Azi la Botosani

Stiri

De Black Friday ca de Crăciun: botoșănenii au umplut parcările și magazinele de electrocasnice - VIDEO & FOTOGALERIE

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

Fenomenul „Black Friday” s-a agățat bine și de botoșăneni. Deși peste hotarele continentului reducerile de Vinerea Neagră se aplică în ultima zi de vineri din luna noiembrie, în România comercianții au hotărât să o devanseze din cauza „poftei”... continuare »

Luptă cu natura pentru bărbatul captiv în șanț: pământul îndepărtat cu lopețile și mâinile goale FOTO

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

Un botoşănean în vârstă de 53 de ani, surprins sub un mal de pământ pe raza localităţii Victoria, comuna Stăuceni, a fost salvat după o intervenţie extrem de anevoioasă, care a durat aproape două ore. Vineri după-amiază, bărbatul săpa, împreună cu... continuare »

Din 25 rămas-au 5 : Protest anti PSD la Botoșani : Porc, obraznic, nesimțit, tiran…GALERIE FOTO & VIDEO

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

Marșul anunțat cu vreo 25 – 30 de persoane s-a subțiat rău de tot și la ora anunțată doar o mână de oameni, adică doi bărbați și câteva fete  au mărșăluit prin ploaie pe Pietonalul Unirii. Zgribuliți de frig și sub o burniță deasă aceștia... continuare »

IMAGINILE DISPERĂRII: Două ore de chin pentru scoaterea unui bărbat din pământ - VIDEO & GALERIE FOTO

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

În după-amiaza aceasta, la intrarea în satul Victoria, un muncitor care efectua lucrări pentru sistemul de canalizare a fost înghițit de pământ. Bărbatul în vârstă de 53 de ani era pregătit să aranjeze țevile în spațiul săpat la doi metri sub pământ,... continuare »

Deputata decapitată de partid se duce în instanță - DOCUMENT

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

Excluderea din partid a fostei șefe a Loteriei Române nu a fost primită pașnic de cea vizată. Liliana Mincă contestă în instanță decizia prin care este dată afară din partid, ca urmare a răzmeriței împotriva conducerii formațiunii politice. Deputatul în... continuare »

Liliana Mincă dată afară din PP-DD! Conducerea de la Botoşani în aer

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

S-a clătinat până a căzut de tot scaunul deputatului Liliana Mincă, căci joi conducerea PP-DD a comunicat excluderea acesteia din partid. Din această cauză, atât fosta lideră a popularilor, cât şi alţi parlamentari ai partidului violet, daţi la rândul lor... continuare »

Mitropolitul Moldovei, prezent la cercul de toamnă al preoților din Dorohoi

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei a fost prezent în această săptămână la două activităţi desfăşurate la Ibăneşti şi Dorohoi. Pe 17 noiembrie Înaltpreasfințitul Teofan a luat parte la cercul de toamnă al preoţilor din Protopopiatul Dorohoi. Soborul... continuare »

Epuraș, fostul director APIA a revenit la serviciu : A lovit în demnitatea mea, a lovit în familia mea, persoana mea

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

A revenit la serviciu din data de 20 noiembrie 2014 și Ovidiu Epuraș, șef al Serviciului Inspecție, Cotă de Lapte și Supracontrol din cadrul Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Botoșani. Fostul director al instituției s-a aflat în... continuare »

ASTĂZI: Imagini în premieră cu Iohannis la Botoşani, într-o ediţie eveniment Botoşăneanul TV: Eu după 20 de minute ies!  

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

În urmă cu aproape două luni, mai exact pe 23 septembrie 2014, Klaus Iohannis, pe atunci primar de Sibiu şi candidat al Alianţei Creştin Liberale la preşedinţia României a vizitat pentru prima şi deocamdată ultima oară municipiul Botoşani. În cadrul acţiunilor... continuare »

FOTO Lecție de viață din partea unor elevi și o lacrimă pe obrazul unui copil pentru câțiva biscuiți

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

Elevii Colegiului „Grigore Ghica” din Dorohoi s-au mobilizat în Săptămâna Donării Legumelor şi Fructelor din cadrul Strategiei Naţională de Acţiune Comunitară. Din fonduri proprii aceştia au cumpărat pe lângă legume şi fructe, haine, jucării, alimente... continuare »

Un tânăr a preluat APIA, Zaharia cu DNA-ul s-a dus la judecători să-și ia funcția înapoi

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură a fost preluată cu titlu de interimat de tânărul economist Bogdan Cîmpanu care va îndeplini sarcinile directorului executiv până la finalizarea cercetărilor procurorilor DNA cu privire la Liviu Zaharia.... continuare »

ACUM : Bărbat aproape îngropat de viu într-un șanț, Poliție, ambulanță și pompieri la fața locului

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

Desfășurare impresionantă de forțe în satul Victoria, comuna Stăuceni unde un muncitor care lucra la săparea unor șanțuri a fost aproape îngropat în pământ. Bărbatul care ar avea în jur de 40 de ani ar fi căzut în șanțul care ar avea o adâncime de... continuare »

Răzmeriță politică : Un deputat de la Botoșani vrea capul unui lider național din cauza prezidențialelor

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

Rezultatele alegerilor prezidențiale par să fi provocat haos și în alte partide decât cel al social democraților. Pierderea alegerilor de către candidatul PSD Victor Ponta  creează o undă de șoc în interiorul Partidului Poporului Dan Diaconescu. Nemulțumiți... continuare »

GREU DE IMAGINAT: O mamă cu doi copii au locuit ca animalele într-un grajd: Acoperișul le ținea de frig și ploaie

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

Ana-Andra e mamă la 20 de ani. Până joi, 20 noiembrie 2014 și-a crescut fetițele de doi ani jumătate, respectiv șase luni, în cătunul Gulioaia. Într-un grajd, clădire dezafectată a unui fost C.A.P. Parcă toate necazurile au venit bulucComunitatea știe... continuare »

Aproape 50 de locuințe ANL vor fi ridicate pentru tineri - AFLĂ unde

Vineri, 21 Noiembrie, 2014

O comisie care a reprezentat Primăria Municipiului Dorohoi s-a deplasat la Bucureşti acum două zile la Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL) pentru avizarea celei de-a treia etape de construire a locuinţelor pentru tineret destinate închirierii. Un arhitect... continuare »