Azi la Botosani

Stiri

Primarul are portret la Muzeul Judeţean - VIDEO reacţia Cătălinei Lupaşcu

Vineri, 29 August, 2014

Astăzi, la orele dimineții, în sala mare a Muzeului Județean a avut loc vernisajul primei ediții a taberei internaționale de pictură, finanțată de Consiliul Local și de Primăria Botoșani. La eveniment au participat atât invitați străini, cât și oficialitățile... continuare »

Portariuc în fața a 300 de oameni: film cu șantierele din oraș : Botoșaniul nostru!

Vineri, 29 August, 2014

Ultimul dar nu cel din urmă care a luat cuvântul la Conferința Organizației Municipale a PSD a fost Ovidiu Portariuc în calitatea sa de președinte. A cerut rularea unui film pe un proiector amplasat pe scenă cu șantierele din oraș. Dorința sa a fost îndeplinită... continuare »

”Decapitări” de inspectori școlari la IȘJ – cinci mutări în echipă

Vineri, 29 August, 2014

Echipa de inspectori școlari pentru anul școlar 2014 – 2014 a suferit o serie de modificări în cadrul Consiliului de Administrație al Inspectoratului Școlar Județean care s-a întrunit vineri, 29 august 2014. Așa cum au obișnuit cei de la Inspectoratul Școlar... continuare »

Vâzdoagă expeditiv la conferința PSD-iștilor de la municipiu - GALERIE FOTO

Vineri, 29 August, 2014

După ce liderii PSD de la Botoșani au intrat în sala Casei de Cultură a Sindicatelor și au luat loc la prezidiu, din difuzoare s-a auzit Imnul PSD care a ridicat toată suflarea roșie, în picioare. Se află în fața social democraților din sală Mihaela Huncă,... continuare »

ACUM : Mare întâlnire mare cu PSD-iști și-o surpriză … în fustă - GALERIE FOTO

Vineri, 29 August, 2014

Social democrații de frunte ai urbei se întâlnesc în aceste momente la Casa Sindicatelor Nicolae Iorga din Botoșani la Conferința Organizației Municipale care a fost programată pentru vineri, de la ora 16:00. Printre liderii PSD, consilieri județeni, locali,... continuare »

Uraa! S-a aprins nocturna pe Stadionul Municipal – FOTOGALERIE

Vineri, 29 August, 2014

Instalația de nocturnă s-a aprins la Botoșani pentru prima dată vineri, 29 august 2014. A fost momentul în care au început primele teste ale reflectoarelor care au fost deja montate de ”alpiniști” pe cei patru stâlpi montați pe Stadionul Municipal de la... continuare »

Țurcanu-și păzește consilierii de ”ciuma roșie”: Doi se vor declara independenți

Vineri, 29 August, 2014

Florin Țurcanu susține că s-a amuzat când a citit articolul privitor la intenția social democraților de la Botoșani de a întoarce majoritatea politică din Consiliul Județean. Președintele de la județ a declarat că acestea nu sunt decât declarații menite... continuare »

Desfășurare impresionantă de forțe pe drumul spre Tg. Frumos cu șanțuri uriașe și utilaje: FOTOGALERIE

Vineri, 29 August, 2014

Lucrările de consolidare pe o porțiune din drumul național care duce spre Tg Frumos au fost demarate și sunt în prezent în plină desfășurare. Este vorba despre porțiunea dintre Buzeni și Bălușeni. Ordinul de începere a lucrărilor a fost dat la finele... continuare »

Țurcanu s-a întors la origini : Pleiadă de șefi la Dracșani, s-a dat start la lucrări – GALERIE FOTO

Vineri, 29 August, 2014

De mult timp nu a mai văzut satul Dracșani, locul natal al președintelui Consiliului Județean, Florin Țurcanu atât de mulți șefi sau mașini de lux. În jurul orei 12:00 din ziua de vineri, conducerea Consiliului Județean dar și directori de la Transporturi... continuare »

Senator de la Botoșani pe locul 1 pe țară la … muncă

Vineri, 29 August, 2014

Un parlamentar de la Botoșani ocupă un loc fruntaș în topul senatorilor de la nivel național, la capitolul activitate. Este vorba despre Doina Federovici care a ieșit vineri public pentru a-și prezenta bilanțul de aproape jumătate de mandat. În contextul... continuare »

ACUM : Parcare blocată în buricul târgului de o autospecială cu scară – FOTOGALERIE

Vineri, 29 August, 2014

Lipsa locurilor de parcare a fost acutizată vineri dimineață printr-o serie de restricții pentru mașini valabile la parcarea din fața Primăriei și a Palatului Administrativ, una dintre cele mai aglomerate din municipiu. Dis-de-dimineață accesul mașinilor... continuare »

Vin germanii să ne închidă gropile de gunoi – VEZI câţi bani iau pentru asta

Vineri, 29 August, 2014

Consiliul Județean Botoșani a organizat ieri o conferință de presă prilejuită de semnarea contractului de închidere intermediară și finală a depozitelor Botoșani și Dorohoi din cadrul proiectului Sistem Integrat de Management al Deșeurilor în județul... continuare »

PSD-iștii strâng rândurile și intră în campanie, unul îl substituie pe Dolineaschi - AFLĂ coordonatorii

Vineri, 29 August, 2014

Social-democrații de la Botoșani au parcurs o primă etapă din cadrul campaniei pentru alegerile din noiembrie. Ei au început strângerea de semnături pentru candidatul PSD de la prezidențiale și au desemnat și persoanele care vor coordona campania la Botoșani.... continuare »

Șoferiță băgată în spital de un tânăr de 28 de ani

Vineri, 29 August, 2014

Accident rutier petrecut joi, 28 august 2014 în jur de ora 19:30 pe un drum comunal dintr-o localitate din județ. Un tânăr de 28 de ani, în timp ce conducea o mașină prin localitatea Grivița a comunei Cordăreni, pe fondul neatenţiei în conducere, a intrat în... continuare »

”Mâncătorul de femei” trimis acasă după o foame de 46 de zile

Vineri, 29 August, 2014

Decizie surprinzătoare luată ieri de magistratul care judecă dosarul tentativei de omor care-l priveşte pe rădăuţeanul Vasile Lavric. Judecătorul a pus în discuţie din oficiu înlocuirea măsurii privative de libertate din raţiuni umanitare. Judecat în... continuare »