banner Asociatia B Right Media
Azi la Botosani

Stiri

Cântărețul Las Fierbinților bagă de 30 de lei și la Botoșani

Vineri, 27 Martie, 2015

Actorul cântăreț din celebrul serial ”Las Fierbinți” de la Pro TV revine după aproximativ un an la Botoșani. Mihai Mărgineanu va concerta sâmbătă seară la Grand Irish Pub, prețul unui bilet fiind de 30 de lei. Înainte de reprezentația... continuare »

Prima demisie anunțată în PNL după transferul puterii în familia Țurcanu: Își fac cărțile penalii între ei

Vineri, 27 Martie, 2015

Deja este scandal în PNL Botoșani după declanșarea de către grupul fildel lui Florin Țurcanu a acțiunii de susbstituire a acestuia de către fratele său, Mihai Țurcanu. Unii liberali susțin că ședința de vineri este una nestatutară, la care au fost convocați... continuare »

Sărbătorirea unirii Basarabiei cu România stricată de vremea rea, lampioanele n-au mai luminat cerul - GALERIE FOTO

Vineri, 27 Martie, 2015

Condițiile meteorologice nefavorabile au împiedicat ca în seara de vineri botoșănenii să se adune într-un număr cât mai mare pentru a sărbători cei 97 de ani de la Unirea României cu Basarabia. Evenimentul mult așteptat și anunțat... continuare »

Șoptică, al doilea mare absent de la ședința cu cuțitu-n spate: Este oficial deja?

Vineri, 27 Martie, 2015

”Nu… nici nu am știut… acum aud asta. Dar când, Doamne iartă-mă, s-a întâmplat chestia asta? Cu ce viteză s-a întâmplat? Este oficial deja?”. Asta a fost prima reacție a vicepreședintelui PNL, Costel Șoptică,... continuare »

Înlocuitorul lui Țurcanu ”lucrat” politic din sânul partidului : Cine-i Sorescu? Un simplu consilier județean

Vineri, 27 Martie, 2015

Doar simplul fapt că a fost numit în mod unanim pe funcția de președinte al Consiliului Județean după ce, Florin Țurcanu și-a pierdut mandatul ca urmare a condamnării la șase luni de închisoare cu suspendare, a fost pentru Gheorghe Sorescu începutul... continuare »

Oameni de afaceri din două state au ciocnit pentr-un proiect de aproape 2 milioane de euro – FOTOGALERIE

Vineri, 27 Martie, 2015

27 martie 2015 marchează 97 de ani de la unirea Basarabiei cu României. Totodată, astăzi a avut loc la Botoșani, începând cu ora 13:00, și conferința de închidere a unui proiect de colaborare între managerii botoșăneni și cei din Republica... continuare »

Bursa de joburi la Dorohoi: Tinerele cu studii superioare au plecat cu coada între picioare

Vineri, 27 Martie, 2015

Marele eveniment al săptămânii, Bursa locurilor de muncă la de la Dorohoi, organizat de Direcția de Asistență Socială a fost pentru mulți dintre oamenii în căutarea unei slujbe... o dezamăgire, scrie Vocea Dorohoiului. Un grup de tinere cu studii... continuare »

Dolineaschi l-a părăsit puțin pe Ponta și-a venit cu niște drumuri, printre ai lui

Vineri, 27 Martie, 2015

Mâna dreaptă a lui Victor Ponta a revenit la Botoșani. Nu singur ci cu un ministru din cabinetul premierului, la stânga căruia a stat la ședința de dialog social. A luat cuvântul mai spre final și a atins mai multe subiecte dezbătute la întrunire. ... continuare »

Cu Ucraina-n coaste, la Prefectură s-a vorbit de război și… uzul de armă

Vineri, 27 Martie, 2015

La doar câteva sute de kilometri depărtare de Botoșani mor oameni în război. Nu e războiul României dar se vorbește despre acest conflict, chiar mai mult decât s-ar dori. Consiliul Județean a prins bani în buget, pentru că așa spune... continuare »

Fost concurent de la Dansez pentru Tine, pălmuit de-o tânără – AFLĂ ce a scos-o din minți

Vineri, 27 Martie, 2015

Un tânăr din Dorohoi, fost concurent la emisiunea ”Dansez pentru Tine”, și-a pus prietenii pe jar cu un videoclip postat pe pagina de socializare Facebook, în care este luat la palme de o prietenă. Potrivit Vocea Dorohoiului, George Boghian,... continuare »

Instituția care are trei angajați, cu tot cu director, se ține de-un fir de ață: Oamenii au fost și alungați de aici

Vineri, 27 Martie, 2015

Tot ce înseamnă clădiri de patrimoniu și moșteniri istorice, trece prin mâinile unui director. Alături de el, alți doi angajați țin pe picioare instituția care are grijă de istoria, în clădiri, a unui județ întreg. La Direcția Județeană... continuare »

Un deputat, ironic cu ministrul care-a trecut în tabăra ”dușmanului”

Vineri, 27 Martie, 2015

Prin 2011 când profesorii botoșăneni au stat în grevă timp de aproape o lună de zile pentru neplata unor drepturi salariale, au avut printre ei susținerea unui lider sindical de la București. Același Liviu Pop, fost secretar general al Federaţiei Sindicatelor... continuare »

De prin județ: A încercat să definească termenul ”prost” în fața magistraților și a ajuns personaj de...banc

Vineri, 27 Martie, 2015

Un bărbat din municipiul Dorohoi care a fost sancţionat contravenţional în urmă cu doi ani după ce şi-a insultat un vecin şi mai apoi a contestat în instanţă amenda, prezentând magistraţilor mai multe pagini pline cu definiţiile din dicţionar... continuare »

Taximetrist în cursă, a făcut o victimă după o greșeală banală

Vineri, 27 Martie, 2015

O femeie care se afla într-o mașină care circula regulamentar, a tras o sperietură zdravănă și s-a ales și cu răni ușoare, după ce șoferul unui taxi a făcut o gafă de începător. Accidentul s-a petrecut astăzi, 27 martie 2015, pe strada Ion Pillat,... continuare »

Porție de istorie pentru tinereii dorohoieni: Mi-am slujit țara cu armele mele: pana, vioara și bagheta

Vineri, 27 Martie, 2015

Preț de o oră și ceva, pe 26 martie 2015, lecția de Istorie de la școală s-a mutat în incinta Muzeului Memorial ”George Enescu” din Dorohoi, cu ocazia simpozionului ”Armonii enesciene în vremea Războiului de Întregire a României”... continuare »