Azi la Botosani

Stiri

Am trăit s-o vedem și pe asta! Un botoșănean la Antena 1 în pielea lui Fuego - VIDEO&FOTO

Sambata, 19 Aprilie, 2014

Atmosferă inedită a fost în această seară la emisiunea ”Te cunosc de undeva”. Un botoșănean a întrat în pielea interpretului Fuego și a cântat pe scenă alături de Ana Odagio, costumată în Irina Loghin. Botoșăneanul a arătat că în afara... continuare »

Cum se moare la Botoşani în Sâmbăta Mare! Vrei pământ? Ia pământ! Cu parul… - FOTOGALERIE

Sambata, 19 Aprilie, 2014

Disputa de la Dolina – Leorda care s-a terminat cu decesul unui bătrân de 78 de ani a intervenit după o descoperire pe… câmp. Ioan Olaru, nepotul cu care septuagenarul se ceartă de vreun deceniu pentru o bucată de pământ, a depistat astăzi trei pari prin... continuare »

Terifiant! Un botoşănean a sfârşit după ce a fost „scuturat” de nepot

Sambata, 19 Aprilie, 2014

Sâmbăta Mare a consemnat o tragedie în satul Dolina din comuna Leorda. O ceartă între rude s-a terminat cu decesul unui bătrân de 78 de ani, Alexandru Larco. Acesta avea o dispută mai veche cu un nepot care are în jur de 55 de ani. Cei doi s-au certat de mai... continuare »

Casa din Botoşani care vinde de sărbători mii de păşti la Carrefour Iaşi – FOTOGALERIE

Sambata, 19 Aprilie, 2014

Sărbătorile Pascale din acest reprezintă pentru o firmă din Botoşani o perioadă de efort susţinut pentru onorarea comenzilor. Şi asta ca urmare a intrării masive pe piaţa hypermarketurilor, acolo unde vânzările sunt considerabile, dar şi stricteţea contractelor... continuare »

Semne bune, dar şi emoţii după a cincea operaţie a Monicăi Neamţu

Vineri, 18 Aprilie, 2014

Monica Neamțu, tânăra de 19 ani, din Botoşani, operată pentru a cincea oară, respiră fără ajutorul aparatelor, annță postul de televiziune Digi24. Medicii spun că evoluţia fetei, după ultima intervenţie, este bună, aceasta este conştientă, însa cadrele... continuare »

Visul i s-a îndeplinit! Botoșănean participant la ”România Dansează” ajutat financiar de un deputat   

Vineri, 18 Aprilie, 2014

Un tânăr din Botoșani, participant la emisiunea ”România Dansează” a fost ajutat de un deputat pentru a-și putea îndeplini visul. Neavând suficienți bani pentru a-și plăti costumul de scenă, acesta a apelat la fundația umanitară  care poartă numele... continuare »

Pisicile de la Botoşani, eliminare cu juriu întortocheat la Românii au Talent: Campioane mondiale la maţele încurcate / Vai de capul meu - VIDEO

Vineri, 18 Aprilie, 2014

Vineri seară au revenit pe scena de la „Românii au Talent” cele două fete de la trupa „Duo Criss”. Îmbrăcate în costume care imitau pisicile, gemenele Ioana şi Elena Cristache au susţinut un număr de contorsionism cu figuri care par imposibile pentru... continuare »

Victor Mihailachi: Eu sunt vinovat; dacă renunţ la asta, renunţ la viaţă şi la luptă

Vineri, 18 Aprilie, 2014

Finanţatorul dorohoienilor şi-a asumat imediat după terminarea partidei eşecul pe care echipa ce o patronează l-a suferit în prima etapă a play-off  - ului din Liga 3. FCM Dorohoi a pierdut acasă cu 1 – 2 meciul cu Cetatea Târgu Neamţ, iar omul de afaceri... continuare »

Dorohoiul - înfrângere în turneul de promovare cu antrenorii pe garduri şi primar supărat pe arbitru – GALERIE FOTO

Vineri, 18 Aprilie, 2014

FCM Dorohoi a pornit cu stângul în play-off – ul din Liga 3. Vineri după-amiază, în prima etapă a turneului pentru promovarea în Liga II, băieţii lui Vespazian Colban au fost învinşi pe propriul teren. FCM Dorohoi – Cetatea Târgu Neamţ s-a terminat... continuare »

Slujbe de Înviere cu jandarmii la 17 biserici din Botoşani

Vineri, 18 Aprilie, 2014

Sâmbătă, 19 aprilie 2014, jandarmii botoşăneni vor acţiona la 17 biserici din municipiile Botoşani, Dorohoi şi oraşele Darabani şi Săveni pentru ca ordinea şi liniştea publică la Slujba de Înviere să nu fie în nici un fel tulburate. Cu aceeaşi ocazie,... continuare »

Ţurcanu scos din sărite de Portariuc cu WC-uri şi costume populare: Minte oamenii cum se trezeşte

Vineri, 18 Aprilie, 2014

Anunţul făcut astăzi de primarul Ovidiu Portariuc privind acordarea unor premii la Parada Costumelor Populare şi implicarea în organizarea acţiunii l-a scos din sărite pe preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani. Asta mai ales că liderul de la municipiu... continuare »

Șefii de la Botoșani strâng forțele pentru bani la Mavromati – AFLĂ delegația

Vineri, 18 Aprilie, 2014

Contractul cadru care urmează să fie semnat între Spitalul Județean Mavromati și Casa de Asigurări de Sănătate pentru decontarea de servicii medicale ar avea șanse să aibă un nivel ridicat al finanțării în acest an. Și asta după ce, prefectul Costică... continuare »

Sărbători liniștite pentru șefii județului și orașului – AFLĂ unde petrec Paștele

Vineri, 18 Aprilie, 2014

Mini-vacanța prilejuită de sărbătorile pascale îi ține pe conducătorii urbei la Botoșani. Nici președintele Consiliului Județean și nici primarul Ovidiu Portariuc nu și-au programat ieșiri la munte sau chiar pe litoral în zilele de Paști. Șeful județului... continuare »

Gata studiile la terenurile pentru locuințele primarului

Vineri, 18 Aprilie, 2014

Primarul Ovidiu Portariuc avea pe birou vineri, 18 aprilie cele două referate de oportunitate și necesitate pentru cele două ansambluri de locuințe care ar urma să fie construite la Botoșani pe strada Ion Creangă precum și pe terenurile preluate de la armată... continuare »

Portariuc se alătură PSD-istului de la Casă și merge în capitală după bani pentru Mavromati

Vineri, 18 Aprilie, 2014

Primarul Ovidiu Portariuc a declarat, că deși nu are acest lucru în atribuții, va însoți totuși delegația de la Botoșani la București, la sediul Ministerului Sănătății unde vor avea loc negocierile contractului pentru finanțarea acordată Spitalului... continuare »