Ştiri
Puhoi de lume la Suharău pentru un concert transmis de Etno TV
Peste 1.000 de persoane, locuitori ai comunei Suharău dar şi din localităţi învecinate sau “fii ai satului”, au participat duminică la sărbătoarea localităţii. Desfăşurată sub titulatura “Suharăul azi”, manifestarea a început în jurul orei 16 şi a cuprins un amplu program artistic susţinut de artişti de calibru, pe scena amfiteatrului din central comunei.

Potrivit primarului, prin organizarea acestei acţiuni s-a dorit ca locuitorii comunei să aibă parte şi “de un tratament pentru suflet”. “Pe lângă problemele economice zilnice care ne frământă şi pe care încercăm să le facem faţă, o asemenea manifestare o văd ca un tratament pentru sufletul oamenilor. Întregul program artistic şi tot ce vedeţi aici a fost posibil cu sprijinul sponsorilor, în special al fiilor satului, plecaţi pe alte meleaguri şi care nu au uitat de unde au plecat”, a declarat Marcel Chelariu pentru Realitatea Dorohoiană. Întregul spectacol a fost transmis în direct de postul de televiziune Etno TV şi reluat apoi în noaptea de duminică spre luni. La scurt timp după începerea spectacolului a început să plouă însă acest lucru nu i-a descurajat pe spectatori care au înfruntat cu stoicism aversele. În cadrul spectacolului, pe scena amfiteatrului au evoluat Fuego, Orchestra “Lăutarii” din Republica Moldova, condusa de maestrul Nicolae Botgros, Adriana Ochişanu, Ion Paladi, Livia Bejenariu şi Petrică Mâţu Stoian. Sărbătoarea comunei s-a întins până seara târziu cu muzică bună şi distracţie.


loading...
loading...
Sondaj
Considerați Centrul Vechi o zonă a orașului:
Foarte sigură
Sigură
Ca toate celelalte
Nesigură
Foarte nesigură
Declaraţia zilei
”Ce se întâmplă acum... ne umilește, chiar ne strivește! Am demisionat din funcția de co-prețedinte datorită unor principii în care cred cu tărie! Am crezut în șansa unor femei capabile de a se afirma, fără interese ascunse ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.4909 lei
USD
Dolarul SUA
4.1260 lei
CHF
Francul elveţian
4.1507 lei
GBP
Lira sterlină
5.0491 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.9510 lei
XAU
Gramul de aur
168.3812 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2060 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4577 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1517 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0965 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1662 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6037 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
© Copyright 2009 - 2016 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.