Azi la Botosani

Stiri

N-ai chef să-ți scoți pașaportul? Ți-l aduce poștașul cu doar 8,68 de lei  - VIDEO

Luni, 28 Iulie, 2014

Botoșănenii care și-au preschimbat pașapoartele și nu doresc sau nu pot face un drum la sediul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple pot plăti suma de 8,68 de lei, iar actul va fi adus acasă de către un poștaș.... continuare »

Botoșănence trântite pe asfalt după o traversare în fugă, șoferul aproape în lacrimi – GALERIE FOTO

Luni, 28 Iulie, 2014

Două femei trecute de vârsta de 40 de ani au fost duse la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Mavromati după ce au fost victimele unui accident rutier. Evenimentul s-a produs lângă Biserica Duminica Mare. Ele au fost lovite de Dumitru B. un bărbat... continuare »

Apele au mai vrut un tribut : Copil de 12 ani la un pas de moarte

Luni, 28 Iulie, 2014

La un pas de tragedie. Un băieţel de 12 ani din localitatea botoşăneană Truşeşti a fost salvat în ultima clipă de un prieten cu care plecase la scăldat. Cei doi, dar şi alţi copii au vrut să se răcorească luni, 28 iulie 2014 în apele râului Jijia. Grupul... continuare »

Deținut de la Botoșani, încercări disperate de a-și dovedi nevinovăția: Tratat regeşte, nu vrea să pună gura pe mâncare

Luni, 28 Iulie, 2014

Un bărbat încarcerat la Penitenciarul Botoșani pentru dispariția a trei surori din Rădăuți încearcă în disperare să-și demonstreze nevinovăția. Acesta a trimis scrisori presei pentru a arăta că nu el este cel responsabil de dispariția misterioasă... continuare »

Ţurcanu şi panourile: Vom câştiga la Bucureşti, e legal 100%

Luni, 28 Iulie, 2014

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu a declarat că va contesta deciziile controlorilor de la Camera de Conturi de la Botoşani prin care i se impută anumite sume pe care aceştia au considerat că au fost cheltuite în mod nejustificat. Una dintre... continuare »

Mai ceva ca la facultăţile de stat: 15 candidați pe un post de la Primărie

Luni, 28 Iulie, 2014

În urma anunțului publicat pe site-ul Primăriei Botoșani privitor la organizarea unui concurs pentru postul de consilier juridic grad profesional debutant din cadrul Serviciului Juridic Contencios, Registru Agricol, zeci de botoșăneni s-au arătat interesaţi şi... continuare »

Clarificări tardive de la Prefectură cu asistente "în vârstă" de la Mavromati

Luni, 28 Iulie, 2014

La aproximativ două săptămâni de zile de când problema asistenţilor medicali de la Spitalul Judeţean Mavromati a fost tranşată, a primit şi prefectura Botoşani un răspuns de la Ministerul Sănătăţii în care i s-a comunicat că persoanele care au fost în... continuare »

Portariuc se laudă pe Facebook cu zeci de şantiere în oraş

Luni, 28 Iulie, 2014

Chiar dacă se află în capitală, primarul municipiului îşi găseşte timp să preia şi problemele concetăţenilor săi din urbea nordică a ţării şi să le mai facă şi promisiuni. Ovidiu Portariuc a avut o postare privitoare la Alianţa Creştin Liberală... continuare »

Dreapta anti PSD: Alianța PNL – PDL condusă de aproape 100 de oameni la Botoșani

Luni, 28 Iulie, 2014

În urma contopirii celor trei formațiuni politice, PDL – PNL- Forța Civică, pe plan local noua construcție ar urma să fie condusă, în mod egal, de reprezentanți ai celor trei partide. În total, ar ieși 90 de posturi de conducere în cadrul Alianței Creștin... continuare »

Bărbat dispărut, căutat de familie și autorități

Luni, 28 Iulie, 2014

Polițiștii îl caută pe Ioan Mujdei care este născut la data 13 iulie 1956, în comuna Vlasinesti și domiciliat în municipiul Constanta, Al. Egretei nr. 9 bl. C4. La data de 25 iulie 2014, la ora 16:00, Postul de Poliţie Vlăsineşti a fost sesizat de către O.... continuare »

Portariuc "s-a amuzat" cu ACL: Clanul Ţurcanu şi camarila Flutur, Famiglia strânge rândurile

Luni, 28 Iulie, 2014

Plecat la Bucureşti cu diverse treburi, primarul de Botoşani a urmărit forfota de la Palatul Parlamentului în care partidele de dreapta au strâns rândurile pentru a-l înfrunta în scrutinul electoral din toamnă pe Victor Ponta. Ovidiu Portariuc şi-a postat... continuare »

Instituții publice şi firme private în căutare de şefi, salariul negociabil – LISTA locurilor de muncă

Luni, 28 Iulie, 2014

Piața muncii aduce în această săptămână pentru botoșăneni 112 locuri de muncă vacante. În lista joburilor făcută publică de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani se regăsesc trei posturi de directori. Memorialul Ipotești... continuare »

Fata de 13 ani care a născut este elevă de nota 10 și provine din familie cu bani

Luni, 28 Iulie, 2014

Adolescenta de numai 13 ani care a născut vineri la Secția de Obstetrică și Ginecologie a Spitalului Județean Mavromati o fetiță sănătoasă, se va întoarce în sânul familiei. Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului... continuare »

Viceprimarii au ieșit pe teren: Dezordine și mizerie în școli din municipiu

Luni, 28 Iulie, 2014

Cei doi viceprimari ai municipiului au ieșit din nou pe teren și au vizitat de această dată mai multe unități de învățământ din Botoșani. Cătălina Lupașcu și Eugen Țurcanu au fost la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi și la Liceul Textil. În cazul... continuare »

Alianța Creștin Liberală a născut și la Botoșani -  AFLĂ echipa liberală

Luni, 28 Iulie, 2014

După Congresul de la București în care Alianța Creștin Liberală (ACL)  a devenit oficială, membrii PNL și PDL au aprobat și noul statut al construcției politice. Astfel în teritoriu, alianța va fi condusă de doi co-președinți și de un Biroul Politic... continuare »