Tombola scoala uvertura mall
Azi la Botosani

Dispute la IŞJ Huncă – profesori pentru un post de director – VIDEO & FOTOGALERIE

Noile schimbări efectuate de consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) la conducerile unor unităţi de învăţământ s-a lăsat şi cu proteste. Peste 20 de profesori şi părinţi de la Şcoala 12 din Botoşani s-au deplasat joi la amiază la sediul IŞJ pentru a a-şi manifesta nemulţumirea faţă de înlocuirea din funcţie a Mariei Bodaş.


IŞJ a numit director la Şcoala 12 un profesor de la Şcoala 8

Acesteia i s-a terminat mandatul şi CA de la IŞJ a decis în dimineaţa de astăzi să nu îi acorde conducerea şcolii cu delegaţie, numind-o în funcţie pe Artemizia Merticaru, profesor care activează de fapt la Şcoala 8. Grupul a discutat în holul IŞJ cu inspectorul şcolar general Mihaela Huncă. Cadrele didactice şi-au exprimat nemulţumirea pentru faptul că nu s-a făcut o consultare a corpului profesoral înainte de luarea deciziei şi au întrebat cine a făcut propunerea.

Huncă n-a vrut „show mediatic” şi n-a permis accesul presei la discuţii

Şefa Inspectoratului a promis că va trimite la Şcoala 12 o delegaţie cu inspectorul şcolar general adjunct Marilena Mardare şi un salariat de la compartimentul de management pentru a purta o discuţie cu personalul de acolo. „Mi-ar fi plăcut să aveţi delegaţi şi să discutăm. Acum probabil la compartimentul de management se discută de către reprezentanţii dvs. şi vedem exact”, a afirmat Mihaela Huncă. Ea părea mai preocupată de prezenţa presei acolo şi a făcut apeluri la profesori „să nu facem show mediatic” şi, ca atare, a invitat toată lumea în biroul său, precizând însă foarte clar „mai puţin presa”.

Adresă oficială pentru reanalizarea numirii directorului

La ieşire unii profesori au părut speriaţi, evitând să dea declaraţii pe tema protestului. Câteva cadre didactice au explicat că nu este nevoie să îşi dea numele fiindcă părerea unanimă a angajaţilor Şcolii 12 este că Maria Bodaş este un manager foarte bun. Cei prezenţi la protest au scris pe loc o adresă către IŞJ prin care solicitau reanalizarea numirii directorului şi păstrarea în funcţie a Mariei Bodaş. Cererea lor urmează să fie discutată vineri în cadrul CA al IŞJ.

CITEŞTE ŞI:

 ACUM: Protest la Inspectoratul Şcolar pentru un director de şcoală

protest profesori Scoala 12 la ISJ Botosani

protest profesori Scoala 12 la ISJ Botosani 2

protest profesori Scoala 12 la ISJ Botosani 3

protest profesori Scoala 12 la ISJ Botosani 4


protest profesori Scoala 12 la ISJ Botosani 5

protest profesori Scoala 12 la ISJ Botosani 6

protest profesori Scoala 12 la ISJ Botosani 7

protest profesori Scoala 12 la ISJ Botosani 8

protest profesori Scoala 12 la ISJ Botosani 9

protest profesori Scoala 12 la ISJ Botosani 10

VEZI ŞI:

 Teatru nebun la IŞJ – VIDEO halucinant cum o ţine Huncă pe Macovei în hol

4:07 pm Joi, 01 Noiembrie, 2012
Te-ar mai putea interesa si:  Scoala 12Maria Bodasprotest la Inspectoratul Scolar

5 Comentarii la “Dispute la IŞJ Huncă – profesori pentru un post de director – VIDEO & FOTOGALERIE

 1. paulo spune:

  Dictatura comunista abia incepe. Ce moaca are madam Hunca.

 2. buhuhu spune:

  SKELTRON - WOMAN!

 3. Jianu Iancu spune:

  Saracii profesori... ce fete au ... ce umiliti sunt ... cat de prost imbracati si rabegiti de frig ... CAM MARE CONTRASTUL DINTRE SARACIA PROFESORILOR SI OPULENTA SI LUXUL DE LA INSPECTORATUL SCOLAR BOTOSANI. Pacat de ei, pacat de dascalii devotati ca au asa conducatori.

 4. Dascalu spune:

  Felicitari celor de la Scoala 12 pentru verticalitate.Asa ar trebuie sa fie pretutindeni unde nu sunt consultari adevarate.

 5. prof spune:

  mult stimata tovarasa de renume mondial ,academician,savant madame H. cu emil bobu v ati consultat ????? de cand a venit furia rosie nici la wc ul public nu mai poti intra fara carnet de partid.....huooooooo uslistilor naiba sa va mai voteze.... parca o vad pe madame H.pe 10 decembrie cum fuge pe usa din spate la elicopter

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: