Azi la Botosani

Stiri

Casa George Enescu salvată de arhitecți din Bucureşti: Este în paragină de 30 de ani

Miercuri, 23 Iulie, 2014

Casa memorială George Enescu a ajuns în paragină după ce proprietarii nu au avut bani să o restructureze. De aceea, Ordinului Arhitecților din București încearcă să salveze de la prăbușire casa încărcată încă cu amintirea celui care a fost George Enescu... continuare »

Silvia Chifiriuc, vacanță de vis alături de soțul politician, pe tărâmul zeilor

Miercuri, 23 Iulie, 2014

Petre Roman, soțul botoșănencei Silvia Chifiriuc, a avut parte numai de bucurii la cea de-a 68-a aniversare. Acesta a primit un dar superb, o excursie de neuitat în Grecia, scriu reporterii de la Click. Pentru a-și răsfăța soțul, botoșăneanca i-a făcut surpriză... continuare »

Botoșănean transportat în stare gravă la spital, două ambulanțe chemate să-l salveze - FOTOGALERIE

Marti, 22 Iulie, 2014

Cadrele medicale de pe ambulanță au fost chemate în această după-amiază pe aleea Teodor Callimachi pentru a acorda îngrijiri medicale unui bărbat în jur la 60 de ani, care a suferit cel mai probabil un atac de cord. Două ambulanțe au oprit în fața blocului,... continuare »

Radu Judele a ajuns iar mare şef la CJ

Marti, 22 Iulie, 2014

Administratorul public al judeţului retrăieşte momentele din urmă cu un an sau aproape doi, când juca un rol foarte important în fruntea CJ Botoşani. De la începutul săptămânii Radu Judele îl substituie pe Florin Ţurcanu, care conform tradiţiei, şi în... continuare »

Căzătura din copac i-a fost fatală: Pensionar paralizat pe viață

Marti, 22 Iulie, 2014

Un bărbat din Botoșani își va petrece ultimii ani din viață într-un scaun cu rotile, după ce a făcut imprudența de a se urca într-un copac, de unde a și căzut, scriu reporterii de la Bună Ziua Iași. Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, ajuns deja la pensie,... continuare »

Județul se scufundă în gunoi, șeful de la Garda de Mediu nu dă pe la serviciu

Marti, 22 Iulie, 2014

Deocamdată nu se știe exact care este poziția Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu în scandalul iscat cu operatorii de salubritate și lipsa unui spațiu de depozitare în urma închiderii rampei de deșeuri de la Darabani. Și asta întrucât comisarul... continuare »

Copil de 7 ani bătut crunt de concubina tatălui, au intrat pe fir Poliția și Direcția Copilului

Marti, 22 Iulie, 2014

Suflet de copil chinuit. Autoritățile de la Botoșani au intrat în alertă după ce o botoșăneancă din localitatea Flămânzi a adus la cunoștință că fiul ei avea urme de lovituri pe corp. Au deschis o anchetă polițiștii și reprezentanții Direcției... continuare »

Soţia ex-directorului de la Apă, condusă sub stropi şi mare de coroane pe ultimul drum

Marti, 22 Iulie, 2014

Lidiea Georgescu, soţia fostului director al SC Nova Apaserv SA, Maricel Georgesc, a fost condusă miercuri la amiază pe ultimul drum de soţ şi copii. Alături de ei s-au aflat o mulţime de alţi prieteni, cunoscuţi şi, mai ales, colegi de la operatorul de apă.... continuare »

Directorul Urban Serv duce scandalul cu gunoiul în Consiliul Local

Marti, 22 Iulie, 2014

Simion Drelciuc, directorul societății Urban Serv a luat poziție în scandalul care s-a iscat cu transportatorii de deșeuri de la Botoșani care se află în situația de a nu mai avea loc de depozitare a gunoiului strâns din județ. Directorul societății a... continuare »

SCANDAL: Transportatorii amenință că lasă gunoiul aiurea și-și scot utilajele pe străzi

Marti, 22 Iulie, 2014

Un nou scandal a izbucnit la Botoșani după ce a fost închisă pe data de 16 iulie rampa de colectare a deșeurilor de la Darabani. Transportatorii de profil se află în prezent în situația în care nu mai au unde să ducă gunoiul strâns din localitățile județului.... continuare »

Primarul pe Primăverii: Sunt fericit, aș fi în stare să stau în ploaie: AFLĂ-i motivul – GALERIE FOTO

Marti, 22 Iulie, 2014

După strada Săvenilor următoarea vizitată de primar a fost Primăverii una dintre cele mai circulate artere din municipiu dar și una dintre cele mai distruse la partea de carosabil. Constructorul care a câștigat licitația pentru modernizarea străzii s-a apucat... continuare »

Veteran de război care a trăit 102 ani condus pe ultimul drum - FOTOGALERIE

Marti, 22 Iulie, 2014

Jandarmii botoşăneni l-au condus astăzi pe ultimul drum pe sublocotenentul (rtr) Iancu Biciuşcă din comuna Ungureni, veteran de război jandarm din judeţul Botoşani, care în luna octombrie ar fi împlinit vârsta de 103 ani. Conform regulamentului militar,... continuare »

Firmă din Botoșani se bate pe-o licitație de milioane la Iași

Marti, 22 Iulie, 2014

Municipalitatea ieșeană a dat startul unei licitații ce privește modernizarea sistemului de termoficare din zona Canta a orașului Iași. Printre firmele participante la licitație se numără și societatea Aquaterm SA din Botoșani care și-a prezentat oferta pentru... continuare »

Portariuc l-a luat pe fostul vice și a ieșit pe șantiere pe ploaie – GALERIE FOTO

Marti, 22 Iulie, 2014

Însoțit de fostul viceprimar Cosmin Andrei, consilierul pe probleme edilitare și directorul de Dezvoltare, Cornel Hergheligiu, primarul Ovidiu Portariuc a ieșit și marți să vadă șantierele din municipiu. Prima oprire a fost pe strada Săvenilor unde se lucrează... continuare »

Sfârşit groaznic pentru un copil: A murit pe calea ferată, mecanicul l-a confundat cu o pelerină - FOTO

Marti, 22 Iulie, 2014

Nicolae B., un băiat de 12 ani din comuna Dimăcheni, a văzut marţi pentru ultima dată lumina zilei. El a fost trezit încă de pe la 5 şi trimis de tatăl său la păscut oile, acesta explicându-i că trebuie să meargă la cărat fân şi nu are timp să îl... continuare »