimită pe Budăi la Botoșani


Tocmai pe fondul acestor necunoscute a reapărut informația că asupra lui Marius Budăi s-ar face tot mai multe presiuni de la nivel central ca să intre într-o bătălie la alegerile locale, variantă pe care însă deputatul, de a cărui atitudine de superioritate și infatuare se plâng tot mai mulți PSD-iști, nu o îmbrățișează, dorința sa fiind aceea de a obține un nou mandat de parlamentar.


”Ceea ce pot să vă spun este că sunt candidatul PSD la Primăria Botoșani”, a negat Cosmin Andrei informațiile privitoare la o posibilă cedare a candidaturii către ALDE.


De altfel, actualul viceprimar ar urma să își finalizeze cât de curând programul electoral cu care va intra în cursa pentru postul de edil șef.


Pe de altă parte, deși PSD-iști se opun cu vehemență, unii lideri politici recunosc că, ”dacă se hotărăște clar la centru, nu prea mai ai ce să faci”.

 

 

Meci în patru la PSD, în care însă doi își doresc să ia bătaie


Pe de altă parte, dinspre PSD se înmulțesc informațiile că Lucian Trufin și Dorin Birta, cei doi social-democrați rămași teoretic în cursa finală pentru stabilirea candidatului la președinția Consiliului Județean Botoșani, ar fi fost eliminați printr-o simplă directivă a conducerii centrale. Pentru a preîntâmpina tensiuni în teritoriu, la București s-ar fi hotărât ca pentru acest post în toate județele să candideze doar președintele în funcție sau președintele organizației județene de partid.

 

Astfel că, o firmă controlată de Vasile Dâncu, vechiul strateg al social-democraților, a efectuat săptămâna trecută un sondaj la Botoșani în care ar fi fost introduși doar Costică Macaleți și Doina Federovici. Lidera PSD Botoșani nu își dorește însă să intre în cursă la votul uninominal de la locale astfel încât ar putea ajunge în situația de neconceput până acum câteva săptămâni de a-l susține pe Costică Macaleți, cel pe care a tot încercat să îl lase fără funcție.


Pentru Primăria Botoșani în sondaj au intrat Marius Budăi și Cosmin Andrei. Asemeni senatorului Federovici, nici deputatul Budăi nu vrea să intre într-o bătălie electorală cu vot uninominal, mult mai aplicată și care necesită o cunoaștere aprofundată a problemelor de administrație, urbanism și nu numai, ci preferă adăpostul unei candidaturi pe listă la Parlament, unde poate învârti în neștire aceleași cifre și mesaje pentru pensionari.

 

loading...
Un om de afaceri, cheia celei mai răsunătoare retrageri din cursa pentru Primăria Botoșani
Deputat Mihaela Huncă: ”Pro România Botoșani nu este colacul de salvare al nici unui partid! Vom merge singuri la alegerile locale în fața alegătorilor!”

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL

 

