Azi la Botosani

Stiri

MITĂ printre scriitori, cu laureatul 2015 - 8.000 de euro, euro, cârnați, miel și pește, și limbaj de poeți: Dă-l în mă-sa!

Joi, 30 Iulie, 2015

Parte dintre cei care apar în amplul articol de mai jos care este al publicației Cotidianul, sunt laureați ai premiului național de poezie Mihai Eminescu și cetățeni de onoare ai municipiului. Ceea ce reiese însă din material, nu se apropie de tiparul... continuare »

A lipsit două săptămâni de-acasă și nimeni n-a știut ce destin CRUD îl aștepta!

Joi, 30 Iulie, 2015

Cazul care a alertat autoritățile în după-amiaza de joi, 30 iulie 2015, când corpul unui tânăr a fost găsit în stare de putrefacție de către localnicii unei comune botoșănene, începe să iasă la lumină. Informațiile ulterioare... continuare »

WOW! Ultima fiță în modă, modelele se dau în vânt după ea, tu ai purta așa ceva? FOTOGALERIE & VIDEO

Joi, 30 Iulie, 2015

Lungi și pretențioase, cu model pictat cu multă migală de un specialist – așa arată ultima tendință în unghii. Firește, pentru petreceri exclusiviste, dineuri sau petreceri care nu... pun presiune pe unghiile fragile. Una dintre cele mai cunoscute... continuare »

HAOS în administrația Iașului: Cad capete de vază din cauza lui Nichita

Joi, 30 Iulie, 2015

Un scandal uriaș a izbuznit în Iași, anunță reporterii de la Bună Ziua Iași. Prefectul județului a încercat prin orice mijloace să îl readucă în funcție pe fostul primar Gheorghe Nichita, ajungându-se până la influențări ale... continuare »

Fete trăsnet în rochii de dive și cu machiaj excentric! GALERIE FOTO cu manechinele

Joi, 30 Iulie, 2015

Frumoase, cu păr de mătase, buze pline și obraji roșii ca mărul – zece manechine tinerele din Botoșani au urcat pe podium la Uvertura Mall în penultima zi din iulie, pentru a flutura în fața ochilor curioși ținute de seară sau de zi, pretențioase... continuare »

Summer Fest NU se mai face : Portariuc are un mesaj pentru botoșăneni!

Joi, 30 Iulie, 2015

Exact 47 de minute, fără momentul votului efectiv au durat discuțiile pe marginea organizării festivalului care marchează finalul perioadei estivale, cunoscut în trecut ca al berii sau verii, iar de trei ani de zile drept Summer Fest. Este măr al discordiei în... continuare »

MOARTE SUSPECTĂ: Cadavru în putrefacție într-un bazin!! E un fost ajutor al unui polițist

Joi, 30 Iulie, 2015

O descoperire macabră i-a cutremurat pe sătenii din comuna Dângeni, județul Botoșani, când, în după-amiaza zilei de 30 iulie 2015, cadavrul unui tânăr trecut de 30 ani a fost găsit în stare de putrefacție. Din primele informații,... continuare »

Transformarea unei „bijuterii a județului” veche de 500 de ani: CE se face din peste 19 milioane de lei – FOTOGALERIE 

Joi, 30 Iulie, 2015

Unul dintre proiectele de mândrie ale Consiliului Județean Botoșani, este reabilitarea Mănăstirii Coșula, care a fost ridicată în anii 1530. Într-o vizită efectuată pe teren joi, 30 iulie 2015, consilierii județeni au putut vedea îmbunătățirile... continuare »

Cătălina ținută-n petrecere o noapte întreagă, polițistul de serviciu a negociat cu nașul să-i pună punct!

Joi, 30 Iulie, 2015

Astfel de situații sunt frecvente mai ales în rândul cetățenilor simpli care nu au acces la un microfon pentru a-și face auzite problemele. I s-a întâmplat însă fostului viceprimar, actual consilier Cătălina Lupașcu. Într-una din... continuare »

Viață contra-cost: Explorează consecinţele care vin odată cu preţul nemuririi la Cine Grand - VIDEO

Joi, 30 Iulie, 2015

În perioada 31 iulie- 6 august 2015 cinefilii botoșăneni au ocazia să vizioneze trei filme noi pe marile ecrane ale multiplexului din incinta Uvertura Mall. Reprezentanții Cine Grand Botoșani au pregătit  trei avanpremiere și o premieră. Primul film... continuare »

Polițiști cu sechele la Botoșani : tremură de frica infractorilor, unii se mai sinucid!

Joi, 30 Iulie, 2015

Uniforma statutului nu insuflă totdeauna respect. Iar acest lucru este susținut de unul dintre șefii Biroului Rutier de la Botoșani care spune că are mai multe informații prin care oamenii legii, sau unii dintre ei, cedează în fața persoanelor care încalcă... continuare »

Copiii, ținta numărul 1 a samsarilor: Se poartă frumos cu victimele, le dau o parte din bani

Joi, 30 Iulie, 2015

Traficul de persoane devine o problemă care necesită noi măsuri şi metode din ce în ce mai personalizate de lucru. Specialişti din mai multe instituţii ale statului s-au întâlnit joi, 30 iulie, la Prefectură pentru a discuta despre noi modalităţi... continuare »

ACUM : Ședință fără trei PSD- iști și cu o mini revoltă din Piața Viilor băgată-n Primărie

Joi, 30 Iulie, 2015

Nica Tereza, Aura Simion și Mihai Tincu sunt cei care au depus cereri de învoiri pentru ședința ordinară de Consiliu Local programată pentru 30 iulie 2015, de la ora 14:00. Cu excepția lor, toți consilierii au luat loc la masa dezbaterilor. La secțiunea de... continuare »

2 zile de răcoare la Botoșani: Meteorologii anunță ploi torențiale la sfârșit de săptămână

Joi, 30 Iulie, 2015

În perioada 30 iulie 2015, ora 17.00, 31 iulie, ora 23.00, meteorologii anunță o instabilitate atmosferică ce va fi resimțită și pe teritoriul județului Botoșani. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) vor fi intervale de timp cu instabilitate... continuare »

BOTOȘANI 2015: Suntem atât de săraci că ne pleacă și hoții :)) CINE spune asta

Joi, 30 Iulie, 2015

Nu toate ședințele ce sunt organizate pe la Consiliul Județean, Primărie sau Prefectură au drept numitor comun monotonia sau chiar plictisul. Sunt unele întruniri care sunt asezonate cu situații ilare și care chiar stârnesc zâmbete sincere. Iar... continuare »