)
missgrey.ro
Ştiri
FAZA ZILEI: Ăsta bărbat galant! - CE a făcut un botoșănean pentru o șoferiță și-un loc de parcare

Licitația organizată vineri de Primăria Botoșani pentru concesionarea a 50 de locuri de parcare în Aleea Arcului și în spatele Școlii 11 a avut destule momente tensionate, dar și unul amuzant.

Posesorul unui autoturism s-a înscris pentru un spațiu dorit și de o șoferiță. Inițial nu a dorit să opteze pentru altă poziție, arătându-și disponibilitatea de a intra în competiție directă și a oferi mai mulți bani.


După cum v-am informat ieri, două femei s-au duelat pentru un spațiu și au reușit să îi ridice prețul de la 117 lei/an la 710 lei.


Ulterior, edilii i-au informat și pe ceilalți participanți că prețul stabilit la licitație vor trebui să îl achite toată viața, nu doar în primul an.


Când a auzit acest lucru și văzând cu câtă determinare licitează d-nele, respectivul conducător auto, aparent pentru că ar fi vrut să facă un gest prin care să dea dovadă de politețe, a anunțat funcționarii municipalității că ”renunță în favoarea doamnei”.


Și astfel, locul de parcare a revenit șoferiței la prețul de plecare, același pentru orice zonă din oraș.

Cu doar trei excepții, toate locurile de parcare scoase ieri la licitație s-au adjudecat la prețul de pornire fiindcă nu au existat mai mulți doritori.

Păruială între două doamne pe un loc de parcare supralicitat

 

Loading...
"....două femei s-au duelat pentru un spațiu și au reușit să îi ridice prețul de la 117 lei/an la 710 lei.! Deci primăria încasează 710 lei pentru un loc de parcare de pe teritoriul unei asociații de proprietari!!. Normal, asociația s-a constituit pe cartier şi face curățenie pe acel teritoriu prin gospodarul plătit din banii proprietarilor. Președintele asociației îți scrie pe hârtie negru pe alb că aleile reprezintă curtea interioară a asociației. Atunci acești bani ar trebui să revină asociației de proprietari nu primăriei. Ori primăria încasează banii pe un teren pus la dispoziție de ea şi atunci are obligația să întrețină acel teren cu tot ce trebuie inclusiv curățenia, ori îl întreține asociația şi atunci banii îi revin, altfel asistăm cum primăria ne fură cu nerușinare. Se aude acolo la tine măi fluturaș? Modern Calor, parcări, garaje şi uite aşa domnii din primărie își numără viloaiele. Vă rugăm să lămuriți această problemă cu terenurile din asociațiile de proprietari, cine le exploatează şi numără banii să şi le întrețină. De ce să plătească proprietarii din buzunarul lor salariul unui aşa zis gospodar care face doar muncă de salubritate când cu banii adunați de pe locurile de parcare s-ar putea plăti acel gospodar.
18 iunie 2017, 06:32
Loading...
Sondaj
Când va fi inaugurat Parcul de Agrement Cornișa?
2018
2019
În apropierea viitoarelor alegeri locale
Niciodată
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Avem în vedere, dacă timpul va fi frumos, poate și un spectacol aici în preajma teatrului să atragem atenția asupra acestui obiectiv important. Deja au fost intervenții la nivel național. S-au scris în felurite apariții ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5854 lei
USD
Dolarul SUA
3.8887 lei
CHF
Francul elveţian
3.9851 lei
GBP
Lira sterlină
5.1710 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4776 lei
XAU
Gramul de aur
163.1062 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2223 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4883 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0617 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1122 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1777 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6160 lei
Vremea
astăzi
Botosani
17.6 o C
Dorohoi
16 o C
Bucecea
17.6 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
16 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.