Rata Covid, calculată după o populație departe de ce a ieșit la recensământ: Două instituții invocate în obținerea numărului de locuitori, neagă furnizarea datelor
”Nr. Populație furnizat de IPJ Botoșani”, aceasta este formularea scrisă cu literă de o șchioapă care timp de mai multe săptămâni, inclusiv în prima parte a lunii noiembrie, încheia ”LISTA cu limitele de incidență cumulate a cazurilor pe ultimele 14 zile la nivelul Unităților Administrativ Teritoriale din județul Botoșani”. Cazuri de Covid, bineînțeles.
O piață nouă de peste 200.000 de euro stă închisă fiindcă e prea modernă în ”era Covid”: comercianții vând pe trotuare și în parcare – GALERIE FOTO
”Se suspendă activitatea piețelor agroalimentare în spații închise, târgurilor, bâlciurilor, piețelor mixte și volante și a talciocurilor, definite potrivit art.7 alin 1 din Hotărârea Guvernului nr. 348/2004 privind exercitarea comerțului cu produse și servicii de piață în unele zone publice, cu modificările și completările ulterioare (...) ÎNCEPÂND CU DATA DE 09.11.2020”.
Concurs de poveste pentru un manager cu leafă de vreo 15.000 de lei, a început pe vremea lui Flutur, nu se știe dacă se mai termină cu Andrei
Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie Botoșani organizează concurs pentru funcția de manager. Aproape în orice altă perioadă a anului un astfel de anunț putea fi tratat ca oricare altul de acest gen. A fost însă demarat într-o situație specială pentru administrația publică locală și de aici au plecat și interpretările politice.
Propovăduitorii în halate albe ai Covidului, în prima linie a campaniei electorale la mai toate partidele parlamentare
La alegerile locale a putut fi considerată o coincidență. Sau o conjunctură. Ori un concurs de împrejurări. Numai că a venit campania electorală pentru scrutinul parlamentar și se întâmplă din nou. Și nu mai poate fi vorba nici de coincidență, nici de conjunctură, nici de un concurs de împrejurări.
Elevii fără tablete pentru școală, 3 milioane de euro cheltuite însă la Botoșani pe alegerile locale pentru ca trei sferturi din primari să rămână în funcții
Alegerile locale din anul istoric 2020 pot fi trecute în categoria „dezmățurilor financiare” în condițiile în care au costat dublu față de alte scrutine anterioare. Vorbim la nivel național de un total de peste 200 de milioane de euro pentru organizarea și desfășurarea alegerilor locale. Iar costurile suplimentare au fost cauzate de criza sanitară care a lovit mapamondul.Și dezmățul, continuă.
Candidații care s-au făcut de rușine la locale: Pe unul nu l-a votat nici nevasta, alții n-au „păcălit” alegătorii chiar dacă aveau același nume cu... primarul
Peste 7.000 de candidați s-au înscris în lupta electorală pentru județul Botoșani, majoritatea depunându-și candidaturile pe listele pentru consiliile locale din cele 78 de unități administrativ-teritoriale. Câteva sute au candidat pentru funcția de primar, unii fără a avea în spate culorile unui partid, preferând postura de independenți.
Femeia e la putere în noua conducere a CJ, vom avea și cea mai tânără doamnă vicepreședinte din istoria Consiliului – CINE sunt noii vicepreședinți
Liderii PSD și cei ai ALDE s-au întâlnit joi la sediul social-democraților și au stabilit încă de atunci crearea unei coaliții pentru asigurarea majorității în Consiliul Județean.
Candidat bogat, candidat sărac la Primăria Botoșani! AVERILE aspiranților la fotoliul de primar al municipiului reședință de județ - GALERIE FOTO
O imagine în ansamblu a declarațiilor de avere ale candidaților la funcția de primar al municipiului Botoșani indică faptul că, în 2020, în rândul competitorilor predomină persoane din pătura socială de mijloc. Există și câțiva candidați mai „avuți” care au agonisit de-a lungul anilor din venituri private sau publice. Și o a treia categorie, a celor care nu se pot lăuda nici măcar cu un loc de muncă stabil.
Șoferul care a produs accidentul dramatic din Bulevard este LIBER! Victimele rămase cu sechele și amenințate cu moartea, șocate de decizia judecătorilor – DOCUMENT
