Tombola scoala uvertura mall
Azi la Botosani

Adversarul lui Conţac : Dacă aş putea să-mi retrag eu candidatura să-l salvez...

Candidatul Uniunii Social Liberale pe Colegiul Senat 3 Botoşani a dezminţit orice speculaţii privind influenţarea Justiţiei privind condamnarea lui Constantin Conţac şi eliminarea unui adversar din cursa pentru alegerile parlamentare. Viorel Grigoraş, care a evitat să facă prea multe consideraţii pe această temă, a arătat că USL nu controlează Justiţia, lucru demonsrat inclusiv atunci când Adrian Năstase a intrat la închisoare.

Viorel Grigoras candidatul USL la Senat Botosani 2


Liberalul chiar regretă, cel puţin declarativ, faptul că acţionarul de la SC Transporturi Auto SA a ajuns după gratii. „Dacă aş putea să-mi retrag eu candidatura să-l salvez pe el, să nu mai facă închisoare...”, a afirmat Viorel Grigoraş. Acesta nici nu este convins că va avea de câştigat din punct de vedere electoral prin imposibilitatea lui Constantin Conţac de a-şi face campanie. „Electoratul va stabili, teoretic da, dar electoratul va fi cel care va stabili”, a mai spus Viorel Grigoraş. Potrivit acestuia, simplul fapt că dosarul a fost constituit ca urmare a unei plângeri formulate tocmai în 2005 de fostul prefect Cristian Roman arată neimplicarea USL în acest caz. 

CITEŞTE ŞI:

 Conţac candidează şi din închisoare : Va fi înscris pe buletinul de vot - DOCUMENT

12:43 pm Joi, 01 Noiembrie, 2012
Te-ar mai putea interesa si:  Constantin ContacUSL Botosanicandidati botosanijustitie botosani

7 Comentarii la “Adversarul lui Conţac : Dacă aş putea să-mi retrag eu candidatura să-l salvez...

 1. Lupa cetateanului spune:

  Va apreciez sinceritatea domnule Grigoras ,dar cati sunt ca dumneavoastra .

 2. Manivela spune:

  Noi stim de ce matele domnule Grigoras esti asa de solidar nu nenea Costica. Pentru ca si matale ai un dosaroi la DNA si esti pe cale sa devii tovaras de suferinta cu Contac. Si apropo! Sesizarea i-a facut-o Gheorghe Ciubotaru (Prajutura), nu Roman.

 3. botosaneanul spune:

  Mult succes , d-le SENATOR !!! Botosaniul va sustine , sunteti cel mai bun candidat pentru Botosani , nu ascultati ce vorbesc PD-LEII

 4. Re manivela spune:

  Da? Cine spune asta Roman? Protectorul tigaretelor de peste granita?

 5. tolstoi spune:

  Analfabetii, retardatii, parvenitii, mincinosii, au ajuns sa va reprezinte prin tampenia politica actuala. Ce cauta primatele de la tara , sistem de rahat cu oameni asijderea. Am vrut sa scapam de PDL, eu nu pot pune stampila pe asta, ca atare alyernativa este avocatul, macar stie carte

 6. Anca spune:

  Cred ca la Colegiul Senat 3 Botosani candidatul Viorel Grigoras este cel mai nimerit pentru a ne reprezenta in Parlament. Are cunostinte de economie si management, spatineste legislatia, stie cite ceva si din domeniul administratiei publice; ar putea sa contribuie mult si la dezbaterea noii legi a sanatatii,etc.

 7. mariana spune:

  respect ANCA,ai mare dreptate

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate: