Ştiri
Utilaje comuniste pentru deszăpezire la Botoșani: La ora actuală, dotarea este care este

Mai ales pe rețelele de socializare au existat numeroase critici vis a vis de modul în care a acționat Urban Serv în municipiul Botoșani. 

Directorul acestei societăți recunoaște că într-adevăr utilajele sunt învechite dar chiar și așa, au făcut față viscolului din ultimele două zile.

”Deocamdată, chiar cu utilajele vechi, se fac lucrările care trebuie făcute. În viitor avem de gând să facem investiții în această direcție, dar atât timp cât avem un contract pe patru ani de zile și nu ești sigur de viitorul lui, nu poți investi niște sume fabuloase de bani prin care să faci o dotare la cerințe europene. La ora actuală, dotarea este care este”,
Simion Drelciuc, director Urban Serv 

Un val de nemulțumire a fost vis a vis de aleile din cartiere unde nu s-a intervenit, însă directorul de la Urban Serv a subliniat cui îi revine sarcina îndepărtării zăpezii. 

”Am făcut principalele alei din cartiere, aleile care nu le avem în grafic, nu sunt în exploatarea noastră ci a asociațiilor de proprietari. Și noi exact ce am avut în grafic, chiar și o parte din parcări, am o listă de parcări care sunt în lista Urban Serv, în număr de cinci și noi am intervenit”,
Simion Drelciuc, director Urban Serv 

În cazul parcărilor care nu se află în graficul de intervenții al Urban Serv, concesionarii pot solicitat serviciile societății prin comandă.
 

Deocamdată nu sunt străzi închise în oraș – APELUL către șoferi

 

Loading...
loading...
Care principale alei ! Nesimtitule! Vino sa vezi prin cartiere cum împinge lumea mașinile ! Minți cu nerușinare ! Eu plătesc impozit la asociație ?Auzi vrăjeala, sa curețe asociația ! Vino si curată peste tot măcar principalele alei asa cum minți ca ai făcut !
9 ianuarie 2017, 18:03
Loading...
Sondaj
Cine se face vinovat de valul de accidente din intersecția de la Orășeni Deal?
Autoritățile
Șoferii
Firma care a realizat proiectul
Altcineva
Declaraţia zilei
”Eu nu am jucat niciodată, nu știu cum se joacă. Poate sunt jocuri care spun cu un penalty, cu cinci penalty-uri. S-ar putea să fie și așa. E complicat și sunt greu de înțeles. Meciurile nu ridică probleme deosebite. Nu mai ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.5873 lei
USD
Dolarul SUA
3.8951 lei
CHF
Francul elveţian
4.0217 lei
GBP
Lira sterlină
4.9862 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.5618 lei
XAU
Gramul de aur
161.1407 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2183 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.5118 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0745 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0960 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1757 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6168 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.