Azi la Botosani

Stiri

Fotbal de Liga 2 în nordul extrem al Moldovei: Sponsor arestat, fără manager şi fără trei antrenori

Sambata, 25 Octombrie, 2014

Partida FCM Dorohoi – Săgeata Năvodari 0 – 2 din etapa a X –a a ligii secunde s-a desfăşurat în condiţii speciale. Şi asta nu doar din cauza ninsorii căzute înaintea meciului, ci şi a situaţiei dificile pe care o traversează dobrogenii. Aceştia au... continuare »

O starletă din Botoșani își bagă fanii în boală cu-n decolteu… adânc : Ce buze, ce sâni, ce corp

Sambata, 25 Octombrie, 2014

Botoșăneanca, prezentatoare la o emisiune folclorică uimește la fiecare apariție, fie televizată, fie pe rețeaua de socializare. Aceasta își bagă deseori fanii în boală cu vestimentația deloc cuminte, evidențiindu-și ori de câte ori are posibilitatea…nurii.... continuare »

Europarlamentar cu cabinet deschis la Botoșani și promisiuni electorale

Sambata, 25 Octombrie, 2014

Victor Negrescu este cel care și-a deschis un cabinet europarlamentar fix în sediul fostei case a căsătoriilor care-i găzduiește acum pe membrii Partidului Social Democrat. A fost ales pe listele partidului cu trandafiri, este și președinte al PES Activists... continuare »

Fotbal cu pături, perne şi zăpadă la Dorohoi – GALERIE FOTO

Sambata, 25 Octombrie, 2014

Partida FCM Dorohoi – Săgeata Năvodari din etapa a X – a a Seriei I din Liga 2 se desfăşoară într-un decor hibernal. Ninsoarea căzută vineri după amiază şi noaptea trecută a îngheţat cele 1.500 de scaune montate pe Stadionul „1 Mai”. Ca atare,... continuare »

Premiu de excelență pentru omul de afaceri mort la Buzău în accident rutier – VIDEO

Sambata, 25 Octombrie, 2014

Unul dintre oamenii de afaceri prosperi de la Botoșani nu a mai apucat să-și vadă activitatea răsplătită la Balul Oamenilor de Afaceri ce a avut loc vineri seară la „Soul Mate – restaurant & lounge”, la cea de-a 21-a ediție organizată de Camera... continuare »

Defilare de… pălării la Ziua Armatei, politicienii rupți în două, Țurcanu a refuzat microfonul – GALERIE FOTO

Sambata, 25 Octombrie, 2014

Fix o oră a durat ceremonialul prilejuit de Ziua Armatei Române marcată anual pe 25 octombrie. Botoșani, aflat sub imperiul unor temperaturi siberiene era acoperit încă de la prima oră a dimineții de o pojghiță de gheață iar vântul rece tăia respirația.... continuare »

ACUM: Săgeata a bătut cu 2 – 0 la Dorohoi – ofsaid şi eurogol – FOTOGALERIE

Sambata, 25 Octombrie, 2014

A doua echipă a judeţului este condusă pe propriul teren într-un meci care contează pentru etapa a X - a. FCM Dorohoi – Săgeata Năvodari este 0 – 2 după 45 de minute de joc. Fosta divizionară A a înscris în minutele 4 şi 32 prin Deletic, primul gol fiind... continuare »

Halucinant: Minor instituționalizat, aproape paralizat după ce a fost folosit în interes personal de o angajată a centrului - AFLĂ ce l-a pus să facă

Sambata, 25 Octombrie, 2014

Un băiat de 11 ani, originar din județul Botoșani, dat în plasament la o casă de copii din Broşteni, județul Suceava riscă să rămână paralizat după ce ar fi fost pus la muncă în curtea unei angajate a centrului, scrie Obiectiv de Suceava. Angajata l-a... continuare »

ACUM: Ziua Armatei sărbătorită cu militari și politicieni la minus două grade - FOTOGALERIE

Sambata, 25 Octombrie, 2014

Așa cum s-a stabilit în programul oficial, oficialii orasului s-au adunat în fața Palatului Administrativ la 9:45, iar un sfert de oră mai tarziu, încolonați au pornit spre Momentul Eroilor, din fața Serviciului de Permise. Coloana i-a avut în frunte pe prefectul... continuare »

Sondaj PSD: 69,3% dintre botoșăneni nu vor un Președinte din partea minorităților

Sambata, 25 Octombrie, 2014

Potrivit social democraților, doi din trei botoșăneni nu agreează un Președinte din partea minorităților. Mai mult de două treimi din populația cu drept de vot a județului Botoșani nu sunt de acord ca funcția de Președinte al României să fie ocupată... continuare »

Concurs de sculptat bostani la Uvertura Mall: ”Meseriașii” primesc ore la biliard

Vineri, 24 Octombrie, 2014

Duminică, 26 octombrie 2014, de la ora 16:00, la etajul patru al Uvertura Mall va avea loc un concurs de sculptat bostani adresat botoșănenilor de toate vârstele. Uvertura Mall invită botoșănenii dornici de distracție și cu imaginație la un concurs de sculptat... continuare »

ACUM : Acțiune de lux la… Casa Lux - Balul Oamenilor de Afaceri – GALERIE FOTO

Vineri, 24 Octombrie, 2014

Oameni de afaceri prosperi au orașului și-au dat întâlnire vineri seară la „Soul Mate – restaurant & lounge” de la Casa Lux unde este organizată cea de-a 21-a ediție a Balului Oamenilor de Afaceri, organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură... continuare »

FAZA ZILEI: Înainte de alegerile prezidențiale, Grigoraș se încurcă în cuvinte: era „accize” sau „apcize”? - VIDEO

Vineri, 24 Octombrie, 2014

Conferința de presă organizată astăzi la sediul Alianței Creștin Liberale (ACL) s-a lăsat cu râsete în rândul celor prezenți când senatorul Viorel Grigoraș a luat cuvântul și a scos și câteva... gafe. O parte din discursul serios al senatorului Viorel... continuare »

Huncă ofticată rău cu violența din școli : Ce se face la școală se dărâmă în familie

Vineri, 24 Octombrie, 2014

Unul dintre punctele de dezbatere din Colegiul Prefectural de vineri, 24 octombrie 2014 a fost privitor la actele de violență care au loc în unități de învățământ și care au înregistrat o creștere anul acesta față de anul trecut. Inspectorul școlar... continuare »

FC Botoșani - Rapid, apel de la jandarmi : Spectatorii să se supună controlului corporal

Vineri, 24 Octombrie, 2014

Dat fiind că în acest week-end se anunță o serie de evenimente, mai exact competiții sportive, echipajele de ordine din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani vor interveni pe stadion pentru a înlătura orice situație care poate compromite meciul... continuare »