Azi la Botosani

Stiri

Un bătrân aflat la limita subzistenței a fost scutit de la plata impozitului – VEZI decizia autorităților din Dorohoi

, 01 Februarie, 2015

Consiliul Local Dorohoi a votat de curând mai multe scutiri şi reduceri de la plata impozitului pentru anul 2015. În această categorie au intrat mai mulţi proprietari din Dorohoi care deţin clădiri, terenuri şi mijloace de transport şi sunt folosite pentru... continuare »

Un bărbat a ajuns la spital după ce-a înghețat pe străzi: L-au salvat trecătorii - AFLĂ în ce stare se află

, 01 Februarie, 2015

Bărbatul, om al străzii a fost găsit de către medici pe Pietonalul Unirii din Botoșani cu puțin timp în urmă, aproape înghețat. Acesta a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri medicale. După un apel al trecătorilor la 112, bărbatul, Dorin... continuare »

Cu o întârziere de doi ani, Dorohoiul se schimbă la față – VEZI ce zone sunt luate în calcul pentru modernizare

, 01 Februarie, 2015

Proiectul de extindere şi reabilitare a reţelei de apă şi canalizare, care trebuia să înceapă în 2013, la Dorohoi va începe cu întârziere în luna martie 2015. Anunţul a fost făcut de primarul municipiului Dorohoi în cadrul şedinţei ordinare din luna... continuare »

Violeta Teslaru, pe ultimul drum, înconjurată de lacrimi și cuvinte emoționante: I-am descoperit umbra din sufletGALERIE FOTO

, 01 Februarie, 2015

„A luat-o Dumnezeu de mână, așa cum un grădinar intră în grădina lui și culege cea mai frumoasă floare, fără să țină cont de vârsta ei”, așa și-a terminat predica preotul apropiat al Violetei Teslaru. Într-o zi de duminică, prima din februarie,... continuare »

Impact între un microbuz cu călători şi un VW Passat, bebeluş investigat de medici – FOTOGALERIE

, 01 Februarie, 2015

Ceea ce trebuia să fie o plimbare liniştită de duminică până la oraş s-a transformat într-o sperietură de toată frumuseţea. Şapte pasageri ai unui microbuz care circula pe traseul Dorohoi – Lozna - Străteni au fost zdruncinaţi în momentul în care... continuare »

Şoferul care a parcat concomitent pe două treceri de pietoni identificat – AFLĂ ce i-au făcut poliţiştii

, 01 Februarie, 2015

Conducătorul auto care miercuri a reuşit performanţa de parca în acelaşi timp pe două treceri de pietoni a fost identificat de poliţişti. După ce Botoşăneanul  a publicat pozele trimise de un cititor, oamenii legii s-au autosesizat. Poliţiştii rutieri... continuare »

Tineri băuți la volan, opriți pe străzile din Botoșani, cu alcoolemia aproape de limită!

, 01 Februarie, 2015

Doi tineri, ambii în vârstă de 21 de ani, au fost opriți pe străzile din Botoșani la primele ore ale dimineții zilei de 1 februarie 2015, după ce s-au urcat băuți la volan. La câteva minute trecute de miezul nopții, pe strada Victoriei din municipiul Botoșani,... continuare »

Un bărbat a ajuns la spital după ce a băut și a încercat să traverseze strada: A fost acroșat de un autoturism

, 01 Februarie, 2015

Vineri, 30 ianuarie 2015, în jurul orelor prânzului, un bărbat din comuna Viișoara a fost accidentat de o mașină, după ce a încercat să traverseze strada într-un loc nepermis. Bărbatul a fost surprins de șoferul unui autoturism care circula regulamentar,... continuare »

Primarul din Botoșani care-i mai tare ca Portariuc și Flutur la un loc: A transformat complet orașul!

, 01 Februarie, 2015

Proiectele actuale ale municipiului ar fi putut să fie doar un vis frumos, dacă nu ar fi fost acest primar, om de litere, care a transformat orașul dintr-un târg medieval, într-una dintre cele mai frumoase urbe din Moldova, scrie Adevărul. Boierul Boyan, cel... continuare »

Hoț de mic: Un tânăr de 15 ani din Botoșani a furat în câteva luni, cât ar munci alții într-un an

, 01 Februarie, 2015

Un tânăr de doar 15 ani a ajuns în atenția polițiștilor din Botoșani după ce ar fi furat mai multe obiecte din câteva locuințe și magazine. Pe 30 ianuarie 2015, I.L., din municipiul Botoșani, a fost reținut pentru 24 de ore de către  polițiștii Biroului... continuare »

Apocalipsa prin ochii unui sfânt din Botoșani: Bate „Crivăţul” năprasnic/
De la Nordul Comunist

, 01 Februarie, 2015

Despre sfârșitul lumii au scris și fețele bisericești, și oamenii de știință, și nu puțini au fost cei care au prezis cum va arăta Apocalipsa. Mulți au văzut-o ca o întruchipare a demonilor, dar și ca o explozie uriașă a unui meteorit care va lovi necruțător... continuare »

„Mașina Diavolului” sau cardul național de sănătate: Dincolo de „draci” și hibe de sistem, de astăzi botoșănenii merg la medic cu cipul

, 01 Februarie, 2015

Începând de astăzi, 1 februarie 2015, dacă vă îmbolnăviți, va trebui să prezentați la oricare dintre unitățile sanitare, cardul național de sănătate. Proiectul cu privire la implementarea noului sistem de decontare a serviciilor medicale a început încă... continuare »

Botoșănean de 22 de ani capturat după ce a omorât o femeie în Italia: Era uşa deschisă, am auzit ţipete

, 01 Februarie, 2015

Un criminal român a fost arestat în Grecia, la aproape un an după ce a ucis o bătrână. Crima a avut loc la Milano, în timp ce românul jefuia casa victimei, informează România TV. Romanul a fost văzut de mai multe persoane când a omorât-o pe femeia în vârstă.... continuare »

Ăsta e şeful cocălarilor la volan – FOTO cum a blocat cu autocarul ditamai parcarea în buricul târgului

Sambata, 31 Ianuarie, 2015

La Botoşani lăsarea maşinilor pe trecerea de pietoni, pe trotuare sau în tot felul de alte locuri nepermise nu este doar apanajul conducătorilor auto de autoturisme sau maşini de teren. Inclusiv unii şoferi de autocare dau dovadă de o „măiestrie” ieşită... continuare »

Flutur şi Ţurcanu separaţi la marea şedinţă PNL de la Parlament; probleme cu... pacheţelul de acasă – FOTOGALERIE

Sambata, 31 Ianuarie, 2015

Semnalele de unitate pe care liderii PNL şi PDL Botoşani au încercat să le dea la mijlocul săptămânii par să fi fost cu preponderenţă... sufleteşti. Fizic, Florin Ţurcanu şi Cătălin Flutur au stat separat la Consiliul Naţional al PNL. Noi cu noi,... continuare »