Ştiri
Laude, laude și iar laude: Reamintesc că, vă aflați la Colegiul Laurian - VIDEO

Elevilor care au pășit pentru prima dată pe poarta Colegiului Național AT Laurian li s-a transmis că liceul pe care l-au ales se află printre cele mai bune din țară. Și chiar de peste hotare. Celor care știu deja asta, li s-a reamintit doar.

Discursul laudativ la adresa rezultatelor Colegiului Național AT Laurian i-a aparținut, evident, directorului plin, Mihaela Prăjinaru. Colegul din conducere, a rămas în spate cu un clopoțel în mână, lăsând onoarea cuvintelor, doamnei.

 

”Reamintesc că, vă aflați la Colegiu Laurian, un colegiu care se află pe cele mai înalte culmi, aș zice eu, ale instituțiilor de educație la nivel național și nu numai. Aș puncta doar câteva dintre elementele frumoase ale anului școlar trecut. Știți bine că suntem liceul care la nivel județean, avem promovabilitate de 100% la bacalaureatul național, ceea ce este un prilej de mare mândrie pentru noi, toți cei din Laurian”,

Mihaela Prăjinaru, director AT Laurian

 

A reamintit că la Colegiul Național AT Laurian a ajuns o medalie de aur obținută la Balcaniadă de elevul Tudor Darius Cardaș, iar printre boboceii de anul acesta se regăsesc două eleve care au obținut media 10 la examenul de evaluare națională.

 

Ele sunt Ungureanu Eliza Mihaela și Pușniuriuc Hanah. Ceilalți elevi cu media maximă au optat pentru Colegiul Național Mihai Eminescu.

 

Totodată…

 

”Nu aș uita foști absolvenți ai Colegiului Laurian, șefă de promoție a fost eleva Pricopi Andreea. De asemenea șef de promoție la clasa a VIII-a a fost tot Tudor Darius Cardaș și avem pregătit un premiu special pentru eleva care a obținut media 10 la bacalaureatul național, Dana Ioana Iacob. Noi am pregătit pentru ea o diplomă de excelență și pentru că a scris rânduri de aur în istoria Colegiului Laurian, îi vom înmâna o istorie de Colegiului Laurian”,

Mihaela Prăjinaru, director AT Laurian

 

În fine, directorul liceului le-a transmis elevilor ținuți mai bine de o oră în careu, în picioare, toate gândurile bune și le-a promis, în numele directorilor care conduc ”vremelnic” unitatea că vor depune toate eforturile ca procesul educativ să se desfășoare în condiții optime.

 

”Vremelnic” în condițiile în care s-a pierdut șirul anilor de când cuplul managerial Ioan Onofrei – Mihaela Prăjinaru conduce Colegiul Național AT Laurian.

 

Discursul a fost încheiat cu un mare adevăr și anume că:

 

”Educația este pașaportul vostru pentru o viață mai bună”.

Început de an școlar la ”colegiul fițelor” cu parlamentari și ceva plictis printre elevi – GALERIE FOTO & VIDEO

 

DESCARCĂ APLICAȚIA BOTOȘĂNEANUL PENTRU MOBIL:

download from google play download from apple store
Loading...
loading...
Loading...
Sondaj
Cine se face vinovat de explozia din strada Primăverii?
Proprietarul apartamentului
Furnizorul de gaz
Autoritățile
Firma care lucra în bloc la instalație
Altcineva
Declaraţia zilei
”Ați spus că nimic nu se întâmpla în lumea asta fără experți contabili. Eu vă spun următorul lucru: nimic nu se întâmplă fără ingineri. Clădirea asta, dacă nu era făcută de inginer, nu aveam unde ține întâlnirea”, ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5987 lei
USD
Dolarul SUA
3.8593 lei
CHF
Francul elveţian
3.9685 lei
GBP
Lira sterlină
5.2095 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4329 lei
XAU
Gramul de aur
160.9047 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2172 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4830 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0692 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1259 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1762 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6181 lei
Vremea
astăzi
Botosani
12 o C
Dorohoi
12 o C
Bucecea
12 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
12 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.