Ştiri
Angajări masive la un cunoscut market cu produse exclusiviste

Un cunoscut market cu filială și la Botoșani demarează un program amplu pentru recrutarea a peste 500 de angajaţi, de la lucrători în magazine şi depozite, până la specialişti în diverse domenii. 

Salariile variază între 2200 şi 7000 de lei brut, a precizat, Mihaela Anca, managerul Departamentului de Resurse Umane. Lidl România lansează o caravană de joburi care va ajunge în toate oraşele din ţară în care compania deţine magazine. Acesta este primul program de recrutare de o asemenea anvergură din România, fiind puse la bătaie peste 500 de posturi.

“Poziţiile disponibile vor viza locuri de muncă în magazine anul acesta şi depozite, precum şi specialişti în diverse alte domenii, pentru posturi în sediul central din Bucureşti, în departamentele: Financiar, Administrativ, Marketing, Achiziţii, etc. Anul acesta Lidl are în plan deschiderea a zece noi unităţi la nivel naţional”, a declarat, Mihaela Anca, manager al Departamentului de Resurse Umane Lidl România.

Conform acesteia, în prezent, Lidl oferă cele mai mari salarii din retailul autohton, dar şi cele mai atractive beneficii.

“În acest moment, niciun angajat din companie nu câştigă mai puţin de 2.200 lei brut, sumă care include bonurile de masă, iar de la 1 martie, salariul minim în companie a crescut la 2.315 lei, cu bonuri de masă incluse. Lidl are o politică de salarizare în trepte, astfel încât, în primii trei ani în companie, salariul creşte de la an la an. De exemplu, salariul unui lucrător comercial din magazinele Lidl poate ajunge în cel de-al treilea an de activitate la 3.115 lei brut, sumă ce include tichetele de masă. Totodată, salariul unui manager de magazin poate ajunge la 7.000 lei brut”, a precizat Mihaela Anca.

Lidl are o politică de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani în companie, salariul creşte în fiecare an. Astfel, salariul unui lucrător comercial sau al unui comisionar din depozit poate ajunge în cel de-al treilea an de activitate la 3.115 lei brut (2.185 de lei net), sumă ce include tichetele de masă.

 

Din 15 martie 2017 până în octombrie, „Caravana de joburi Lidl” se va opri în parcările a 88 de magazine ale retailerului din 39 de judeţe. Punctul de pornire este Capitala, unde job bus-ul va staţiona în parcarea a 14 magazine în zile diferite, pe parcursul lunilor martie şi aprilie.

 

Cei  interesaţi de o carieră în retail îşi pot depune CV-ul în cadrul Caravanei de joburi. Mai mult, aceştia pot afla informaţii de la echipa Lidl despre ce înseamnă să lucrezi în cadrul companiei. Astfel, pot descoperi cât de repede sunt promovaţi în cadrul companiei, dar şi în ce constau beneficiile: cursuri, programe şi traininguri de dezvoltare profesională şi personală, asigurare medicală gratuită, tichete de masă, vouchere, tichete cadou, abonament la sală etc.

 

Caravana va porni pe 15 martie de la magazinul Lidl de pe Bulevardul Timişoara din Capitală şi va ajunge la alte 13 magazine din Bucureşti. În aprilie, caravana va fi prezentă în Ilfov şi Călăraşi. În mai, job bus-ul va vizita judeţele Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Galaţi, Vrancea, Vaslui, Bacău, Neamţ, Iaşi şi Botoşani. Programul integral al “Caravanei de joburi Lidl” poate fi accesat pe cariere.lidl.ro. (Sursa: Mediafax)

Lidl a retras din magazine două produse MORTALE: Motivele sunt INCREDIBILE

 

Loading...
Loading...
Sondaj
Credeți că va fi sancționat cineva pentru sistarea neanunțată a apei?
Da
Doar simbolic
Nu
Nu știu / nu mă interesează
Declaraţia zilei
”Nu trebuie să fii hidrotehnist ca să-ți dai seama că, chiar dacă ai adus alte două pompe, care să suplinească pompele inițiale, alea nu le pui ca sorb în bazinul pe care tu îl golești, deci este ceva de noaptea minții. Ei ș ...
Curs valutar
astăzi
EUR
Euro
4.5988 lei
USD
Dolarul SUA
3.9154 lei
CHF
Francul elveţian
3.9684 lei
GBP
Lira sterlină
5.1585 lei
JPY
100 de yeni japonezi
3.4382 lei
XAU
Gramul de aur
160.6332 lei
MDL
Leul Moldovenesc
0.2248 lei
HUF
100 de Florinţi Maghiari
1.4922 lei
AUD
Dolarul Australian
3.0574 lei
CAD
Dolarul Canadian
3.1001 lei
CZK
Coroana Cehească
0.1793 lei
DKK
Coroana Daneză
0.6178 lei
Vremea
astăzi
Botosani
8.3 o C
Dorohoi
8.5 o C
Bucecea
8.3 o C
Darabani
o C
Saveni
o C
Ştefăneşti
8 o C
Horoscop
astăzi
web site traffic statistics
app traffic statistics
© Copyright 2009 - 2017 Botoşăneanul. Toate drepturile rezervate.