Azi la Botosani

nunta

Ada Macovei se mărită – AFLĂ-i alesul inimii

Miercuri, 12 Februarie, 2014

Fostul inspector şcolar general din guvernarea PDL se căsătoreşte tot cu o persoană care lucrează tot în învăţământ. Ada Macovei se mărită sâmbătă cu Alin Seucaliuc, un angajat de la Casa Corpului Didactic Botoşani. De fapt, cei doi şi-au unit deja legal... continuare »

Lumea bună adunată la nuntă "americană" cu mireasă fotomodel – VIDEO & GALERIE FOTO

, 19 Mai, 2013

A fost petrecere de clasă în noaptea de sâmbătă spre duminică la Hotelul Rapsodia din municipiu, unde doi tineri din Botoşani şi-au unit destinele şi au ales să pornească împreună pe lunga şi întortocheata cale a vieţii. Şi i-au ales părinţi spirituali... continuare »

Florin şi Roxana, căsătorie cu secrete departe de casă – Avem nunta mileniului 

Sambata, 02 Martie, 2013

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu şi deputatul Roxana Anuşca se căsătoresc sâmbătă în judeţul Suceava. După ce timp de trei luni a oferit detalii despre nuntă, uneori chiar din propria iniţiativă, şeful CJ Botoşani şi-a secretizat... continuare »

Flutur către Ţurcanu : Dacă tot e vorba de case, vă urăm casă de piatră

Joi, 28 Februarie, 2013

Nunta preşedintelui Consiliului Judeţean Botoşa, Florin Ţurcanu, cu deputatul Roxana Anuşcă, a ajuns şi în plenul CJ Botoşani. În şedinţa de joi a consilierilor judeţeni s-a dezbătut şi un proiect privind prelungirea duratei de folosinţă a zece apartamente... continuare »

Mircea Radu se însoară cu o botoşăneancă şi face nuntă în judeţ

Marti, 16 Octombrie, 2012

Realizatorul TV Mircea Radu se face băiat de casă. El are 45 de ani, ea 25 şi, în ciuda tuturor piedicilor, Mircea Radu şi iubita lui, Raluca Olaru, se vor căsători civil peste câteva săptămâni. Evenimentul va avea loc la sute de kilometri distanţă de Capitală,... continuare »

Rădăşănu şi-a lăsat singur naşul în PSD

Sambata, 08 Octombrie, 2011

Directorul executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) nu şi-a urmat naşul în PSD. Deşi pe 23 iulie, atunci când Liviu Rădăşanu s-a căsătorit, iar naş i-a fost directorul Spitalului de Psihiatrie, Gabriel Oprişanu... continuare »

SCANDALOS : Femeie de serviciu dată afară pentru nuntă în şcoală

Joi, 06 Octombrie, 2011

Vinovat surpriză într-o şcolă din Botoşani după organizarea unei nunţi. Inspectoratul Şcolar Judeţean nu a luat nici o decizie pentru că nu ar avea în atribuţii aşa ceva, primarul a cerut consiliului de administraţie al unităţii de învăţământ să analizeze... continuare »

Made in Botoşani : O şcoală găzduieşte nunţi,  microbuzul elevilor cară nuntaşii

Miercuri, 28 Septembrie, 2011

Educaţie incredibilă într-o comună din Botoşani. În satul Scutari unitatea de învăţământ (foto jos) este când şcoală, când local pentru nunţi. De vină ar fi inexistenţa unui cămin cultural. Lipsa căminelor din mediul rural duce la apariţia unor... continuare »