Seara de 1 iunie a anului 2020 a fost marcată la Botoșani de unul dintre cele mai grave accidente rutiere produse în municipiul reședință de județ, bilanțul fiind unul apropiat de tragedie: trei autoturisme distruse, șase oameni răniți grav sau extrem de grav, dintre care doi încarcerați. Șoferul vinovat se afla în plin live la volan, în momentul producerii accidentului. Era băut și, la analiza toxicologică, în sânge i-a fost depistat și canabis.
Loading...
În numele fratelui! Demisie șoc în PSD plecată de la o primărie de oraș și o negociere eșuată cu un primar independent cu frate social-democrat
Marea surpriză de la lansarea candidaților Alianței Liberalilor și Democraților la alegerile locale, care a avut loc în urmă cu exact o săptămână, a fost constituită de prezența fostului comisar șef de Poliție, Gheorghe Nazare. Acesta a obținut în 2016 un mandat de consilier județean pe lista PSD, formațiune care ulterior l-a susținut și pentru una dintre cele mai râvnite funcții de la Consiliul Județean, cea de președinte al Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP).
Comitetul de Urgență ne obligă să purtăm măști și afară, dar Bruxelles-ul tocmai a exclus Botoșaniul din zona roșie a Covid-ului
Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) prin care se instituie purtarea obligatorie a măștii în mai multe zone din municipiul Botoșani și din alte localități este contrazisă tocmai din capitala Uniunii Europene.
Elev din Botoșani exmatriculat la liceu, în SUA milionar! Școala din România care pregătește copiii pentru trecut: Ai ieșit pe poarta liceului în 2020 perfect pregătit pentru anul 1990 - VIDEO
80% din elevii din România ies de pe băncile școlii fără să știe cu adevărat care le este drumul în viață.40% dintre elevii din sistemul educațional românesc sunt considerați analfabeți funcționali și nu din vina lor, ci pentru că sunt practic obligați să tocească la materii care nu au aplicabilitate și în viața reală. Ani de domnie, ani de apariție a unor opere sau puncte de vedere ale unor critici. Acești elevi sunt practic forțați să îmbrățișeze ideile altora, fără a le fi permis să le aibă pe ale lor, proprii.
Botoșănean cu sechele pe viață dintr-un accident! A fost abandonat de un jandarm care a fugit! CLASARE de la Parchetul Militar, victima lăsată în agonie, scoasă vinovată – VIDEO&DOCUMENT
O noapte de petrecere între trei prieteni s-a terminat aproape tragic pentru unul dintre ei, rămas marcat pe viață. Accidentul care a urmat nu a trecut neobservat, mai ales după ce unul dintre cei aflați în autoturism a fugit, abandonându-și prietenul în agonie și plin de sânge, întins pe asfalt. Un al treilea, care nu apare în ancheta care a rezultat ulterior, i-ar fi urmat exemplul. Evenimentul rutier a provocat o undă de șoc în comunitate.
Acuzații GRAVE la adresa unui medic! Ar fi scăpat un bebeluș în cap și i s-a fracturat clavicula, război prin avocat și cu legiștii - DOCUMENT & FOTO
Familia Lulciuc trăiește în comuna Cândești, din județul Botoșani. S-a întregit cu un al patrulea membru care s-a născut în data de 16 mai 2020. Gheorghe Ionuț, tatăl în vârstă de 32 de ani, are împreună cu Liliana Andreea, de 25 de ani, doi copii. O fetiță de doi ani și jumătate și un băiețel, Ionuț Andrei, de o lună și jumătate.
Loading...
Statul a secretizat ”puțin” morțile de Covid, decedații intră în pământ cu tot istoricul cazului
Istoria se repetă și în pandemie: la mai puțin de trei luni după ce Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a îngrădit dreptul la informare al tuturor românilor și a restricționat accesul la datele privind numărul de persoane infectate din fiecare județ, s-a luat o măsură asemănătoare referitoare la decese.
ANALIZĂ: Cifrele NU mint – Românii se îmbolnăvesc mai tare de Covid-19 de fiecare dată când Iohannis cere prelungirea Stării de Urgență sau de Alertă
