)
missgrey.ro
Ştiri
Câmpanu : Strugaru a vîndut uniformele vînătorilor, romilor din Baranca
Liviu Câmpanu l-a atacat pe concetăţeanul său Stelică Strugaru, tot dărăbănean, cu privire la unele afirmaţii pe care acesta din urmă le-ar fi făcut cu privire la afacerile sale. Deranjat de acuzele care i s-au adus de către deputat, senatorul i-a plătit la rîndul său cu aceeaşi monedă în cadrul unei conferinţe de presă organizată la cabinetul său parlamentar.
Totodată, într-o emisiune anterioară la un post de televiziune local, Câmpanu i-a solicitat lui Strugaru să îşi fundamenteze acuzaţiile cu documente. „Nu cred că acest Strugaru este avantajat dacă dezvoltă o dispută cu mine. Eu am rugat într-o emisiune la un post de televiziune local pentru că a vorbit de afacerile mele, l-am rugat să facă public tot ceea ce ştie rău despre mine, nu s-a întîmplat acest lucru pentru că din păcate pentru domnia sa eu nu am nici o problemă cu dl. Strugaru ca om”, a declarat Liviu Câmpanu. Totodată, independentul a mai afirmat despre Stelică Strugaru că îl cunoaşte de mai mult timp şi că acesta obişnuia să fure dinainte să ajungă parlamentar. „Îl ştiu de foarte multă vreme. Dl. Strugaru nu fură de acum de cînd e parlamentar, dl. Strugaru fură dintotdeauna. Nu am avut nici un motiv să vorbesc despre aceste lucruri pentru că nu era un reprezentant ales într-o funcţie publică. Organele abilitate să efectueze anumite anchete sau cercetări”, a mai spus Cîmpanu.
„S-a apucat să vîndă uniformele vînătorilor, toţi oamenii din Baranca erau îmbrăcaţi în vînători”
Senatorul Liviu Cîmpanu a mai spus că, Stelică Strugaru a fost sprijinit extrem de mult de Gheorghe Flutur din Suceava, vărul primarului din Botoşani, pe vremea comunismului. „Şi ca să dau un punct de reper în privinţa faptului că Strugaru fură dintotdeauna, trebuia să îl întrebaţi cum l-a cunoscut pe dl. Flutur. Dl. Flutur, după ce a terminat facultatea, fiind proaspăt absolvent de Facultate de Silvicultură, a lucrat prima dată la Darabani. Pe cine a cunoscut? Pe dl. Stelică Strugaru, care era magazioner la Ocolul Silvic. Întrebaţi-l pe dl. Flutur cîte eforturi a făcut pe vremea lui Ceauşescu să îl scape pe Stelică Strugaru de la faptul că acesta se apucase să vîndă uniformele vînătorilor sau încălţăminte. Le-a vîndut populaţiei rome din Baranca, toţi oamenii din Baranca erau îmbrăcaţi în vînători”, a încheiat Câmpanu.


Loading...
Loading...
Sondaj
Când va fi inaugurat Parcul de Agrement Cornișa?
2018
2019
În apropierea viitoarelor alegeri locale
Niciodată
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Avem în vedere, dacă timpul va fi frumos, poate și un spectacol aici în preajma teatrului să atragem atenția asupra acestui obiectiv important. Deja au fost intervenții la nivel național. S-au scris în felurite apariții ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5854 lei
USD
Dolarul SUA
3.8887 lei
CHF
Francul elveţian
3.9851 lei
GBP
Lira sterlină
5.1710 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4776 lei
XAU
Gramul de aur
163.1062 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2223 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4883 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0617 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1122 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1777 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6160 lei
Vremea
astăzi
Botosani
15 o C
Dorohoi
15 o C
Bucecea
15 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
15 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.