Azi la Botosani

Stiri

Publicul a ales o prințesă în roșu, botoșăneanca a ieșit demnă : Să știi că stau bine și cu inima, nu numai cu plămânii

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

Alina Dogaru a părăsit concursul Vocea României de la televiziunea națională ProTV. Fata nu a adunat voturile necesare pentru a putea rămâne în show-ul televizat iar antrenorul ei a optat pentru a merge mai departe cu un alt concurent. Publicul a votat intens... continuare »

Black Friday la Uvertura Mall cu mii de botoșăneni curioși, reduceri de la 20 la 50%, agitație, copii și Pepe - GALERIE FOTO

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

Seara de vineri, 28 noiembrie 2014 a adunat o mulțime de botoșăneni în incinta centrului comercial cu ocazia Nopții Reducerilor sau Black Friday. Deși afara temperatura este destul de scăzută asta nu i-a împiedicat pe cei care au vrut să profite din plin... continuare »

Moga în picioare în fața unei blonde frumoase din Botoșani, jurații uimiți de talentul ei : FOTOGALERIE

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

Botoșăneanca Alina Dogaru a încântat din nou la concursul Vocea României, vineri seară la o nouă ediție difuzată de Pro TV. Fata a ajuns la etapa duelurilor live și a fost a treia care a apărut în fața juriului dar și a unei țări întregi, cu o melodie... continuare »

Ghiorghiță-i trimite pe CRIMINALII drumurilor la pușcărie : Au furat banii noștri

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

Florin Ghiorghiță șochează din nou. Consilierul local independent s-a dezlănțuit pe o rețea de socializare la adresa unui constructor care a reabilitat un tronson din drumul ce duce spre Tg. Frumos dar și a autorităților care au recepționat lucrarea. Fostul... continuare »

ACUM : Pepe așteptat de-o mulțime de copii și adulți la mall, a întârziat mai bine de-o oră – GALERIE FOTO

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

Au așteptat aproape o oră și jumătate venirea celebrului Pepe la Uvertura Mall, în Noaptea Reducerilor. Artistul era anunțat să concentreze la ora 19:00 însă, bineînțeles a ajuns cu mare întârziere. Botoșănenii l-au așteptat docili iar organizatorii... continuare »

Tânăr din Botoșani implicat în dispariția unei tinere cu afecțiuni psihice după discuții pe Facebook

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

Dispariția unei tinere, din județul Suceava care abia a împlinit 18 i-a alertat în aceste zile pe polițiști. Mama fetei le-a povestit oamenilor legii că anturajul în care intrase fiica sa a condus cel mai probabil la fuga de acasă. În identificarea celor... continuare »

Până la urmă ne călcăm în picioare pentru fasolea Primăriei de ziua României

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

Au găsit până la urmă soluția pentru a nu întrerupe tradiția împărțirii în stradă a sutelor de porții de fasole cu cârnați de 1 Decembrie, ziua națională a României. Primăria a găsit sponsori după ce edilii s-au plâns că din cauza controlorilor... continuare »

Tăcerea mieilor, varianta cu (auto) debarcarea : Florin Țurcanu nu-și comentează demisia ipotetică

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

În condițiile în care, în mod indirect, co-președintelui Partidului Național Liberal Botoșani, Florin Țurcanu, i s-a cerut demisia din funcția de conducere de la partid, acesta refuză să facă orice comentariu public. Presiuni din partea politicienilor din... continuare »

Doliu la o școală pentru o profesoară cu soțul decedat de la o bucată de măr

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

Seara de miercuri, 26 noiembrie 2014, a fost una cu final tragic pentru un bărbat din municipiul Botoșani. Din câte se pare, acesta a luat o îmbucătură dintr-un măr care i-a blocat căile respiratorii. Bărbatul care a decedat subit este soțul unei profesoare... continuare »

De-a dreptul JENANT : Groapă în mijlocul unei străzi, cu sens unic, de lângă o școală, părăsită de 2 săptămâni – GALERIE FOTO

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

Viceprimarul Cosmin Andrei și directorul Direcției de Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) sunt ocupați, se ceartă de la patinoar. Celălalt viceprimar, Marius Buliga are puține atribuții cu care este și el ocupat, spune că mai toată ziua stă cu nasul... continuare »

Jucătorii de la FCM Dorohoi speră la o victorie cu piteștenii: Ne dorim să învingem

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

Astăzi, 28 noiembrie 2014 FCM Dorohoi a făcut ultimul antrenament înainte de confruntarea cu  Academica Argeş Piteşti. Toată săptămâna jucătorii s-au pregătit intens, mai ales că la ultimele două meciuri, dorohoienii au strălucit, dar fără un rezultat... continuare »

Osanale la Dorohoi din partea unui director la primar pentru niște lucrări executate fără acoperire - FOTOGALERIE

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

Singurul care a adus laude primarului Dorin Alexandrescu şi Consiliului Local (CL) Dorohoi în timpul şedinţei de ieri, 27 noiembrie 2014 a fost managerul spitalului, Stelian Gherasim. Spitalul Municipal a făcut obiectul unui proiect de hotărâre ce a presupus... continuare »

Femeia luată cu ambulanța de la incendiu a mai primit o lovitură - AFLĂ pagubele constatate de pompieri

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

O femei din municipiul Botoşani a fost la un pas să rămână fără acoperiş deasupra capului, joi, 27 noiembrie 2014 după ce acesta s-a aprins din cauza unui coş de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Inspectoratul pentru Situaţii de... continuare »

Gata cu prietenia: Țurcanu se întoarce din concediu și se ia de Flutur

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

Președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, a fost atacat dur la nivel declarativ de fostul prim-vicepreședinte al Partidului Democrat Liberal Botoșani. Cu toate acestea, mâhnirea șefului de județ nu se îndreaptă către fostul democrat liberal.... continuare »

Primarul de la Dângeni s-a ales cu pagube de 2.000 de lei în urma incendiului provocat intenționat

Vineri, 28 Noiembrie, 2014

În cursul acestei dimineți, primarul comunei Dângeni, Cătălin Rotundu a anunțat pe Facebook că niște persoane rău intenționate i-au dat foc la o terasă de vară proprietate personală, din motive de intimidare. Drept urmare, pompierii din cadrul Inspectoratului... continuare »