Ştiri
Câmpanu : Strugaru a vîndut uniformele vînătorilor, romilor din Baranca
Liviu Câmpanu l-a atacat pe concetăţeanul său Stelică Strugaru, tot dărăbănean, cu privire la unele afirmaţii pe care acesta din urmă le-ar fi făcut cu privire la afacerile sale. Deranjat de acuzele care i s-au adus de către deputat, senatorul i-a plătit la rîndul său cu aceeaşi monedă în cadrul unei conferinţe de presă organizată la cabinetul său parlamentar.
Totodată, într-o emisiune anterioară la un post de televiziune local, Câmpanu i-a solicitat lui Strugaru să îşi fundamenteze acuzaţiile cu documente. „Nu cred că acest Strugaru este avantajat dacă dezvoltă o dispută cu mine. Eu am rugat într-o emisiune la un post de televiziune local pentru că a vorbit de afacerile mele, l-am rugat să facă public tot ceea ce ştie rău despre mine, nu s-a întîmplat acest lucru pentru că din păcate pentru domnia sa eu nu am nici o problemă cu dl. Strugaru ca om”, a declarat Liviu Câmpanu. Totodată, independentul a mai afirmat despre Stelică Strugaru că îl cunoaşte de mai mult timp şi că acesta obişnuia să fure dinainte să ajungă parlamentar. „Îl ştiu de foarte multă vreme. Dl. Strugaru nu fură de acum de cînd e parlamentar, dl. Strugaru fură dintotdeauna. Nu am avut nici un motiv să vorbesc despre aceste lucruri pentru că nu era un reprezentant ales într-o funcţie publică. Organele abilitate să efectueze anumite anchete sau cercetări”, a mai spus Cîmpanu.
„S-a apucat să vîndă uniformele vînătorilor, toţi oamenii din Baranca erau îmbrăcaţi în vînători”
Senatorul Liviu Cîmpanu a mai spus că, Stelică Strugaru a fost sprijinit extrem de mult de Gheorghe Flutur din Suceava, vărul primarului din Botoşani, pe vremea comunismului. „Şi ca să dau un punct de reper în privinţa faptului că Strugaru fură dintotdeauna, trebuia să îl întrebaţi cum l-a cunoscut pe dl. Flutur. Dl. Flutur, după ce a terminat facultatea, fiind proaspăt absolvent de Facultate de Silvicultură, a lucrat prima dată la Darabani. Pe cine a cunoscut? Pe dl. Stelică Strugaru, care era magazioner la Ocolul Silvic. Întrebaţi-l pe dl. Flutur cîte eforturi a făcut pe vremea lui Ceauşescu să îl scape pe Stelică Strugaru de la faptul că acesta se apucase să vîndă uniformele vînătorilor sau încălţăminte. Le-a vîndut populaţiei rome din Baranca, toţi oamenii din Baranca erau îmbrăcaţi în vînători”, a încheiat Câmpanu.


Loading...
loading...
Loading...
Sondaj
Cine se face vinovat de valul de accidente din intersecția de la Orășeni Deal?
Autoritățile
Șoferii
Firma care a realizat proiectul
Altcineva
Declaraţia zilei
”Pentru o comunitate locală lipsită de evenimente, în care nu există o comuniune, fiecare își vede de treaba lui, o sărbătoare pe an mi se pare o situație normală și de bun simț. Cu atât mai mult cu cât, în localitățile ...
Curs valutar
18 august 2017
EUR
Euro
4.5883 lei
USD
Dolarul SUA
3.9066 lei
CHF
Francul elveţian
4.0606 lei
GBP
Lira sterlină
5.0360 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.5800 lei
XAU
Gramul de aur
162.7078 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2198 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.5110 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0951 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.0880 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1758 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6170 lei
Vremea
astăzi
Botosani
18 o C
Dorohoi
18 o C
Bucecea
18 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
18 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.