Pe 9 iunie președintele României anunță prelungirea Stării de Alertă cu păstrarea mai multor restricții, de la cinematografe și locuri de joacă închise la restaurante deschise doar pentru terase. Apar imediat proteste din partea mai multor asociații, patronate și politicieni, iar unele partide amenință că nu vor vota încă 30 de zile de Stare de Alertă.
Hotelieri puși să alerge după bani! Botoșănenii băgați FORȚAT în carantină așteptați să-și plătească cazarea și masa... de bunăvoie
În Ordonanța Militară cu numărul 4, ministrul Marcel Vela anunța o serie de măsuri pentru românii care nu respectă izolarea la domiciliu. Aceștia au fost introduși în carantină instituționalizată, adică într-un loc aflat sub paza Ministerului Afacerilor Interne (MAI). Iar mai apoi obligați să plătească și costurile cu cazarea și masa pentru 14 zile.
Violența domestică la noi! Mamă a trei copii cu gâtul tăiat de la o banală salată! Agresorul lăsat liber să meargă acasă, după doar o noapte
Campaniile împotriva violenței domestice rămân doar acțiuni prin care se cheltuiesc mulți bani pe tot felul de pliante și pe ședințe cu oameni cu talent  oratoric, care expun întâmplări pe care probabil că nu le-au trăit vreodată. Pentru că întotdeauna viața bate filmul, iar realitatea este trăită doar de victime. Toți ceilalți rămân simpli spectatori. 
O trăim și pe asta: administrator de grădiniță trimis șef la instituția care gestionează apele
La adăpostul pandemiei în unele instituții din România continuă să se întâmple lucruri necurate. Iar astăzi facem referire la o numire scandaloasă de șef la una dintre cele mai importante unități de stat.
Pandemia pare desprinsă dintr-un film devenit celebru: Botoșani în fruntea țării și la decese cu 42 de înmormântări ”made in Covid”
Viața trăită de botoșăneni în ultimele două luni, transpusă într-un tablou creionat pe întreg globul pământesc, a semănat izbitor cu un scenariu de film. Un paradox, am putea spune, având în vedere că în trecut, fără excepții, viața reală era sursa principală de inspirație a cinematecii.
Sa ajungi după 30 de ani sa vezi cum o șleahtă de analfabeți functionali,agramați,amante,inculpați,idioți,etc. se “bat” pentru funcții plătite de oameni cinstiti și corecți,sa te simți umilit uitându-te cum niște impostori vor sa distrugă și puținul ce a rămas neatins in acești ani in județ și oraș,asta înseamnă sa-ți meriți soarta. Dragi botoșăneni,treceti Carpații sa vedeți ce înseamnă administrație locală fără PSD,ALDE,PROROMANIA. Nu uitați,toți cei amintiți in comentarii și articolul de mai sus,au avut frâiele județului 30 ani. Obiectivul lor este unic: LIPSA EDUCAȚIEI și LIPSA INFRASTRUCTURII. Un popor poate fi ușor de manipulat când este dependent de pomenile infractorilor. Sa votezi cu partidele sus-menționate înseamnă sa distrugi viitorul tinerilor. Când veți vota,gândiți-va la Oradea,Cluj,Arad,Timișoara,Sibiu,Brașov.... In Ardeal PSD,ALDE și PROROMANIA n-au șanse. Acolo,de mulți ani,oamenii Votează viitorul,nu trecutul.
17 august 2020, 23:26
Dar stați ,mai este lista lunga de la psd pentru vicepreședinți la judet si viceprimari si deja se taie intre ei cumatri ,șefa de cabinet, directori ,săracii cat sau mai hulit cu toți crezând ca sunt in fata pe lista si acuma iaca ciucea ! Mare dezamăgire mon Cher !
21 iulie 2020, 07:02
Sa ajungi după 30 de ani sa vezi cum o șleahtă de analfabeți functionali,agramați,amante,inculpați,idioți,etc. se “bat” pentru funcții plătite de oameni cinstiti și corecți,sa te simți umilit uitându-te cum niște impostori vor sa distrugă și puținul ce a rămas neatins in acești ani in județ și oraș,asta înseamnă sa-ți meriți soarta. Dragi botoșăneni,treceti Carpații sa vedeți ce înseamnă administrație locală fără PSD,ALDE,PROROMANIA. Nu uitați,toți cei amintiți in comentarii și articolul de mai sus,au avut frâiele județului 30 ani. Obiectivul lor este unic: LIPSA EDUCAȚIEI și LIPSA INFRASTRUCTURII. Un popor poate fi ușor de manipulat când este dependent de pomenile infractorilor. Sa votezi cu partidele sus-menționate înseamnă sa distrugi viitorul tinerilor. Când veți vota,gândiți-va la Oradea,Cluj,Arad,Timișoara,Sibiu,Brașov.... In Ardeal PSD,ALDE și PROROMANIA n-au șanse. Acolo,de mulți ani,oamenii Votează viitorul,nu trecutul.
