Azi la Botosani

Stiri

Ceața acoperă terenul, golurile curg, dar spectatorii nu le văd: Rapid Suceava-Petrolul Ploiești: 2-3 - VIDEO

Joi, 30 Octombrie, 2014

Rapid CFR Suceava îi face fericiți pe microbiștii botoșăneni veniți la meciul din Cupa Timișoreana pe Stadionul Municipal Botoșani. Fiecare gol al echipei sucevene duce botoșănenii în al nouălea cer. Microbiștii din Botoșani veniți pe Stadionul Municipal... continuare »

S-a lăsat ceața pe Stadionul Municipal, pe teren se joacă box, nu fotbal, huiduieli ca pe maidan - VIDEO & FOTOGALERIE

Joi, 30 Octombrie, 2014

Atmosferă tensionată pe arena sportivă din Botoșani, asta deoarece jucătorii ambelor echipe evoluează destul de dur, se împing și se tot faultează. Pe lângă faptul că s-a lăsat ceața pe Stadionul Municipal Botoșani, iar vizibilitatea devine din ce în ce... continuare »

INEDIT: S-a îngropat securea războiului: botoșănenii încurajează echipa suceveană la meciul din Cupă: Hai Suceeeava, hai Suceaava- GALERIE FOTO & VIDEO

Joi, 30 Octombrie, 2014

Faptul că de 40 de ani nici o echipă suceveană nu a mai ajuns până în sferturile de Cupă i-a adus pe suceveni la Botoșani în număr mare. La partida de fobal începută la ora 18:30, nu au venit doar bucovineni să își susțină echipa, s-au găsit și... botoșăneni... continuare »

ACUM: Cupa României aduce botoșănenii pe Stadionul Municipal: Petrolul Ploiești și Rapid Suceava - FOTOGALERIE

Joi, 30 Octombrie, 2014

Moment unic pe Stadionul Municipal Botoșani unde astăzi, 30 octombrie 2014, se dispută primul meci între două echipe din afara judetului, in optimile Cupei Romaniei. Cupa României Timișoreana aduce la Botoșani echipele Rapid Suceava și Petrolul Ploiești. Meciul... continuare »

Copilăria părinților noștri, retrăită la Botoșani: Muzeul Județean găzduiește o expoziție cu obiecte din era comunistă

Joi, 30 Octombrie, 2014

Botoșănenii pot vizita la Muzeul Județean de Istorie Botoșani, începând de astăzi, 30 octombrie 2014, expoziția din cadrul proiectului „Muzeul vieții cotidiene în comunism”. Ziare răsfoite înainte de RevoluțiePână pe 19 noiembrie, aceștia pot să vadă... continuare »

Invazie de etnobotaniști la spital : trei drogați duși la UPU de ambulanțe

Joi, 30 Octombrie, 2014

Miercuri, 29 octombrie 2014, a fost una cu peripeții pentru trei botoșăneni care au consumat etnobotanice în exces și au avut nevoie de îngrijirile medicilor. Culmea este că unul dintre ei le-a declarat medicilor că a fumat ”accidental” substanțe interzise. ... continuare »

Filme noi la Cine Grand, cu Terra amenințată de-un grup de exploratori și ... Boxtroli - VIDEO

Joi, 30 Octombrie, 2014

Săptămâna 30 octombrie - 6 noiembrie 2014 aduce pentru cinefilii botoșăneni trei pelicule noi. Astfel, reprezentanții Cine Grand Botoșani au pregătit pentru clienți un film în avanpremieră și două în premieră. Primul film în avanpremieră este Interstellar... continuare »

Zeci de mii de fermieri au primit bani europeni de la APIA Botoșani

Joi, 30 Octombrie, 2014

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), informează botoșănenii cu privire la faptul că a autorizat la plată avansul către fermierii care au depus cereri în cadrul Schemei de Plată Unică pe Suprafaţă (SAPS), în campania 2014. Până... continuare »

ACUM: Ministrul Fondurilor Europene la emisiunea „Botoșăneanul TV” – FOTOGALERIE

Joi, 30 Octombrie, 2014

Astăzi, 30 octombrie 2014, la sediul Somax TV, și-a făcut prezența încă un ministru. Dacă săptămâna trecută a fost ministrul Muncii, Rovana Plumb, de această dată ne onorează cu prezența Eugen Teodorovici care va dezbate teme electorale cu moderatorul Sergiu... continuare »

Pâinea la control: Protecția Consumatorilor a dat năvală-n magazine : AFLĂ ce-a găsit

Joi, 30 Octombrie, 2014

Nereguli la comercializarea produselor din panificație depistate de comisarii de la Protecția Consumatorilor. Mai mulți patroni de magazine au fost amendați întrucât nu au respectat condițiile legale de vânzare a acestor produse alimentare. Controalele au avut... continuare »

Ministrul cu banii luat la pilde de-un om de afaceri botoșănean: Ca și cum ai fi beat

Joi, 30 Octombrie, 2014

A cerut să ia cuvântul pentru a ridica o serie de probleme și patronul grupului de firme Elsaco de la Botoșani. Valeriu Iftime a adus în atenția ministrului pentru fonduri europene o serie de aspecte ce țin de derularea unor lucrări pe bani europeni. Înainte... continuare »

Soia botoșăneană rămâne „curată” genetic, probele de laborator au ieşit negative

Joi, 30 Octombrie, 2014

Culturile de soia din județ suspectate că ar fi suferit modificări genetice au fost găsite „curate” de către autoritățile județene abilitate. Fermierii acuzați pot acționa în instanță și cere despăgubiri morale. Rezultat negativ la culturile modificate... continuare »

Leo vrea ca jucătorii de la FC Botoșani să fie câini în meciul de la Craiova: Avem un lot valoros

Joi, 30 Octombrie, 2014

Roș-alb-albaștrii botoșăneni se deplasează la Craiova pentru a obţine o victorie. Antrenorul Leo Grozavu susţine că echipa nu va merge în deplasare pentru a se baricada în apărare şi a încerca să obţină un egal. Mai mult, acesta vrea un joc ofensiv aşa... continuare »

Botoșănean reținut pentru furt de bulendre din Bazarul Suceava

Joi, 30 Octombrie, 2014

Miercuri, polițiștii suceveni l-au prins în flagrant pe un bărbat de 43 de ani, din județul Botoșani, care a sustras de pe o tarabă amplasată în Bazarul Suceava obiecte de îmbrăcăminte în valoare de 150 lei, scrie Monitorul de Suceava. În urma cercetărilor,... continuare »

Botoșănenii teleportați în comunism: cu pick-up, pionieri și Flacăra - FOTOGALERIE

Joi, 30 Octombrie, 2014

Obiectele din perioada comunistă expuse la Muzeul Județean Botoșani au atras încă de dimineață vizitatori. Muzeul Județean Botoșani găzduiește astăzi, 30 octombrie 2014, un vernisaj cu exponate din perioada comunistă. În sala de expoziție și-au făcut apariția,... continuare »