Azi la Botosani

Stiri

Probleme în paradisul Vașniucăi? Vrea un copil dar… trebuie să găsească un tătic

Luni, 01 Septembrie, 2014

Botoșăneanca Roxana Vașniuc continuă să-și surprindă fanii de pe o rețea de socializare. Dacă zilele trecute a anunțat faptul că revine în forță pe micile ecrane, de această dată, vedeta dă semne că și-ar dori un copil, dar... ”trebuie să caute... continuare »

FAZA ZILEI a apărut la Somax TV: Primarul instituie filtre împotriva maidanezilor

Luni, 01 Septembrie, 2014

Primarul Ovidiu Portariuc a anunţat luni seară declanşarea unei acţiuni inedite împotriva câinilor vagabonzi. Maidanezii ar urma să fie blocaţi la... intrările în oraş. Invitat la Somax TV,  în cadrul unei ediţii speciale Botoşăneanul TV , edilul... continuare »

ACUM : Primarul Ovidiu Portariuc la raport în fața botoșănenilor - FOTOGALERIE

Luni, 01 Septembrie, 2014

Ovidiu Portariuc, primarul ales al botoșănenilor de doi ani și două luni de zile se află în aceste momente în direct la SomaxTV unde răspunde întrebărilor adresate de cetățeni dar și a moderatorului Sergiu Bălășcău privitoare la realizările pe care... continuare »

Plagiatul de la Românii au Talent aruncat în curtea instanței

Luni, 01 Septembrie, 2014

Oficiul Român pentru Drepturi de Autor (ORDA) s-a pronunțat cu privire la acuzele de plagiat aduse Teatrului Vasilache de către artistul din Spania Jordi Betran. Comisia întrunită la nivelul Consiliului Local, după ce a analizat situația de fapt a stabilit că... continuare »

Militarul accidentat la Sulița dus la București cu corpul aproape sfărâmat - FOTOGALERIE

Luni, 01 Septembrie, 2014

Ioan B., salariatul Ministerul Apărării Naționale care a avut un accident rutier în noaptea de sâmbătă spre duminică la intrarea în Sulița, a fost preluat luni după-amiază cu un elicopter SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Militari din București.... continuare »

Doi inspectori școlar și doi directori numiți la Inspectoratul Școlar - AFLĂ-i

Luni, 01 Septembrie, 2014

Început de săptămână cu numiri noi la Inspectoratul Școlar Județean. Componenții Consiliului de Administrației al instituției s-au întrunit pentru numirea, pe funcții de conducere, a încă patru persoane. Astăzi, 1 septembrie 2014, în ședința Consiliului... continuare »

Concurs la Primărie pentru un post de inspector - AFLĂ criteriile de angajare

Luni, 01 Septembrie, 2014

Primăria municipiului Botoșani organizează un concurs pentru ocuparea postului de inspector de specialitate din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizări Construcții. Proba scrisă are loc pe data de 8 octombrie 2014 și interviul pe data de 10 octombrie 2014. Persoanele... continuare »

Comisie de disciplină pentru Floricel, un viceprimar îi cere demisia

Luni, 01 Septembrie, 2014

Situația de la Teatrul Vasilache dar mai ales starea conflictuală existentă între coordonatorul instituției și colectiv au determinat-o pe Cătălina Lupașcu, viceprimar al municipiului Botoșani să ia atitudine. Edilul a declarat că va solicita constituirea... continuare »

Încă un director căruia Țurcanu i-a pus gând rău : Deocamdată e cu concurs acolo

Luni, 01 Septembrie, 2014

Președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu este nemulțumit și de modul în care își desfășoară actul managerial directorul Memorialului Ipotești, Miluță Jijie. Șeful de la județ l-a criticat din cauza modului în care a înțeles să se ocupe de... continuare »

Gata licitația cu steagurile de aproape 1.000 de euro – AFLĂ firma câștigătoare

Luni, 01 Septembrie, 2014

Primăria municipiului Botoșani aduce la cunoștință operatorilor economici care au depus oferta privind ”achiziționarea a 100 de steaguri cu stema minicipiului Botoșani”, că licitația s-a încheiat. În urma evaluării celor șase oferte depuse pentru atribuirea... continuare »

Mihaela Huncă fură startul anului școlar

Luni, 01 Septembrie, 2014

Cu aproximativ două săptămâni de zile până la începerea anului școlar 2014 – 2015, la Botoșani, conducerea Inspectoratului Școlar Județean a intrat deja în febra emoțiilor unui nou ciclu de învățământ. Proaspăt-numitul inspector școlar general adjunct... continuare »

Primarul acuzat de furt : Foarte urât din partea președintelui dacă nu cunoaște situația

Luni, 01 Septembrie, 2014

Ștefănel Rusu, primarul orașului Ștefănești neagă acuzele care i se aduc cu privire la unele materiale de construcție rezultate din dezafectarea unor obiective ale societății Nova Apaserv. Primarul spune că într-adevăr s-au folosit ceva materiale însă... continuare »

Țurcanu și traseiștii politici : Se despart bărbații de curve

Luni, 01 Septembrie, 2014

Florin Țurcanu a declarat că ordonanța de urgență privitoare la unele măsuri din administrație publică locală care permit unor aleși locali să migreze de la un partid la altul va fi atacată la Curtea Constituțională a României. Iar cel care va face acest... continuare »

Primar de oraș acuzat că fură materiale de la Nova Apaserv și face case PSD-iștilor

Luni, 01 Septembrie, 2014

O serie de acuzații grave care au ajuns la urechile președintelui Consiliului Județean și-l privesc pe primarul orașului Ștefănești, din partea PSD, Ștefănel Rusu. Acesta ar folosi materiale de construcții de la o serie de obiective dezafectate ale societății... continuare »

Zi de sărbătoare pentru jandarmii botoșăneni - AFLĂ ce sărbătoresc astăzi

Luni, 01 Septembrie, 2014

1 septembrie este un moment cu profundă semnificaţie pentru jandarmi. Forțele de ordine din Botoșani sărbătoresc astăzi, Ziua Jandarmeriei Rurale. Anul acesta se sărbătoresc 121 ani de la promulgarea Legii Jandarmeriei Rurale, prin decretul semnat la 1 septembrie... continuare »