)
missgrey.ro
Ştiri
Anonimul de la Botoșani ajuns mare șef la Iași, stârnește crize : Protejatul madamei Doinița

Un editorial apărut în mass media ieșeană condamnă public desemnarea pe o funcție cheie a unui membru PSD de la Botoșani. Iată ce scriu jurnaliștii ieșeni:

Haideţi să vă spunem pe astăzi două vorbe şi despre care-i treaba cu botoşăneanul venit la AFIR Iaşi ca şef, adică un post fără mare vizibilitate, dar tare influent, căci controlezi tot ce înseamnă proiect cu finanţare UE în rural, fie pensiune privată fie primărie.

 

Asta, aşa, ca să mai dăm olecuţă cu cuşma de bătătură şi să vedeţi ce lideri afafici are partidoiul la Iaşi. Totul pleacă de la realitatea că botoşănenii din PSD, mult mai influenţi la Bucureşti decât ieşenii, nu mai încap pe posturi la ei acasă, şi atunci îi trimit pe lefuri babane prin judeţene vecine mai slabe de înger. Şi cum Botoşaniul nu are alţi vecini în România decât Iaşul şi Suceava, iar la Sucşi ei cu bună trecere la Guvern, hai la Iaşi că acolo-s fraieri şi nu are cine zice nici pâs, Mihăiţă şi Măricel neavând tupeu să facă scandal nici în propriile filiale, darămite la şefii din Bucureşti.

 

Mai concret, junele botoşănean cu pricina adus şef la Iaşi este protejatul madamei Doiniţa, o cochetă senatoare de acolo (unii răutăcioşi zic că ar fi chiar mai mult, dar sigur e din invidie). Iniţial, personagiul cică a fost pus de madama senatoare pe o funcţie importantă în ministerul Agriculturii, vice la ADS, dar ulterior a ieşit scandal în filială, că postul era dorit de alţii, şi pe motiv că numirea de la Bucale nu a fost votată mai întâi în filiala botoşăneană, omul a fost retras pe banca de rezerve a partidoiului.

 

Din cauza asta omul a trebuit să se reorienteze, iar senatoarea i-a promis să stea liniştit, că va ajunge undeva tot în strunga de oi. Şi nu a trecut mult că, hop, tinerelul aterizează şef la Iaşi. Şi uite-aşa mai zboară vreo sută de milioane de lei vechi pe lună de la Iaşi spre Botoşani! Dar, în fine, aşteptăm să ne spună nenea Măricel să stăm liniştiţi şi să spunem săru' mâna: bine măcar că ne rămân aici cotele defalcate din impozitul pe leafa asta...

 

(Sursa – Ziarul de Iași)

Decizie luată pe sub mână: Un politician din Botoşani numit la şefia unei instituţii din Iaşi

 

Loading...
".....botoşănenii din PSD, mult mai influenţi la Bucureşti decât ieşenii, nu mai încap pe posturi la ei acasă, şi atunci îi trimit pe lefuri babane prin judeţene vecine....." Botoşănenii nu mai încap la ei acasă din cauza ieșenilor care au năvălit la ciordit în Botoșani, i-a faceți o analiză să vedeți câți tăietori de frunze la câini prin Iași acum sunt mari șmecheri la Bt. Ciocu mic băi ăștia din Ieși că vă public lista cu ciorditorii voștri oploșiți în Botoșani.
18 iunie 2017, 13:15
Daca pica Dragnea si asa se pare ca va fi se termina si era Doinita. Oamenii capabili din partid vor erupe, prea multe "valori" au fost promovate.
18 iunie 2017, 13:06
Loading...
Sondaj
Când va fi inaugurat Parcul de Agrement Cornișa?
2018
2019
În apropierea viitoarelor alegeri locale
Niciodată
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Avem în vedere, dacă timpul va fi frumos, poate și un spectacol aici în preajma teatrului să atragem atenția asupra acestui obiectiv important. Deja au fost intervenții la nivel național. S-au scris în felurite apariții ...
Curs valutar
ieri
EUR
Euro
4.5854 lei
USD
Dolarul SUA
3.8887 lei
CHF
Francul elveţian
3.9851 lei
GBP
Lira sterlină
5.1710 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4776 lei
XAU
Gramul de aur
163.1062 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2223 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4883 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0617 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1122 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1777 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6160 lei
Vremea
astăzi
Botosani
17.6 o C
Dorohoi
16 o C
Bucecea
17.6 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
16 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.