Azi la Botosani

Stiri

Flutur refuză Maratonul lui Portariuc: Eu nu fug de nimeni – AFLĂ ce sport preferă

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

Fostul primar al municipiului Botoşani refuză invitaţia succesorului său în funcţie de a alerga la Maratonul Primăverii. Acesta va avea loc pe 18 mai, iar Ovidiu Portariuc a anunţat public că va participa, dar şi că îi aşteaptă pe liderii PNL şi PDL... continuare »

„Cazul Ghiorghiţă” în discuţia PDL Botoşani

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

Situaţia consilierului local Florin Ghiorghiţă va fi discutată în forurile de conducere de la PDL Botoşani. După cum v-am informat astăzi, viceprimarul din perioada 2000 – 2012 a anunţat că se retrage din politică, dar nu şi din administraţie. Totodată,... continuare »

”Moștenire” comunistă cu seringi sau transfuzii: Botoșănenii tot mai doborâți de Hepatita C

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

Situația îngrijorătoare în județul Botoșani. Tot mai mulți botoșăneni contractează virusul de Hepatită C unul dintre cele mai grave din tipurile acestei afecțiuni. Potrivit medicilor de la Spitalul Județean Mavromati, procentul de îmbolnăvire în județul... continuare »

Expoziție în centru: Portariuc (cu trăsura) și Lupașcu s-au ignorat, Ion cu nume de slugă: Alungați ciorile… GALERIE FOTO

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

Uniunea Artiștilor Plastici și Asociația Inițiative Botoșani sunt răspunzătoare pentru organizarea unei expoziții în Centrul Istoric al municipiul de ziua botoșănenilor, cu o expunere numeroasă a unor talentați artiști botoșăneni. Și cum cei care se... continuare »

Sabotaj la botezul fiicei Oanei Roman cu o botoșăneancă: Acea femeie i-a destrămat familia

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

Botezul fiicei Oanei Roman a adus tensiuni în familia acesteia. Deși a fost invitat să participe la creștinarea nepoatei sale, Petre Roman a fost nevoit să decline invitația. Acesta nu vrea să vină fără soția sa, care nu este agreată deloc de Oana, scrie publicația... continuare »

FAZA ZILEI: Flutur și Țurcanu invitați să alerge alături de Portariuc la Maratonul Primăverii

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

”Maratonul Primăverii,  18 mai, ora 10:00, peste 1.000 de persoane îmi doresc să participe. Va fi un traseu de aproximativ 2 kilometri, timpul de parcurgere este stabilit undeva la jumătate de oră, se va pleca undeva din fața Primăriei, se va parcurge... continuare »

8.000 de sarmale împărțite civilizat, cu primar, la Biserică: GALERIE FOTO

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

Mai puțini numeric și mult mai civilizați față de anii anteriori, botoșănenii s-au așezat la coadă pentru a se bucura de câte o porție de sarmale, cozonac și vin din partea Primăriei Botoșani. Față de anii anteriori când locuitorii orașului uitau... continuare »

ȘOC la Botoșani: unul dintre cei mai incisivi politicieni renunță la politică: Vreau să mă separ de dl. Flutur

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

Unul dintre cei mai mediatizați și contestați politicieni de la Botoșani a anunțat că face un pas în spate. Florin Ghiorghiță, cel care a fost trei mandate viceprimar al municipiului Botoșani a declarat că va  renunța la a face politică și se va... continuare »

Primarul, atenționare de la Mitropolie cu o bijuterie de Biserică – VIDEO cu discursul

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

Dacă părintele Dumitru Mateciuc a renunțat anul acesta să introducă în predica sa o rugăminte adresată autorităților locale prin care să se urgenteze procedurile de atragere de fonduri pentru reabilitarea Bisericii Sfântul Gheorghe, în schimb a făcut-o... continuare »

Rugă și smerenie la Hramul Bisericii Sf. Gheorghe, prefectul ”s-a învoit”: FOTO & VIDEO

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

Aproximativ trei ore de rugă la Biserica Sfântul Gheorghe în dimineața zilei de 23 aprilie 2014 când a avut loc Hramul lăcașului sfânt. Sute de botoșăneni au îngenuncheat și s-au rugat alături de cele șase fețe bisericești. A rezistat puțin peste o... continuare »

Un polițist format în carieră la Botoșani lăudat de englezi pentru profesionalism

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

Un ieșean care și-a început activitatea ca polițist la Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani, a ajuns să fie lăudat de polițiștii din alte țări pentru profesionalismul de care a dat parte în prinderea unor infractori români, informează Bună Ziua Iași.... continuare »

PSD-iştii fac la Bruxelles petiţie împotriva discriminării: Sunt deseori discriminați și batjocoriți

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

PSD Botoșani anunță printr-un comunicat de presă că lansează astăzi o campanie de strângere de semnături pentru o petiție adresată Comisiei de Petiții din Parlamentul European în legătură cu discriminarea cetățenilor români în spațiul Uniunii.  ... continuare »

O botoşăneancă s-a dus la cumpărături în Suceava şi... a izbit-o un noroc de 1.000 de euro

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

O tânără din Botoșani a avut norocul de a câștiga vouchere de cumpărături după ce a participat la o campanie cu premii instant, scrie Monitorul de Suceava. Anul acesta, Suceava Shopping City a venit în ajutorul celor care şi-au dorit să se înnoiască... continuare »

Grevă la CFR, 19 trenuri oprite în Regionala Iaşi

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

Feroviarii au oprit lucrul miercuri dimineaţă şi timp de două ore circulaţia pe calea ferată a fost blocată, iar trenurile de călători au staţionat în gări sau pe traseu, protestul având loc, potrivit sindicaliştilor, în urma eşuării negocierilor privind... continuare »

Impact violent în intersecţie, doi oameni la spital, bucăţi de maşini aruncate peste tot – GALERIE FOTO

Miercuri, 23 Aprilie, 2014

Un nou accident de circulaţie a avut loc pe strada Petru Rareş din municipiul Botoşani. De această dată s-a produs la intersecţia cu strada Puşkin, unde s-au izbit două automobile. Primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului relevă faptul că... continuare »