Tombola scoala uvertura mall
Azi la Botosani

Stiri

BMW implicat într-un carambol, o Dacie răsturnată, un Mercedes bușit – totul de la o femeie - FOTOGALERIE

Luni, 31 August, 2015

Eveniment rutier care a implicat trei mașini și soldat cu transportarea unei conducătoare auto la spital. În accident au fost implicate trei autoturisme, un Mercedes Vito, un BMW și un Logan, iar vina ar aparține se pare femeii care se afla la volanul Daciei. ... continuare »

TRANSPLANT de inimă pentru o femeie din Botoșani, de la o pacientă aflată în moarte cerebrală

Luni, 31 August, 2015

O femeie de 45 de ani din Botoșani are de acum o nouă șansă la viață după ce a primit o altă inimă. Interventia extrem de delicata a avut loc la ''Institutul de Boli Cariovasculare si Transplant din Targu Mures'', anunță Pro TV. Cordul a fost... continuare »

NOI repartizări de posturi pentru catedre la Botoșani! FOTOGALERIE

Luni, 31 August, 2015

Peste 100 de profesori s-au adunat în această dimineața, 31 august 2015, la Colegiul A.T. Laurian pentru a participa la ședința publică de repartizarea posturilor rămase vacante din învățământ. Astfel, toate cadrele didactice, prezente în... continuare »

În câte moduri poți încălca LEGEA: Un șofer a crezut că le poate face pe toate!

Luni, 31 August, 2015

Sfârșitul de săptămână care tocmai a trecut a fost unul cu mare ghinion pentru un șofer botoșănean, care a fost prins de către polițiști când încălca o mare parte dintre legile de circulație. În data de 30 august 2015, în... continuare »

Pățania unui botoșănean de 25 de ani: S-a dat grozav în tractor și s-a aventurat în trafic

Luni, 31 August, 2015

Un tânăr din județul Botoșani s-a dat grozav și a codus un utilaj agricol, deși nu avea permis de conducere, până când le-a dat de bănuit oamenilor legii care l-au tras pe dreapta. În data de 28 august, in jurul orelor 14.00, un echipaj format... continuare »

Vestea care-i va bucura pe toți viitorii șoferi: CÂT e de simplu să iei permisul

Luni, 31 August, 2015

Cei care vor să devină șoferi începând din toamnă, se vor supune altor reguli de susținere a examenlui pentru obținerea permisului de conducere, grație unei modificări aduse legii chiar în favoarea acestora. În prezent, pentru obținerea... continuare »

Situație TRAGICĂ: Un oraș este ras de pe fața pământului în fiecare an 

Luni, 31 August, 2015

Proiectul de lege propus de deputatul Petru Movilă în urmă cu câteva luni, aducea în atenție sistemul american de obținere a permisului de conducere, acela prin care viitorii șoferi pot avea vârsta minimă de 16 ani, nu 18 ani cum este în... continuare »

20 de pompieri s-au luptat cu focul de la fabrica de țesături - AFLĂ de la ce a izbucnit incendiul

Luni, 31 August, 2015

Un incendiu izbucnit astăzi, la prânz, în interiorul uzinei de condiţionare a aerului aparţinând unei fabrici de ţesături din municipiul Botoşani a fost stins înainte de a produce pagube materiale însemnate sau victime omeneşti. Flăcările... continuare »

ATENȚIE, șoferi! Restricții rutiere severe din cauza codului portocaliu de caniculă: CE măsuri s-au luat

Luni, 31 August, 2015

CNADNR interzice mașinile de mare tonaj pe drumurile publice din aproape jumătate de România. Măsura a intrat în vigoare azi la ora 14,00. În urma avertismentului meteorologic cu Cod Portocaliu de canculă, oficialii Companiei Naționale de Drumuri... continuare »

Artiști de 1 miliard la Summer Fest 2015

Luni, 31 August, 2015

Primăria municipiului Botoșani a cheltuit suma de 150.000 de lei pentru a le oferi botoșănenilor trei zile de distracție pe cinste, la Festivalul Verii. Potrivit viceprimarului Cosmin Andrei, pentru evenimentul Summer Fest, ediția 2015, bugetul alocat a fost de ”90.000... continuare »

DEZGUSTĂTOR: Străzile din Centrul Vechi pătate de grăsimile de la mici și cârnați – FOTO

Luni, 31 August, 2015

Imaginea rămasă în urmă, după ce botoșănenii au petrecut și au mâncat la Festivalul Verii, este una de-a dreptul dezgustătoare. Petele rămase pe carosabil de la grăsimile preparatelor din carne, îți întorc la propriu stomacul pe dos. ... continuare »

INCONȘTIENȚĂ : Copil în brațele vatmanului prin oraș, într-un tramvai plin cu pasageri – FOTO

Luni, 31 August, 2015

Scena a putut fi observată în cursul zilei de vineri, înainte de week-end. Respectivul tramvai care circula pe linia 101 a oprit în stația de la gară pentru a prelua călătorii care așteptau. În cabina vatmanului, fără nici o jenă, un copil... continuare »

Sfaturi de la pompieri pentru începutul canicular de toamnă: CE trebuie evitat

Luni, 31 August, 2015

Potrivit avertizării meteorologice transmise de Administraţia Naţională de Meteorologie – Centrul Meteorologic Regional Moldova, în perioada 31 august – 1 septembrie, judeţul Botoşani se află sub incidenţa „Codului Portocaliu” de caniculă. ... continuare »

VESTE bună de la Primărie: Vor avea și bicicliștii parcările lor!

Luni, 31 August, 2015

Din ce în ce mai mulți botoșăneni aleg ca mijloc de transport biciclete, pentru a merge la muncă sau doar pentru a se plimba prin oraș. Dat fiind faptul că nu au parcări speciale unde să-și lase vehiculul pe două roți, Primăria municipiului Botoșani... continuare »

Șapte dintr-o lovitură: O școală are mare nevoie de profesori

Luni, 31 August, 2015

Tinerii talentați din Botoșani își pot sculpta aptitudinile deosebite la Școala Populară de Arte care, însă, deocamdată, nu poate oferi îndrumări pentru toate carierele. Asta pentru că, deși cele mai multe dintre secțiile școlii au dascăli,... continuare »