20 iulie 2020, 17:40
Rad cu lacrimi de ciumele rosii ))) La cat ii duce bibilica pe slugile incatusatului daddy, Turcanu ii face pe toti odata din fenta))) Asa e cand toti neispravitii s-au suit in copac. Daca menajera si acolitii nu sunt ejectati la timp, judetul va deveni din nou imparatia lui Turcanu, care macar are creier..
20 iulie 2020, 17:23
Dar stați ,mai este lista lunga de la psd pentru vicepreședinți la judet si viceprimari si deja se taie intre ei cumatri ,șefa de cabinet, directori ,săracii cat sau mai hulit cu toți crezând ca sunt in fata pe lista si acuma iaca ciucea ! Mare dezamăgire mon Cher !
20 iulie 2020, 16:35
Există o singură variantă ca așa ceva sa nu se întâmple indiferent cum o să se înțeleagă aștia. La Primarie lumea să aleagă pe Silegeanu si la CJ USR.Să-i trimitem pe toți acasă la alegeri.
20 iulie 2020, 15:52
Cosmin Andrei nu va fi lasat sa candideze la primărie, sau dacă va fi lăsat va fi ajutat sa câștige alegerile, așa cum a fost ajutat și Portariuc. Nu a demonstrat nimic in opt ani de tăiat frunze la câini .
20 iulie 2020, 15:43
A ajuns psd sa fie salvat de Florin Turcanu
20 iulie 2020, 15:12
comentarii gratuite, cei care au mai facut ceva pt Botosani a fost doar PSD ul....rest vorbe n vant....
20 iulie 2020, 14:42
daca Trufin la CJ si Andrei Cosmin la Primarie o sa fie nominalizati candidati, atunci este bine, este foarte bine, un fel de Tanda si cu Manda
20 iulie 2020, 14:41
Nu vi se pare grotesc...accelasi circ cu oameni slab pregatiti care se chinuie sa prosteasca marea masa de alegatori.......
20 iulie 2020, 14:26
Vine pesede de manuta cu Turcanu sa ceara votul botosanenilor! Ha, ha, ha! Ce bataie va lua USL-ul di rit nou in frunte cu escrocul penal Turcanu! Cata nesimtire pe capul pesedeului! Cata nenorocire vor semana analfabetii astia!
20 iulie 2020, 14:05
de ce sa planga Birta ? nu are de ce, poate sa-i duca poseta lui cumatra Federovici in campanie
20 iulie 2020, 13:26
Cand aud de federovici. trufin sau budai aud de Dragnea condamnatul, m-am saturat
20 iulie 2020, 13:22
Din punctul meu de vedere Budai este un demagog și nu este politician, drept pt care Psd va pierde indiferent unde îl va poziționa. Se poate întoarce la meseria de baza.
20 iulie 2020, 13:09
Bun articolul si in mare parte fundamentat. spun in mare parte fiindca banuiesc ca turcanu il voia pe dascalescu la cj si atunci a facut tot ce i-a stat in putinta pentru aceasta candidatura. Adica, l-a adus pe borfotina pe margina praastiei si cand aacesta a simtit ca nu e bine, a preferat sa plece, practic a fost impins spre a nu mai avea alde candidat la primarie. Judetul ii trebuie lui Turcanu, avand in vedere ca tinteste un loc de deputat pentru sotia lui. Obiectiv de altfel spus de nenumarate ori de acesta. Asadar pe scurt- , Turcanu a negociat si negociaza pentru Cj si primaria Botosani va reveni psd,
20 iulie 2020, 12:58
Saracu Birta oare plange ? Atata sa chinuit si a aratat in poze cum face drumurile si acum vede gaura la covrig? poate ii da altceva
20 iulie 2020, 11:37
Doamneeeeee daca o mai vedem si pe asta sa mearga doamna presdinta la Macaleti sa-l roage sa mearga la cj ca il susutine, dupa ce si-a batut joc constant de el si de oamenii vechi din partid cu carte la timp si minte in cap inseamna ca urmeaza o telenovela cum nu am mai vazut. Oare de ce aceasta si doamna presedinta nu a mai putut face echipa si cu cei care au ridicat-o si au sustinut-o si oare de ce au trebuit promovate numai nonvalorile ? Au pierdut pe mana lor!!!!!!!!! urmeaza oare jihadul cand se vor taia intre ei ?
20 iulie 2020, 11:34
PSD=ul sa o puna candidat la CJ pe Federovici si va castiga asa cum a castigat si Viorica Dancila de una singura alegerile din toamna, la primarie oricum Cosmin Andrei sau Budai nu au nici o sansa in fata lui Flutur. In astfel de situatie PNL impreuna cu ALDE si ProRomania au sanse reale sa conduca judetul.
