Tombola scoala uvertura mall
Azi la Botosani

Moş Crăciun de Constanţa! Contractul canin de sponsorizare - DOCUMENT

Toate activităţile derulate luni în municipiul Botoşani în privinţa câinilor comunitari, care au declanşant un nou scandal naţional, s-au derulat în baza unui contract de sponsorizare încheiat între Primăria Botoşani şi SC Puppy Vet SRL din Constanţa. În acesta firma de la malul mării joacă rolul unui veritabil Moş Crăciun pentru municipalitate.

masina cu caini din Constanta

Primăria Botoşani comandă, Puppy Vet Constanţa execută totul moca

Astfel, după ce ani la rând cu greu se găsea un agent economic care pe banii Primăriei să prindă câinii din oraş, acum o societate comercială venită tocmai din Constanţa se angajează să facă toată treaba fără să perceapă vreun leu. Astfel, firma în cauză a parafat pe 9 noiembrie un contract de sponsorizare cu municipalitatea botoşăneană, prin care nu acordă vreun leu, ci se angajează la „susţinerea financiară a activităţilor comunitare de prindere, transport şi gestionare a câinilor fără stăpân”. Mai departe, în contract se specifică mai exact obiectul înţelegerii.  „Activităţile comunitare de prindere, transport şi gestionare a câinilor fără stăpân se vor derula la solicitarea beneficiarului, în locurile indicate de beneficiar, pentru solicitările urgente făcute de cetăţeni, instituţii, agenţi economici, servicii publice”, se arată în contractul în care se menţionează şi foarte clar că „sponsorul acoperă toate costurile de prindere, transport şi gestionare”.

Primăria nu prea mai are vreo răspundere, Puppy Vet are toată responsabilitatea

Înţelegerea dintre părţi este valabilă până la finele acestui an, însă poate fi prelungită prin act adiţional. Contractul este semnat din partea SC Puppy Vet SRL de către administratorul George Vanghele, în dreptul Primăriei Botoşani apărând inclusiv iscăliturile primarului Ovidiu Portariuc şi viceprimarului Cosmin Andrei. Acesta din urmă a explicat luni noapte că, practic, Primăria Botoşani a delegat activitatea societăţii dobrogene. „Această firmă are toată răspunderea în cadrul legal”, a afirmat Cosmin Andrei. Întrebat cum a ajuns un agent economic tocmai din Constanţa să sponsorizeze Primăria Botoşani acesta a răspuns că firma în cauză acţionează de foarte mult timp în domeniu, are o vastă experienţă şi deţine toate avizele sanitar-veterinare. „Persoanele fizice sau juridice române, care efectuează sponsorizări în domeniile prevăzute în legea sponsorizării, beneficiază de reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizărilor, dar nu mai mult de 5% din baza impozabilă”, se mai specifică în contract.

contract caini Primaria Botosani Puppy Vet Constanta


 contract caini Primaria Botosani Puppy Vet Constanta 2

contract caini Primaria Botosani Puppy Vet Constanta 3

VEZI ŞI:

 Urmăriri în noapte, escorte, poliţişti locali, viceprimar, câini şi oameni disperaţi într-o hinghereală „made in Botoşani” – VIDEO & GALERIE FOTO

CITEŞTE ŞI:

 Duba cu câini de la Botoşani oprită de poliţişti la Roman

12:59 pm Marti, 20 Noiembrie, 2012
Te-ar mai putea interesa si:  cainiPuppy Vet

7 Comentarii la “Moş Crăciun de Constanţa! Contractul canin de sponsorizare - DOCUMENT

 1. ilie spune:

  manarie ordinara pusa la cale de conducerea primariei. l-ai criticat pe predecesorul tau. ai vrut sa procedezi la fel, numa ca te-au prins cei de la ADOR. asta este, ai muscat-o rau de tot.

 2. alegator spune:

  probabil opozitia de astazi va fi puterea de maine

 3. ELena spune:

  Ai muscat o rau de tot Portariuc !!! Sa te vedem acum cum scoti itele ! Hotuleeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!

 4. ionica buza spune:

  Domnule Portariuc doar gura e de tine. Planul tau de campanie pentru urmatorii 4 ani a ajuns fix in buda. Esti un incompetent.

 5. Raici Camelia-Alina spune:

  d-le Portariuc, adica pardon e mult spus domule , mai corect e ,,UCIGAS, CRIMINAL ,,

 6. Georgeta Predeanu spune:

  De tot rahatul!Criminali,mincinosi,necinstiti.

 7. Vlad spune:

  JIGODII ORDINARE! Ar face orice sa mentina in functiune mafia ecarisajelor! Cat de BANOASA este aceasta grupare de crima organizata?!

Adauga un comentariu

Mesajul dumneavoastra a fost trimis