Ştiri
Noul director interimar de la „Apă” preia mandatul cu o mare îngrijorare: Este prioritatea mea nr. 1

Operatorul licenţiat de apă şi canalizare al judeţului va avea de luni, 20 martie, un nou director general. Atunci va intra în vigoare hotărârea consiliului de administraţie prin care Albert Tănasă a fost desemnat conducătorul unităţii pe o perioadă de patru luni.

Acesta activează în prezent la oficiul juridic de la SC Urban Serv SA, de unde în prima fază îşi va lua concediu de odihnă, iar apoi concediu fără plată pentru a se putea dedica în totalitate noului post. Odată învestit în funcţie va încerca să medieze conflictul de muncă declanșat la SC Nova Apaserv SA întrucât deja în urmă cu două săptămâni a avut loc o grevă spontană.


„Problema principală - şi aceasta este prioritatea mea numărul 1 - o reprezintă asigurarea unui climat corespunzător de funcţionare a societăţii printr-un dialog permanent cu sindicaliştii”,


Albert Tănasă, director interimar SC Nova Apaserv SA.


Acesta crede că nesoluţionarea problemelor care i-au determinat pe lucrători să iasă în stradă poate genera o grevă generală şi de aceea îşi doreşte o abordare nouă a relaţiei cu salariaţii, dar şi cu acţionarii şi cu presa.


„Voi asigura coordonarea şi întregul proces managerial al unităţii având şi pentru această perioadă câteva obiective manageriale fiindcă şi o lună dacă eşti director tot trebuie să iei decizii manageriale. Eu sunt omul din sistem, de acolo, cunosc foarte bine salariaţii şi cred că acesta este un aspect pozitiv”,


Albert Tănasă, director interimar SC Nova Apaserv SA.


El a activat în perioada 1997 – 2013 ca jurist la compania de apă, iar după desfiinţarea oficiului juridic a trecut la SC Urban Serv SA. În schimb, din 2013 şi până în prezent face parte din consiliul de administraţie al SC Nova Apaserv SA.


Societatea organizează un nou concurs pentru ocuparea postului de director general, după ce la precedentul nu s-a înscris decât un singur candidat, care însă nu a întrunit condiţiile.


Ady Petruşcă a avut două mandate de director general interimar şi nu a putut beneficia potrivit legii de o nouă prelungire.

După un concurs eșuat, PSD-iștii își înfig alt om pe funcția de director la Apă

 

Loading...
loading...
asta demonstreaza ca psd nu are oameni de valoare, pe cin sa puna?, urgent, atrageti oameni de valoare, cu experienta si scoli serioase, altfel va faceti de bafta, lasati vorba ca nu au vechime, vechime la ce? la pupat k...l vreunui basinos tot fara carte?, aduceti oameni noi cu carte in partid!
20 martie 2017, 09:46
Topul facultăților de drept : 1.Universitatea București2.Universitatea AI Cuza Iași, 3.Universitatea Babes Bolay Cluj, 4. Universitatea G.Bacovia Sibiu, 5.Universitatea de Vest Timișoara- astea sunt facultatile de drept care contează-facultăți de stat nu din alea pe bani. Domnul sa își pună CV ul pe site-ul Apa Nova. Totuși e director, trebuie sa fie bine pregătit!
19 martie 2017, 18:39
auzi la un aplaudac penibil al lui Alberto asta, cica a facut dreptul la Constanta, deh... in fond bine ca nu l-a facut la Calafat...n-am mai auzit nimic de el de prin anii 2000 cand pentru ca era yesman depersonalizat in consiliul local primarul de atunci i-a repartizat fraudulos o locuinta pe care profitorul a cumparat-o mai apoi la pret de camera de camin. A, era sa uit am mai auzit de el acum vreo doi ani cand bocea pe la sediul PSD ca-l dadusera afara de la Nova Apaserv dar cum el deborda de competenta partidul care e in tot si in toate i-a gasit loc caldut la alta societate de stat.
19 martie 2017, 18:26
Etern dezamagitorul PSD... Daca ajungi sa pui pe unul mai pe langa decat Carlan, cand Apaserv-ul este in colaps iminent, inseamna ca esti chiar inconstient. Daca trebuie musai politruc, macar puneti un politruc cu un minim de competenta. Ce o fi aia si cui ajuta, te intrebi nea Costica probabil... Alberto, tu oricum habar n-ai ca o sa fii ala care stinge lumina! Prietenii stiu de ce...
19 martie 2017, 16:11
Un arogant si filfizon ! Nu are profilul unui manager la Apa , e la nivel de presedinte de asociatie de proprietari
19 martie 2017, 13:59
Vom plange dupa Cirlan si alexandrionul lui
19 martie 2017, 11:34
,,Capabil,, om, jurist la diferite societati de stat, asociatii proprietari, acu director general (interimar) la Nova Apa! Sa vedem ce o sa faca, ca de bonificatii grase de la societati (buget) are parte!
19 martie 2017, 11:28
Incredibil de bou esti ! Asta Tănase a facut facultatea prin anii 90 la Universitate la Constanta ! Este un copil foarte ok ! Dar bănuiesc ca tu esti in ratat si spurci tot ce prinzi ! ?Hai sictir !
19 martie 2017, 10:03
Asta caracterizeaza societatea în care trăim - promovarea non-valorilor! Vinovați suntem noi neluand atitudine!
19 martie 2017, 07:05
priviti acest individ si veti intelege totul! un jurist facut la apelul bocancilor la o obscura facultate particulara, pripasit de Egner la PSD de pe la PRM pentru ca-i era un fel de ciochist, extrem de modest intelectual, un profitor al tranzitiei de un arivism iesit din comun extrem de umil si de obedient fata de pesedeii locali suspusi.
18 martie 2017, 22:01
Loading...
Sondaj
Cine se face vinovat de valul de accidente din intersecția de la Orășeni Deal?
Autoritățile
Șoferii
Firma care a realizat proiectul
Altcineva
Declaraţia zilei
”Eu nu am jucat niciodată, nu știu cum se joacă. Poate sunt jocuri care spun cu un penalty, cu cinci penalty-uri. S-ar putea să fie și așa. E complicat și sunt greu de înțeles. Meciurile nu ridică probleme deosebite. Nu mai ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5873 lei
USD
Dolarul SUA
3.8951 lei
CHF
Francul elveţian
4.0217 lei
GBP
Lira sterlină
4.9862 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.5618 lei
XAU
Gramul de aur
161.1407 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2183 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.5118 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0745 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0960 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1757 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6168 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.