20 iulie 2020, 11:32
Federovici se v-a salva ca de obicei si daca va fi nevoie va ceda candidatura la primarie, numai sa-i fie dansei bine.Nici nu cred ca la sustinut pe Portariuc sa ajunga primar in 2016. Noi stim acest lucru si nici nu putem uita.
20 iulie 2020, 11:21
Cândva doamna presedinta spunea ca niciodată nu vom putea purta discuții cu unul ca Țurcanu iar acum face orice numai sa rămână pe covorul roșu ? Dar de ce nu vrea ea la cj daca este asa ușor si Macaleti nu a facut nimic deoarece toți banii au fost dirijați de la București numai unde a dorit dumneaei ? De ce nu vine ea sa ne arate cum se conduce un cj si domnul Budai cum se conduce o primarie ? Noi vrem ! E ușor sa critici dar e greu sa si demonstrezi . Asa bla bla si poze putem toți face . Concret vrem.
20 iulie 2020, 11:16
Scoateți necalificatii, neamurile, cumatrii și slugile din interiorul partidelor. Va aduc deservicii.
20 iulie 2020, 11:12
pt Dan, frumoasa propunere, ironii si glumite gratuite, ei se pun primii pe liste si isi ocupa locul in marea adunare nationala inca un mandat si poborul.....nimic.
20 iulie 2020, 10:42
PSD, parca se pregateste sa piarda alegerile. Este clar ca Federovici si Budai sunt incompetenti si trebuie schimbati!
20 iulie 2020, 10:41
Budai+ Federovi +++ Turcanu = LOVE, beax, oripilant....
20 iulie 2020, 10:12
Era foarte simplu sa-ti dai seama ca Trufin sau Birta sunt pierzatori. Non valori...friptu..risti
20 iulie 2020, 10:10
O adunatura de sclavi hoti interesati doar de ei si neamurile lor
20 iulie 2020, 09:40
Cel mai frumos lucru de pe fața pământului este sa candideze Federovici cu Budai !!
20 iulie 2020, 09:08
dragnistii au distrus partidul si asa vor face in continuare
20 iulie 2020, 08:23
astept de mult o poza cu Federovici si Turcanu la brat
20 iulie 2020, 08:18
intr-o alianta PSD, ProRomania si ALDE daca vor, cu Macaleti la Consiliul Judetean si Budai la primarie candidati ar avea sanse, restul sunt povesti pentru necunoscatori.
20 iulie 2020, 08:00
Daca vor candida Federovici la CJ si Budai la Primaria Botosani atunci PSD va obtine aceleasi rezultate de anul trecut de la europarlamentare si prezidentiale. Adica vor pierde rusinos si atunci partidul va ramane in opozitie
20 iulie 2020, 07:54
Singurul care mai poate salva PSD-ul este domnul Macaleti, restul sunt doar marionetele lui Dragnea
20 iulie 2020, 07:49
Concluzia este ca ciuma rosie nu are candidat capabil,toti prefera sa fie parlamentari pentru ca este mai sigur pt cariera lor si fara batai de cap.ALDE acest partid care nu trece pragul electoral se agata de PSD ca musca de kakat cu analfabetul Turcanu in frunte.Ei sant constienti ca cine candideaza la primarie este pierzator,la fel si la CJ
20 iulie 2020, 07:47
melimeloparis.ro%20
astratex.ro
Sondaj
Doriți să vă vaccinați contra Covid-19?
Da
Încă nu m-am hotărât
Nu
Declaraţia zilei
„Am solicitat o analiză a inechităților din legea salarizării, care, în urma mai multor decizii judecătorești, nici nu mai este unitară. Vă asigur că intenția mea nu este aceea de a decima personalul din sistemul public. ...
starshiners.ro%20
fashiondays.ro
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.8737 lei
USD
Dolarul SUA
4.0172 lei
CHF
Francul elveţian
4.5274 lei
GBP
Lira sterlină
5.4853 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8752 lei
XAU
Gramul de aur
239.4568 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2321 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.3544 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1123 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1655 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1864 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6552 lei
Vremea
astăzi
Botosani
-10.3 o C
Dorohoi
-10.1 o C
Bucecea
-11.0 o C
Darabani
-9.1 o C
Saveni
-10.3 o C
Ştefăneşti
-5.3 o C
Horoscop
astăzi
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2021 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.