Tombola scoala uvertura mall
Azi la Botosani

A dispărut contul fetei incendiate

Niculina Bacinschi, adolescenta înjunghiată şi apoi incendiată în urmă cu o săptămână, nu mai are cont pe Facebook. Pagina acesteia de pe celebra reţea de socializare a fost activă săptămâna trecută şi după decesul său, acolo fiind postate zeci de mesaje din partea prietenilor, colegilor, rudelor şi chiar a unor oameni necunoscuţi, dar impresionaţi de drama fetei de 17 ani.

Niculina Bacinschi Facebook 2

Astăzi, la o săptămână de la producerea crimei, contul fostei eleve de la Grupul Şcolar “Regina Maria” nu mai există. „Ne pare rău, această pagină nu este disponibilă. Linkul pe care l-ai accesat nu este valid sau pagina a fost ştearsă”, este mesajul afişat în locul fostei pagini. În mod normal contul nu poate fi şters decât de deţinător sau de o altă persoană care se poate loga, ceea ce ar însemna că există cineva care îi cunoaşte parola. În schimb, sunt active în continuare pagini create în memoria Niculinei Bacinschi. „Şi din păcate anul acesta facem Paştele fără Niculina. Puiule ne e dor de tine”. este ultimul mesaj, postat sâmbătă pe pagina În memoria prietenei noastre Niculina Bacinschi.

Niculina Bacinschi cont sters de pe Facebook

VEZI ŞI:

 Niculina, un puişor de fată plecată mult prea devreme – FOTOGALERIE

CITEŞTE ŞI:

 Incendiatorul fetei din Hilişeu a cerut eliberarea în ziua înmormântării UPDATE: Luni spre seara, la câteva ore dupa publicarea articolului, contul de Facebook al tinerei a redevenit funcțional


11:59 am Luni, 06 Mai, 2013
Te-ar mai putea interesa si:  Niculina Bacinschicontul de facebook

2 Comentarii la “A dispărut contul fetei incendiate”

  1. Laura spune:

    Oameni buni nu a disparut nici un cont,sunteti culmea!

  2. cinstitul spune:

    Si chiar de ar fi disparut, ce va freaca pe voi ( ziaristii ) grija de contul ei ?! Sau ca stie cineva parola ?! JALNICI mai sunteti !!!

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: