missgrey.ro
Ştiri
Botoșănean scăpat de moarte la Iași după ce a vrut să se drogheze cu… otravă de șobolani

Alcool, etnobotanice, prenandez, pastile amestecate cu alcool și mai nou… otravă. Este un fenomen care afectează crunt generația tânără, indiferent de etnie. Și se amplifică de la an la an.

Nu de puține ori, tineri din Botoșani sunt văzuți că merg pe stradă asemenea roboțeilor, cu privirea în gol, umerii lăsați și târâind picioarele după ei. Bolborosesc pentru că nu pot scoate nici un cuvânt clar pe gură.

 

Sunt tineri consumatori de substanțe halucinogene și lor li se datorează și o parte dintre actele de teribilism ce mai au loc în municipiu.

 

Romii cel puțin, le cer oamenilor legii un efort mai susținut în identificarea surselor care vând astfel de substanțe.

 

”Când mă duc seara prin centru, spre stradela aia, Independenței, puștanii aceștia până în 30 ani de ani, sunt paralizați d-le, e incredibil. Eu nu mă pricep că nu sunt nici medic,, nici jurist și nici polițist. Dar pe mulți îi cunosc și mă duc la părinți și le spun: măi, moare copilul tău”


Gheorghe Borcoi, reprezentant romi

 

Dacă nu au bani pentru etnobotanice, iată că sunt situații în care tinerii apelează la alte metode de a se droga. Mult mai grave.

 

”Eu, persoana mea, am avut caz și nu mi-e rușine să spun, mi-e nepot, era în ultima fază de acum și norocul meu, m-a cunoscut o profesoară de la Iași și s-a ocupat de acest copil și l-a scos din moarte d-le, credeți-mă. Ce îmi spune mie d-na profesoară? Dl Borcoi, știți de ce a ajuns copilul acesta așa? A consumat otravă de șobolani, așa i-a ieșit în analize, vă day cuvântul meu de onoare”


Gheorghe Borcoi, reprezentant romi

Teamă în cartiere: consum de droguri în scări întunecate, pericol de accidente și tâlhării, Primăria pregătește LOVITURA deceniului

 

pantofi-trendy.ro
loading...
Loading...
Loading...
cumparamisim.ro
Loading...
starshiners.ro%20
mydressing.ro
loading...
Sondaj
Primiți anul acesta primă de Paște?
Da
Nu
Nu lucrez
Nu știu
Declaraţia zilei
”În concepția mea, nu vorbesc nici pe departe de un demers prin care un singur om să preia puterea în partid pentru că nimeni din punctul meu de vedere nu reprezintă nimic dacă nu are în spate o echipă puternică și pe care se ...
Curs valutar
acum 2 zile
EUR
Euro
4.5441 lei
USD
Dolarul SUA
4.2456 lei
CHF
Francul elveţian
4.2498 lei
GBP
Lira sterlină
5.4336 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.8907 lei
XAU
Gramul de aur
174.8019 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2191 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4501 lei
AUD
Dolarul Australian
3.1984 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1532 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1687 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6110 lei
Vremea
astăzi
Botosani
o C
Dorohoi
o C
Bucecea
o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.