Ştiri
Tinerii din PNL s-au plimbat puțin pe litoral – FOTOGALERIE

A devenit obişnuinţă ca, în fiecare an, tinerii liberali să-şi dea întâlnire, la început de septembrie, la Şcoala Politică de Vară a TNL,  la Eforie Nord- Constanţa.

Peste 25 de membri ai Organizaţiei Judeţene a Tineretului Naţional Liberal Botoşani au participat, alături de preşedintele Adrian Poclid şi secretarul general Magda Roman, în perioada 7-10 septembrie, la lucrările Şcolii Politice desfăşurate sub egida „Agenda politicianului: Tema zilei vs Tema noastră”.

 

Cu siguranţă, un punct important al seminariilor l-a reprezentat speech-urile liderilor partidului care au motivat tinerii să fie îndrăzneţi, să preia iniţiativa, să îşi exprime deschis punctele de vedere, să demonstreze că reprezintă generaţia ce va prelua cu brio ştafeta. Printre aceştia s-au numărat Ludovic Orban, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Costel Alexe şi Sorin Moldovan, co-președinții TNL, Robert Sighiartău, secretarul general PNL, precum și europarlamentarul Daniel Buda.

 

„Raportându-mă la tema sub care s-au desfăşurat seminariile din cadrul Şcolii de Vară, am învăţat că trebuie să oferim cetăţenilor informaţii de calitate, să nu punem pe primul plan goana după senzaţional, ci să spunem lucrurilor pe nume, să nu livrăm subiecte false, ci să ne asumăm tot ceea ce facem ca politicieni”,

a declarat Adrian Poclid, preşedintele TNL Botoşani.

 

Totodată, s-a pus în discuţie necesitatea de a transmite, prin intermediul televiziunilor, teme reale de dezbatere, teme constructive, care, deşi nu sunt aducătoare de senzaţional, să poziţioneze nevoile publicului, respectiv a  cetăţenilor, pe un plan realist şi realizabil.

 

“Întotdeauna, la acest tip de întruniri dedicate exclusiv informării şi formării tinerilor, discuţiile cu specialiştii în domeniu pe de o parte, cu liderii partidului pe de altă parte, au fost constructive şi ne-au motivat în ceea ce priveşte construirea parcursului nostru politic”,

a declarat Magda Roman, secretarul general al TNL Botoșani.

 

În cadrul acţiunilor Şcolii Politice de Vară a TNL s-a stabilit şi calendarul alegerilor, Congresul TNL, în vederea alegerilor preşedintelui la nivel naţional, precum şi a Biroului Politic urmând a avea loc în data de 22 octombrie, la Bucureşti.

 

Astăzi, școala își deschide porțile, deci într-un plan simbolic, septembrie devine inevitabil sinonim cu ideea de educație și început de școală. Organizația județeană de tineret Botoșani urează un an rodnic și spornic întregii comunități didactice și multă baftă în noul an școlar copiilor, cei care reprezintă viitorul neamului nostru.

Comunicat TNL: 10 tineri liberali vor să facă parte din conducerea seniorilor - FOTO

 

Loading...
loading...
A fost si-o bataie ca-n filme pe -acolo .Cine a castigat ?!Vechii liberali sau democrat liberalii?!Sau la bautura se mai intampla domnule tanar president?!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11 septembrie 2017, 17:37
Loading...
Sondaj
Cine se face vinovat de explozia din strada Primăverii?
Proprietarul apartamentului
Furnizorul de gaz
Autoritățile
Firma care lucra în bloc la instalație
Altcineva
Declaraţia zilei
„Dacă vrem să ne inspirăm, putem să o facem din țările mai civilizate decât noi. Acolo când s-a declanșat scandal se intervine în forță. Nu mergem cu hai te rog eu, du-te acasă. Dar ce cauți acolo? Dacă noi am merge câte ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5990 lei
USD
Dolarul SUA
3.8373 lei
CHF
Francul elveţian
3.9823 lei
GBP
Lira sterlină
5.1814 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4371 lei
XAU
Gramul de aur
161.4201 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2181 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4858 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0690 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1272 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1761 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6180 lei
Vremea
astăzi
Botosani
16 o C
Dorohoi
16 o C
Bucecea
16 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
16 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.