Azi la Botosani

Stiri

Afacere ŞOC: Firma preşedintelui de la Real Madrid, contract de 3,4 milioane euro la Botoşani

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Firma spaniola ACS, al cărei preşedinte este şeful clubului Real Madrid, Florentino Perez, a câştigat două contracte pentru infrastructura de apă în judeţele Botoşani şi Mureş, cu o valoare totală estimată de 13,4 milioane de euro, potrivit unui comunicat... continuare »

A dat grija de Botoşani în Guvern! Şi ministrul Justiţiei vine în judeţ

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Nebăgat în seamă în cea mai mare parte a timpului, judeţul Botoşani a intrat brusc în atenţia Guvernului odată cu demararea campaniei electorale. În mai puţin de o săptămână avem parte de vizita a trei miniştri. Astfel, după ce sâmbătă a fost prezent... continuare »

Portariuc vrea să facă bazin de înot lângă ograda lui Țurcanu

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Cum amplasamentul din Bulevardul Mihai Eminescu nu s-a pretat pentru construirea unui spital, șefii din Primărie s-au gândit să-i dea o altă destinație. Nu s-au gândit mult și deja au decis să înființeze un bazin de înot didactic care ar fi finanțat tot... continuare »

Vicele Andrei acuzat că se laudă pe munca altuia

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Social democratul Cosmin Andrei din Primărie ar suferi de personalități multiple. Asta spune despre el directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) care îl acuză pe viceprimarul PSD că s-ar lăuda pe munca altora. Eugen Țurcanu a spus... continuare »

Spital de 300 de miliarde anunțat de primar în Botoșani - AFLĂ-i amplasamentul

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Inițiativa conducerii Primăriei privitoare la înființarea unui spital de boli cronice și îngrijiri paleative a suferit o serie de modificări, nu neapărat cu privire asupra ideii ci a locației care a fost regândită. Dacă în primă fază s-a dorit construirea... continuare »

Monica Neamțu încă poate zâmbi după a șasea operație: S-a terminat!

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Tânăra cu sarcina extrauterină, care în urmă cu câteva luni era să moară pe masa de operație în Iași este, în sfârșit, fericită. Monica a fost din nou operată în urmă cu câteva zile de medicii ieșeni pentru refacerea tranzitului intestinal. Monica... continuare »

Un alt ministru vine pe meleaguri moldave înainte de alegeri – AFLĂ cine

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

În data de joi, 23 octombrie 2014, Instituţia Prefectului va primi pentru prima dată vizita Rovanei Plumb, ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice. Conform programului, oficialul se va întâlni la ora 11:30 cu directorii instituţiilor... continuare »

Americanii și italienii ne aduc grădinițe, botoșănenii nu mai fac copii : Este un dezastru, s-au născut 9, au murit 60GALERIE FOTO

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Fericire maximă zi de zi într-o grădiniță dintr-un sat aproape uitat de lume și de guvernanți unde în jur de 25 de suflețele de copii își petrec diminețile cântând și fiind conduși ușor, ușor pe drumul cunoașterii. Grădiniță fără...curent electricÎnainte... continuare »

Profesorii și promisiunile electorale : 150 de euro acordați... în vise

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Deocamdată nu se știe cum și când vor fi împărțiți cadrelor didactice și auxiliare cei 50 de milioane de lei acordați în cadrul Programului Operaţional Sectorial privind Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU). Guvernul a anunțat astăzi, 22 octombrie 2014,... continuare »

Garnizoana Botoșani iese din nou pe stradă – AFLĂ motivul

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Cu ocazia sărbătoririi „Zilei Armatei României”, Garnizoana Botoşani organizează o serie de activităţi în cinstea eroilor din cel de-al doilea război mondial. Astfel,  botoșănenii de toate vârstele sunt invitați să participe la acest eveniment. ... continuare »

Încercare de drift cu scârțâieli și tineri rebeli în parcarea de la Modarom - VIDEO

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Parcarea de la Modarom a devenit pentru câțiva tineri din municipiul Botoșani, la ceas de seară, pistă de curse pentru mașini. Aceștia au dat drumul la muzică și s-au învârtit cu mașina deși în zonă mai erau autovehicule parcate, care puteau fi într-un... continuare »

„Mavromati” se trezește la viață: deficitul financiar este în scădere

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Spitalul Județean Botoșani merge mai bine din punct de vedere financiar după ce noua conducere a luat măsuri de reducere a deficitului lunar. De la intrarea în funcție a noului manager al Spitalului Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, Corneliu Mihai,... continuare »

ÎNGRIJORĂTOR: Violențele în școli în creștere în... era Huncă

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Nu este un subiect nou faptul că tinerii comit fel de fel de infracțiuni în școlile din mediul urban sau rural. În urma unui bilanț prezentat la Instituția Prefectului s-a constatat faptul că în perioada 2013-2014 s-au semnalat foarte multe cazuri de violență... continuare »

Se clatină scaunul viceprimarilor? Eugen Țurcanu a deschis un nou proces la Tribunal 

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Hotărârile de Consiliu Local prin care au fost validați viceprimarii Cosmin Andrei și Marius Buliga ar putea fi anulate. Anulate ar putea fi și celelalte adoptate ulterior, mai exact de la momentul în care scaunul demisionarului Marius Cristescu a fost ocupat... continuare »

Un medic de la Botoșani vrea să facă o școală pentru ... gravide

Miercuri, 22 Octombrie, 2014

Viitoarele mame ar putea beneficia de cursuri specializate în cadrul Secției de Obstretică și Ginecologie Botoșani. Acestea ar putea lua lecții de ginecologie, sociologie sau psihologie în vederea educării cu privire la procesele nașterii, travaliului și al expulziei... continuare »