Ştiri
Botoșănean scăpat de moarte la Iași după ce a vrut să se drogheze cu… otravă de șobolani

Alcool, etnobotanice, prenandez, pastile amestecate cu alcool și mai nou… otravă. Este un fenomen care afectează crunt generația tânără, indiferent de etnie. Și se amplifică de la an la an.

Nu de puține ori, tineri din Botoșani sunt văzuți că merg pe stradă asemenea roboțeilor, cu privirea în gol, umerii lăsați și târâind picioarele după ei. Bolborosesc pentru că nu pot scoate nici un cuvânt clar pe gură.

 

Sunt tineri consumatori de substanțe halucinogene și lor li se datorează și o parte dintre actele de teribilism ce mai au loc în municipiu.

 

Romii cel puțin, le cer oamenilor legii un efort mai susținut în identificarea surselor care vând astfel de substanțe.

 

”Când mă duc seara prin centru, spre stradela aia, Independenței, puștanii aceștia până în 30 ani de ani, sunt paralizați d-le, e incredibil. Eu nu mă pricep că nu sunt nici medic,, nici jurist și nici polițist. Dar pe mulți îi cunosc și mă duc la părinți și le spun: măi, moare copilul tău”


Gheorghe Borcoi, reprezentant romi

 

Dacă nu au bani pentru etnobotanice, iată că sunt situații în care tinerii apelează la alte metode de a se droga. Mult mai grave.

 

”Eu, persoana mea, am avut caz și nu mi-e rușine să spun, mi-e nepot, era în ultima fază de acum și norocul meu, m-a cunoscut o profesoară de la Iași și s-a ocupat de acest copil și l-a scos din moarte d-le, credeți-mă. Ce îmi spune mie d-na profesoară? Dl Borcoi, știți de ce a ajuns copilul acesta așa? A consumat otravă de șobolani, așa i-a ieșit în analize, vă day cuvântul meu de onoare”


Gheorghe Borcoi, reprezentant romi

Teamă în cartiere: consum de droguri în scări întunecate, pericol de accidente și tâlhării, Primăria pregătește LOVITURA deceniului

 

Loading...
Loading...
Sondaj
Credeți că va fi sancționat cineva pentru sistarea neanunțată a apei?
Da
Doar simbolic
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Nu trebuie să fii hidrotehnist ca să-ți dai seama că, chiar dacă ai adus alte două pompe, care să suplinească pompele inițiale, alea nu le pui ca sorb în bazinul pe care tu îl golești, deci este ceva de noaptea minții. Ei ș ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.5988 lei
USD
Dolarul SUA
3.9154 lei
CHF
Francul elveţian
3.9684 lei
GBP
Lira sterlină
5.1585 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4382 lei
XAU
Gramul de aur
160.6332 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2248 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4922 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0574 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1001 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1793 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6178 lei
Vremea
astăzi
Botosani
8.3 o C
Dorohoi
8.5 o C
Bucecea
8.3 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
8 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.