Azi la Botosani

Stiri

Scandal la Dorohoi pentru o terasă la care se „cinstesc” elevii: Nu există autorizație de construcție - FOTOGALERIE

Sambata, 20 Decembrie, 2014

O terasă neautorizată care funcţionează de câţiva ani în Dorohoi, a stârnit discuţii în şedinţa ordinară a Consiliului Local. Pe ordinea de zi a fost pus spre aprobare proiectul privind concesionarea suprafeţei ocupate de terasă. La şedinţă a fost... continuare »

Accident în lanț provocat de-un șofer pulbere de beat la Baisa – FOTOGALERIE

Vineri, 19 Decembrie, 2014

Un grav accident rutier, soldat cu victime a avut loc astăzi, 19 decembrie 2014, la Baisa, din cauza unui șofer imprudent și sub influența băuturilor alcoolice. Patru autovehicule au fost implicate în accident din cauza unui șofer, de 52 de ani care a consumat... continuare »

Au ajuns pachetele de alimente și la Botoșani: persoanele defavorizate vor primi mâncare de la minister

Vineri, 19 Decembrie, 2014

Alimentele pentru persoanele defavorizate vor ajunge și la locuitorii municipiului Botoșani, începând de luni, 22 decembrie 2014. În programul operațional de Ajutorare a Persoanelor Defavorizate au fost incluse 21 de comune din județ. Procentajul de persoane... continuare »

Comună blestemată – după ce primarul s-a rugat de săteni să meargă la muncă, incendiile s-au năpustit asupra lor: O să ardem toți la rând

Vineri, 19 Decembrie, 2014

Incendiul din noaptea de joi spre vineri, din satul Hulub, comuna Dângeni, în urma căruia tone de furaje au fost făcute scrum, stârnește panică în rândul sătenilor, care se tem că oricând le-ar putea lua foc casele și nu ar avea apă cu care să le stingă.... continuare »

Teren sintetic și tribune acoperite pentru FC Botoșani, anul viitor

Vineri, 19 Decembrie, 2014

Primarul Ovidiu Portariuc a anunțat vineri într-o conferință de presă că intenționează să continue investițiile la Stadionul Municipal și în zone conexe acestuia. Anul viitor se va încerca accesarea de fonduri europene pentru acoperirea a cel puțin 2.000... continuare »

Instituția unde cetățenii stau la coadă….cu fond muzical

Vineri, 19 Decembrie, 2014

Statul la coadă la un ghișeu într-o instituție publică de la Botoșani este mereu lăsat la coadă în lista de treburi cotidiene. Sau pasată altor membri ai familiei. Sau urmată cu-n val de nervi. Există însă și situații, extrem de rare ce-i drept când,... continuare »

Spectacol caritabil ”Hristos se naște, Salvați-L” pentru construirea unui centru social

Vineri, 19 Decembrie, 2014

Fundația Nektarios în parteneriat cu Asociația “Salvează o inimă” invită botoșănenii să participe mâine, 20 decembrie 2014, ora 17:00 la Biserica “Sfântul Apostol Andrei” și “Sfântul Ierarh Nectarie” din Botoșani unde va avea loc spectacolul... continuare »

FAZA ZILEI: Oficialitățile de la Prefectură au uitat de supărare de la mână la… cupa de șampanie

Vineri, 19 Decembrie, 2014

La Colegiul Prefectural de astăzi, 19 decembrie 2014, au fost de toate: s-a cântat imnul României, s-a mulțumit, s-a dojenit, s-au ținut momente de reculegere și… s-au ciocnit pahare. După ce subprefectul Gelu Țigănucă a citit o lungă listă cu mulțumiri... continuare »

Revoltă cu sute de oameni la Formens : Demisia, Jos Ion, patronul francez scos din minți : Nu sunt eu un om respectabil?! - GALERIE FOTO & VIDEO

Vineri, 19 Decembrie, 2014

Răzmeriță la o importantă fabrică din fosta zonă industrială a orașului unde sute și sute de oameni au făcut o grevă spontană din cauza unor drepturi care le-ar fi fost încălcate la locul de muncă. Pe românește oamenii se plâng de faptul că sunt... continuare »

Tone de furaje făcute scrum în urma unui incendiu provocat intenționat la Dângeni

Vineri, 19 Decembrie, 2014

Pompierii botoşăneni au acţionat aproape cinci ore pentru stingerea şi înlăturarea efectelor unui incendiu care a cuprins, în noaptea de joi spre vineri, un depozit de furaje de pe raza satului Hulub, comuna Dângeni. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă... continuare »

Colonelul Anton despre demiterile din urma tragediei de la Siutghiol: Așa ceva nu s-ar fi întâmplat la Botoșani

Vineri, 19 Decembrie, 2014

După accidentul produs acum trei zile la Constanța, unde toți membrii unui echipaj SMURD au murit după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbușit în lacul Siutghiol, autoritățile centrale au demis doi șefi de instituții. La Botoșani, colonelul Radu... continuare »

E-ON Moldova se justifică după șocul de curent la Dorohoi: Remedierea situaţiei a fost dificilă

Vineri, 19 Decembrie, 2014

Avaria la reţeaua de distribuţie a energiei electrice, care a avut loc joi seară la Dorohoi a afectat mai mult consumatorii care locuiesc la ieşirea din muncipiu spre Şendriceni şi o parte din comuna Şendriceni. Conform informaţiilor primite de la Sorin Munteanu,... continuare »

Trei șefi cu securea deasupra capului și la ITM : Nu știm, nu ni se spune nimic

Vineri, 19 Decembrie, 2014

Stare de tensiune înaintea sărbătorilor de iarnă și pentru salariații din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă. Prin măsura de reorganizare, cel puțin doi dintre șefii instituției ar putea pleca acasă. Dacă nu toți trei. Vizate sunt funcțiile de... continuare »

Se desființează două instituții de la Botoșani, cad vreo patru directori

Vineri, 19 Decembrie, 2014

Dispar două instituții de la Botoșani și apare una nouă. Cel puțin asta arată o ordonanță de urgență a Guvernului ce-a fost publicată în Monitorul Oficial joi, 18 decembrie 2014. Instituțiile vizate sunt Agenția Județeană de Prestații și Inspecție... continuare »

Accident rutier cu două mașini avariate serios din cauza unui... borcan cu ciorbă – FOTOGALERIE

Vineri, 19 Decembrie, 2014

Vineri, 19 decembrie 2014, în jurul prânzului, în parcarea fostului Cinematograf Luceafărul din Centrul Vechi al municipiul Botoşani, s-a produs un incident puţin mai hilar, în care au fost implicate două autovehicule, anunță Somax TV. Două maşini s-au... continuare »